al3x1k0 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Μπορείς να απευθυνθείς στο κατάστημα αγοράς. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Μετα της Apple, Microsoft, Motorola ετσι και η Blackberry σταματαει την παραγωγη των συσκευων της στο εργοστασιο της στο Μεξικο, και πλεον οι συσκευες θα κατασκευαζονται στην Κινα απο την TCL. Οι χαμηλες πωλησεις σε συνδιασμο με το μεγαλυτερο κοστος παραγωγης στην Αμερικη αναγκαζει την εταιρια να ακολουθηση, με μεγαλη καθηστερηση, αλλες εταιριες του κλαδου και να στραφη στην Κινα για την κατασκευη των συσκευων της. Ηδη το DTEK50 κατασκευαζεται εκει οπως και το επερχομενο DTEK60. Η ποιοτητα κατασκευης βεβαια δεν ειναι ιδια αλλα τι να κανεις ολα για το κοστος. Εγω εχω το Passport Silver edition που να βρης Κινεζο να σου φτιαξη τετοια συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIVERPOOLMAN Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Eαν ειναι απλα να μετακιηθει το εργαστασιο για να μειωθουν τα εξοδα εργατικα χερια,τοτε οκ...Πχ και η apple στην Κινα κατασκευαζει αλλα κραταει τα στανταρ ποιοτητα και τιμη...Θα δειξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Τελικά σταματάει η blackberry ως brand και operation system η όχι? Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Δεν σταματάει το μπραντ, θα συνεχίσει να κατασκευάζει συσκευές αλλά σε εργοστάσια της Κίνας όπως κάνουν όλοι ποια. Το λειτουργικό θα συνεχίσει να υποστιριζεται αλλά δύσκολα να δουμε νέα συσκευή με ΒΒ10, η συνέχεια θα είναι σε Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 καλησπέρα σε όλους τους φίλους του blackberry pasport.Ας ξαναθυμηθουμε το θέμα μπας και βοηθήσει κάποιος.... Δεν έχω καταφέρει να το εγκαταστήσω στο δικο μου.Είναι ανάγκη να μπορέσω να το κατεβάσω....υπάρχει καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 κατεβασε την εκδοση 5.6.5.1885 λειτουργει 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 για να συνεχίσω από δω που ειναι το σωστό σημείο...εε ουτε αυτή η έκδοση βοήθησε....τι να πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 κατεβασα μετά κόπων και βασάνων την παλαιότερη εκδοση viber 5.6.6 , Υπαρχει περίπτωση να καταφέρω αναβάθμισης της κάποια νεώτερη της ?(και άρα πιο εεξελιγμένη) ή τσάμπα το σκέφτομαι ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Μ κάνεις αναβάθμιση Viber μετά την έκδοση 5.6.5 γιατί δεν θα ανοίγει. Οι νεότερες έκδοσης του Viber χρησιμοποιούν runtime τ android νεότερο από το runtime που χρησιμοποιούν τα Blackberry για αυτό δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 χρήσιμο αυτό που είπες Captain Chris. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Χαράς ευαγγέλια https://mobilesreview.co.in/blackberry-juno-price.html Νοέμβρη τα πρώτα στοιχεία με νεες φήμες για το juno το οποίο φημολογείται ότι θα έχει τα specs του passport με καποια upgrades - 4gb ram αντι για τρια, 4.000 mah μπαταρία, 64gb μνημη για να δουμε Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 ενδιαφερον ! εχουμε διαρροη φωτο μηπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 ενδιαφερον ! εχουμε διαρροη φωτο μηπως? πως θα είναι το passport 2 ?????????? αφού θα τρέχει android και όχι BB OS .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 πως θα είναι το passport 2 ?????????? αφού θα τρέχει android και όχι BB OS .... γιατι εσύ γνωρίζεις καμία συσκευή καινουρια που θα τρεχει bb? επι τει ευκαιρία - bb τελος και επισημα οποιαδήποτε υποστηριξη στις εφαρμογές 31.12.2017 και στις βασικες υπήρχε μια φωτο concept την οποια την απεσυραν αμέσως Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 επι τει ευκαιρία - bb τελος και επισημα οποιαδήποτε υποστηριξη στις εφαρμογές 31.12.2017 και στις βασικες Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε προβλήματα ακόμα και με αποστολή-λήψη e-mail, με μηνύματα κειμένου, κλήσεις κτλ (δηλαδή τις βασικές λειτουργίες της συσκευής μας), ή απλά δεν θα λάβουμε καμία άλλη ενημέρωση λογισμικού και θα πάψουν να ενημερώνονται απλά οι εφαρμογές από το BlackBerry World; Αν μας επηρεάσει στις βασικές λειτουργίες τότε πρέπει να κοιτάξουμε για νέα συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Που το ακούσατε πάλι αυτό για τη 1/1/2018; Δεν ανακοίνωσαν τίποτε τέτοιο. Η υποστήριξη ουσιαστικά έχει τελειώσει είδη, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα λειτουργούν οι συσκευές. Εδώ λειτουργούν ακόμα συσκευές με ΒΒ6 και ΒΒ7, οι ΒΒ10 θα σταματήσουν; Θα συνεχίσουν να δουλεύουν όπως και τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 βεβαιως και θα συνεχισουν να δουλευουν. παρεπιπτοντως η blackberry (η ιδια η blackberry) αρχιζει και σχεδιαζει και υλοποοιει πια η ιδια τα apps αρχης γενομενης απ τον file manager Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 (edited) Ένα ενδιαφέρον νέο full touschscreen τηλέφωνο από την Blackberrry, το Blackberry Motion NETWORK Technology GSM / HSPA / LTE LAUNCH Announced 2017, October Status Coming soon. Exp. release 2017, November BODY Dimensions 155.7 x 75.4 x 8.1 mm (6.13 x 2.97 x 0.32 in) Weight - SIM Single/Dual (hybrid) - IP67 certified - dust and water resistant - Water resistant up to 1 meter and 30 minutes DISPLAY Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 5.5 inches, 83.4 cm2 (~71.0% screen-to-body ratio) Resolution 1080 x 1920 pixels, 16:9 ratio (~401 ppi density) Multitouch Yes PLATFORM OS Android 7.1 (Nougat) Chipset Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625 CPU Octa-core 2.0 GHz Cortex-A53 GPU Adreno 506 MEMORY Card slot microSD, up to 256 GB Internal 32 GB, 4 GB RAM CAMERA Primary 12 MP, f/2.0, phase detection autofocus, dual-LED (dual tone) flash Features Geo-tagging, touch focus, face detection, HDR, panorama Video 1080p@30fps Secondary 8 MP SOUND Alert types Vibration; MP3, WAV ringtones Loudspeaker Yes 3.5mm jack Yes - Active noise cancellation with dedicated mic COMMS WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot Bluetooth 4.2, A2DP, EDR, LE GPS Yes, with A-GPS, GLONASS Radio To be confirmed USB Type-C 1.0 reversible connector FEATURES Sensors Fingerprint (front-mounted), accelerometer, gyro, proximity, compass Messaging SMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IM Browser HTML5 Java No - MP3/WAV/eAAC+/FlAC player - MP4/H.264 player - Photo/video editor - Document viewer BATTERY Non-removable Li-Ion 4000 mAh battery Colors Black SAR 0.63 W/Kg (head) 1.26 W/Kg (body) Edited November 11, 2017 by TheGuru Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannipa72 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλησπερα ξαφνικα σταματησε να δεχεται κλησεις(φαινεται να εχει σημα κανονικα αλλα δεν μου ερχονται η κλησεις) προσπαθησα να κανω επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα δεν μπαινει στο μενου ρυθμισεις. Παταω ρυθμσεις και η οθονη ειναι μαυρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Όσοι χρησιμοποιείται το Facebook από τον Browser θα έχετε διαπιστώσει ότι άλλαξε η εμφάνιση. Εάν θέλετε την προηγούμενη εμφάνιση μπείτε από τη σελίδα touch.facebook.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. April 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2018 Το πήρα. Η μπαταρία κρατάει δυο μέρες, σίγουρα είναι θηρίο. Η κάμερα αξίζει αλλά μόνο για λήψεις με καλό φωτισμό. Πολύ γρήγορο και smooth και σε συνδυασμό με το convenience key και όλες τις εφαρμογές της BB είναι το καλύτερο επαγγελματικό τηλέφωνο ( ίσως μετά το KEYone). Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Το πήρα. Η μπαταρία κρατάει δυο μέρες, σίγουρα είναι θηρίο. Η κάμερα αξίζει αλλά μόνο για λήψεις με καλό φωτισμό. Πολύ γρήγορο και smooth και σε συνδυασμό με το convenience key και όλες τις εφαρμογές της BB είναι το καλύτερο επαγγελματικό τηλέφωνο ( ίσως μετά το KEYone). Αγορίνα καλορίζικο το κινητό και να το χαρείς. Μξα δύο ερωτήσεις εχω αν μπορείς να μου απαντήσεις επειδή από το bb απέχω σίγουρα 2-3 χρόνια. Με τα viber / what's up / messenger δουλεύουν όλα κομπλέ και άμεσα;; Όσο αφορά τα social (Facebook / Instagram) και εκεί όλα κομπλέ;; Τέλος ενημέρωσε με εάν έχεις την dual συσκευή και από εγγύηση για Ελλάδα τι παίζει. Αυτά.......... και ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k7days Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιος εδω και ειναι το πρωτο θεμα που γραφω.Ειμαι κατοχος του Νοκια 8 και η αληθεια ειναι οτι απογοητευτηκα απο καποια πραγαμτα οπως η μπαταρια η καμερα το δαχτυλικο αποτυπωμα και τα κουμπια του ηχου.Απο παλια ονειρευομουν το blackberry passport παρολο που γνωριζα οτι γενικα δεν βρισκεις εφαρμογες.Πλεον φανατζομαι οτι τα πραγματα εχουν χειροτερεψει κι αλλο και δεν υπαρχει υποστηριξη.Παρολα αυτα σκεφτομαι να το αγορασω καινουργιο με την προοπτικη οτι θελω ενα κινητο που θα μπορω να κανω με ευκολια browsing θα μπορω να στελνω κανα μηνυμα στο messenger,να μπαινω στο facebook,να βγαζω ωραιες φωτο,να μπαινω στο ebanking να εχω μουσικη και το κυριοτερο η μπαταρια να μου κραταει μια μερα σιγουρα.Το εχω αποθημενο να αγορασω αυτο τοκινητο αλλα δεν θελω να το παρω και να μην μπορω να κανω την δουλεια μου.Περιεργες εφαρμογες δεν χρησιμοποιω ιδιατερα.Να σημειωθει οτι ειμαι φοιτητης και θα ηθελα γενικα να αποκοπω απο τα σοσιαλ μεδια σιγα σιγα για να ασχολουμαι πειρσσοτερο με την σχολη. Σας ευχαριστω πολυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Για αυτά που το θέλεις είναι μια χαρά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω Browser μια χαρά δουλεύουν, από μουσική θα εκπλαγεις με τα ηχεία και η μπαταρία κρατάει δύο μέρες και μετά από 3 χρόνια που το έχω εγώ! Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές και με OIS. Τώρα που είναι φθηνό μπορείς να το πάρεις στα 200€ το μαύρο και 250€ το ασημένιο που είναι ακόμα καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts