Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Blackberry

Spyweirdos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Blackberry-Experts.Net και κέρδισε ένα Blackberry 8520. Ο διάδοχος του Blackberry Curve το πρώτο Blackberry με track pad μπορεί να γίνει δικό σου με ένα μόνο post.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πώς μπορω να βλέπω βιντεο απο το Youtube?Μπαίνω απο το κινητο και δεν μου τα παιζει.μου λέει να κατεβασω To flash reader αλλά δεν το κατεβαζει!!!καμια λυση????

Γιατί δε διαβάζεις λίγο τα θέματα που έχουμε ήδη; Με το να ανοίγεις απλά καινούρια, δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς να σου απαντήσει.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Οτι δεν γίνεται να κάνεις κάτι έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο BlackBerry Εφαρμογές και Παιχνίδια.

Το γιατί δεν μπορείς να δείς βίντεο θα το βρείς πάλι εκεί.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3023111#post3023111

Υπάρχει το beejive messenger που σου προσφέρει πέραν από facebook chat, msn, mysoace chat κ.α. Θα το βρείς εδώ.

Σε παρακαλώ διάβασε αυτό!!!!

τελικά δουλεύει έτσι το gps χωρίς σύνδεση? το κατάφερε κάνεις ?

http://www.linuxtechs.net/kruch/tb/forum/index.php

Pedes ola einai edw. Rikste mia matia, thelei ligoi prospatheia me tous xartes alla aksizei ton kopo

το link πλεον ειναι νεκρο

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΙΡΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΗΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΩ ΣΤΟ PROFILE LOUD ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΠΝΗΤΗΡΙ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Το ξυπνητήρι είναι στο μενού του ρολογιού (Clock). Μπες εκεί, πάτα το blackberry button για να βγει το μενού και πάτα set alarm.

Th|eF

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολο το forum.

παιδια εχω ενα προβλημα με το bb μου.

ειναι το 8120 και μετα απο προσπαθεια αναβαθμησης το μονο που κανει ειναι να αναβοσβυνει το κοκκινο λαμπακι. υπαρχει λυση η παει για ανακυκλωση.

ευχαριστω πολυ.

Γεια σου φίλε, ρίξε μια ματιά στα πρώτα ποστ εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247695

Th|eF

φιλε μου ευχαριστω για την αμεση απαντηση. αυτα τα βηματα τα εχω κανει το προβλημα ειναι οτι το ββ δεν ανοιγει καθολου και οapplication loader δεν βλεπει κανενα os για να εγκαταστησει. εχω κατεβασει μια version σε exe για το 8120 αλλα δεν τη περνει ο loader. καποια version που να μην ειναι exe ισως να κανει.....? δεν ξερω και πολλα απο bb.

Χρονια πολλα σε ολους.

Ο αδερφος μου εχει ενα pearl εδω και ενα χρονο περιπου.

Η συσκευη απο την αρχη ειχε προβλημα με το ακουστικο (πολυ χαμηλη ενταση και κακη ποιοτητα ηχου). Επειδη το χρησιμοποιει σχεδον αποκλειστικα με Bluetooth (μιλαει παρα πολυ για επαγγελματικους λογους) δεν το πηγε για επισκευη.

Προσφατα αρχισε να μην "υπακουει" το trackball (ρολαρει κανονικα, αλλα ο κερσορας κινειται μονο προς τα δεξια).

Το πηγαμε στη wind, για να το προωθησουν στο σερβις και η απαντηση ηταν οτι δεν καλυπτεται "λογω πτωσης". Η συσκευη εχει φυσικα πεσει, οπως σχεδον ολες, χωρις ομως να εχει προκληθει η παραμικρη δυσλειτουργια απο την πτωση. Αλλωστε και τα 2 προβληματα ειναι παντελως ασχετα με την οποια πτωση.

Ζητουν 60 Ε :X για την επισκευη, η οποια προφανως ειναι ενα καθαρισμα της μπιλιας και των μηχανισμων της και αλλαγη του ακουστικου...

Το προβλημα μου ειναι οτι η wind δεν μου δινει τηλεφωνο του σερβις για να συνεννοηθουμε απυθειας, αλλα παιζουμε το σπασμενο τηλεφωνο.

Δεν βρηκα πουθενα στοιχεια του σερβις στο νετ. Μπορει καποιος να μου πει με ποιον πρεπει να επικοινωνησω απευθειας, μηπως και βγαλω ακρη;

Ευχαριστω.

φιλε μου ευχαριστω για την αμεση απαντηση. αυτα τα βηματα τα εχω κανει το προβλημα ειναι οτι το ββ δεν ανοιγει καθολου και οapplication loader δεν βλεπει κανενα os για να εγκαταστησει. εχω κατεβασει μια version σε exe για το 8120 αλλα δεν τη περνει ο loader. καποια version που να μην ειναι exe ισως να κανει.....? δεν ξερω και πολλα απο bb.

τελικα δεν υπαρχει λυση.......?

Αν δε σου βλέπει καν έκδοση για εγκατάσταση, τότε τρέξε το BBSAK και πάτα από εκεί Load OS και δες αν παίζει.

Th|eF

Δε βρίσκει το κινητό ή δε βρίσκη την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού;

Th|eF

καλημερα το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκει το κινητο. δεν εμφανιζει pin και ο loader δεν φορτωνει κανενα λογισμικο για να κανω εγκατασταση. Απο την αλλη τα windows το αναγνωριζουν σαν blackberry οταν βαζω το usb!!! Συγουρα φιλε thief μπορει να μην αξιζει το κοπο τοσα post για το 8120 αλλα πραγματικα με εχει βαλει στην μπριζα να το φτιαξω. Για το blackberry ρε γα....το

Δοκίμασε το εξής: πριν ανοίξεις το BBSAK και συνδέσεις το κινητό, τρέξε task manager και απενεργοποίησε RIMautoupdate, RIdevicemanager (και desktop manager αν είναι ενεργός). Μετά άνοιξε BBSAK και δοκίμασε αν "βλέπει" το κινητό. Αν δει το πιν, τότε μπορείς πολύ εύκολα να το φτιάξεις. Αλλά από κει και πέρα, αν δε βλέπει με το load os κάποια έκδοση λογισμικού, τότε έχεις κάνει κάτι λάθος με την εγκατάσταση του πακέτου OS. Μήπως πχ έβαλες κάποια υβριδική που είναι εξαρτώμενη από κάποια official;

Th|eF

λοιπον τα εκανα ολα αυτα αλλα τπτ. απλα δεν το αναγνωριζει. δεν θελω να σε κουραζω αλλο οποτε αν σου ερχετε κατι αλλο το γραφεις. Σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω πολυ.

Ολοι αυτοι εχουν blackberry:):D:lol:

http://celebrityblackberrysightings.com/page/3/

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Ρε παιδια, απορρητο ειναι το σερβις των ΒΒ;

Η wind αρνειται να μου δωσει τηλ. ή Mail, στειλτε το λεει σε εμας και θα το προωθησουμε εμεις...

Τι στο καλο συμβαινει;;;:worry:

Χαχα... Ρώτα καλύτερα εδώ ότι πρόβλημα έχεις... :lol

Αλλά αφού πρόκειται για hardware problem να πεις στον ξάδερφο σου να πάει στο κατάστημα που το αγόρασε.. Έτσι δουλεύει το service για ΒΒ στο Ελλάντα!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟ BLACKBERRY 8900 CURVE.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ GPS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ BLACKBERRY MAPS ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ BLACKBERRY ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:).

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Blackberry
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned