LLLEFTERIS Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Υποστηριζει HDMI με ανταπτορα απο το type C ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Υποστηριζει HDMI με ανταπτορα απο το type C ? Γείτονα πάλι σε LeEco νήμα σε βλέπω... :lol::p Τι έγινε ψηνεσαι για το lepro3? BTW Δοκίμασε κανεις την τελευταία miui του tora33? https://mega.nz/#!2hpj2ayI!uvELzsuLTngvBajsFc3L53fOQ4ED1dACCFO7AnBlqVs Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Γείτονα πάλι σε LeEco νήμα σε βλέπω... :lol::p Τι έγινε ψηνεσαι για το lepro3? BTW Δοκίμασε κανεις την τελευταία miui του tora33? https://mega.nz/#!2hpj2ayI!uvELzsuLTngvBajsFc3L53fOQ4ED1dACCFO7AnBlqVs Περιμενω απο μερα σε μερα να παραλαβω και να την δοκιμασω!!! GrisBal θα ειναι τιμη μας να ασχοληθεις και με το pro3!!!!!! το υποσχεθηκες κιολας!!!!!:rolleyes: Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Περιμενω απο μερα σε μερα να παραλαβω και να την δοκιμασω!!! GrisBal θα ειναι τιμη μας να ασχοληθεις και με το pro3!!!!!! το υποσχεθηκες κιολας!!!!!:rolleyes: Ναι μωρέ το ξέρω έμπλεξα τώρα γιατί φτιάχνω νέα ρομ με φίλο με permissive kernel με dt2wp dt2s και πολλές αλλαγές για το max2. Θα σας στήσω την 23s αν είναι με ένα γρήγορο debloat και Ελληνικά καθώς και με αρκετά Tweaks για απόδοση και μπαταρία. Υπομονή.. :p Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Ναι μωρέ το ξέρω έμπλεξα τώρα γιατί φτιάχνω νέα ρομ με φίλο με permissive kernel με dt2wp dt2s και πολλές αλλαγές για το max2. Θα σας στήσω την 23s αν είναι με ένα γρήγορο debloat και Ελληνικά καθώς και με αρκετά Tweaks για απόδοση και μπαταρία. Υπομονή.. :p Ο.Κ θα περιμενουμε μονο μην μας ξεχασεις!!!Ακουσα οτι κανεις θαυματα για το max2!!!!!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Ο.Κ θα περιμενουμε μονο μην μας ξεχασεις!!!Ακουσα οτι κανεις θαυματα για το max2!!!!!! Θαύματα κάνει μόνο ο Θεός και οι Άγιοι. Εμείς απλά προσπαθούμε για το καλύτερο. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Θαύματα κάνει μόνο ο Θεός και οι Άγιοι. Εμείς απλά προσπαθούμε για το καλύτερο. ;) Ο λογος το λεει για το θαύματα πάντα ο Κύριος υμών Ιησούς Χριστός και η δύναμη τις Αγίας τριαδας να βοηθάει όλον τον κοσμο!!! Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Γείτονα πάλι σε LeEco νήμα σε βλέπω... :lol::p Τι έγινε ψηνεσαι για το lepro3? BTW Δοκίμασε κανεις την τελευταία miui του tora33? https://mega.nz/#!2hpj2ayI!uvELzsuLTngvBajsFc3L53fOQ4ED1dACCFO7AnBlqVs Σιγα δεν τρελαθηκα εγω θελω κινητο οχι μπρελοκ για τα κλειδια :lol: Φιλος το πηρε και μου το εφερε να του βαλω TWRP και root εγω εχω βολευτει με το απλο Doogee y6 max :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Σιγα δεν τρελαθηκα εγω θελω κινητο οχι μπρελοκ για τα κλειδια :lol: Φιλος το πηρε και μου το εφερε να του βαλω TWRP και root εγω εχω βολευτει με το απλο Doogee y6 max :rolleyes: Τι θελεις να πεις?!@#$%:O Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Τι θελεις να πεις?!@#$%:O Καλο αλλα πολυ μικρο εχω μαθει σε κινητα πανω απο 6 ιντσες και δεν μπορω με τιποτα τα μικροτερα. Συν οτι εχω χερι κουπι :lol: Τωρα σε συγκριση με το δικο μου το θεωρω απαρεδεκτο κινητο 300 ευρω να μην εχει πιστοποιηση Google οκ και το δικο μου δεν εχει αλλα εχει 120 ευρω οχι 300 :) Ο φιλος μου που το ειδε ελεγε δεν ειναι δυνατον το δικο μου που το πληρωσα 350 να εχει μισα Ελληνικα και το δικο σου να εχει σχεδον 100% Ελληνικα. Αν καποια στιγμη βγαλει καμια Xiaomi η Leeco μεγαλο κινητο που να υποστηριζει την 800αρα θα το παρω προς το παρον καλα ειμαι με το Doogee αλλα τα υπαρχων κινητα mi max X900 και X910 δεν..... Επι της ευκαιριας τελικα εχει η δεν εχει 800αρα το X720 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Εχουν βγει δυο εκδοσεις η ηταν να βγαλουν; Normal versions: 4GB of RAM + 32GB of internal storage (UFS 2.0); 6GB of RAM + 64GB of internal storage (UFS 2.0); Special editions: 4GB of RAM + 64GB of internal storage (UFS 2.0); 6GB of RAM + 128GB of internal storage (UFS 2.0); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Εχει 800αρα band20, αλλα πιστοποιηση της μαμας google OXI και αδυνατω να καταλαβω γιατι καποιοι το παραβλεπουν ως ασημαντο. Edited March 12, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Εχει 800αρα band20, αλλα πιστοποιηση της μαμας google OXI και αδυνατω να καταλαβω γιατι καποιοι το παραβλεπουν ως ασημαντο. χαχααχααχ πάλι τα ίδια πράγματα :lol: :lol: Εσύ λογικά δεν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα για να καταλάβεις γιατί συμβαίνει αυτό. Σου απάντησα στην προηγούμενη σελίδα αλλά λογικά δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) χαχααχααχ πάλι τα ίδια πράγματα :lol: :lol: Εσύ λογικά δεν καταλαβαίνεις κάποια πράγματα για να καταλάβεις γιατί συμβαίνει αυτό. Σου απάντησα στην προηγούμενη σελίδα αλλά λογικά δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις. ενταξει, έχεις -απόλυτο- δίκιο, αφού απάντησες.. ησύχασα. :p Βεβαια δεν μας εξηγείς (συμφωνα πάντα με το σκεπτικό σου) για ποιό λόγο το κινέζικο le max2 x820 πιστοποιήθηκε, ενω το ανώτερο (σε επεξεργαστή) κινέζικο- πάλι- pro3 x720 οχι? china version και το ενα και το άλλο. Πολλούς ενδεχομένως να μην τους ενδιαφέρουν οι κομμένες πιστοποιήσεις ασφάλειας (των απιστοποίητων συσκευών) αυτό όμως είναι με τα σημερινα δεδομένα που δεν υπάρχει ακομα ασυμβατότητα καποιου ελληνικου application, μόλις "σκασει" το πρώτο (πιθανως τραπεζικό) τα ξανασυζητάμε. Βεβαια θα μου πεις και οι ρουταρισμενοι το ίδιο προβλημα θα εχουν ...ναι συμφωνώ, αλλά γιατι οι με "απείραχτες" συσκευές με εργοστασιακή και χωρίς root να τρώνε πόρτα? προσωπικά δεν το δέχομαι. Edited March 12, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) ενταξει, έχεις -απόλυτο- δίκιο, αφού απάντησες.. ησύχασα. :p Βεβαια δεν μας εξηγείς (συμφωνα πάντα με το σκεπτικό σου) για ποιό λόγο το κινέζικο le max2 x820 πιστοποιήθηκε, ενω το ανώτερο (σε επεξεργαστή) κινέζικο- πάλι- pro3 x720 οχι? china version και το ενα και το άλλο. Να υπενθυμίσω μόνο οτι το x820 δυναται μάλιστα να αγοραστεί αυτη την στιγμή κοντά στα $200, ενω το x720 (που κυκλοφόρησε μόλις 6μήνες αργότερα) κοντα στα $270. Βέβαια στο x820 πλήρωσαν και την google για να το πιστοποιήσουν... Πολλούς ενδεχομένως να μην τους ενδιαφέρουν οι κομμένες πιστοποιήσεις ασφάλειας των απιστοποίητων, εμένα όμως με ενδιαφέρει. Αλλιώς ήταν το κομμάτι των οικονομικών της εταιρίας όταν βγήκε το x820 και αλλιώς όταν το x720 λογικά αυτός ήταν ο καταλυτικός παράγοντας για αυτό το γεγονός. Δεν το επικροτώ αλλά σου είπα προτιμώ εν μέσω ύφεσης μιας εταιρίας να μην έχει πιστοποίηση google παρά κομμένες πιστοποιήσεις ασφαλείας στην γραμμή παραγωγής της όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι κινέζοι κατασκευαστές. Ελπίζω να μπορεις να καταλάβεις την διαφορά τους. Από την άλλη πούλησε το (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) αφού είναι τόσο σημαντικό κ δεν μπορείς να κάνεις χωρίς αυτό για να ηρεμήσουν τα Ελληνικά φορουμ με το spam σου σε κάθε άρθρο της Leeco. Το είπες αμέτρητες φορές οπότε όποιος ψάξει για το κινητό θα το δει τουλάχιστον 10-15 φορές αυτό το πράγμα γραμμένο απο σένα σε περίπτωση που θέλει να το λάβει κάποιος υπόψιν στην αγορά του. (το οποίο μπορεί να διορθωθεί απο τον ίδιο τον χρήστη αν το ψάξεις) :rolleyes: Edited March 12, 2017 by Billator Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Αλλιώς ήταν το κομμάτι των οικονομικών της εταιρίας όταν βγήκε το x820 και αλλιώς όταν το x720 λογικά αυτός ήταν ο καταλυτικός παράγοντας για αυτό το γεγονός. Δεν το επικροτώ αλλά σου είπα προτιμώ εν μέσω ύφεσης μιας εταιρίας να μην έχει πιστοποίηση google παρά κομμένες CE πιστοποιήσεις ασφαλείας όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι κινέζοι κατασκευαστές. Ελπίζω να μπορεις να καταλάβεις την διαφορά τους. Η λεξη "λογικα" που αναφερεις στην πρωτη γραμμη ειναι ολη η ουσία... οι προσωπικές εκτιμήσεις του καθένα ειναι απόλυτα σεβαστές. Νομίζω οτι αρκετοί "ψωνίζουν" συσκευή, κάποιοι ίσως και απο το υστέρημα τους, δεν "ψωνίζουν" ουτε ενδεχομένως τους ενδιαφέρει ο καλός ή μη ισολογισμός της κάθε εταιρείας. Παντως δεν διαπιστώνω να εχει γίνει ο κακός χαμος στις πωλήσεις του pro3 ωστε να δικαιολογείται οτι θελησαν να κρατήσουν χαμηλά την τιμή, ισα-ισα θα έλεγα το αντίθετο, οτι παροτι φοραει high-end επεξεργαστή και εχει μάλιστα nfc ΔΕΝ πουλησε τα αναμενόμενα για την κατασκευάστρια. Σε αντίθεση με το πιστοποιημένο κινέζικο x820 που πουλάει ακόμα ενω έχει πρωτο-κυκλοφορησει προ 10μήνου και αγοράζεται κοντά στα $200 αυτη την στιγμή. Edited March 12, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Σε αντίθεση με το πιστοποιημένο κινέζικο x820 που πουλάει ακόμα...ενω έχει πρωτο-κυκλοφορησει προ 10μήνου και αγοράζεται κοντά στα $200 αυτη την στιγμή. Κι όμως δεν είναι.... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Κι όμως δεν είναι.... η ιδια η "αγριεμένη" google το εχει ως πιστοποιημένο το x820: https://support.google.com/googleplay/answer/1727131?hl=en σελίδα 110 Edited March 12, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Η λεξη "λογικα" που αναφερεις στην πρωτη γραμμη ειναι ολη η ουσία... οι προσωπικές εκτιμήσεις του καθένα ειναι απόλυτα σεβαστές. Το λογικά "φίλε" ήταν στο γεγονός που θεωρούσες ότι το x820 έχει πιστοποίηση κ λέω για να το λες κάτι θα "ξέρεις" κ πάτησα σε αυτό κ σου απάντησα με αυτό τον τρόπο. Όσα le max 2 x820 έχουν πιστοποίηση ήταν για την αγορά της ινδίας οπότε σίγουρα κανένας χρήστης έκδοσης x820 που το αγόρασε απο κίνα δεν την έχει την πιστοποίηση (όπως αναφέρουν αρκετοί χρήστες το 4pda). Το x720 δεν πούλησε για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν πολύ ακριβό σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο κινητό είχε βγάλει μέχρι σήμερα. Μόνο στο presale στάδιο είχε καλή σχετικά τιμή απο επιλεγμένα καταστήματα του aliexpress και στο banggood αλλά κ πάλι η διαφορά τιμής με το x820 ήταν μεγάλη άσχετα overall το πόσο καλύτερη συσκευή είναι η x720 (πχ δεν συγκρίνεται στην αυτονομία που είναι βασικός λόγος επιλογής απο πολλούς). Επειδή φαίνεται ότι το παρακολουθεις (!) όταν κυκλοφόρησε το x820 η 4/32 έκδοση έπαιξε στα 160$ και η 4/64 στα 199$ για μερικές μέρες κ για αυτό πάτησε γερά το κινητό για να ξεκινήσει γιατί έδωσε έτσι πολλές χιλιάδες συσκευές. Αλλά κ χωρίς αυτό το deal η 4/32Gb έκδοση έπαιζε σταθερά κάτω απο τα 200 ευρώ για πολλούς μήνες. Μόλις βγεί το καινουριο μοντέλο της εταιρείας το x720 θα πέσει απότομα σαν τιμή μετά απο μερικούς μήνες, το ίδιο συνέβει και στο x800 μοντέλο πέρυσι τέτοια εποχή με το 4/64 μοντέλο να πέφτει μέχρι κ να 160 ευρώ. Το ίδιο και τώρα με το x820/x829 όπου η 6/128 έκδοση μάλιστα παίζει στα 225$(efox/coolicool κλπ είχε κουπόνι που απο 245$ πήγαινε 225) και η 4/64 κάτω απο 200$ αν κ οι μεγάλες πτώσης τιμής τώρα αφορούν το US μοντέλο όπως κ πέρυσι . Edited March 12, 2017 by Billator Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Στο xda πολλοι χρήστες με εργοστασιακή αναφερουν οτι οτιδηποτε βαλουν στο region του x820 (πλην mainland-china) ανεξαρτητως που αγοράστηκε τους το πιστοποιεί η google. Μαλλον το "βλεπει" απο το google services framework. Οταν παρήγγειλα τελη νοεμβριου το x720 4/32 του ηταν πέριξ $280 (σημερα περιπου $275) και το x820 στα $220 (σημερα περιπου $205). Δεν είναι δα και τοσο σημαντικη η διαφορά ($70-75) για να δικαιολογειται οτι δεν "πουλησε" σε σxεση με το προκατοχό του (x820), με καλυτερο μάλιστα α) επεξεργαστή, β) προσθηκη nfc και γ) (το σημαντικότερο) μεγαλύτερη μπαταρία. Ομως οι σοβαρες εταιρείες ανταγωνίζονται με άλλες εταιρείες, οχι με τον εαυτό τους. Η καθε εταιρεία για να αναπτυχθεί επιδιωκει κυρίως να πάρει "νεους" πελατες απο τον ανταγωνισμο, οχι να παραμεινει μονο στους- ηδη- δικούς της. Αλλά ακόμα και με αυτή τη λογικη (της τιμής) το pro3 επρεπε να είχε "εξαφανισει" τον ανταγωνισμό , ενδεικτικά και οχι περιοριστικά το πιστοποιημένο & άμεσα συγκρισιμο (με ιδιο επεξεργαστη) πλην κατά περίπου $200 ακριβότερο 3T της oneplus ...αλλα δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Το x720 δυστυχως ούτε και σε σχέση με τον ανταγωνισμό πούλησε, παρότι κατά πολύ φθηνότερο. Οποτε μαλλον το "επιχείρημα" δεν πιστοποιείται η συσκευή για να κρατηθει χαμηλα η τιμή είτε δεν τους "βγήκε", ειτε δεν ειναι αυτη τελικά η "λογική" εξήγηση. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουνε εκει στην Leeco. Edited March 12, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Οποτε μαλλον το "επιχείρημα" δεν πιστοποιείται η συσκευή για να κρατηθει χαμηλα η τιμή είτε δεν τους "βγήκε", ειτε δεν ειναι αυτη τελικά η "λογική" εξήγηση. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουνε εκει στην Leeco. Σου χω την λύση μην ξαναπάρεις :lol: Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 :up:Σου χω την λύση μην ξαναπάρεις :lol: :lol::clap::up: Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Μεγάλη απελπισία ...μόλις πήρα το τηλέφωνο ..δεν είναι όπως το περίμενα. Ίσως αυτό εξηγεί το ότι το νήμα δεν έχει τόση δραστηριότητα. Πολύ γρήγορα θα περάσει δίπλα στο Buy and Sell - Mobiles. Μία εβδομάδα τώρα αλλάζω ρομ και δεν υπάρχει καμία ολοκληρωμένη και σε επίπεδο... έστω της oneplus. Μπρελόκ για την τσέπη μας (κάτι μου θυμίζει?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 (edited) Η στοκ 20s ειναι αρκετα καλη ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μεγάλη απελπισία ...μόλις πήρα το τηλέφωνο ..δεν είναι όπως το περίμενα. Ίσως αυτό εξηγεί το ότι το νήμα δεν έχει τόση δραστηριότητα. Πολύ γρήγορα θα περάσει δίπλα στο Buy and Sell - Mobiles. Μία εβδομάδα τώρα αλλάζω ρομ και δεν υπάρχει καμία ολοκληρωμένη και σε επίπεδο... έστω της oneplus. Μπρελόκ για την τσέπη μας (κάτι μου θυμίζει?). η leeco δεν δημοσιευσε (ολα) τα sources και κυριως οι αμερικανοι developers δεν πολυασχοληθηκαν με τη συσκευη. Edited March 15, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Σου χω την λύση μην ξαναπάρεις :lol: Εννοειται, ευχαριστω για το ενδιαφερον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts