mvagustagm2000 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Υποτιτλοι ελληνικοι ουτως η αλλως βγαινουν προς το απογευμα-βραδυ. Ισως σημερα επειδη η αναμονη ειναι τοσο μεγαλη,τα παιδια να κανουν υπερπροσπαθεια και να τους βγαλουν νωριτερα. ας ειναι καλα τα παιδια!!! κανουν καλη δουλεια και για αυτο τους ευχαριστουμε. δυστυχως εχω ακομη αθλια ταχυτητα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Εμενα εχει κατεβει εδω και ωρες.Πως κρατιεμαι ακομα.... Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Θα το σπασω το μηχανημα δεν τη γλιτωνει!!! Κατεβαζω ενα αρχειο με ΑΘΛΙΕΣ ταχυτητες:Lost.S03E07.HDTV.XviD-XOR το οποιο εχει 18 part.Το κατεβαζει αλλος αυτο;Πανω απο 15 δεν εχω πιασει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Θα το σπασω το μηχανημα δεν τη γλιτωνει!!! Κατεβαζω ενα αρχειο με ΑΘΛΙΕΣ ταχυτητες:Lost.S03E07.HDTV.XviD-XOR το οποιο εχει 18 part.Το κατεβαζει αλλος αυτο;Πανω απο 15 δεν εχω πιασει... μια απο τα ιδια και εγω... σε καποια φαση κατεβαζα με 18 και για να καταλαβεις απελπισια, χαιρομουν και απο πανω... τα νευρα μου...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 πρέπει να είναι fake αυτό που κατεβάζετε σύμφωνα με αυτό http://www.torrentz.com/ed3789fc82c7caa8bbcb6abfac9bd9080270d27b ας ποστάρει κάποιος ρε παιδιά το σωστό αρχείο να τελειώνουμε Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 με την 768, κατεβαινει με 15. κ αν δε χρησιμοποιω τον υπολογιστη μεχρι 19 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 το ιδιο κειμενο γραφτηκε κ στο μινινοβα. αλλα καποιοι εγραψαν στα σχολια οτι ειναι το πραγματικο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Lost.S03E07.HDTV.XviD-XOR απο private tracker με 50-60kB/s (λόγω πιταρισμένου dslam) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Θα το σπασω το μηχανημα δεν τη γλιτωνει!!! Κατεβαζω ενα αρχειο με ΑΘΛΙΕΣ ταχυτητες:Lost.S03E07.HDTV.XviD-XOR το οποιο εχει 18 part.Το κατεβαζει αλλος αυτο;Πανω απο 15 δεν εχω πιασει... To κατέβασα από public (mininova) με μέσο όρο 44 KB/s. Όχι αυτό με τα rar, το έτοιμο γιατι είμαι και λίγο τεμπέλης. Μήπως έχεις κανένα πρόβλημα με τις θύρες σου; Επίσης άλλαξα πρόσφατα από Bitcomet σε uTorrent και βρήκα την υγεια μου, καμία σχέση - σε εμένα τουλάχιστον. ΥΓ. Μην κατεβάζετε στην τύχη για να μην ψάχνεστε με fakes ή μη. Να κατεβάζετε τα αρχεία που έχει ανεβάσει είτε το EZTV είτε το VTV, υπάρχουν στη Mininova & το Torrentspy πάντα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Lost.S03E07.HDTV.XviD-XOR απο private tracker με 50-60kB/s (λόγω πιταρισμένου dslam) ετσι ακριβως ονομαζεται και το δικο μου Torrent. ελπιζω να μην ειναι fake γιατι θα νευριασω παρα πολυ...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Κάντε κανένα port forwarding ρε μάγκες. Με 120 κατέβαζα, από το πρωϊ έχει κατέβει το επεισόδιο. ;) Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Ηρεμήστε! Aργά ή γρήγορα θα κατέβει, πως κάνετε έτσι σα στερημένοι; :eek: Εγώ τι να πω δηλαδή που κατεβάζω την h.264 (~1GB) και σέρνεται; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Αν κατεβάζετε από public trackers παιδιά τότε είναι λογικό να κατεβάζετε με χαμηλές ταχύτητες. Μόνο prive trackers. Έχει ανέβει και στον greek-tracker. Μάλιστα ανέβηκε πριν καν ανέβει στο torrentleech. (haris_led 16/16 Mbit rulezzz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Ηρεμήστε! Aργά ή γρήγορα θα κατέβει, πως κάνετε έτσι σα στερημένοι; :eek: Εγώ τι να πω δηλαδή που κατεβάζω την h.264 (~1GB) και σέρνεται; :p Lost S03E07 720p HDTV x264-CTU 2007-02-08 11:02:37 Kai ayto ti einai? :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Έκανα edit το ποστ μου πριν απαντήσεις λαμερά. Απλά δεν είχα ψάξει καλά :stupid: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Έκανα edit το ποστ μου πριν απαντήσεις λαμερά. Απλά δεν ψάξει καλά :stupid: "Απλά δεν ψάξει καλά";; Ελληνικά please... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 stfu :mad: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 ανεβηκαν πουθενα υποτιτλοι; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Κάντε κανένα port forwarding ρε μάγκες. Με 120 κατέβαζα, από το πρωϊ έχει κατέβει το επεισόδιο. ;) Για σπάσε και ξαναρίξε ρε μαγκίτη. WTF is port forwarding.:lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 WTF is port forwarding.:lol: Το port με το οποίο λειτουργεί ο torrent client σου (πχ. utorrent, bittorrent, bittornado, azureus κλπ.) πρέπει να το έχεις ανοικτό στο router/modem που χρησιμοποιείς, ώστε να έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα. Δες περισσότερα στο http://www.portforward.com :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Βγηκαν οι subs!!! Ρεκορ ειναι,πρωτη φορα βγαινουν τοσο νωρις. Σπευστε greektvsubs.gr Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 κατεβηκεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ηρθαν κ οι υποτιτλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magdalene Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Μπράβο στα παιδιά που "Τσικνοπεμπτιάτικα " βγάζουν υπότιτλους για μας!!! Υποχρεωμένοι!!:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 εχω και υποτιτλους εχω και το επεισοδιο... προβολη Lost βραδυ τσικνοπεμπτης!!! αυτα ειναι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Μπράβο στα παιδιά που "Τσικνοπεμπτιάτικα " βγάζουν υπότιτλους για μας!!! Υποχρεωμένοι!!:respect: Τσικνοπέμπτη είναι, όχι αργία. Μπράβο τους που τους έβγαλαν γρήγορα, αλλά ας μην είμαστε τόσο υπερβολικοί. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts