Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο ανθρωπος του Μπεν στο πλοιο. Στον Λοκ ειπε οτι δεν θα πιστεψει αυτο που θα του πει. Ισως να ειναι ο Μάικλ...

πάντως είναι σίγουρα κάποιος που τον ξέρει ο Λοκ (αλλιώς γιατί να ξαφνιαστεί? Θα του λεγε ο Μπεν "στο πλοιο έχω τον Μπαμπη", ο Λοκ θα του λεγε να τον χαίρεσαι και ολα οκ):p.

Αν ειναι κάποιος από τους του νησιου, τότε όντως θα είναι ο Μαικλ ή ο Γουωλτ, ή κάποιος άλλος ξεχασμένος Lostie (μας εχει διαφυγει κανένας?) ή κάποιος από τους "άλλους" (όπως πχ εκεινος-που-δε-γερνάει). Επίσης, για να είναι "σοκαριστική" η αποκάλυψη θα ναι κάποιος που τον νόμιζαν πεθαμένο ή γενικώς τον ειχαν ξεγράψει.

Αν πάλι ειναι κάποιος εκτός νησιου, μπορεί να ναι κάποιος απ το παρελθόν του Λοκ. Μια ελάχιστη πιθανότητα να ναι κανας πατέρας του Λοκ, ή του Τζακ (τοσα κουλα εχουμε δει).

Τέλος μπορεί να ναι κανας άλλος διάσημος όπως πχ ο Μαικλ Τζάκσον, ο Μπιλ Κλιντον ή ο Παπας. (περα απ την πλάκα, νομιζω, δεδομένου οτι ξέρουμε οτι ο ηθοποιος που παιζει το Μαικλ επιστρέφει στη σειρα, οι πιθανότητες να ναι ο Μαικλ -ή ο Γουωλτ- ειναι πολύ μεγάλες)

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τέλος μπορεί να ναι κανας άλλος διάσημος όπως πχ ο Μαικλ Τζάκσον, ο Μπιλ Κλιντον ή ο Παπας. (περα απ την πλάκα, νομιζω, δεδομένου οτι ξέρουμε οτι ο ηθοποιος που παιζει το Μαικλ επιστρέφει στη σειρα, οι πιθανότητες να ναι ο Μαικλ -ή ο Γουωλτ- ειναι πολύ μεγάλες)

:lol::lol::lol:

"Κάθεσαι; Ο κατάσκοπός μου στο πλοίο είναι.... η Britney Spears!!!!!!!"

:lol::lol::lol: Αυτό κι αν θα είναι ανατροπή!

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο 7ο θα έχουμε

γεννητούρια και ταυτόχρονα κηδεία

:(

photos από τον CAPTAIN !

http://www.tv.com/lost/show/24313/photos.html

με τον Michael να επιστρέφει :)

Ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο ανθρωπος του Μπεν στο πλοιο. Στον Λοκ ειπε οτι δεν θα πιστεψει αυτο που θα του πει. Ισως να ειναι ο Μάικλ...

ή ο Μαικλ ή ο Μαιλς πιστευω εγω...:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Έμενα πάντως σε αυτή τη θεωρία το ερώτημα μου παραμένει: Αν ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα έξω από το πεδίο (είχε περάσει μια μέρα για τους έξω μέχρι να φτάσει το ελικόπτερο) πώς το χρονόμετρο μέσα στη ρουκέτα είναι 31 λεπτά ΜΕΤΑ το χρονόμετρο του νησιού; Από τη στιγμή που για τους επιβάτες του ελικοπτέρου ο χρόνος κύλησε ομαλά (υποθέτω και για τα ρολόγια τους το ίδιο) φτάνοντας στο καράβι, δε θα έπρεπε να είναι πίσω σε σχέση με του καραβιού; Αντίστοιχα το ίδιο και με τη ρουκέτα.

Εδώ πραγματικά υπάρχει ένα μυστήριο με τη ρουκέτα.

Ξεκαθαρίσαμε ότι αυτοί που έφευγαν από το νησί (φορά εξόδου από το 'πεδίο') κατάλαβαν το ταξίδι ως 'στιγμιαίο', ενώ για όλους τους άλλους, είτε στο νησί είτε στο πλοίο, φάνηκε να διήρκησε μερικές ώρες.

Στη ρουκέτα όμως, η οποία ερχόταν στο νησί (φορά εισόδου στο 'πεδίο') αντί το ταξίδι να είναι στιγμιαίο (οπότε το ρολόι της ρουκέτας να δείχνει μερικά δευτερόλεπτα) έδειξε εκτός της καθυστέρησης (δεχόμαστε ότι όταν ο Ντάνιελ ζήτησε να εκτοξευτεί η ρουκέτα, μηδενίστηκαν και τα δύο ρολόγια) των 2:45 ωρών, επιπλέον 31 λεπτά, δηλαδή 3:16 ωρών. Αν δεν κάνουμε την αφελή ερώτηση "πόσα καύσιμα είχε πια η ρουκέτα για να ταξιδεύει τόσες ώρες", αυτή η αντίστροφη συμπεριφορά εξηγεί ίσως την έκπληξη του Ντάνιελ (ο οποίος φαντάζομαι περίμενε το ρολόι της ρουκέτας να δείχνει πολύ λιγότερο).

sakis for the masses, θου for the few

Ρε παιδιά τι επεισόδιο ήταν αυτό??Λες και γέμισαν με εντυπωσιασμούς, ένα εντελώς αδιάφορο (σχετικό με τη ζωή της Juliet) επεισόδιο.

Και εξηγούμαι:

-Σεμνή και ταπεινή η Juliet,

αλλά ταυτόχρονα το "έκανε" και με τον παντρεμένο Goodwin, έτσι για να έχει λίγο suspens το στορι.

-Η Σάρλοτ με τον μουσάτο,

θέλανε να βοηθήσουνε για να μην πνιγούνε όλοι στα αέρια.Και δεν το λέγανε??Έπρεπε να πούνε ψέματα, να εξαφανιστούνε ώστε σε όλο το επεισόδιο και καλά τους ψάχνανε, ώστε να περάσει η ώρα?

-Και καλα οι 2 πάνω θέλανε να βοηθήσουνε.

Έπρεπε να σπάσουνε το κεφάλι της Κέητ?Και γιατί φοράγανε στολές και μάσκες, αφού πήγανε να σταματήσουνε τα αέρια και όχι να τα προκαλέσουν?Αφού κάπου αναφέρθηκε, ότι οι στολές δεν κάνουν τίποτα έτσι και αμοληθούν τα αέρια.Τότε γιατί τις φοράγανε??

-Τα αέρια,

έτσι ξαφνικά τους ήρθανε να αμοληθούνε?Έχει ειπωθεί κάτι σε προηγούμενο επεισόδιο, ότι υπάρχει κάποιο σημείο που ξαφνικά θα γίνει το μπαμ?Γιατί τους ήρθε να πάνε εκείνη την ώρα για να τα προλάβουν?

-Το άλλο με τον Μπεν.

Οκ ο Μπεν είναι μαλακάκος.Ο Λοκ τον αφήνει μετά από όσα του είπε να κυκλοφορεί χαλαρός πλέον, μετά από όσα έχουν γίνει?Τόσο γκιόζης ο Λοκ?Και θέλει να το παίξει και αρχηγός?Δηλαδή πώς περιμένει να τον σεβαστούν οι άλλοι, αν αφήνει τον Μπεν να κυκλοφορεί έτσι?

Αυτές οι λίγες απορίες μου από το τελευταίο επεισόδιο.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

-Η Σάρλοτ με τον μουσάτο,

θέλανε να βοηθήσουνε για να μην πνιγούνε όλοι στα αέρια.Και δεν το λέγανε??Έπρεπε να πούνε ψέματα, να εξαφανιστούνε ώστε σε όλο το επεισόδιο και καλά τους ψάχνανε, ώστε να περάσει η ώρα?

-Και καλα οι 2 πάνω θέλανε να βοηθήσουνε.

Έπρεπε να σπάσουνε το κεφάλι της Κέητ?Και γιατί φοράγανε στολές και μάσκες, αφού πήγανε να σταματήσουνε τα αέρια και όχι να τα προκαλέσουν?Αφού κάπου αναφέρθηκε, ότι οι στολές δεν κάνουν τίποτα έτσι και αμοληθούν τα αέρια.Τότε γιατί τις φοράγανε??

Δεν υπάρχει γενικά εμπιστοσύνη μεταξύ των πλευρών. Ο Ντάνιελ και η Σαρλότ δεν είναι 'φιλαράκια' με κανέναν εκεί. Είχαν μια αποστολή και έπρεπε να την εκτελέσουν.

-Τα αέρια,

έτσι ξαφνικά τους ήρθανε να αμοληθούνε?Έχει ειπωθεί κάτι σε προηγούμενο επεισόδιο, ότι υπάρχει κάποιο σημείο που ξαφνικά θα γίνει το μπαμ?Γιατί τους ήρθε να πάνε εκείνη την ώρα για να τα προλάβουν?

Φαντάζομαι ότι

επιχείρησαν να απενεργοποιήσουν τον αυτόματο απομακρυσμένο έλεγχο και το σύστημα ως αντίδραση προχώρησε σε ενδεχόμενη απελευθέρωση των αερίων.

Οι μάσκες σε προστατεύουν, για αυτό και επέζησαν οι 'Αλλοι και ο Ben όταν έπνιξαν με αέρια τους Dharmίτες.

-Το άλλο με τον Μπεν.Οκ ο Μπεν είναι μαλακάκος.

Θα διαφωνήσω, είναι ο πιο έξυπνος εκεί μέσα :) Έχει πάντα σχέδιο, το οποίο μάλλον συμπεριλαμβάνει να είναι και ο σάκος του μποξ του νησιού, καθώς από τον δεύτερο κύκλο μέχρι τώρα τον έχουν δείρει σχεδόν όλοι :D

sakis for the masses, θου for the few

Mηπως τα αερια τα εξουδετερωσαν ουτως ωστε να μην υπαρχει καμια μορφη αμυνας στο νησι απεναντι σε εισβολεις;

Εντιτ Καινουργιο επεισοδιο ποτε βγαινει,αυριο Παρασκευη;

-Το άλλο με τον Μπεν.

Οκ ο Μπεν είναι μαλακάκος.Ο Λοκ τον αφήνει μετά από όσα του είπε να κυκλοφορεί χαλαρός πλέον, μετά από όσα έχουν γίνει?Τόσο γκιόζης ο Λοκ?Και θέλει να το παίξει και αρχηγός?Δηλαδή πώς περιμένει να τον σεβαστούν οι άλλοι, αν αφήνει τον Μπεν να κυκλοφορεί έτσι?

Κατά τη γνώμη μου ο Μπεν του είπε κάτι παραπάνω από το ποιός είναι πάνω στο πλοίο. Κάτι που τον έπεισε οτι πραγματικά δε θέλει το κακό όσων είναι πάνω στο νησί. Επίσης για να μιλήσει ο Μπεν, έθεσε ως προϋπόθεση την ελευθερία του και ο άλλος το δέχτηκε. Αν τώρα σε αυτά προσθέσουμε και το οτι ο Μπεν έχει "σχέδιο" (πάντα έχει) κατανονούμε γιατί κόβει βόλτες ελεύθερος.

Θα διαφωνήσω, είναι ο πιο έξυπνος εκεί μέσα :) Έχει πάντα σχέδιο, το οποίο μάλλον συμπεριλαμβάνει να είναι και ο σάκος του μποξ του νησιού, καθώς από τον δεύτερο κύκλο μέχρι τώρα τον έχουν δείρει σχεδόν όλοι :D

Για αυτό είπα μαλακάκος και όχι -ακας!!:lol::lol: Δεν μπορείς να τον πεις βλάκα.

Καμιά σφαίρα πότε θα φάει περιμένω να δω, γιατί του αξίζει.Τόσο κόσμο έφαγε και τόσο κακό έχει κάνει σε τόσο κόσμο..:mad:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αφού ο Μπεν όταν μιλούσε με τον Λοκ έλεγε ότι το βλέπει ότι θα γίνει εξέργεση... αλλά δεν τον είπε οτι θα γίνει (μάλλον) εξ αιτίας ότι θα τον αφίσει ελεύθερο να τριγυρνά... ;)
Motorola cd520 \ Nokia 5210 \ Nokia 6130 \ Nokia 7110 \ Sony Ericsson T68 \ Nokia 7210 \ Samsung V200 \ Nokia N70 \ Nokia N95:D

Επειδή σήμερα το πρωί διάβασα την υπόθεση του Ji Yeon, μπορώ να πω ότι πλέον ΕΠΙΣΗΜΩΣ είμαι στα χαμένα ...

και ερωτώ όποιον το δει: είναι ΣΙΓΟΥΡΑ

ο Jin

μέσα στους Oceanic 6??? γιατί εγώ αμφιβάλλω ΣΟΒΑΡΑ ...

:X:wacko:

Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty.

Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind.

-->"As Good As It Gets"

μα αν δεις το επεισοδιο θα σου λυθει η απορια

στο επεισοδιο η sun εχει flashforward ενω ο jin flashback.Οταν λεει ειμαι 2 μηνες παντρεμενος θα ηταν στις αρχες του γαμου του με την sun οποτε ο jin δεν νομιζω να ειναι στους 6!

Ασχετο τον μαικλ τον ειδατε :blink:??

λοιπόν:

:p

μετά από προσεχτική μελέτη της υπόθεσης του Ji Yeon και το ανάλογο surfing σε sites και forums που το αναλύουν, κατέληξα στο εξής συμπέρασμα :

Όντως οι

τελευταίοι 2 Oceanic 6

αποκαλύφθηκαν σε αυτό το επεισόδιο :

Sun, Aaron

Οπότε οι τελικοί Oceanic 6 είναι:

Jack, Kate, Sayid, Hurley, Sun και Aaron

ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ !!! μη μου το χαλάσετε τώρα που το εμπέδωσα !!! γιατί έχω σχιζοφρενιάσει, δεν θα αντέξω άλλη θεωρία για το θέμα ...

:wacko::wacko::X:X

Melvin Udall: Judging from your eyes, I'd say you were fifty.

Carol: Judging from your eyes, I'd say you were kind.

-->"As Good As It Gets"

δεν θελω να σε σχιζοφρενιασω και αλλο αλλα ο

aoron μετραει σαν oceanic 6?Εχω τις επιφυλαξεις μου...λογικα νομιζω οτι θα μας φωρτοσουν ακομα εναν επιζοντα στους oceanic 6 ;)

απ'ότι ειχαν πει σε αυτο το επεισοδιο θα μαθαιναμε τον 6ο επιζωντα...αρα ο Ααρον ειναι μεσα

edit: μαλλον θα εχει και αλλο επιζωντα :O

απ'ότι ειχαν πει σε αυτο το επεισοδιο θα μαθαιναμε τον 6ο επιζωντα...αρα ο Ααρον ειναι μεσα

μα αν ο Jin

πεθάνει στο νησί, γιατί να είναι ο τάφος του στην Κορέα?

εγώ αυτό που υπέθεσα ήταν ότι μπορεί να

ήταν και ο Jin στους 6, αλλα να πέθανε μετά

επίσης - εναλλακτικά- από τη στιγμή που είναι και ο

Michael πάνω στο πλοίο, γιατί να μην είναι αυτός ο 6ος?

πάντως κι εγώ δε νομίζω να μετράει ο Ααρων για "επιζών".

καλουτσικο ηταν το επεισ. αν και στεναχωρήθηκα στο τέλος. Βέβαια,

το φλας μπακ του Τζιν ήταν εντελώς άχρηστο στην υπόθεση και ήταν μόνο για να μας μπερδέψει

, πράγμα που προσμετράται αρνητικά...

και που να ηταν ο ταφος του? :O

οπως οταν δεν βρισκεται το πτωμα ξερω γω θαβουν ενα αδειο φερετρο ετσι και σε αυτη την περιπτωση να συνεβη αυτο...και επειδη φυσικα ξερουμε οτι εχουν μεινει καποιοι πισω στο νησι υποθετουμε οτι ο jin εχει παραμεινει στο νησι υποθετωντας παλι οτι 'θυσιαστηκε' ωστε να φυγει η Σαν για να μην πεθανει στο νησι...ή ίσως να εγινε κατι αλλο στο νησι και να σκοτωθηκε..

in any case θα ηταν απολυτα λογικο να κανει ταφη για τον αντρα της που πεθανε εφοσον δεν μπορουν να ξαναγυρισουν πισω στο νησι ώστε να τον θυμαται, να κλαιει και μπλα μπλα μπλα

Mια σκεψη που μολις μου ηρθε ειναι οτι οσοι θεραπευτηκαν απο καποια ασθενεια που ειχαν (αδυναμο σπερμα ο Τζιν) οταν πηγαν στο νησι, φευγοντας απο αυτο

πεθαινουν

. Ισως δλδ στο φερετρο στο τελος της προηγουμενης σεζον να ειναι ενας εκ των Λοκ ή Ροουζ.....

[copy-paste]

Καταρχην, να πω πως αυτοματως,οταν ενα επεισοδιο ειναι Κορεατικο,κατα τη γνωμη μου η ανωτατη βαθμολογια που μπορει να παρει ειναι Πολυ Καλο.Το περιμενα πολυ χειροτερο,γενικως τους σιχαινομαι και αυτους και τις αγαπες τους και γενικως τα επεισοδια τους.Το επεισοδιο ομως εκανε την εκπληξη.Ψηφισα λοιπον πολυ καλο διοτι κατα τη γνωμη κου ηταν το καλυτερο επεισοδιο τους απο την αρχη της σειρας και δε νομιζω να μπορουν να πανε και παραπανω

Κατα τη γνωμη μου 2 ενδεχομενα υπαρχουν.Ειτε ο Τζιν ειναι ΟΝΤΩΣ νεκρος,κατι που το πιστευω και βεβαια το ΕΥΧΟΜΑΙ και περιμενω ανατριχιαστικες λεπτομερειες για το πως ψοφησε

To αλλο,ειναι να παρεμεινε στο νησι και απλα στον εξω κοσμο,δεδομενου οτι η Σαν ειναι μια απο τους 6,δεν μπορουσε να κανει αλλιως παρα να τον "θαψει",ωστε να εχει κ ενα μερος να πηγαινει να τον μνημονευει...

Αρα,οι 6 ειναι Τζακ,Κεητ,Χερλυ,Σαγιντ,Σαν και ΑΑΡΩΝ.Οκ,δεν ηταν στις καταστασεις της πτησης,παρ'ολα αυτα δε σημαινει οτι δεν ηταν στο αεροπλανο.Σωθηκε,γυρισε πισω,αρα λογικο να θεωρειται επιζων της πτησης.Πιστευω πως το θεμα με τους 6 εληξε σημερα και δεν μενει καποιος αλλος.

Καλη η μαγκια με το μπερδεμα FF & FB...

Κατι που με χαλασε ειναι ο τροπος επανεμφανισης του Μαικλ...εχμ...σορρυ Κεβιν εννοω.

Μετα απο τοσα επεισοδια,θα μπορουσαν να το χειριστουν πολυ καλυτερα,να ηταν πιο "βαρυγδουπη" η επανεμφανιση του και οχι αυτο που ειδαμε.Ας ηταν καλυτερα το cliffhanger του επεισοδιου....

Τεσπα,αναμενουμε το επομενο τωρα,που κατα τη γνωμη μου,δεδομενου με το τι εχει να κανει,θα ειναι ισως το καλυτερο φετινο.

[/copy-paste]

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Είναι σίγουρο ότι η ιστορία του Τζιν είναι flashback και όχι flashforward?

Αν έφυγε από το νησί με κάποιον άλλο τρόπο όχι με τους oceanic 6 που διασώθηκαν? Με τον Μπεν ας πούμε.

Επίσης μπερδεύτηκα λίγο με την Σαν:confused: Η Τζουλιέτ της είχε πει ότι

αν είχε μείνει έγκυος πριν πάει στο νήσι όπως η Κλερ δεν θα είχε πρόβλημα να γεννήσει αλλά εφόσον συνέλαβε στο νησί θα πεθάνει. Τώρα της λέει ότι δεν πρέπει να μείνει στο νήσι για να μπορέσει να γεννήσει και να μην πεθάνει. Εφόσον συνέλαβε στο νησί τι διαφορά θα είχε αν πήγαινε αλλού να το γεννήσει? θα γιατρεύοταν? Δηλάδη αν κάποια έχει μείνει έγκυος εκτός νήσιου δεν έχι πρόβλημα να γεννήσει στο νήσι, αντίθετα αν έχει μείνει έγκυος στο νήσι είναι καταδικάσμενη αν μείνει εκεί αλλά άμα το γεννήσει εκτός νησιού δεν υπάρχει πρόβλημα. :blink::lost::what:

Πόλες παραξενίες έχει αυτό το νησί με τις εγκύες.

Επίσης είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι ο Άαρων δε μετράει στους Oceanic 6

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?

Προσέξατε

την ημερομηνία θανάτου του jin;

:blink::worry:

Εφόσον το αεροπλάνο έπεσε Σεπτέμβρη 2004 και η

ημερομηνία στην ταφόπλακα του Τζιν είναι 22/9/2004

είναι πολύ πιθάνο να την έβαλαν έκει όταν έπεσε το αεροπλάνο και τους νόμισαν όλους νεκρούς

και όχι να την έβαλε η Σαν αφού γύρισε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Why so serious?