Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είναι υποψήφια.

Τι????:blink::angry::knife::kill::rocket::shoot::chair::mad:

Αλήθεια ποιοί είναι? (μη μου πεις ότι είναι η Evangeline Lilly...)

Τι????:blink::angry::knife::kill::rocket::shoot::chair::mad:

Αλήθεια ποιοί είναι? (μη μου πεις ότι είναι η Evangeline Lilly...)

Outstanding Supporting Actor In A Drama Series

Lost • ABC • ABC Studios

Terry O'Quinn as John Locke

Lost • ABC • ABC Studios

Michael Emerson as Ben

Τα υπόλοιπα είναι τεχνικά. Ούτε ΚΑΝ στις Καλύτερες Δραματικές Σειρές δεν μας έχουν.

Namaste!

Kαι εχουν το heroes.....

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Outstanding Supporting Actor In A Drama Series

Lost • ABC • ABC Studios

Terry O'Quinn as John Locke

Lost • ABC • ABC Studios

Michael Emerson as Ben

Τα υπόλοιπα είναι τεχνικά. Ούτε ΚΑΝ στις Καλύτερες Δραματικές Σειρές δεν μας έχουν.

Τώρα τις είδα τις υποψηφιότητες... Τι να πω.:X

Kαι εχουν το heroes.....

απαραδεκτοι... μια απο τις πιο υπερεκτιμημενες σειρες των τελευταιων ετων κατα τη γνωμη μου.. και σαφως το χειροτερο φιναλε μιας σεζον :lol:

Η γνώμη μου βέβαια (όπως θα υποψιάζεστε) είναι ότι καλά έκανε και έμεινε στις λίγες υποψηφιότητες. Έγιναν αρκετά λάθη/λάθος επιλογές στην 3η season του LOST. Και στην αρχή (που το αναγνωρίζουν όλοι πια), αλλά και στην υπόλοιπη, ενω το φινάλε βασίστηκε σε μια υπερεκτιμημένη "ανατροπή" so-to-speak.

Επίσης, για να μην είμαι εντελώς αρνητικός, το season 3 LOST θεωρώ ότι μπορεί να αποκτήσει αξία από τα επόμενο επεισόδια του (γιατί μόνο έτσι μπορεί να δοθεί νόημα στο τι συμβαίνει και θα λυθεί το θέμα "οι παραγωγοι δεν ξέρουν τι κάνουν" -hopefully).

απαραδεκτοι... μια απο τις πιο υπερεκτιμημενες σειρες των τελευταιων ετων κατα τη γνωμη μου.. και σαφως το χειροτερο φιναλε μιας σεζον :lol:

Και πριν πέσει το τρελό bashing στους Heroes, η σειρά έκανε ένα καταπληκτικό κύκλο (σε εμένα άρεσε και το φινάλε του), και ως νέα σειρά που όχι μόνο "άντεξε" στον ανταγωνισμό, αλλά καθιερώθηκε και πριν καλα καλά τελειώσει ο κύκλος της έιχε αρχίσει να προβάλλεται σε διάφορες άλλες χώρες, της αξίζουν οι υποψηφιότητες.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Σιγουρα εχουν γινει λαθη,οπως σε ολες αλλωστε τις σαιζον(και στις περισσοτερες ουτως η αλλως σειρες),αλλα η 3η σαιζον ειναι απο τις καλυτερες μεχρι στιγμης.

Το φιναλε σε καμια περιπτωση υπερεκτιμημενο.Η πλειοψηφια των ξενων sites αλλωστε,του εδωσε 10αρια στα review και το ανακυρηξε το καλυτερο φετινο season φιναλε.

Σαν συνολο η σαιζον -εκτος απο τα πρωτα 6- εφτασε σε ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ επιπεδα,με επεισοδια οπως Par Avion,Man from talahassee,one of us,the brig,man behind the curtain,greatest hits,finale.....επεισοδια που προσωπικα τα βαζω πανω απο οποιδηποτε αλλο,ακομα και της 1ης σαιζον(εκτος απο 2-3).Ερμηνειες Μπεν,Λοκ και ισως Τζουλιετ που ηταν οχι μονο για ΕΜΜΥ,αλλα....για οσκαρ :)

Τεσπα,η σειρα παραμενει σε πολυ υψηλο επιπεδο και παρα τα οποια λαθη της,καμια αλλη μεχρι τωρα δεν εχει καταφερει να τη ριξει απο την 1η θεση μου.

Τωρα για το heroes......νταξει,καλη,χρυση σειρα,πρωτη της χρονια και μαλιστα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ χρονια αλλα υπερεκτιμηθηκε απο νωρις.Αυτη ειναι η αποψη μου.

Χωρια που το φιναλε ηταν σκετη απογοητευση(εχει κ το χαμηλοτερο σκορ της σειρας στο tv.com).

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Και πριν πέσει το τρελό bashing στους Heroes, η σειρά έκανε ένα καταπληκτικό κύκλο (σε εμένα άρεσε και το φινάλε του), και ως νέα σειρά που όχι μόνο "άντεξε" στον ανταγωνισμό, αλλά καθιερώθηκε και πριν καλα καλά τελειώσει ο κύκλος της έιχε αρχίσει να προβάλλεται σε διάφορες άλλες χώρες, της αξίζουν οι υποψηφιότητες.

Εχμ...η αλήθεια είναι πως σε σύγκριση με το φινάλε της τρίτης σεζόν του Lost, το φινάλε του Heroes, σε άφηνε λίγο "ναι, ναι...ωραία... και πότε αρχίζει το επεισόδιο;;". Σίγουρα, για πρώτη σεζόν, μια χαρά ήταν γενικά, αλλά ομολογουμένως το φινάλε ήταν λίγο βαρετό και αναμενόμενο.

Όσο για το Lost, εγώ που είδα και τις τρεις σεζόν σερί, μου φάνηκε πως όντως η τρίτη είχε πολύ καλά επεισόδια (και για να πω την αλήθεια, δεν αντιλήφθηκα καμια ιδιαίτερη "κοιλιά" για την οποία λέγανε όλοι στα πρώτα επεισόδια).

Αυτό που δε μου άρεσε στην τρίτη σεζόν, είναι ότι περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα και ότι του χρόνου με τα flashback και τα flashforward, θα χαθεί κάπου η μπάλα. Αν αρχίσουν δηλαδή να κάνουν ότι κάνανε τώρα για κάθε χαρακτήρα, (που δηλαδή αφιερώνανε ένα επεισόδιο κάθε φορά στο background του ήρωα με flashback) και για τον μελλοντικό εαυτό του...ε ναι...εκεί θα κάνει τεράστια κοιλιά!! (σαν του Hugo :p )

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Λογικά θα δούμε και flashbacks/flashforwards από χαρακτήρες για τους οποίους δεν έχουμε ξαναδεί, όπως έγινε και στον 3ο κύκλο με Juliet και Ben. Προσωπικά θέλω να δω flashback από Richard και κυρίως από Rousseau-καιρός δεν είναι;; :)

Απανταχού lostοβιοι, δέστε αυτό (αν δεν το έχετε ήδη δει):

Πολύ γέλιο.

Κωνσταντίνος

• 3 weeks later...

1o teaser trailer της νεας σαιζον!!!!

http://spoilerslost.blogspot.com/

ειναι λιγο πιο κατω,μετα τις φωτο με τον Τζακ....

:D:D:D:D

--Alvar Hanso--

ας τα λεμε απο τωρα για να μαστε σιγουροι...

spoilers...!

βαλτε spoilers...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Κοντεύω να τρελαθώ...Μέσα στο καλοκαίρι είδα σέζον 1,2,3 και τώρα και ένα μήνα έχω αρχίζει και τρελαίνομαι από την έλλειψη..

Ξεκίνησα να βλέπω prison break έτσι για αποτοξίνωση αλλα το παράτησα..

Θέλω ΒΕΝ ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

Αντε να περιμενουμε μεχρι το φλεβαρη...

Παντως οι προσθηκες στο cast ηταν πολυ ευχαριστες, οσοι εχουν δει The Wire, Sopranos και Saving private ryan ή Million dollar hotel θα χαρουν πολυ :D

1o teaser trailer της νεας σαιζον!!!!

http://spoilerslost.blogspot.com/

ειναι λιγο πιο κατω,μετα τις φωτο με τον Τζακ....

:D:D:D:D

αυτοί οι νεοι κακοί που υποννοει το τρειλερ ερχονται με το πλοιο εκεινης εκει που προσγειώθηκε με το αλεξίπτωτο ε?? (και που για χαρη τους σκοτωθηκε ο τσαρλυ &^*%$#^%^%$:mad::mad:)

παντως αν κ εξακολουθεί να μ ενδιαφερει (ιδιώς λόγω των αναμενόμενων

flash forwards

), μετα την 3η σεζόν (κ οπως φαινεται κ απ το τρειλερ της 4ης) η σειρα για μένα έχει χάσει τη γοητεία της διαφορετικότητας που συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με διαφορες φιλοσοφικές πινελιές που είχε στην αρχή...οι-πολύ καλοδουλεμενοι βέβαια - χαρακτήρες μάς ειναι πια γνωστοι κ δε βλέπω τι άλλο μπορούν να προσφέρουν (μη πειτε για Μπεν-δε τον κανω καθόλου κέφι) και ετσι μενουμε με μια καθαρόαιμη πια περιπετεια αμερικανικού στυλ που δε λεει κ πολλά σε όσους δν είναι φαν του ειδους...

εκεινο που δεν εχει χασει καθόλου σε ποιότητα και το απολαμβάνω απ την αρχή μεχρι το τέλος είναι το χιούμορ της. μπορεί να μην κυριαρχούν οι αστείες ατακες, αλλά όσες υπάρχουν είναι κορυφαίες και με κάνουν να φχαριστιέμαι γέλιο πιο πολύ απ όσο οι σικε ατακες των κωμωδιών!!respect σε Hurley Sawyer και Charlie (α! κ ο κινέζος βγάζει γέλιο ώρες ώρες)

Τα είδα όλα από Heroes και Prison Break... η δίψα για lost δεν σβήνει...

Για μενα:

Heroes μονο ενα επεισοδιο αντεξα να δω... ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ

Prison Break=Lost ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ-ΤΡΟΜΕΡΑ-ΤΕΛΕΙΑ!!!!!:D:D

Για μενα:

Heroes μονο ενα επεισοδιο αντεξα να δω... ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ

Prison Break=Lost ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ-ΤΡΟΜΕΡΑ-ΤΕΛΕΙΑ!!!!!:D:D

Heroes απο το 3ο-4ο παίρνει φόρα. Σε ελάχιστους άρεσαν τα 2 πρώτα επεισόδια. Σου προτείνω να δώσεις μια ευκαιρία ακόμα στο Heroes.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Heroes απο το 3ο-4ο παίρνει φόρα. Σε ελάχιστους άρεσαν τα 2 πρώτα επεισόδια. Σου προτείνω να δώσεις μια ευκαιρία ακόμα στο Heroes.

υποκατάστατα :p

αντε καλο μηνα! 134 κ σημερα... ουτε φανταρος δεν μετραγα τοσο.:lol:

Αστα να πανε.....εγω πιο πολυ μελαγχολω που αυτο το μαρτυριο,θα το ζησουμε ακομα 2 φορες....

--Alvar Hanso--

• 2 weeks later...

Παιδιά, μια εξήγηση που δίνω εγώ είναι η εξής:

- οι hostiles προϋπήρχαν από τους darma στο νησί, ήταν απόγονοι των πειρατών που ναυάγησαν με το παλιό πλοίο το black rock, το οποίο και ναυάγησε όπως το αεροπλάνο, δηλαδή τραβήχτηκε από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.

- Αργότερα (δεκαετία 70) πήγαν οι darma και άρχισαν τα πειράματα, οπότε και τους κλωνοποίησαν (έτσι εξηγείται ο ρίτσαρντ και όχι ότι δεν γερνάει). Στη συνέχεια αυτοί επαναστάτησαν ενάντια στους darhma κλπ, αυτά τα γνωρίζουμε.

- Επειδή λοιπόν είναι κλωνοποιημένοι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά με φυσικό τρόπο (κάπου το έχω ακούσει αυτό) γι΄αυτό είχαν τα προβλήματα με τις γέννες.

- Οι επιβάτες της πτήσης 815 είναι μέρος του πειράματος κι αυτοί, έχουν επιλεγεί όλοι ώστε να σχετίζονται μεταξύ τους και να απωθήσουν - εξοντώσουν τους hostiles. Οι κλώνοι τους βρίσκονται στον πάτο της θάλασσας στο φτιαχτό δυστήχημα που έκανε η darma (που λέει η αλεξιπτωτίστρια ότι βρέθηκε το αεροσκάφος στη θάλασσα με τους νεκρούς...)

Από κει και μετά κολλάνε πολλά πράγματα, όπως:

- τα οράματα με γνωστούς που έχουν συνέχεια (πατέρας του Τζακ, πάτερ Γιέμι κλπ) οι οποίοι είναι κλώνοι,

- τον κλώνο πατέρα του Λοκ που σκότωσε ο Σώγερ,

- ο Μπεν έχει πράγματι γεννηθεί στο νησί ως κλώνος,

- η αδερφή της Τζούλιετ επιζεί από τον καρκίνο ως κλώνος κλπ, γενικά επαληθεύεται αυτό που λέει ο Μπεν, ότι μπορώ να σου δώσω ότι ζητήσεις. Λέμε τώρα...

- η dharma έριξε το αλεξίπτωτο με τα τρόφιμα στους losties αφού είναι οι σύμμαχοι - όμηροί της,

- όλοι οι losties ταιριάζουν μεταξύ τους για να αναπαραχθούν,

- οι αριθμοί του λόττο ήταν φτιαχτοί από την dharma για να πάει ο Χάρλι στην Αυστραλία κλπ.

Δεν εξηγούνται έτσι όμως άλλα κουλά, π.χ. με το φάντασμα (είναι εφέ ή κάτι άλλο;; )

Βέβαια σίγουρα έχω πέσει έξω, γιατί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της σειράς είναι αυτό. Το ότι δεν πέφτεις ποτέ μέσα. :O Θα δούμε...

:blink:

Ενδιαφέρουσα θεωρία :-)

Ιδού μερικές ενστάσεις:

- οι hostiles προϋπήρχαν από τους darma στο νησί, ήταν απόγονοι των πειρατών που ναυάγησαν με το παλιό πλοίο το black rock, το οποίο και ναυάγησε όπως το αεροπλάνο, δηλαδή τραβήχτηκε από την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.

Νομίζω ότι η προϊστορία του νησιού πάει πολύ πιο πίσω-βλέπε άγαλμα, αρχαία ερείπια,ο ναός που αναφέρει ο Μπεν κάποια στιγμή..

- Οι επιβάτες της πτήσης 815 είναι μέρος του πειράματος κι αυτοί, έχουν επιλεγεί όλοι ώστε να σχετίζονται μεταξύ τους και να απωθήσουν - εξοντώσουν τους hostiles.

Εννοείς ότι ΟΛΟΙ οι επιβάτες της πτήσης είναι επιλεγμένοι (και αυτοί που σκοτώθηκαν στο δυστύχημα); Γιατί δε μπορώ να πιστέψω ότι είχαν τρόπο να ελέγξουν ΠΟΙΟΙ ακριβώς θα επιζήσουν και ποιοι όχι...

- τα οράματα με γνωστούς που έχουν συνέχεια (πατέρας του Τζακ, πάτερ Γιέμι κλπ) οι οποίοι είναι κλώνοι,

Είμαι σχεδόν πεπεισμένος ότι τα οράματα είναι μορφές που παίρνει το καπνο-τέρας.Προσωπική μου γνώμη βέβαια... Γενικά έχω την αίσθηση ότι πολλά πράγματα θα τα "εξηγήσουν" με μεταφυσικό και όχι ορθολογικό τρόπο,δλδ. το νησί έχει προσωπικότητα κτλ. Χαιρετώ!