CRISPAF77 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Μετα απο παραπονα με την διαχειριση μπαταριας με την Miui ο αδερφος μου ζητησε να του περασω μια custom multilang.Οπως παντα πηγα πρωτα στου Tora33 αλλα εχει βγαλει ενα σωρο.Ποια προτεινετε εσεις επειδη θα του το παρω για να του την φλασαρω αλλα βιαζεται το παλικαρι μου.Δεν ειναι σα και μενα της δοκιμης βεβαιως βεβαιως:lol::lol::lol: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) 23s stock μακραν οτι καλυτερο υπαρχει για το κινητο. Αποδοση>μπαταρια>rest 20s stock, Μπαταρια>Αποδοση>rest Ολες οι αλλες παρεα μεσα σε εναν καδο(ακομα). Κατσε να δοκιμασουμε και την 26 και θα σου πουμε συντομα. edit; τωρα ειδα οτι θες multilig..οτι και να βαλεις σε stock based θα ειναι οκ. Το προβλημα με τις ρομ του tora ειναι οτι δεν σε αφηνουν να κατεβασεις και να χρησιμοποιησεις apps απο store οπως winbank εφαρμογες, pgo etc . Δεν τις προτεινω. Καλυτερος συνδιασμος ειναι official stock + magisk. Edited June 26, 2017 by Xployd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 23s stock μακραν οτι καλυτερο υπαρχει για το κινητο. Αποδοση>μπαταρια>rest 20s stock, Μπαταρια>Αποδοση>rest Ολες οι αλλες παρεα μεσα σε εναν καδο(ακομα). Κατσε να δοκιμασουμε και την 26 και θα σου πουμε συντομα. Αυτη στη πρωτη σελιδα φιλε μου;Σωστα; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 23s stock μακραν οτι καλυτερο υπαρχει για το κινητο. Αποδοση>μπαταρια>rest 20s stock, Μπαταρια>Αποδοση>rest Ολες οι αλλες παρεα μεσα σε εναν καδο(ακομα). Κατσε να δοκιμασουμε και την 26 και θα σου πουμε συντομα. edit; τωρα ειδα οτι θες multilig..οτι και να βαλεις σε stock based θα ειναι οκ. Το προβλημα με τις ρομ του tora ειναι οτι δεν σε αφηνουν να κατεβασεις και να χρησιμοποιησεις apps απο store οπως winbank εφαρμογες, pgo etc . Δεν τις προτεινω. Καλυτερος συνδιασμος ειναι official stock + magisk. Συμφωνώ και εγώ 23s super... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Νομιζω οτι αυτη ειναι η τελευταια multi 23s https://mega.nz/#!LhZXXRpC!ZPijljY7xVZDRhqdY82g34XfHOelwMwWd4da_GmnGxw edit; Security Patch Οκτωβριου. Τα καταφεραν παλι. Οχι πως παιζει ρολο αλλα για το γμτ δηλαδη. Edited June 26, 2017 by Xployd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Σας ευχαριστω για την αμεσοτητα σας Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgelosT Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Νομιζω οτι αυτη ειναι η τελευταια multi 23s https://mega.nz/#!LhZXXRpC!ZPijljY7xVZDRhqdY82g34XfHOelwMwWd4da_GmnGxw edit; Security Patch Οκτωβριου. Τα καταφεραν παλι. Οχι πως παιζει ρολο αλλα για το γμτ δηλαδη. Γενικά ως τώρα πως την βλέπεις?Εβγαλαν το εικονίδιο live απο την μέση που έσπαγε @@? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 (edited) Πολυ νωρις ακομα, σε θεμα ταχυτητας θεωρω πως ειναι το ιδιο, ισως και ελαχιστα καλυτερη. Θελω τουλαχιστον μερικες μερες. Ναι το βγαλαν επιτελους. Ισως τωρα να μπορεις να δοκιμασεις και κανα θεμα της προκοπης. Edit; Browser Bugged. Μονο με freeze γινεται δουλεια. Edited June 26, 2017 by Xployd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Πολυ νωρις ακομα, σε θεμα ταχυτητας θεωρω πως ειναι το ιδιο, ισως και ελαχιστα καλυτερη. Θελω τουλαχιστον μερικες μερες. Ναι το βγαλαν επιτελους. Ισως τωρα να μπορεις να δοκιμασεις και κανα θεμα της προκοπης. Edit; Browser Bugged. Μονο με freeze γινεται δουλεια. Επιβεβαιώνω και εγώ το έβγαλαν το live και τουλάχιστον ξέρω ότι είναι θέμα της ROM o browser... Επίσης κάτι άλλο που δεν μου άρεσε τώρα στο network mode υπάρχει μόνο το 2g/3g/4g auto, δεν έχω δει να ανοίγει καθόλου το 4g ούτε το 3g ενώ έχω σίγουρα κάλυψη εδώ... Πως κάνουμε roll back στην παλιά... Την περνάμε από πάνω; Sent from my LEX720 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Wipe system,data,dalv,cache και restore to backup σου. Προτεινω να κανεις repair system,data,cache reboot και μετα restore.(βασικα παντα να το κανεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Συγνωμη για το off topic αλλα σκευτομαι να αγορασω στην μητερα μου αυτο εχετε αποψη? http://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-2-X520-3G-32GB-Smartphone---Gray-380412.html Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Συγνωμη για το off topic αλλα σκευτομαι να αγορασω στην μητερα μου αυτο εχετε αποψη? http://www.geekbuying.com/item/LeTV-LeEco-Le-2-X520-3G-32GB-Smartphone---Gray-380412.html Συνιστω ενα xiaomi rn4x. To κινητο ειναι απιστευτο στην ιδια κατηγορια χρηματων που λινκαρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Συνιστω ενα xiaomi rn4x. To κινητο ειναι απιστευτο στην ιδια κατηγορια χρηματων που λινκαρες. Ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δεν το βρισκω οπως μου το εγραψες!!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Ευχαριστω για την βοηθεια αλλα δεν το βρισκω οπως μου το εγραψες!!! Xiaomi redmi note 4x Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2017 Επίσης κάτι άλλο που δεν μου άρεσε τώρα στο network mode υπάρχει μόνο το 2g/3g/4g auto, δεν έχω δει να ανοίγει καθόλου το 4g ούτε το 3g ενώ έχω σίγουρα κάλυψη εδώ. Με *#*#4636#*#* μπαινεις στο κρυφο μενου και ρυθμιζεις τυπο δικτυου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgelosT Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Stefanos στο antutu πως τα πήγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 (edited) Stefanos στο antutu πως τα πήγε? Περιπου 6-8% λιγοτερα αποτελεσματα σε σχεση με τη stock 23s. Γυρω στα ~157k ,ενω σταθερα κυμαινοταν στα 166-169k. Προσπαθω να καταλαβω τη λαλακια εχουν κανει. Παντως ομως η αυτονομια της μπαταριας φαινεται να εχει -εκ νέου-αυξηθει, με ιδια χρηση εχω περιπου 1 περιπου ωρα sot περισσοτερη (όπως και με την προ-προηγουμενη 20s). Η 23s είχε χαμηλότερο sot αλλα περισσοτερο αυξημενο antutu. Επισης η 26s ειναι φορτωμενη με επιπλεον 2 bloatware κινεζιες. Κατα τα λοιπα ελαχιστες διαφορές Edited June 27, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Περιπου 6-8% λιγοτερα αποτελεσματα σε σχεση με τη stock 23s. Γυρω στα ~157k ,ενω σταθερα κυμαινοταν στα 166-169k. Προσπαθω να καταλαβω τη λαλακια εχουν κανει. Παντως ομως η αυτονομια της μπαταριας φαινεται να εχει -εκ νέου-αυξηθει, με ιδια χρηση εχω περιπου 1 περιπου ωρα sot περισσοτερη (όπως και με την προ-προηγουμενη 20s). Η 23s είχε χαμηλότερο sot αλλα περισσοτερο αυξημενο antutu. Επισης η 26s ειναι φορτωμενη με επιπλεον 2 bloatware κινεζιες. Κατα τα λοιπα ελαχιστες διαφορές Eκανα rollbk στην 23, παρα πολυ buggy η 26s για μενα. Να ειμαι ειλικρινης δεν παρατηρησα καποια σημαντικη διαφορα σε κατι. Επισης ειχα fcs σε προγραμματα τυπου greenify κλπ και απλα με τρελανε. Ηταν clean install παρεπτιπτοντως. Αντε πισω στην 23s για αλλους 3 μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Σιγουρα κατι εχουν πειραξει στο kernel της 26s, εχει μειωμενες επιδoσεις αλλα αυξημενο sot. Mοιαζει αρκετα (στο overall performance) με τη 20s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgelosT Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Σιγουρα κατι εχουν πειραξει στο kernel της 26s, εχει μειωμενες επιδoσεις αλλα αυξημενο sot. Mοιαζει αρκετα (στο overall performance) με τη 20s. Αξίζει λες να το κάνω? Κοίτα παιχνίδια δεν παίζω.Βrowsing,λίγο instagram και κάνα youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Αξίζει λες να το κάνω? Κοίτα παιχνίδια δεν παίζω.Βrowsing,λίγο instagram και κάνα youtube. Δεν προσφερει τπτ παραπανω απο 23. Ιδιο sec patch, ιδια camera, bugs bugs bugs και ισως λγο κλτρο sot. Εμενα δεν μ φανηκε κλτρο παντως, μια απο τα ιδια. Απο εκει και περα αποφασιζεις εσυ, εγω παντως δν τ συνιστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Θέλω να δοκιμάσω κάποια 7.1 ποια κατά την γνώμη σας είναι η καλύτερη και να μην έχει πρόβλημα με το ακουστικό... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω κινητό γύρω στα 250€ και έπεσα σε αυτό το μοντέλο. Αξίζει τώρα η αγορά του στα 290$ που το έχει το Banggood? Είδα στους XDA ότι έχει πολλές ρομ. Διάβασα και reviews από όταν είχε πρωτοβγει και όλοι το έθαβαν για το software και τις φωτογραφίες. Ξέρειτε αν αυτά βελτιώθηκαν τώρα; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos76 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Δε λέμε στον Κρις να μας φτιάξει καθαρή και χωρίς ρουτ την 23s στα Ελληνικά να την εγκαταστήσουμε και να ησυχάσουμε μια για πάντα; Λέω τώρα εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baladoros Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Καλησπέρα! Το τηλέφωνο του νήματος είναι το παρακάτω?  LeTV Leeco Le Pro3 Elite 5.5-inch 4GB RAM 32GB ROM Snapdragon 820 Quad-core 4G Smartphone Με κουπόνι μου βγαίνει 180 ευρώ. Το προχωράω παρακαλώ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts