k7days Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Για αυτά που το θέλεις είναι μια χαρά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω Browser μια χαρά δουλεύουν, από μουσική θα εκπλαγεις με τα ηχεία και η μπαταρία κρατάει δύο μέρες και μετά από 3 χρόνια που το έχω εγώ! Οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές και με OIS. Τώρα που είναι φθηνό μπορείς να το πάρεις στα 200€ το μαύρο και 250€ το ασημένιο που είναι ακόμα καλύτερο. οποτε θεωρεις οτι αξιζει να αλλαξω το νοκια με το blackberry για τους λογους που ανεφερα και με δεδομενο οτι θα χασω πολλα πραγματα του ανδροιδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DryEyed Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Νομίζω θα πας σε δεινόσαυρο. Πάραυτα η επιλογή είναι δική σου. Δες κάνα σχόλιο χρηστών από skroutz. Απ ότι βλέπω έχει workarounds.. Απλά το NOKIA είναι αρκετά καλό κινητούλι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Αγόρασα ένα blackberry key 2 απο amazon. Αυτό το κινητό δν έχει εγγύηση από Ελλάδα; Όπου έχω πάρει σέρβις μπλακμπερι που βρηκα μου είπανε πως κανείς δν το καλύπτει. Δ θα έπρεπε σαν εταιρία να έχει έναν χρόνο εγγύηση αν πάθει κάτι;;;; Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Έχω την εντύπωση οτι αν δεν εισάγεται και επίσημα στην Ελλάδα, δεν παρέχει κανείς service Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Δηλαδή μόνο από αμαζον έχω εγγύηση; Η ούτε από εκεί; Τρέχα γύρευε δηλαση Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Παλαιότερα τα blackberry τα κάλυπτε επίσημα η Arvato, γνωστή πλέον ως TS Solutions. Επικοινώνησε μαζί τους για να δεις τι ισχύει σήμερα... Λ. Κηφισού 38Α - Αθήνα / Τηλ.: 210 51 97 500 Εναλλακτικά το Amazon θα σε καλύψει όπως και να έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. February 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2020 Καλησπέρα παιδες! Αγόρασα ένα blackberry δεκαετίας για τη συλλογή μου, το 9360 curved. Το κινητό δε θα το χρησιμοποιώ, όμως επειδή είναι κλειδωμένο στην orange Πολωνίας, θα ήθελα να το ξεκλειδωσω και να κάνω δοκιμές με ελληνικό πάροχο. Μήπως γνωρίζει κανείς ποιο site να χρησιμοποιήσω καθώς βλέπω υπάρχουν πολλά και δεν γνωρίζω αν είναι αξιόπιστα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts