Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Περίμενες ειλικρινά πλέον μετά από όλα όσα έχουν γίνει να δοθεί λογική και ταυτόχρονα πιστευτή απάντηση;;

Έτσι σκατά τα' κανε ο J.J. και με το Alias. Ενώ το ξεκίνησε πολύ καλά, το παρατράβηξε τόσο πολύ που στο τέλος το απέδωσε στο υπερφυσικό για να τελειώνει...

Δεν νομιζω να

τα τιναξε η Ρουσσω.

Αλλωστε μας εχουν υποσχεθει φλασμπακ της.

Eλα να πηγαινουμε αλα Prison Break με Σαρα...

Λετε να δωσουν ως αιτιολογια το "νησι" για την επιστροφη της στο πλευρο του Σκοφιλντ;;:lol:

Εδω στο Λοστ παντως πιστευω και γω οτι θα επιστρεψει η Ρουσσω, αλλωστε τοσα χρονια στο νησι εχει απορροφησει πολυ απο τη "μαγεια" του..........

Σε λιγο θα εμφανιστει και ο Ρωσος που ανατυναχτηκε με τη χειροβομβιδα για να σκοτωσει τον Τσαρλυ.

Πάντως αν και το επεισόδιο δεν προοριζόταν για μίνι-φινάλε πριν την έκτακτη διακοπή, το όλο κολπάκι,

πυροβολούμε σημαντικό χαρακτήρα πριν το τέλος

είναι γνωστό τρικ για "φινάλε", οπου αργότερα στο νέο επεισόδιο

ο χαρακτήρας σηκώνεται/ανασταίνεται/αναρρώνει

και δεν τρέχει και τίποτα ;).

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Τώρα πότε θα ξεκινήσουν πάλι?

Το τελευταίο πάντως το περίμενα κάπως ποιο...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Τώρα πότε θα ξεκινήσουν πάλι?

Το τελευταίο πάντως το περίμενα κάπως ποιο...

24 Απρίλη επιστρέφει :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Eπειδή τέλειωσε το Prison Break άρχισα να βλέπω Lost.

Είμαι στον Πρώτο κύκλο στο 10ο επεισόδειο.

Τώρα βρήκε ο Σαγίντ τη Γαλλίδα.

Μου έλεγαν όλοι ότι έχει μυστήριο κλπ ,αλλά εμένα ως τώρα μου φαίνεται απίστευτα βαρετό και αργό.Σαν Survivor.Μόνο τη ζωή τους στο νησί δείχνει.

Ξέρω ότι θα βρουν τη βάση και τη Darmha και θα τους δείξουν μια κασέτα που θα τους λέει ότι στο νησί κάνουν πειράματα.

Τίποτα άλλο θα γίνει στον πρώτο κύκλο ή να πάω κατευθείαν στο 2ο;:wacko:

ο Τομ είναι από τους The Others.. από τους άλλους.. got it? :lol:
:lol::lol::lol: τς τς τς...

Σαν Survivor.Μόνο τη ζωή τους στο νησί δείχνει.

καλε τόσα σσσσσσσσσσσσσσσσσβουπ! (φλας μπακ) σε κάθε επεισόδιο εχει! τι εγινε στα κοψανε στο μονταζ κι εσυ βλέπεις μονο το νησι;; :p

τεσπα γουστα ειναι αυτά. για μενα ο πρωτος κυκλος ειναι ο καλύτερος, δεν αξίζει να μη δεις ενα ενα τα επεισόδια...αν σ ενδιαφερει μόνο να ξερεις την υπόθεση διάβασέ τα κ στη wiki(lost)pedia...αν δε σ'αρεσει ο 1ος κυκλος δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να σ'αρέσει ο 2ος, δεν εχει τπτ διαφορετικό, εκτος από κάποια καινουρια πρόσωπα και ισως περισσότερα μυστηρια (αφου δε λυνονται τα παλια, απλως προστιθενται καινουρια)...

έχει δίκιο ρε παιδιά,ο πρώτος κύκλος είναι πολύ αργός,τουλάχιστον το πρώτο μισό...αυτό είναι και το πρόβλημά μου όταν προσπαθώ να μυήσω και άλλους στη σειρά!Όταν βρίσκει ο Σαγίντ τη Γαλλίδα αρχίζουν να γίνονται διάφορα.Οπότε θα σου έλεγα PeCoMAY ότι αξίζει να δεις από εδώ και πέρα!

22/9/2004 Η ημερομηνια θανατου του Τζιν (πανω στην ταφοπλακα). Ειχε ομως και αλλες 2 ημερομηνιες. Η μια 197κατι που μαλλον ηταν της γεννησης και μια τερμα αριστερα 1980 αν δεν κανω λαθος που δεν ξερουμε τι ειναι.

Λοιπον το θεμα με τον Τζιν ειναι ενδιαφερον γιατι.. 22/9 αποκλειεται να εχει πεθανει καθως η ημερομηνια που μας δειχνουν στο πλοιο (οταν ο Ντεσμοντ παιρνει τηλεφωνο την καλη του) ειναι παραμονη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ του 2004 αρα 24/12/2004 και ο Τζιν ειναι σωος και αβλαβης στο νησι την ιδια ακριβως στιγμη.

Αρα? ενα ακομα ερωτηματικο.

Τελος, ο Τομ ειναι ομοφυλοφιλος. Το γνωριζουμε απο το επεισοδιο που οι Κειτ εχει μεταφερθει με τον Σωγιερ στο γειτονικο νησι (εκεινο με τα κλουβια για τις αρκουδες). Την ωρα που τελειωνει το ντουζ της εμφανιζεται ο Τομ με μια πετσετα. Η Κειτ ξαφνιαζεται και εκεινος της απαντα να μην ανησυχει καθως ΔΕΝ ειναι του "γουστου" του...

Μπορει να το παραψαχνουμε με τις λεπτομερειες αλλα φανηκε σε κανεναν αλλο ο Τζακ ολιγον πιο γερμασμενος (σαν πολλες ασπρες τριχες δεν εχει ξαφνικα?) 'Η σκηνοθετικη αμελεια ή... ο χρονος παιζει περιεργα παιχνιδια.

Dream big and dare to fail..

Τελος, ο Τομ ειναι ομοφυλοφιλος. Το γνωριζουμε απο το επεισοδιο που οι Κειτ εχει μεταφερθει με τον Σωγιερ στο γειτονικο νησι (εκεινο με τα κλουβια για τις αρκουδες). Την ωρα που τελειωνει το ντουζ της εμφανιζεται ο Τομ με μια πετσετα. Η Κειτ ξαφνιαζεται και εκεινος της απαντα να μην ανησυχει καθως ΔΕΝ ειναι του "γουστου" του...

Κάτι το οποίο θα μπορούσε και να ισχύει για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα (λέμε τώρα! :p:lol: ) αλλά αφού το είπε αυτό στην Kate μπορούσαμε να το είχαμε καταλάβει από τότε. :rolleyes::shifty:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

22/9/2004 Η ημερομηνια θανατου του Τζιν (πανω στην ταφοπλακα). Ειχε ομως και αλλες 2 ημερομηνιες. Η μια 197κατι που μαλλον ηταν της γεννησης και μια τερμα αριστερα 1980 αν δεν κανω λαθος που δεν ξερουμε τι ειναι.

Λοιπον το θεμα με τον Τζιν ειναι ενδιαφερον γιατι.. 22/9 αποκλειεται να εχει πεθανει καθως η ημερομηνια που μας δειχνουν στο πλοιο (οταν ο Ντεσμοντ παιρνει τηλεφωνο την καλη του) ειναι παραμονη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ του 2004 αρα 24/12/2004 και ο Τζιν ειναι σωος και αβλαβης στο νησι την ιδια ακριβως στιγμη.

Αρα? ενα ακομα ερωτηματικο.

εαν συμβει ενα αεροπορικο δυστυχημα και πεθανουν ολοι τοτε ως ημερομηνια θανατου στην πλακα θα γραψουν την ημερομηνια συντριβης του αεροπλανου και επειδη εχουμε πει επανελλειμενα οτι οι επιζωντες οσον αφορα τον κοσμο ειναι ΜΟΝΟ εκεινοι οι 6 τοτε μονο και μονο για να μην αποκαλυφθουν θα γραφαν την ημερομηνια του δυστυχηματος ως ημερομηνια θανατου και στους υπολοιπους 300κατι της πτησης 815...

δηλαδη ακομα και αν ειχε πεθανει αργοτερα, θα βαζαν για ημερομηνια την συντριβη του αεροσκαφους γιατι συμφωνα με τον Τζακ που κατεθεσε οσοι επεζησαν απτην πτωση ηταν και αυτοι που διασωθηκαν..αρα για καλυψη θα βαζαν παλι εκεινη την ημερομηνια..

ο τζιν κατα τη γνωμη μου ειναι νεκρος γιατι αν ηταν ζωντανος και το ηξερε η Σαν ποιος ο λογος να πηγαινει στο νεκροταφειο? θα μπορουσε να εχει μια φωτογραφια σπιτι της και εκει να καθεται να τον σκεφτεται και να κλαιει

pantws shetika me to story tzin kai sun egw nomizw oti

i sun nomizei oti o tzin einai nekros alla autos zei kai ehei pathei amnisia.. dld to komati pou edihne auton me to panda klp aforouse to mellon k ohi to parelthon...ti lete?

:love: helen_pa :love:

pantws shetika me to story tzin kai sun egw nomizw oti

i sun nomizei oti o tzin einai nekros alla autos zei kai ehei pathei amnisia.. dld to komati pou edihne auton me to panda klp aforouse to mellon k ohi to parelthon...ti lete?

Οτι είναι λίγο κουλό το να πάθει αμνησία, να ξαναπαντρευτεί, να πάει να δουλέψει πάλι στον πεθερό του και η άλλη να μην ξέρει τίποτα.

Οτι είναι λίγο κουλό το να πάθει αμνησία, να ξαναπαντρευτεί, να πάει να δουλέψει πάλι στον πεθερό του και η άλλη να μην ξέρει τίποτα.

Λίγο; :lol:

...

Σε ένα σίριαλ με πολίκες αρκούδες σε τροπικό περιβάλον, τέρατα από καπνό, μηστηριώδεις ασθένειες, ταξίδια στο χρόνο και ενά νήσι με μαγικές θεραπευτικές δυνάμεις που προκαλεί οράματα στους κατοίκους εγώ τα παραπάνω για τον Τζιν τα βρίσκω φυσιολογικά.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Γιατί πρέπει αναγκαστικά να συνδέεται το γεγονός του ότι ο JIN ξαναπαντρεύτηκε με το ότι έχει αμνησία?

Αποκλείεται να είναι 1 χαρά ο άνθρωπος και απλά να χώρισε με τη SAN και να βρήκε άλλη γυναίκα?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν θα έλεγα ότι είναι το 'νησί', αλλά (κρατηθείτε) η συνεκτική δύναμη που κρατά σταθερό το χωροχρόνο. Τα πειράματα που έγιναν από τη Dharma με σκοπό να επηρεαστούν τα γεγονότα που θα οδηγήσουν στην καταστροφή της ανθρωπότητας ίσως τελικά επηρέασαν κάτι, οπότε και η 'δύναμη' αυτή που διατηρεί την τάξη στο χωροχρόνο προσπαθεί να επαναφέρει τη ροή των γεγονότων στην προκαθορισμένη τους πορεία.

Φοβέρο αυτό το σχόλιο αν και μπορούμε να μην το συνδέσουμε απαραιτήτα με την DHARMA. Στο πρώτο επεισόδιο με τα flashes του Des, η τύπισσα με το δαχτυλίδι του λέει ακριβώς αυτό. Δεν το συνδέει με το νησί αλλά λέει πως η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη.

Ίσως λοιπόν αυτό που είπε ο Τομ να μην είναι 100% ρεαλιστικό και απλώς να του το είπε για να καταλάβει πως "ό,τι είναι να γίνει θα γίνει" όσο κι αν προσπαθεί να το αλλάξει ο Μάικλ.

Κάτι άλλο τώρα για τη Λίμπυ. Τη βλέπουμε ως όραμα εκτός νησιού να επεμβαίνει καθοριστικά στην εξέλιξη της ιστορίας. Κάτι που είχε κάνει και με τον Ντες και ίσως με τον Χιούγκο (παρόλο που αυτός δεν τη θυμόταν). Ίσως λοιπόν και σ' εκείνες τις περιπτώσεις η Λίμπυ να ήταν απλώς όραμα.

Γιατί πρέπει αναγκαστικά να συνδέεται το γεγονός του ότι ο JIN ξαναπαντρεύτηκε με το ότι έχει αμνησία?

Αποκλείεται να είναι 1 χαρά ο άνθρωπος και απλά να χώρισε με τη SAN και να βρήκε άλλη γυναίκα?

Ναι αλλα δεν στεκει οτι τον κλαιει στο νεκροταφειο....μονο αν εχει πεθανει ή νομιζει οτι εχει πεθανει.

Η τραγικη ειρωνια ειναι οτι ο Σαγιντ λεει στον Μάικλ με υποτιμητικο υφος "Δουλευεις για το Μπεν;;".

Χαχαχαχαχα.....που να ηξερες καημενε τι σε περιμενει.:lol::lol:

μεχρι τωρα εχω δει τους 3 κυκλους και μαλιστα τα ξαναβλεπω τωρα,δεν το βαριεμαι με τιποτα,αγαπημενες μορφες ο σογιερ που ειναι πραγματικα αψογος,κι ο mr eko Που εχει το υφος <<αμα φας μια θα διαλυσεις>>,πολυ φατσα ρε παιδι μου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ατάκες Ben:

Υπάρχουν άνθρωποι στο πλοίο σου που είναι αθώοι. Δεν έχουν ιδέα πως ο άνθρωπος για τον οποίο δουλεύουν είναι ένα τέρας. Ένας ασυνείδητος δολοφόνος, χωρίς ανώτερο σκοπό. Έπρεπε να σου δείξω τη διαφορά μεταξύ αυτού και εμένα.

(...)

Εσύ τις σκότωσες (την Άννα Λουσία και τη Λίμπυ) Μάικλ.

Κανείς δεν σου ζήτησε να το κάνεις.

(...)

Τότε μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου ως έναν από τους καλούς.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάτι πιο βαθύ κρύβεται σε αυτήν τη συνομιλία με τον Μάικλ; Γιατί μου φαίνεται σαν να ακούω τον Αλ Πατσίνο στο δικηγόρο του διαβόλου; :D

Θέλω να συντάξεις μια λίστα με τα ονόματα. Όλων όσων είναι στο πλοίο.

Γιατί ζητάει συνέχεια λίστες ο Μπεν; Τι ακριβώς κάνει με τα ονόματα; Μήπως έχει να κάνει με τις αυτοκτονίες του πληρώματος (και τα οράματα που βλέπουν οι επιζώντες από την αρχή της σειράς) ;

sakis for the masses, θου for the few

Eπειδή τέλειωσε το Prison Break άρχισα να βλέπω Lost.

Είμαι στον Πρώτο κύκλο στο 10ο επεισόδειο.

Τώρα βρήκε ο Σαγίντ τη Γαλλίδα.

Μου έλεγαν όλοι ότι έχει μυστήριο κλπ ,αλλά εμένα ως τώρα μου φαίνεται απίστευτα βαρετό και αργό.Σαν Survivor.Μόνο τη ζωή τους στο νησί δείχνει.

Ξέρω ότι θα βρουν τη βάση και τη Darmha και θα τους δείξουν μια κασέτα που θα τους λέει ότι στο νησί κάνουν πειράματα.

Τίποτα άλλο θα γίνει στον πρώτο κύκλο ή να πάω κατευθείαν στο 2ο;:wacko:

O πρωτος κυκλος οντως ετσι ειναι, μεχρι τα τελευταια επεισοδια... Στον δευτερο ομως θα τρελαθεις!, απο εκει και περα αρχιζουν τα μυστηρια!

Θα σου προτεινα να συνεχισεις τον πρωτο κυκλο, μην πας κατευθειαν στον δευτερο, ειδικα στο σημειο που εισαι τωρα... Θα βρεις ενδιαφερουσες πληροφοριες για τη συνεχεια!

κι ο mr eko Που εχει το υφος <<αμα φας μια θα διαλυσεις>>,πολυ φατσα ρε παιδι μου.

+1000000000

Ο τύπος τα σπάγε. Κρίμα που τον έφαγε το smoke monster

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?