katergaris Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 παιδια απο τον 3 κυκλο ποσα επεισοδια εχουν παιχτει.....και ποσα θελει ακομα για να τελειωσει ο τριτος κυκλος..... Έχει τελειώσει ο τρίτος κύκλος. Τώρα πάμε για τον τέταρτο αλλά...του χρόνου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 O τρίτος κυκλος έχει 23 επεισόδια (το τελευταία δύο 22 και 23 προβλήθηκαν συνεχόμενα, ως ένα διπλό επεισόδιο, αλλά και πάλι θα τα βρεις ξεχωριστά). (JIC: τα επεισόδια έχουν παιχτεί στο ABC, όχι σε ελληνικό κανάλι) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ γιατί μόλις πριν από λίγο καιρό ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά. Έχω φτάσει ως το 8ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (ξέρω, ξέρω, είμαι πολύ πίσω) και πρέπει να πω ότι (σε σχέση με το τέλος ειδικά του 1ου) έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Μιλάμε για 8 επεισόδια (τα πρώτα 8 του 2ου) στα οποία δεν γίνεται απολύτως τίποτα ! Δεν ξέρω τι γίνεται παρακάτω, αλλά είναι προφανές ότι ξεχειλώνουν τα πάντα απλώς για να τους βγουν τόσοι κύκλοι. Η παράλληλη ιστορία με τους άλλους επιζώντες επί 3 συνεχόμενα επεισόδια, δεν δείχνει τίποτα καινούριο ή περισσότερο απ'ό,τι ήδη ξέραμε με τους βασικούς πρωταγωνιστές, απλώς σε περίληψη. Για να μη σχολιάσω το ότι υπάρχει ολόκληρο επεισόδιο που το μόνο θέμα του είναι το δίλημμα του Hugo αν... θα ανατινάξει την αποθήκη με τα τρόφιμα.:rolleyes: Ας μου πει κάποιος ότι βελτιώνεται κάπως στη συνέχεια, γιατί είχα σχηματίσει πολύ καλύτερη εντύπωση στον 1ο κύκλο και δεν θέλω να το παρατήσω και στη μέση.:) Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ γιατί μόλις πριν από λίγο καιρό ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά. Έχω φτάσει ως το 8ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (ξέρω, ξέρω, είμαι πολύ πίσω) και πρέπει να πω ότι (σε σχέση με το τέλος ειδικά του 1ου) έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Μιλάμε για 8 επεισόδια (τα πρώτα 8 του 2ου) στα οποία δεν γίνεται απολύτως τίποτα ! Δεν ξέρω τι γίνεται παρακάτω, αλλά είναι προφανές ότι ξεχειλώνουν τα πάντα απλώς για να τους βγουν τόσοι κύκλοι. Η παράλληλη ιστορία με τους άλλους επιζώντες επί 3 συνεχόμενα επεισόδια, δεν δείχνει τίποτα καινούριο ή περισσότερο απ'ό,τι ήδη ξέραμε με τους βασικούς πρωταγωνιστές, απλώς σε περίληψη. Για να μη σχολιάσω το ότι υπάρχει ολόκληρο επεισόδιο που το μόνο θέμα του είναι το δίλημμα του Hugo αν... θα ανατινάξει την αποθήκη με τα τρόφιμα.:rolleyes: Ας μου πει κάποιος ότι βελτιώνεται κάπως στη συνέχεια, γιατί είχα σχηματίσει πολύ καλύτερη εντύπωση στον 1ο κύκλο και δεν θέλω να το παρατήσω και στη μέση.:) Εννοείται ότι βελτιώνεται -μην κάνεις το λάθος και τα παρατήσεις. Επίσης, με το τέλος του 3ου κύκλου μπορώ να πω με σιγουριά ότι και τα πιο "αδιάφορα" ή "άσχετα" επεισόδια, μπορεί να παίξουν κάποιον ρόλο στη συνέχεια. Πάντως, είναι γεγονός ότι κάποια επεισόδια (και στον 2ο και στον 3ο κύκλο) κάνουν κοιλιά, αλλά μετά αποζημιώνεσαι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Δεν έχω διαβάσει όλο το θρεντ γιατί μόλις πριν από λίγο καιρό ξεκίνησα να βλέπω τη σειρά. Έχω φτάσει ως το 8ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (ξέρω, ξέρω, είμαι πολύ πίσω) και πρέπει να πω ότι (σε σχέση με το τέλος ειδικά του 1ου) έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Μιλάμε για 8 επεισόδια (τα πρώτα 8 του 2ου) στα οποία δεν γίνεται απολύτως τίποτα ! Δεν ξέρω τι γίνεται παρακάτω, αλλά είναι προφανές ότι ξεχειλώνουν τα πάντα απλώς για να τους βγουν τόσοι κύκλοι. Η παράλληλη ιστορία με τους άλλους επιζώντες επί 3 συνεχόμενα επεισόδια, δεν δείχνει τίποτα καινούριο ή περισσότερο απ'ό,τι ήδη ξέραμε με τους βασικούς πρωταγωνιστές, απλώς σε περίληψη. Για να μη σχολιάσω το ότι υπάρχει ολόκληρο επεισόδιο που το μόνο θέμα του είναι το δίλημμα του Hugo αν... θα ανατινάξει την αποθήκη με τα τρόφιμα.:rolleyes: Ας μου πει κάποιος ότι βελτιώνεται κάπως στη συνέχεια, γιατί είχα σχηματίσει πολύ καλύτερη εντύπωση στον 1ο κύκλο και δεν θέλω να το παρατήσω και στη μέση.:) Μην το παρατήσεις, ΜΗΝ το παρατήσεις. Άκου με. Ο δευτερος κύκλος παίρνει πολύ φόρα προς το τέλος και ο τρίτος είναι απίστευτος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Κι εγώ το είχα παρατήσει στις αρχές του β' κύκλου, και μερικούς μήνες μετά το ξανάπιασα ανανεωμένος. :lol: Hang in there Isolde, σε στηρίζουμε :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Lol Marvin! Εντάξει παιδιά, θα προσπαθήσω!! Καλά, ο husband ήταν έτοιμος να τα γυρίσει πίσω στο βιντεοκλαμπ χωρίς να δούμε καν τα υπόλοιπα, αλλά θα τον πείσω ότι πρέπει να αντέξουμε!! Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Μην το παρατήσεις, ΜΗΝ το παρατήσεις. Άκου με. Ο δευτερος κύκλος παίρνει πολύ φόρα προς το τέλος και ο τρίτος είναι απίστευτος! +1! Μετά το 12ο περίπου,γίνεται χαλασμος κυρίου! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Έχω φτάσει ως το 8ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (ξέρω, ξέρω, είμαι πολύ πίσω) και πρέπει να πω ότι (σε σχέση με το τέλος ειδικά του 1ου) έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Μιλάμε για 8 επεισόδια (τα πρώτα 8 του 2ου) στα οποία δεν γίνεται απολύτως τίποτα ! Δεν ξέρω τι γίνεται παρακάτω, αλλά είναι προφανές ότι ξεχειλώνουν τα πάντα απλώς για να τους βγουν τόσοι κύκλοι. Η παράλληλη ιστορία με τους άλλους επιζώντες επί 3 συνεχόμενα επεισόδια, δεν δείχνει τίποτα καινούριο ή περισσότερο απ'ό,τι ήδη ξέραμε με τους βασικούς πρωταγωνιστές, απλώς σε περίληψη.(...) Ας μου πει κάποιος ότι βελτιώνεται κάπως στη συνέχεια, γιατί είχα σχηματίσει πολύ καλύτερη εντύπωση στον 1ο κύκλο και δεν θέλω να το παρατήσω και στη μέση.:) Imho, αν έχεις ψιλιαστεί απο τώρα ότι το τραβάνε απο τα μαλλια, παρακάτω δε πρόκειται να βελτιωθεί η κατάσταση. Η σειρά στη συνέχεια δίνει κάποια σποραδικά καλά επεισόδια, αρκεί να δεχτείς ότι τελικά το ενδεχόμενο "μη μεταφυσικής/ψευδοεπιστημονικής" εξήγησης έχει κάνει περίπατο. Επίσης εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων (και season finale), θα δεις ότι και τα flashbacks παίρνουν τον κατήφορο, ενώ και κάποιες ιστορίες που ξεκινούν δεν τους πολυβγαίνουν και τις τελειώνουν άρον άρον. Τέλος μερικά πράγματα θα απομυθοποιηθούν κάπως απότομα, ενώ απάντηση για τους περιβόητους "αριθμούς" θα πάρεις μόνο μέσα από ένα (επίσημο) βιντεάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και συνοψίζει το online LOST experience game. Στα θετικά κάποια νέα πρόσωπα που δίνουν καλές ερμηνείες και νέο ενδιαφέρον στην υπόθεση, και τα flashbacks των ΝΕΩΝ προσώπων (τα οποία βεβαίως δίνονται με το σταγονόμετρο, ενώ μας ταϊζουν με τη σέσουλα flashbacks του ...Τζακ). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Ρε stroggoff πεστης και τι θα γινει κιολας.:p isolde συνεχισε το θα ελεγα. Μην αφηνεις πραγματα στην μεση, δεν κανει θα σκονταψεις.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Strogoff, αυτά ακριβώς είχα υποψιαστεί. Και μου κάνει εντύπωση γιατί διάφοροι φίλοι μου έλεγαν ότι "όλη την ιστορία την είχαν σκεφτεί από την αρχή" και "όλα βγάζουν νόημα και εξηγούνται", ενώ έχω δει ούτε καν ενάμιση κύκλο και μου φαίνεται από τώρα ότι προσθέτους κι αφαιρούν ό, τι να ναι προκειμένου να δικαιολογήσουν επιπλέον κύκλους. Οι ψευτο-εντυπωσιασμοί και τα cliffhangers που τελικά αποδεικνύονται μούφες είναι το λιγότερο που με ενοχλεί (το χω συνηθίσει από το 24 :p ). Αυτό που δεν αντέχω είναι το χάσιμο χρόνο με άσχετες ιστορίες, με επεισόδια όπου δεν γίνεται τίποτα (σαν αυτό που ανέφερα, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 ακόμα) και το κυριότερο, η αίσθηση ότι πετάνε πράγματα/νέους χαρακτήρες στην τύχη, που μετά δεν τους βγαίνει. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Οι ψευτο-εντυπωσιασμοί και τα cliffhangers που τελικά αποδεικνύονται μούφες είναι το λιγότερο που με ενοχλεί (το χω συνηθίσει από το 24 :p ). Αυτό που δεν αντέχω είναι το χάσιμο χρόνο με άσχετες ιστορίες, με επεισόδια όπου δεν γίνεται τίποτα (σαν αυτό που ανέφερα, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 ακόμα) και το κυριότερο, η αίσθηση ότι πετάνε πράγματα/νέους χαρακτήρες στην τύχη, που μετά δεν τους βγαίνει. Eντάξει, αυτό λίγο-πολύ συμβαίνει σε όλες τις σειρές. Το Lost όμως έχει τη δυνατότητα, επειδή όντως τα βασικά σημεία της πλοκής είναι από πριν γνωστά στους δημιουργούς, να μπορεί να προσθαφαιρεί ιστορίες, χωρίς να πλήττεται η βασική ιδέα. Τώρα, ας μην δώσω παραδείγματα, γιατί είναι και πράγματα που ακόμα δεν έχεις δει. Κι εμένα μου κακοφαινόταν αυτό, αλλά ξαναλέω, μετά τον τρίτο κύκλο υποσχέθηκα ότι δεν θα ξαναγκρινιάξω! :rolleyes::p:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Strogoff, αυτά ακριβώς είχα υποψιαστεί. Και μου κάνει εντύπωση γιατί διάφοροι φίλοι μου έλεγαν ότι "όλη την ιστορία την είχαν σκεφτεί από την αρχή" και "όλα βγάζουν νόημα και εξηγούνται", ενώ έχω δει ούτε καν ενάμιση κύκλο και μου φαίνεται από τώρα ότι προσθέτους κι αφαιρούν ό, τι να ναι προκειμένου να δικαιολογήσουν επιπλέον κύκλους. Οι ψευτο-εντυπωσιασμοί και τα cliffhangers που τελικά αποδεικνύονται μούφες είναι το λιγότερο που με ενοχλεί (το χω συνηθίσει από το 24 :p ). Αυτό που δεν αντέχω είναι το χάσιμο χρόνο με άσχετες ιστορίες, με επεισόδια όπου δεν γίνεται τίποτα (σαν αυτό που ανέφερα, αλλά υπάρχουν τουλάχιστον 5-6 ακόμα) και το κυριότερο, η αίσθηση ότι πετάνε πράγματα/νέους χαρακτήρες στην τύχη, που μετά δεν τους βγαίνει. Δες το τέλος της τρίτης σεζόν και τα ξαναλέμε. Δεν εξηγούνται όλα και δεν ξέρω αν έχουν σκεφτεί την ιστορία από την αρχή. Αλλά ξέρω ότι όταν το Lost είναι σε φόρμα δεν καταλαβαίνεις ούτε τα μισά και όμως δεν μπορείς να τραβήξεις το βλέμμα σου από την οθόνη. Έτσι ήταν από την πρώτη σεζόν και έτσι παραμένει. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι - δεν είναι για όλους. Οποιαδήποτε σύγκριση όμως με το φετινό ντροπιαστικά απαράδεκτο 24 το αδικεί πάρα πολύ. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Εντάξει. Το έχω ακούσει από όλους αυτό για τον 3ο κύκλο και μάλλον έχετε δίκιο. Και marvin, συμφωνώ μαζί σου. Ειδικά στον 1ο κύκλο, ένιωθα ότι ακόμα κι όταν δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο μυστήριο ή cliffhanger, δεν μπορούσα να σταματήσω να το βλέπω. Και εννοείται δεν είχα πρόθεση να το συγκρίνω με τον 6ο κύκλου του 24, αυτό ήταν από τα χειρότερα που έχουν γίνει έβερ. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Ειδικά στον 1ο κύκλο, ένιωθα ότι ακόμα κι όταν δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο μυστήριο ή cliffhanger, δεν μπορούσα να σταματήσω να το βλέπω. Νομίζω ότι ο πρώτος κύκλος αφήνει πάντα την αίσθηση του καλύτερου (επειδή είναι κάτι καινούργιο) και δημιουργεί πάντα υψηλότατες προσδοκίες...Βλέποντας ξανά τώρα τα επεισόδια του πρώτου κύκλου (ειδικά τα 5-6 πρώτα) τα βρήκα έως και ψιλοβαρετά... Στο δεύτερο κύκλο έρχεται κατά κάποιο τρόπο η "απομυθοποίηση", δέχεσαι πλέον ότι βλέπεις μια σειρά και αναγκαστικά θα δεις και μούφες.Από εκεί και πέρα μετράει πόση υπομονή έχει ο καθένας...Προσωπικές εκτιμήσεις: 1) Τα καλά επεισόδια είναι περισσότερα τα από τα κακά, 2) Ο δεύτερος κύκλος τελικά είναι καλύτερος από τον πρώτο και 3) Το δεύτερο μισό του τρίτου κύκλου είναι κορυφαίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Μα ισα ισα,εγω θυμαμαι οτι τα 3 πρωτα επεισοδια του 2ου(ειδικα αυτο με την εισαγωγη της Νταρμα) και τα 6,7,8 μου φανηκαν πολυ πολυ καλα.Απο κει μεχρι το 13 κανει κοιλια για μενα,αλλα απο το 14 και μετα εως το τελος(με εξαιρεση 1-2 επεισοδια) ειναι πολυ καλα. Καλα για τον 3ο κυκλο δε μιλαω. Εχει γινει η αγαπημενη μου σαιζον(μετα τα πρωτα 6 επεισοδια φυσικα). Συμβουλη:Αν ο Τσαρλυ δεν ειναι απο τους αγαπημενους σου χαρακτηρες,τοτε μην δεις καν το 12 επεισοδιο.Το χειροτερο επεισοδιο της σειρας...με διαφορα. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 ρε παιδια ειδα και το 23 επεισοδειο..του 3ου κυκλου...εμεινα μ@λ@κ@ς ειδηκα στο τελος τι ηταν αυτο..εχω παλαβωσει...πως βρεθηκαν εκει..flash buck ειναι ολα που βλεπουμε η flash bros...τωρα αναμονη μεχρι του χρονου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Εγω θα ξαναπω για αλλη μια φορα οτι μπορει τελικα να μην ειναι πραγματικοτητα, να μην ειναι δλδ φλας-φοργουορντ, αλλα κατι σαν τα οραματα που βλεπει ο ΝΤΕΣΜΟΝΤ!!! Η απαντηση τον Ιανουαριο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Έκατσα (εν μέσω εξετασικής - go figure :p) και είδα κάποια επεισόδια του Lost (συγκεκριμένα τώρα που γράφω έχω δει μέχρι το 1x14) και οφείλω να ομολογήσω πως το είχα αδικήσει πολύ το Lost. Δε θα πω βέβαια πως με κέρδισε 100% (κάτι βέβαια που μπορεί να αλλάξει στο δεύτερο μισο της πρώτης, τη δεύτερη ή την τρίτη σεζόν), ούτε ότι είναι η καλύτερη σειρά που έχω παρακολουθήσει, αλλά είναι μια ΠΟΛΥ καλή sci-fi σειρά με ενδιαφέροντες χαρακτήρες, συνεχή ροή στην υπόθεση (που απ' ότι έχω μάθει βέβαια, κάπου αργότερα κάνει κάποια κοιλιά) και πολύ καλούς ηθοποιούς. Γενικότερα, είναι μια πολύ καλή παραγωγή. Όντως το είχα αδικήσεις παλιότερα και ήταν λάθος μου που δεν είχα δει πέραν του 1ου-2ου επεισοδίου. :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Γενικά μερικά επεισόδια είναι απογοητευτικά, αλλά η όλη μυθολογία που έχει δημιουργήσει είναι συναρπαστική. Μη τυχόν το παρατήσεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 Κακα επεισοδια θα δεις κυριως στη 2η σαιζον καπου στη μεση και στην αρχη αρχη της 3ης. Κατα κυριο λογο ομως τα περισσοτερα αξιζουν και με το παραπανω. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Μολις τελειωσα και γω με τη δευτερη σεζον και ανυπομονω για την τριτη...Ποτε βγαινει σε DVD?Στον tracker που καταιβασα τις 2 πρωτες υπαρχει η 3η μονο σε TVrip και δεν θελω να το κατεβασω λογω ποιοτητας και θα θελω να κατεβασω μετα και την DVDrip εκδωση και προβλεπω να παλευω να φτιαξω το ratio μου αρκετοοο καιρο.Ειδη το χαλασα αρκετα... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Μπα μη νομίζεις, παρολο που είναι TVRip έχει πάρα πολύ καλή ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 HDTVrip είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Μολις τελειωσα και γω με τη δευτερη σεζον και ανυπομονω για την τριτη...Ποτε βγαινει σε DVD?Στον tracker που καταιβασα τις 2 πρωτες υπαρχει η 3η μονο σε TVrip και δεν θελω να το κατεβασω λογω ποιοτητας και θα θελω να κατεβασω μετα και την DVDrip εκδωση και προβλεπω να παλευω να φτιαξω το ratio μου αρκετοοο καιρο.Ειδη το χαλασα αρκετα... Σε ζώνη 1 κυκλοφορεί 11 Δεκεμβρίου 2007 και σε ζώνη 2 τέλη Οκτωβρίου 2007 Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts