aligator Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Blackberry-Experts.Net και κέρδισε ένα Blackberry 8520. Ο διάδοχος του Blackberry Curve το πρώτο Blackberry με track pad μπορεί να γίνει δικό σου με ένα μόνο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisdk Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 ξερει κανεις πώς μπορω να εχω το Chat στο facebook για το Blackberry 8900??? HELP!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisdk Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Πώς μπορω να βλέπω βιντεο απο το Youtube?Μπαίνω απο το κινητο και δεν μου τα παιζει.μου λέει να κατεβασω To flash reader αλλά δεν το κατεβαζει!!!καμια λυση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Γιατί δε διαβάζεις λίγο τα θέματα που έχουμε ήδη; Με το να ανοίγεις απλά καινούρια, δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανείς να σου απαντήσει. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Οτι δεν γίνεται να κάνεις κάτι έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο BlackBerry Εφαρμογές και Παιχνίδια. Το γιατί δεν μπορείς να δείς βίντεο θα το βρείς πάλι εκεί. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3023111#post3023111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Υπάρχει το beejive messenger που σου προσφέρει πέραν από facebook chat, msn, mysoace chat κ.α. Θα το βρείς εδώ. Σε παρακαλώ διάβασε αυτό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Τελευταία ενημέρωση 23/12/2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 τελικά δουλεύει έτσι το gps χωρίς σύνδεση? το κατάφερε κάνεις ? http://www.linuxtechs.net/kruch/tb/forum/index.php Pedes ola einai edw. Rikste mia matia, thelei ligoi prospatheia me tous xartes alla aksizei ton kopo το link πλεον ειναι νεκρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venizel Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΙΡΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΗΧΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΩ ΣΤΟ PROFILE LOUD ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΠΝΗΤΗΡΙ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Το ξυπνητήρι είναι στο μενού του ρολογιού (Clock). Μπες εκεί, πάτα το blackberry button για να βγει το μενού και πάτα set alarm. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altimeter Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολο το forum. παιδια εχω ενα προβλημα με το bb μου. ειναι το 8120 και μετα απο προσπαθεια αναβαθμησης το μονο που κανει ειναι να αναβοσβυνει το κοκκινο λαμπακι. υπαρχει λυση η παει για ανακυκλωση. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Γεια σου φίλε, ρίξε μια ματιά στα πρώτα ποστ εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247695 Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altimeter Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 φιλε μου ευχαριστω για την αμεση απαντηση. αυτα τα βηματα τα εχω κανει το προβλημα ειναι οτι το ββ δεν ανοιγει καθολου και οapplication loader δεν βλεπει κανενα os για να εγκαταστησει. εχω κατεβασει μια version σε exe για το 8120 αλλα δεν τη περνει ο loader. καποια version που να μην ειναι exe ισως να κανει.....? δεν ξερω και πολλα απο bb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Χρονια πολλα σε ολους. Ο αδερφος μου εχει ενα pearl εδω και ενα χρονο περιπου. Η συσκευη απο την αρχη ειχε προβλημα με το ακουστικο (πολυ χαμηλη ενταση και κακη ποιοτητα ηχου). Επειδη το χρησιμοποιει σχεδον αποκλειστικα με Bluetooth (μιλαει παρα πολυ για επαγγελματικους λογους) δεν το πηγε για επισκευη. Προσφατα αρχισε να μην "υπακουει" το trackball (ρολαρει κανονικα, αλλα ο κερσορας κινειται μονο προς τα δεξια). Το πηγαμε στη wind, για να το προωθησουν στο σερβις και η απαντηση ηταν οτι δεν καλυπτεται "λογω πτωσης". Η συσκευη εχει φυσικα πεσει, οπως σχεδον ολες, χωρις ομως να εχει προκληθει η παραμικρη δυσλειτουργια απο την πτωση. Αλλωστε και τα 2 προβληματα ειναι παντελως ασχετα με την οποια πτωση. Ζητουν 60 Ε :X για την επισκευη, η οποια προφανως ειναι ενα καθαρισμα της μπιλιας και των μηχανισμων της και αλλαγη του ακουστικου... Το προβλημα μου ειναι οτι η wind δεν μου δινει τηλεφωνο του σερβις για να συνεννοηθουμε απυθειας, αλλα παιζουμε το σπασμενο τηλεφωνο. Δεν βρηκα πουθενα στοιχεια του σερβις στο νετ. Μπορει καποιος να μου πει με ποιον πρεπει να επικοινωνησω απευθειας, μηπως και βγαλω ακρη; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altimeter Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 φιλε μου ευχαριστω για την αμεση απαντηση. αυτα τα βηματα τα εχω κανει το προβλημα ειναι οτι το ββ δεν ανοιγει καθολου και οapplication loader δεν βλεπει κανενα os για να εγκαταστησει. εχω κατεβασει μια version σε exe για το 8120 αλλα δεν τη περνει ο loader. καποια version που να μην ειναι exe ισως να κανει.....? δεν ξερω και πολλα απο bb. τελικα δεν υπαρχει λυση.......? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Αν δε σου βλέπει καν έκδοση για εγκατάσταση, τότε τρέξε το BBSAK και πάτα από εκεί Load OS και δες αν παίζει. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altimeter Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Φίλε μου δυστυχώς δεν το βρίσκει ούτε με το BBSAK. Μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Δε βρίσκει το κινητό ή δε βρίσκη την εγκατεστημένη έκδοση λογισμικού; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altimeter Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 καλημερα το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκει το κινητο. δεν εμφανιζει pin και ο loader δεν φορτωνει κανενα λογισμικο για να κανω εγκατασταση. Απο την αλλη τα windows το αναγνωριζουν σαν blackberry οταν βαζω το usb!!! Συγουρα φιλε thief μπορει να μην αξιζει το κοπο τοσα post για το 8120 αλλα πραγματικα με εχει βαλει στην μπριζα να το φτιαξω. Για το blackberry ρε γα....το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Δοκίμασε το εξής: πριν ανοίξεις το BBSAK και συνδέσεις το κινητό, τρέξε task manager και απενεργοποίησε RIMautoupdate, RIdevicemanager (και desktop manager αν είναι ενεργός). Μετά άνοιξε BBSAK και δοκίμασε αν "βλέπει" το κινητό. Αν δει το πιν, τότε μπορείς πολύ εύκολα να το φτιάξεις. Αλλά από κει και πέρα, αν δε βλέπει με το load os κάποια έκδοση λογισμικού, τότε έχεις κάνει κάτι λάθος με την εγκατάσταση του πακέτου OS. Μήπως πχ έβαλες κάποια υβριδική που είναι εξαρτώμενη από κάποια official; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altimeter Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 λοιπον τα εκανα ολα αυτα αλλα τπτ. απλα δεν το αναγνωριζει. δεν θελω να σε κουραζω αλλο οποτε αν σου ερχετε κατι αλλο το γραφεις. Σε καθε περιπτωση σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Ολοι αυτοι εχουν blackberry:):D:lol: http://celebrityblackberrysightings.com/page/3/ Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosant Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Ρε παιδια, απορρητο ειναι το σερβις των ΒΒ; Η wind αρνειται να μου δωσει τηλ. ή Mail, στειλτε το λεει σε εμας και θα το προωθησουμε εμεις... Τι στο καλο συμβαινει;;;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Χαχα... Ρώτα καλύτερα εδώ ότι πρόβλημα έχεις... :lol Αλλά αφού πρόκειται για hardware problem να πεις στον ξάδερφο σου να πάει στο κατάστημα που το αγόρασε.. Έτσι δουλεύει το service για ΒΒ στο Ελλάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosF Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟ BLACKBERRY 8900 CURVE.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΟ GPS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ BLACKBERRY MAPS ΕΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ BLACKBERRY ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts