Jump to content

LeEco Le Pro 3 (X720 / X725 / X727)

Exploticon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κινεζικα μου φαινονται αυτα. Θα κανω ρουτ την στοκ οπως αναφερεται στον οδηγο στην πρωτη σελιδα (adb drivers etc...), αλλα το vp4 τι ειναι; Launher θα βαλω αλλον, αλλα απεγκατασταση bloat μετα πως κανω;
Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η παραγγελια εφυγε. Την επομενη εβδομαδα το περιμενω. Για να δουμε... ;)

(Nougat υπαρχει για το κινητο; )

απο που το πηρες ; ξερεις τι παιζει με το τελωνιο;

Κινεζικα μου φαινονται αυτα. Θα κανω ρουτ την στοκ οπως αναφερεται στον οδηγο στην πρωτη σελιδα (adb drivers etc...), αλλα το vp4 τι ειναι; Launher θα βαλω αλλον, αλλα απεγκατασταση bloat μετα πως κανω;

Στειλε οταν το παρεις στο forum ή pm να σε βοηθησω τοτε.

Σκεψου το vp4(viper4anroid) σαν εναν απο τους καλυτερους equalizer που υπαρχουν αυτη τη στιγμη, ειδικα για το lp3. Υπαρχει guide νομιζω στην αρχη απο τον crisbal.

Debloat κανεις με προγραμματα οπως το το titaniumbackup που θελει root. Αν θες ελληνικα ομως τοτε θα πας στη rom του tora γιατι η stock δεν εχει.

απο που το πηρες ; ξερεις τι παιζει με το τελωνιο;

Δεν εχει τελωνειο. Το πηρα απο ευρωπαϊκή αποθήκη. https://www.honorbuy.com/959-leeco-le-pro-3-32gb-smartphone-gold.html

Στειλε οταν το παρεις στο forum ή pm να σε βοηθησω τοτε.

Σκεψου το vp4(viper4anroid) σαν εναν απο τους καλυτερους equalizer που υπαρχουν αυτη τη στιγμη, ειδικα για το lp3. Υπαρχει guide νομιζω στην αρχη απο τον crisbal.

Debloat κανεις με προγραμματα οπως το το titaniumbackup που θελει root. Αν θες ελληνικα ομως τοτε θα πας στη rom του tora γιατι η stock δεν εχει.

Δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα. (γενικα προτιμω την αγγλικη σε ηλεκτρονικες συσκευες). Η συσκευη θα ειναι σαν δευτερη. Το μονο που με ενδιαφερει να ειναι οσο πιο "καθαρη" γινεται το λειτουργικο χωρις κινεζικα και οσο πιο γρηγορο γινεται σε καθημερινη χρηση (δεν με ενδιαφερουν τα antutu benchmarks κτλ). Ελπιζω να καταλαβες περιπου τι θελω :) Το vp4 που θα με χρησιμευσει; Καλυτερη ηχο ; (Μουσικη ή ομιλιας; )

Οταν το παραλαβω θα ενημερωσω. Ευχαριστω!

Samsung S21 Ultra

Δεν εχει τελωνειο. Το πηρα απο ευρωπαϊκή αποθήκη. https://www.honorbuy.com/959-leeco-le-pro-3-32gb-smartphone-gold.html

Δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα. (γενικα προτιμω την αγγλικη σε ηλεκτρονικες συσκευες). Η συσκευη θα ειναι σαν δευτερη. Το μονο που με ενδιαφερει να ειναι οσο πιο "καθαρη" γινεται το λειτουργικο χωρις κινεζικα και οσο πιο γρηγορο γινεται σε καθημερινη χρηση (δεν με ενδιαφερουν τα antutu benchmarks κτλ). Ελπιζω να καταλαβες περιπου τι θελω :) Το vp4 που θα με χρησιμευσει; Καλυτερη ηχο ; (Μουσικη ή ομιλιας; )

Οταν το παραλαβω θα ενημερωσω. Ευχαριστω!

32ε μεταφορικα πολλα δεν ειναι; αλλα θα μου πεις ειναι οτι θα ερθει γρηγορα και χωρις τελωνειο. για 300ε αξιζει το κινητο τελικα;ειμαι ενα βημα μακρια να πατησω το κουμπι τη παραγγελίας

Edited by panagos22

Πολλά ειναι, αλλα τουλαχιστον θα ναι με dhl και δεν εχει τελωνειο. Οποτε το ενα και το αυτο ειναι.
Samsung S21 Ultra

Πολλά ειναι, αλλα τουλαχιστον θα ναι με dhl και δεν εχει τελωνειο. Οποτε το ενα και το αυτο ειναι.

αν ταχυδρομηθει απο ευρωπη ειτε με dhl ερθει ειτε με μουλαρι δεν περνάει τελωνείο...

αν ταχυδρομηθει απο ευρωπη ειτε με dhl ερθει ειτε με μουλαρι δεν περνάει τελωνείο...

Το ξερω. Απαντησα για την τιμη που ενιαι υψηλη

Samsung S21 Ultra

32ε μεταφορικα πολλα δεν ειναι; αλλα θα μου πεις ειναι οτι θα ερθει γρηγορα και χωρις τελωνειο. για 300ε αξιζει το κινητο τελικα;ειμαι ενα βημα μακρια να πατησω το κουμπι τη παραγγελίας

Το πηρα την προηγούμενη εβδομαδα το 6gb 64G απο αυτο το μαγαζι απο ευρωπαϊκή αποθυκη και σε 4 μερες το ειχα στα χέρια μου χωρις φυσικά τελωνείο.

Πολύ αξιόπιστο μαγαζί και λογικά Δευτέρα θα στείλουν, Τριτη θα το εχεις...

Τρίτη πρωί πρωί ποντάρω ότι θα έχεις και tracking number :)

Πολύ αξιόπιστο μαγαζί και λογικά Δευτέρα θα στείλουν, Τριτη θα το εχεις...

Τρίτη πρωί πρωί ποντάρω ότι θα έχεις και tracking number :)

Αντε μακαρι. Κατι αλλο, κανενα βιντεο στο youtube υπαρχει με την καθε rom να παρουμε καμια ιδεα; Η κανενα screeshot?

Samsung S21 Ultra

Ναι....

Η miui έχει κάτι θεματακια...

Θα συμφωνήσω και γω για τη Miui.Παρατήρησα ότι εξακολουθεί να υπάρχει drain baterry.

Τη νέα EUI που τη βρήκατε ρε παιδιά;

Poco F6 Pro 256GB

Θα συμφωνήσω και γω για τη Miui.Παρατήρησα ότι εξακολουθεί να υπάρχει drain baterry.

Τη νέα EUI που τη βρήκατε ρε παιδιά;

http://www.leeco.re/topic/2326-multi-stable-59023s-le-pro-3-with-extra-settings-by-tora33/?page=5

Δες στην μέση της σελίδας είναι και με Ελληνικά...

Oneplus 6

http://www.leeco.re/topic/2326-multi-stable-59023s-le-pro-3-with-extra-settings-by-tora33/?page=5

Δες στην μέση της σελίδας είναι και με Ελληνικά...

Ναι σήμερα του έστειλα και τις τελευταίες διορθώσεις και πρόσθετα. Υπομονή λογικά αύριο μεθαύριο θα την έχετε με όλα τα καλά και multiled & fast system response & πολλα αλλα.. ;)

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Ναι σήμερα του έστειλα και τις τελευταίες διορθώσεις και πρόσθετα. Υπομονή λογικά αύριο μεθαύριο θα την έχετε με όλα τα καλά και multiled & fast system response & πολλα αλλα.. ;)

Θα μας την ανεβάσετε και εδώ σ αυτό το φόρουμ Cris? Pleaseee

Θα μας την ανεβάσετε και εδώ σ αυτό το φόρουμ Cris? Pleaseee

Ναι βρε εννοείται. Κάτσε να τελειώσω αύριο και κάποια πρόσθετα τελευταίας στιγμής και είστε έτοιμοι.. ;)

Ναι βρε εννοείται. Κάτσε να τελειώσω αύριο και κάποια πρόσθετα τελευταίας στιγμής και είστε έτοιμοι.. ;)

Ευχαριστω! Κατι μου λέει ότι αυτή η ρομ θα είναι η καλύτερη που έχετε φτιάξει ποτέ. Εγώ τρέχω την προηγούμενη έκδοση 18/4 του eui της δικής σου και του torra33 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Μια τελευταία ερώτηση , αφού σε διαβάζω συχνά και παρατήρησα κάπου ότι προτείνεις να μην αλλάζουμε ρομ όταν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτή που ήδη έχουμε.

Με βάση αυτό, θα μου πρότεινες να κρατήσω το λειτουργικό που ήδη εχω, ή να αλλάξω στο επερχόμενο δικό σου;

Παρατηρησα οτι ειτε ενεργοποιημενο το Led ειδοποιησεων κλησεων-μηνυματων ειτε οχι, αυτο δουλευει παντα.Αν θελει καποιος να το επιβεβαιωσει -ελεγξει μηπως κατι δεν κανω σωστα βρε αδερφε;

Η μπαταρια του παντως με αυτη τη Rom με AKT σε baterry ή balance mode επιλογες κυριολεκτικα τα σπαει.Η καλυτερη που χω δοκιμασει εκτος RR - mokee κτλ επειδη εχουν θεματα και δεν μου αρεσει και το pure android.

Poco F6 Pro 256GB

Παρατηρησα οτι ειτε ενεργοποιημενο το Led ειδοποιησεων κλησεων-μηνυματων ειτε οχι, αυτο δουλευει παντα.Αν θελει καποιος να το επιβεβαιωσει -ελεγξει μηπως κατι δεν κανω σωστα βρε αδερφε;

Η μπαταρια του παντως με αυτη τη Rom με AKT σε baterry ή balance mode επιλογες κυριολεκτικα τα σπαει.Η καλυτερη που χω δοκιμασει εκτος RR - mokee κτλ επειδη εχουν θεματα και δεν μου αρεσει και το pure android.

Τι sot εχεις δει δηλαδή?

Oneplus 6

Τι sot εχεις δει δηλαδή?

Ολα ανοιχτα απο το πρωι gps-wifi-data-bluetoothμε 2.5 ωρες κλησεις και 6μιση SOT μου θυμισε εποχες Mate 8:D

Poco F6 Pro 256GB

Φυσικά δουλεύει για να διαχειρίζεται τις ειδοποιησεις. Δεν έχει μεγάλη κατανάλωση μην φοβάσαι. Αν πάλι θες απλά το απενεργοποιεις από τις εφαρμογες. Προσβασιμοτητα. Έχετε και ελληνικά επιτέλους ε? Και multiled? & double app options? :lol:

Φυσικά δουλεύει για να διαχειρίζεται τις ειδοποιησεις. Δεν έχει μεγάλη κατανάλωση μην φοβάσαι. Αν πάλι θες απλά το απενεργοποιεις από τις εφαρμογες. Προσβασιμοτητα. Έχετε και ελληνικά επιτέλους ε? Και multiled? & double app options? :lol:

Με βλεπω να το δινω στον αδερφο μου και να του παιρνω το Le max 2 που του ειχα πουλησει με την αναλογη διαφορα ομως ετσι; :lol::lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναιαιαιαι απλα παρατηρησα και το εξης : Ενεργοποιω το usb debugging και δεν το βλεπει ο υπολογιστης.Το απενεργοποιω και το βλεπει:lol::lol:

Poco F6 Pro 256GB

• The title was changed to LeEco Le Pro 3 (X720 / X725 / X727)