manolis Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Κανε χειροκινητα ενημερωση και θα στην δωσει.... Το κάνω απο το S7 με το Gear app και μου λεει είναι ενημερωμένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Εμένα την κατέβασε και την έκανε Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Εμένα την κατέβασε και την έκανε Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα τιποτα ακομα frontier απο πλαισιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 (edited) Και σε εμένα τίποτα ακόμα, έχω frontier SM-R760. Μίλησα με την επίσημη αντιπροσωπεία εδώ και βέβαια δεν έχουν ιδέα. Edited March 29, 2017 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Παιδιά εσείς που πήρατε αναβάθμιση, ποια είναι η version του νέου σας λειτουργικού? Επίσης πως μπορώ να ενεργοποιήσω ειδοποίηση στο ρολόι αν απομακρυνθώ - ξεχάσω το κινητό και προφανώς χαθεί η σύνδεση με Bluetooth ? Ευχαριστώ Edited March 29, 2017 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 R760XXU2BQC5 Το δικο μου και εκανα την αναβαθμιση χτες απογευμα..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 R760XXU2BQC5 Το δικο μου και εκανα την αναβαθμιση χτες απογευμα..... Ποια έκδοση έχεις? Εγώ με την 760 τίποτα ακόμα... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά εσείς που πήρατε αναβάθμιση, ποια είναι η version του νέου σας λειτουργικού? Επίσης πως μπορώ να ενεργοποιήσω ειδοποίηση στο ρολόι αν απομακρυνθώ - ξεχάσω το κινητό και προφανώς χαθεί η σύνδεση με Bluetooth ? Ευχαριστώ Θα πας ρυθμίσεις, μετά συνδέσεις (connections) και μετά alerts και θα το επιλέξεις... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Steliosk Thanks, το sm-r760 έχω με την... APK6, και τίποτα ακόμη, θα δούμε, επίσης πως μπορώ να έχει πάντα την AOD ενεργοποιημενη και άμα θέλω να "ξυπνήσει" να πατάω εγώ ένα κουμπί και όχι με το που γυρνάς το χέρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Steliosk Thanks, το sm-r760 έχω με την... APK6, και τίποτα ακόμη, θα δούμε, επίσης πως μπορώ να έχει πάντα την AOD ενεργοποιημενη και άμα θέλω να "ξυπνήσει" να πατάω εγώ ένα κουμπί και όχι με το που γυρνάς το χέρι? Για το πρώτο, πας settings, style, watch always on Και το επιλέγεις. Για το δεύτερο πας settings, device, wake up gesture Και το βάζεις off. Άμα την λάβεις θα το γράψεις εδω? Edited March 29, 2017 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Από ότι είδα στο xda υπάρχει περίπτωση που είναι UK και δεν την έχει λάβει, άλλος στην Ιταλία και άλλος στο Λουξεμβούργο όμως την έλαβαν, άρα νομίζω ότι θα μας έρθει σιγά σιγά ανεξαρτήτως μοντέλου η χώρας. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Κατέβηκε σήμερα και στο δικό μου αγορασμένο από Κωτσόβολο Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Κατέβηκε και σε εμένα, από Media Markt αγορασμένο ευελπιστώ να γίνεται όλο και καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ακόμα τίποτα στο δικό μου από πλαίσιο αγορασμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Ακόμα τίποτα στο δικό μου από πλαίσιο αγορασμένο Του Πλαισίου τα έχουν φέρει από ότι φαίνεται από Ρουμανία, το δικό μου τέτοιο είναι, προφανώς θα την δούμε κάποια στιγμή και εμείς. Ποιο μοντέλο έχεις? Edited March 30, 2017 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Του Πλαισίου τα έχουν φέρει από ότι φαίνεται από Ρουμανία, το δικό μου τέτοιο είναι, προφανώς θα την δούμε κάποια στιγμή και εμείς. Ποιος μοντέλο έχεις? SM-R760 Αυτο εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 SM-R760 Αυτο εχω Και εγω το ιδιο, θα μας έρθει παρέα νομίζω. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Και εγω το ιδιο, θα μας έρθει παρέα νομίζω. Πήρα τηλ στη samsung με το serilal μου είπαν είναι Ρουμανίας και θα πάρει την αναβάθμιση όταν πάρει σειρά η ρουμανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Άρα όπως είπα είμαστε μαζί. Αν σου έρθει θα το γράψεις εδώ? (φυσικά θα κάνω το ιδιο) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ποια είναι η τελευταία έκδοση του λογισμικού να κάνω μια επιβεβαίωση; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ποια είναι η τελευταία έκδοση του λογισμικού να κάνω μια επιβεβαίωση; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Η παλιά έκδοση είναι η R760XXUTAPK7 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Η παλιά έκδοση είναι η R760XXUTAPK7 Κάτι περίεργο συμβαίνει. Το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση της εφαρμογής gear και την κατέβασα, το ρολόι έχει την έκδοση R760XXU1APK6. Αυτή να είναι η τελευταία; Εν τω μεταξύ πάω εκεί που λέει για ενημέρωση και δεν βγάζει κάτι. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Ποιο έχεις? Εγώ έχω το SM R-760, αν έχεις το SM R765 τότε έχεις την έκδοση που βγήκε πριν 2 βδομάδες Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Όχι, το 760 έχω κι εγώ Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Αυτή η σαμι με τις αναβαθμίσεις είναι μεγάλη ταλαιπωρία έχει γίνει κουραστική, θα περιμένουμε να δούμε πότε θα μας έρθει. Το πρωί έκανε και εμένα αναβάθμιση το grear και είχα τη χαρά μήπως κάνει και το ρολόι αλλά που... Στο λινκ έχει τι νέα φέρνει η αναβάθμιση. http://www.tizenexperts.com/2017/03/samsung-gear-s3-frontier-gets-software-firmware-update-r760xxuzbqc5/ Edited March 30, 2017 by manolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Αυτή η σαμι με τις αναβαθμίσεις είναι μεγάλη ταλαιπωρία έχει γίνει κουραστική, θα περιμένουμε να δούμε πότε θα μας έρθει. Το πρωί έκανε και εμένα αναβάθμιση το grear και είχα τη χαρά μήπως κάνει και το ρολόι αλλά που... Στο λινκ έχει τι νέα φέρνει η αναβάθμιση. http://www.tizenexperts.com/2017/03/samsung-gear-s3-frontier-gets-software-firmware-update-r760xxuzbqc5/ Όταν λες ότι έκανε αναβάθμιση το Gear τι εννοείς? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts