doganos Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Κινεζικα μου φαινονται αυτα. Θα κανω ρουτ την στοκ οπως αναφερεται στον οδηγο στην πρωτη σελιδα (adb drivers etc...), αλλα το vp4 τι ειναι; Launher θα βαλω αλλον, αλλα απεγκατασταση bloat μετα πως κανω; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Η παραγγελια εφυγε. Την επομενη εβδομαδα το περιμενω. Για να δουμε... ;) (Nougat υπαρχει για το κινητο; ) απο που το πηρες ; ξερεις τι παιζει με το τελωνιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Κινεζικα μου φαινονται αυτα. Θα κανω ρουτ την στοκ οπως αναφερεται στον οδηγο στην πρωτη σελιδα (adb drivers etc...), αλλα το vp4 τι ειναι; Launher θα βαλω αλλον, αλλα απεγκατασταση bloat μετα πως κανω; Στειλε οταν το παρεις στο forum ή pm να σε βοηθησω τοτε. Σκεψου το vp4(viper4anroid) σαν εναν απο τους καλυτερους equalizer που υπαρχουν αυτη τη στιγμη, ειδικα για το lp3. Υπαρχει guide νομιζω στην αρχη απο τον crisbal. Debloat κανεις με προγραμματα οπως το το titaniumbackup που θελει root. Αν θες ελληνικα ομως τοτε θα πας στη rom του tora γιατι η stock δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 απο που το πηρες ; ξερεις τι παιζει με το τελωνιο; Δεν εχει τελωνειο. Το πηρα απο ευρωπαϊκή αποθήκη. https://www.honorbuy.com/959-leeco-le-pro-3-32gb-smartphone-gold.html Στειλε οταν το παρεις στο forum ή pm να σε βοηθησω τοτε. Σκεψου το vp4(viper4anroid) σαν εναν απο τους καλυτερους equalizer που υπαρχουν αυτη τη στιγμη, ειδικα για το lp3. Υπαρχει guide νομιζω στην αρχη απο τον crisbal. Debloat κανεις με προγραμματα οπως το το titaniumbackup που θελει root. Αν θες ελληνικα ομως τοτε θα πας στη rom του tora γιατι η stock δεν εχει. Δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα. (γενικα προτιμω την αγγλικη σε ηλεκτρονικες συσκευες). Η συσκευη θα ειναι σαν δευτερη. Το μονο που με ενδιαφερει να ειναι οσο πιο "καθαρη" γινεται το λειτουργικο χωρις κινεζικα και οσο πιο γρηγορο γινεται σε καθημερινη χρηση (δεν με ενδιαφερουν τα antutu benchmarks κτλ). Ελπιζω να καταλαβες περιπου τι θελω :) Το vp4 που θα με χρησιμευσει; Καλυτερη ηχο ; (Μουσικη ή ομιλιας; ) Οταν το παραλαβω θα ενημερωσω. Ευχαριστω! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 (edited) Δεν εχει τελωνειο. Το πηρα απο ευρωπαϊκή αποθήκη. https://www.honorbuy.com/959-leeco-le-pro-3-32gb-smartphone-gold.html Δεν με ενδιαφερουν τα ελληνικα. (γενικα προτιμω την αγγλικη σε ηλεκτρονικες συσκευες). Η συσκευη θα ειναι σαν δευτερη. Το μονο που με ενδιαφερει να ειναι οσο πιο "καθαρη" γινεται το λειτουργικο χωρις κινεζικα και οσο πιο γρηγορο γινεται σε καθημερινη χρηση (δεν με ενδιαφερουν τα antutu benchmarks κτλ). Ελπιζω να καταλαβες περιπου τι θελω :) Το vp4 που θα με χρησιμευσει; Καλυτερη ηχο ; (Μουσικη ή ομιλιας; ) Οταν το παραλαβω θα ενημερωσω. Ευχαριστω! 32ε μεταφορικα πολλα δεν ειναι; αλλα θα μου πεις ειναι οτι θα ερθει γρηγορα και χωρις τελωνειο. για 300ε αξιζει το κινητο τελικα;ειμαι ενα βημα μακρια να πατησω το κουμπι τη παραγγελίας Edited May 13, 2017 by panagos22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Πολλά ειναι, αλλα τουλαχιστον θα ναι με dhl και δεν εχει τελωνειο. Οποτε το ενα και το αυτο ειναι. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Πολλά ειναι, αλλα τουλαχιστον θα ναι με dhl και δεν εχει τελωνειο. Οποτε το ενα και το αυτο ειναι. αν ταχυδρομηθει απο ευρωπη ειτε με dhl ερθει ειτε με μουλαρι δεν περνάει τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 αν ταχυδρομηθει απο ευρωπη ειτε με dhl ερθει ειτε με μουλαρι δεν περνάει τελωνείο... Το ξερω. Απαντησα για την τιμη που ενιαι υψηλη Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 32ε μεταφορικα πολλα δεν ειναι; αλλα θα μου πεις ειναι οτι θα ερθει γρηγορα και χωρις τελωνειο. για 300ε αξιζει το κινητο τελικα;ειμαι ενα βημα μακρια να πατησω το κουμπι τη παραγγελίας Το πηρα την προηγούμενη εβδομαδα το 6gb 64G απο αυτο το μαγαζι απο ευρωπαϊκή αποθυκη και σε 4 μερες το ειχα στα χέρια μου χωρις φυσικά τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Πολλά ειναι, αλλα τουλαχιστον θα ναι με dhl και δεν εχει τελωνειο. Οποτε το ενα και το αυτο ειναι. Πολύ αξιόπιστο μαγαζί και λογικά Δευτέρα θα στείλουν, Τριτη θα το εχεις... Τρίτη πρωί πρωί ποντάρω ότι θα έχεις και tracking number :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Πολύ αξιόπιστο μαγαζί και λογικά Δευτέρα θα στείλουν, Τριτη θα το εχεις... Τρίτη πρωί πρωί ποντάρω ότι θα έχεις και tracking number :) Αντε μακαρι. Κατι αλλο, κανενα βιντεο στο youtube υπαρχει με την καθε rom να παρουμε καμια ιδεα; Η κανενα screeshot? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Η καινούργια ρομ του Tora33 είναι απίθανη..... Σουπερ αυτονομία και σφαίρα.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xployd Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Η καινούργια ρομ του Tora33 είναι απίθανη..... Σουπερ αυτονομία και σφαίρα.... Για την ΕUI λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Για την ΕUI λες? Ναι.... Η miui έχει κάτι θεματακια... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ναι.... Η miui έχει κάτι θεματακια... Θα συμφωνήσω και γω για τη Miui.Παρατήρησα ότι εξακολουθεί να υπάρχει drain baterry. Τη νέα EUI που τη βρήκατε ρε παιδιά; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Θα συμφωνήσω και γω για τη Miui.Παρατήρησα ότι εξακολουθεί να υπάρχει drain baterry. Τη νέα EUI που τη βρήκατε ρε παιδιά; http://www.leeco.re/topic/2326-multi-stable-59023s-le-pro-3-with-extra-settings-by-tora33/?page=5 Δες στην μέση της σελίδας είναι και με Ελληνικά... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 http://www.leeco.re/topic/2326-multi-stable-59023s-le-pro-3-with-extra-settings-by-tora33/?page=5 Δες στην μέση της σελίδας είναι και με Ελληνικά... Ναι σήμερα του έστειλα και τις τελευταίες διορθώσεις και πρόσθετα. Υπομονή λογικά αύριο μεθαύριο θα την έχετε με όλα τα καλά και multiled & fast system response & πολλα αλλα.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos76 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Ναι σήμερα του έστειλα και τις τελευταίες διορθώσεις και πρόσθετα. Υπομονή λογικά αύριο μεθαύριο θα την έχετε με όλα τα καλά και multiled & fast system response & πολλα αλλα.. ;) Θα μας την ανεβάσετε και εδώ σ αυτό το φόρουμ Cris? Pleaseee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Θα μας την ανεβάσετε και εδώ σ αυτό το φόρουμ Cris? Pleaseee Ναι βρε εννοείται. Κάτσε να τελειώσω αύριο και κάποια πρόσθετα τελευταίας στιγμής και είστε έτοιμοι.. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geoponos76 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Ναι βρε εννοείται. Κάτσε να τελειώσω αύριο και κάποια πρόσθετα τελευταίας στιγμής και είστε έτοιμοι.. ;) Ευχαριστω! Κατι μου λέει ότι αυτή η ρομ θα είναι η καλύτερη που έχετε φτιάξει ποτέ. Εγώ τρέχω την προηγούμενη έκδοση 18/4 του eui της δικής σου και του torra33 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μια τελευταία ερώτηση , αφού σε διαβάζω συχνά και παρατήρησα κάπου ότι προτείνεις να μην αλλάζουμε ρομ όταν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτή που ήδη έχουμε. Με βάση αυτό, θα μου πρότεινες να κρατήσω το λειτουργικό που ήδη εχω, ή να αλλάξω στο επερχόμενο δικό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Ναι βρε εννοείται. Κάτσε να τελειώσω αύριο και κάποια πρόσθετα τελευταίας στιγμής και είστε έτοιμοι.. ;) Παρατηρησα οτι ειτε ενεργοποιημενο το Led ειδοποιησεων κλησεων-μηνυματων ειτε οχι, αυτο δουλευει παντα.Αν θελει καποιος να το επιβεβαιωσει -ελεγξει μηπως κατι δεν κανω σωστα βρε αδερφε; Η μπαταρια του παντως με αυτη τη Rom με AKT σε baterry ή balance mode επιλογες κυριολεκτικα τα σπαει.Η καλυτερη που χω δοκιμασει εκτος RR - mokee κτλ επειδη εχουν θεματα και δεν μου αρεσει και το pure android. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Παρατηρησα οτι ειτε ενεργοποιημενο το Led ειδοποιησεων κλησεων-μηνυματων ειτε οχι, αυτο δουλευει παντα.Αν θελει καποιος να το επιβεβαιωσει -ελεγξει μηπως κατι δεν κανω σωστα βρε αδερφε; Η μπαταρια του παντως με αυτη τη Rom με AKT σε baterry ή balance mode επιλογες κυριολεκτικα τα σπαει.Η καλυτερη που χω δοκιμασει εκτος RR - mokee κτλ επειδη εχουν θεματα και δεν μου αρεσει και το pure android. Τι sot εχεις δει δηλαδή? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Τι sot εχεις δει δηλαδή? Ολα ανοιχτα απο το πρωι gps-wifi-data-bluetoothμε 2.5 ωρες κλησεις και 6μιση SOT μου θυμισε εποχες Mate 8:D Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Παρατηρησα οτι ειτε ενεργοποιημενο το Led ειδοποιησεων κλησεων-μηνυματων ειτε οχι, αυτο δουλευει παντα.Αν θελει καποιος να το επιβεβαιωσει -ελεγξει μηπως κατι δεν κανω σωστα βρε αδερφε; Η μπαταρια του παντως με αυτη τη Rom με AKT σε baterry ή balance mode επιλογες κυριολεκτικα τα σπαει.Η καλυτερη που χω δοκιμασει εκτος RR - mokee κτλ επειδη εχουν θεματα και δεν μου αρεσει και το pure android. Φυσικά δουλεύει για να διαχειρίζεται τις ειδοποιησεις. Δεν έχει μεγάλη κατανάλωση μην φοβάσαι. Αν πάλι θες απλά το απενεργοποιεις από τις εφαρμογες. Προσβασιμοτητα. Έχετε και ελληνικά επιτέλους ε? Και multiled? & double app options? :lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Φυσικά δουλεύει για να διαχειρίζεται τις ειδοποιησεις. Δεν έχει μεγάλη κατανάλωση μην φοβάσαι. Αν πάλι θες απλά το απενεργοποιεις από τις εφαρμογες. Προσβασιμοτητα. Έχετε και ελληνικά επιτέλους ε? Και multiled? & double app options? :lol: Με βλεπω να το δινω στον αδερφο μου και να του παιρνω το Le max 2 που του ειχα πουλησει με την αναλογη διαφορα ομως ετσι; :lol::lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φυσικά δουλεύει για να διαχειρίζεται τις ειδοποιησεις. Δεν έχει μεγάλη κατανάλωση μην φοβάσαι. Αν πάλι θες απλά το απενεργοποιεις από τις εφαρμογες. Προσβασιμοτητα. Έχετε και ελληνικά επιτέλους ε? Και multiled? & double app options? :lol: Ναιαιαιαι απλα παρατηρησα και το εξης : Ενεργοποιω το usb debugging και δεν το βλεπει ο υπολογιστης.Το απενεργοποιω και το βλεπει:lol::lol: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts