Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να σου πω την αλήθεια λατρεύω να μαθαίνω spoilers. Και όχι μόνο επειδή είχα το fan club και τώρα επειδή έχω το blog και πρέπει να το ενημερώνω για όλους τους fans. Μου αρέσει πάρα πολύ να μαθαίνω τα spoilers και ας χαλάνε όπως λέμε την έκπληξη για τα επόμενα επεισόδια. Nα δεις όμως πως όταν έρχεται η ώρα να δω το επεισόδιο για το οποίο ξέρω πολλά spoiler που πιάνω τον εαυτό μου να μην τα θυμάται και όταν βλέπω μια ανατροπή τρελαίνομαι. Μάλλον ο εγκέφαλός μου όταν βλέπει Lost παθαίνει black out :p lol

Πάμε πίσω στα δικά μας και όπως πάντα σας φέρνω spoilers

To επεισόδιο 3x14 Expose που επικεντρώνεται στους Nikki και Paulo μπορεί να μην σας ενθουσιάζει αλλά θα έχει μια ανατροπή τόσο σοκαριστική που όχι μόνο θα μιλάνε τα Lost sites και τα blogs την επόμενη μέρα αλλά για πολύ καιρό ακόμα.

Επίσης, όσον αφορά το επεισόδιο του Locke 3x13 The Man From Talahassee ο Terry O Quinn λέει πως ενώ περίμενε οτι η εξήγηση για το πως κατέληξε στο αναπηρικό καριτσάκι θα ήταν μια πεζή ιστορία, τελικά αποδείχτηκε πως είναι πολύ συναρπαστική. Πιστεύω, συνεχίζει, πως δεν θα απογοητευτεί κανείς.

Και...

ένα special δωράκι

ένα clip απο τα επόμενα Lost επεισόδια στα οποία υπάρχουν βέβαια spoilers αλλά και 2 σκηνές που δεν περίμενα..ειδικά η μία..

σε μία σκηνή ο Jack παίζει πιάνο...η Nikki κάνει striptease...και ο Locke πάλι κάνει τα δικά του αλλά σαν να το απολαμβάνει...

Namaste!

*komataki akiro*

osoi idate tin tainia "300" o vasilias Xerxis sas 8imise kapoion ??

pou na sas 8imisei etc opos ton kanane.

loipon einai o Rodrigo Santoro a.k.a "Paulo" i "zoro" :lol: :lol: :lol:

*komataki akiro*

osoi idate tin tainia "300" o vasilias Xerxis sas 8imise kapoion ??

pou na sas 8imisei etc opos ton kanane.

loipon einai o Rodrigo Santoro a.k.a "Paulo" i "zoro" :lol: :lol: :lol:

:confused: :blink: :worry: :rolleyes: :rolleyes: Νομίζω είναι γνωστό εβδομάδες τώρα...

ειχε αναφερθει και εδω μια δυο σελιδες πιο πριν.

καλα αν δεν το ηξερα δεν υπηρχε περιπτωση να το καταλαβω με τιποτα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Eπεισόδιο 3x21 The Truth About Lying (Charlie-centric):

Θα δούμε μια νεαρή νοσοκόμα απο το Manchester η οποία είναι και φίλη του Charlie απο το σχολείο και θα μάθουμε και κάτι για τον πατέρα του Charlie.

Dominic Monaghan stated in an interview with Media Guardian, that his flashback episode would be one of the last in the season, however, not the finale but that his character would play an important role in the finale without him physically being there.

Namaste!

Xμ....

Σε συνδυασμο με τη προβλεψη του Ντεσμοντ,τις φημες οτι ο Τσαρλυ δεν ειναι στο καστ για τη 4η σαιζον και το γεγονος οτι οταν ειναι να πεθανει καποιος,το επεισοδιο εχει δικο του φλασμπακ,μαλλον στο 21 θα του πουμε το στερνο αντιο :P

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Ούτε εγώ τελικά πρόλαβα πάλι το Σ/Κ να δω τα 8, 9, 10, 11. :O Πάμε για το επόμενο σ/κ τώρα, μαζί με το 12. Με τρώει το χέρι μου να διαβάσω τα spoilers, αλλά όχι... όχι... :ninja: δεν θα το κάνω.
this signature is under heavy construction

Τώρα το πρόσεξα, δεν νομίζω να έχει αναφερθεί πριν,

σύμφωνα με το tv.com, στο 314 (Paulo-Nikki) θα είναι guest stars οι Maggie Grace και Ian Somerhalder (Shannon-Boone)

:happy:

Επισης ο

William Mapother(Ηθαν) και ο Dr.Arzt

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Το έχουμε πει για τους guest stars ;)

New spoiler που δεν ξέραμε πιο πριν...

ABC’s literature on the Kate episode suggests Ms. Austin will go on the run with Juliet after learning that “one of her own” has betrayed her to The Others.

Τα κάνανε plakaks?

Namaste!

Καλημέρα, μήπως κυκλοφόρησε το χθεσινό επεισόδιο σε torrent ή έχουμε χρόνο ακόμη;

Άν κυκλοφορήσει μπορεί κάποιο μέλος να ανεβάσει το πλήρη τίτλο;:confused:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

Ας αφήσουμε τα torrents γιατί δεν λέει να μας κλείσουν το thread. Ψάξτε και λίγο μόνοι σας.

Στο θέμα μας:

Trailers US και Can για το επόμενο επεισόδιο 3x13 The Man From Talahassee

Namaste!

Το επεισοδιο εχει κυκλοφορησει στους γνωστους θειους εδω και ωρες.Καλο κατεβασμα..

--Alvar Hanso--

Το release είναι του group Caph, δεν το έχω ολοκληρώσει αλλά φαίνεται ότι είναι εντάξει.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Μα σε προηγούμενη σελίδα έχει ξαναδωθεί τίτλος torrent.

links gia torrents min perimeneis edo. anaforika exoun vgei:

Lost S03E12 HDTV XViD-Caph 349.39MB

Lost S03E12 HR HDTV XviD-TVFF 699.31MB

links gia torrents min perimeneis edo. anaforika exoun vgei:

Lost S03E12 HDTV XViD-Caph 349.39MB

Lost S03E12 HR HDTV XviD-TVFF 699.31MB

Eυχαριστώ, δεν ήθελα link, το τίτλο ήθελα.

Και πάλι ευχαριστώ.:)

Η εκδοση caph μεταφραστηκε και οι υποτιτλοι εχουν ηδη ανεβει στο http://www.greektvsubs.gr

--Alvar Hanso--

Ωραίο το σημερινό επεισόδιο. Θυμίζει κάτι από τα παλιά, ειδικά το τέλος του. ;)

Πολύ μπέρδεμα προκαλεί, ελπίζω στο επόμενο να το πιάσει από κει που το άφησε χτες.

Ο εκνευριστικός Locke ξαναχτυπά. Για πόσο ακόμα ο άνθρωπος αυτός θα τους κάνει ζημιές στα καλά καθούμενα? :mad:

Φοβερο!!

απο τα καλυτερα επεισοδια!

Τζακ και Κλαιρ ετεροθαλη αδερφια και με την βουλα πλεον!Ο Λοκ συνεχιζει ακαθεκτος μεχρι να τον αρπαξει ο Σαγιντ.Εκει που ο Μικαηλ τους ελεγε με τα ονοματα τους στον Λοκ πηγε να πει πως ηξερε πως ηταν αναπηρος;μαλλον..(και για αυτο τον πεταξε στην "αμυνα")

και το καλυτερο στο τελος...Ο Τζακ δειχνει αν μη τι αλλο να γουσταρει!περναει καλα το παλληκαρι!εκτος και αν εχει παιχτει τιποτα με φαρμακα και δεν ξερει που παταει και που βρισκεται!

Δεν ξερω...αν το επομενο συνεχιζει απο εδω που σταματησε,θα γινει της ποτανας!!!να δουμε τι θα πει στην Κεητ...

"Σηκω φυγε και τραβα στον Σωγιερ!!"

αναμεινατε επι των οθονων σας!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Forza Ferrari!

Εξαιρετικό επεισόδιο.

Όντως απο τα καλύτερα, καιρός ήταν βεβαια...

Τα τελευταία επεισόδια ήταν πέραν του δέοντως υποτονικά.

Και το προηγούμενο με το flash back του Σαϊντ κορυφαίο ήταν IMHO.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Λοιπόν γράφω την πρώτη εντύπωση μου από το επεισόδιο όσο είναι φρέσκια ακόμα, γιατι όσο το γυρίζω στο μυαλό μου, τόσο του αφαιρώ πόντους.

Καλό επεισόδιο, καλό cliffhanger, έτσι και έτσι Flashback και 3-4 παράλογα μέσα στην ιστορία, αλλά μαθημένα τα βουνά στα χιόνια πλέον.

Κάτι μου λέει ότι οι others θα έχουν

γλαρόσουπα

σε επόμενο επεισόδιο.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango