Jump to content

Geoponos76

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Geoponos76

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Geoponos76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έχω βάλει την παραπάνω rom. Αντιμετωπίζω το εξής θέμα και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Κάποιες φορές όταν βάζω το κινητό να φορτίσει, το led δεν ανάβει και το κινητό δεν φορτίζει. Την ίδια στιγμή όμως στο εικονίδιο της μπαταρίας πάνω στην μπάρα, φαίνεται η ένδειξη φόρτισης του κινητού. Επειδή το παραπάνω άρχισε να μου συμβαίνει εδώ και μια εβδομάδα θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας. Αν πιστεύετε ότι είναι θέμα λογισμικού ή hardware και επομένως πρέπει να καταφύγω σε κάποιο τεχνικό για να με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας παιδια! :) Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τον Crisbal ο οποίος κάποτε με είχε συμβουλεύσει να βάλω την official κινέζικη rom για να αντιμετωπίσω προηγούμενο πρόβλημα που είχα και μάλιστα με επιτυχία, αν πιστεύει πως θα είχε νόημα να δοκιμάσω κάτι ανάλογο και σε αυτή την περίπτωση.
  2. Βασικά είμαι root αλλά και πάλι οι drivers δεν εγκαθίστανται. Γι αυτό ρώτησα αν υπάρχει κάποιο v4a που να λειτουργεί καλύτερα στην Aicp Oreo. Δεν έχω cdla ακουστικά. Είμαι root με magisk. Ποιό μπορεί να είναι το πρόβλημα; Σ ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.
  3. Μπορείς να μου πεις ποια συγκεκριμένη εφαρμογή ή εκδοση του viper4a? Γιατί αυτές που κατέβασα (οι v4a εννοώ) ζητάνε την εγκατάσταση κάποιων drivers στην οποία δεν μπορώ να προχωρήσω. :worry:
  4. Μπορώ να χρησιμοποιησω το viper4a ή κάποιο άλλο πρόγραμμα ενίσχυσης του ήχου με την aicp 8.1?
  5. Όλες οι τελευταίες ρομ του τορα είναι multilanguage και έχουν φυσικά και ελληνικά.
  6. Έχω κάνει αμέσως μόλις έβαλα τη ρομ. Κάποια εφαρμογή πρέπει να φταίει μάλλον...
  7. Επειδή έχω βάλει κι εγώ την rom αυτή... Έχεις παρατηρήσει κάποιο battery drain ? Έχω την αίσθηση ότι η μπαταρία εξαντλείται πιο γρήγορα από πριν με αυτή τη rom..
  8. Την ίδια χρησιμοποιώ πλέον κι εγω, η 26s δεν είναι καλή, έχει πρόβλημα από την αρχή της φυσικά, δεν φταίνε τα παιδιά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κι εγώ την στοκ είχα και στη βδομάδα μου πέταγε μηνύματα συνεχώς ότι κράσαραν οι υπηρεσίες google play. Επειδή όμως δε μου το έκανε από την αρχή ίσως να οφείλεται σε conflict με κάποια άλλη εφαρμογή που εγκατέστησα μετά. Το θέμα είναι ότι με την 23s και έχοντας εγκατεστημένες τις ίδιες εφαρμογές, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
  9. Φίλε Crisbal αισθάνομαι την ανάγκη να σε ευχαριστήσω για 2 λόγους. Πρώτον γιατί με τη δουλειά σου μας δίνεις Ρομ που βοηθούν να παίρνουμε τον καλύτερο εαυτό των συσκευών μας και δεύτερον γιατί παρά τη σκληρή δουλειά που κάνεις , παρατηρώ συχνά πυκνά σε απαντήσεις σου να μας προτρέπεις να μην αλλάζουμε τις Ρομ που μας ικανοποιούν τη στιγμή που κάλλιστα θα μπορούσες να μας προτρέπεις για το αντίθετο δεδομένου του ότι κάτι τέτοιο θα έδινε μεγαλύτερη ακόμα δημοφιλία στη δουλειά σου. Κι αυτό είναι προς τιμή σου. Προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ.
  10. Για μένα μείνε εκεί που είσαι. Είναι πιο αργή και έχει κολλήματα με τα gaps. Προσωπικά γύρισα σε στοκ 23s μόνο και μόνο για να πάρω την αναβάθμιση σε 26 αλλά απογοητεύτηκα...
  11. Αν βάλω τη stock rom χωρίς να περάσω το stock recovery, θα μου βγάζει κανονικά τα ota updates? Ξέρεις;
  12. Πρέπει να έχω την στοκ recovery για να λάβω την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ;
  13. Ευχαριστώ! Ξέρεις αν μπορώ να κατεβάσω από κάπου την στοκ 26s? Ή να βάλω την 23s?
  14. Στέφανε ήθελα να σε ρωτήσω αν στην στοκ ρομ λειτουργούν κανονικά οι λειτουργίες των ειδοποιήσεων και του χρονολογίου στο Google maps. Όχι ότι μου αρέσει να παρακολουθούν κάθε μου κίνηση , αλλά στην 23s του torra που έχω στο χρονολόγιο μου γράφει ότι είμαι συνεχώς σπίτι μου :)
×
×
  • Create New...