biliou Δημοσιεύτηκε October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 9, 2003 Ta exete akousta?? Ean oxi diavaste: prokeitai gia synaksei pollwn atomwn se megala katastimata gia 5-10 lepta xwris na kanoun apolytws tipota!! Apla ka8ontai xazeyoun, milane metaksy tous kai meta sikonontai kai feygoun!! Oute agores,oute vandalismoi(propantwn) poly kalh fash kai as einai anousia - anaitia!!! Ti lete may the forumers of myphone be the first mobbers in greece??? Παράθεση http://www.userbars.gr/data/media/17/ibizamania2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Flash mobs ονομάζεται αυτή η δραστηριότητα ? :worry: Eγώ θα το έκανα! :D Πλάκα θα έχει ! Edit: Πάντως είχα ακούσει και στα νέα για ένα τέτοιο περιστατικό! καμμιά 400σια άτομα κανόνισαν να βρίσκονται στο ιδιο κέντρο την συγκεκριμένη ώρα και ακολοούθησαν συγκεκριμένα βήματα ( έκαναν προσευχες για αστείο, κάτι υποκλίσεις μπροστά σε ένα άγαλμα που βρισκόταν στο κέντρο ) και μετά χωρίς να ενοχλήσουν έπιασαν τα πράγματα τους και έφυγαν! Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 xexexe kalh fash! tha to kana...xallllaraaa! :) :) se wres aixmhs kiolas pou tha ginete xamos! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 τέλεια φάση για φάρσα... να 'στε κάλα.... Υ.Γ: ρε xrays πότε και που να το κάνουμε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 I Like it!!! Και γαμο τις φασεις αλλα πρεπει να εισται μεγαλη παρεα!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον manos the greek I Like it!!! Και γαμο τις φασεις αλλα πρεπει να εισται μεγαλη παρεα!! @Unreal καλά λέει.... Μιλάμε στην τηλεώραση έδειχνε 400 άτομα! είχε γεμίσει το μαγαζί ! :D και φανταστείτε 400 άτομα να κάθονται και να κάνουν τα δικά τους! :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Mipws einai xasimo xronou kai entelws anousio??? Exoume kai kalitera pragmata na kanoume! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 ... Τι καλύτερο από αυτό? Πας κάπου με μια μεγάλη παρέα, θα θέλεις να γέλασεις, το κάνεις αυτό. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Η δημοσκόπηση είναι τελείως ανούσια κατά τη γνώμη μου... Τι θα πει αν συμφωνούμε ή όχι.. Μήπως θα ήταν καλύτερα να έλεγε "θα το κάνατε ποτέ ή κάτι τέτοιο"... Είχε ανοίξει παλιότερα ολόιδιο θέμα ο Dromeas... Καλή φάση θα ήταν να το κάναμε έτσι για το χαβαλέ.. Βασικά δεν μπαίνουν μόνο στο κατάστημα και κοιτάνε. Στο Λονδίνο κάποια συγκεκριμένη ώρα πήραν γνωστούς τους στο τηλέφωνο και τους περιέγραφαν τα προιόντα χρησιμοποιώντας το φνήεν "ο".. http://www.flashmob.co.uk http://www.mobproject.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 poli kalo :) plaka exei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Όντως θα ήταν πολύ γαμάτη μια τέτοια φάση! Check this ! :) Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Οι άγγλοι φημίζονται για το κρύο humour τους! Η συγκεκριμένη ιδέα μου φαίνεται πολύ ηλίθια! Επείδή το κανουν οι Άγγλοι πρέπει να το κάνουμε και εμείς; :( Νομίζω οτι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να σχοληθούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Οι άγγλοι φημίζονται για το κρύο humour τους! Η συγκεκριμένη ιδέα μου φαίνεται πολύ ηλίθια! Επείδή το κανουν οι Άγγλοι πρέπει να το κάνουμε και εμείς; :( Νομίζω οτι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να σχοληθούμε! Δεν έχει γίνει μόνο στο Λονδίνο.. Έχει γίνει και στη Νεα Υόρκη (σε έφτιαξα τώρα) στη Μόσχα, στη Ρώμη, στο Βερολίνο και τώρα ετοιμάζεται να γίνει και στη Βαγδάτη!!!! Δες εδώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Δεν έχει γίνει μόνο στο Λονδίνο.. Έχει γίνει και στη Νεα Υόρκη (σε έφτιαξα τώρα) στη Μόσχα, στη Ρώμη, στο Βερολίνο και τώρα ετοιμάζεται να γίνει και στη Βαγδάτη!!!! Δες εδώ ... Δεν έχει σημασία, που γίνεται! Ανθρωποι χωρίς ενδιαφέροντα υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, εγώ σχολίασα την ιδέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Den exoume me ti na sxolithoume kai tha pigenoume se magazia na koitame...ELEOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 pros xarin tou xavale,erxetai to prwto flashmob stin athina... gia opoion endiaferetai http://www.flashmob.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Πάντως εγώ βλέποντας τον τίτλο του thread ετοιμάστηκα να το μεταφέρω στο Computing γιατί νόμιζα ότι αφορούσε φλασάρισμα των motherboards! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 eLeKtriK EyE εγώ που νόμιζα περί κινητού??!!!! Πωπω! Ένα έχω να σας πώ, μην το κάνετε αυτό σε μαγαζί που θα είμαι εγώ και δε θα μπορέσω να ψωνίσω... θα σας κάνω delete!!!! Αίσχος άν δε ψωνίσω εγώ δε μπαίνω σε κατάστημα! Παιδιά υπάρχουν κ οι καφετέρειες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eLeKtriK EyE νόμιζα ότι αφορούσε φλασάρισμα των motherboards! :blink: Και εγω ετσι την πατησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nantia eLeKtriK EyE εγώ που νόμιζα περί κινητού??!!!! Πωπω! Ένα έχω να σας πώ, μην το κάνετε αυτό σε μαγαζί που θα είμαι εγώ και δε θα μπορέσω να ψωνίσω... θα σας κάνω delete!!!! Αίσχος άν δε ψωνίσω εγώ δε μπαίνω σε κατάστημα! Παιδιά υπάρχουν κ οι καφετέρειες!!! Πες μας σε ποιο μαγαζί θα ψωνίζεις να ρθούμε εκεί! :whistle: Έτσι για σπάσιμο.. :* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biliou Δημ. November 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 To prwto Flash Mob einai gegonos! episkefteite gia peraiterw leptomeries sto: http://www.flashmob.gr :!: Παράθεση http://www.userbars.gr/data/media/17/ibizamania2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nantia Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7 Πες μας σε ποιο μαγαζί θα ψωνίζεις να ρθούμε εκεί! :whistle: Έτσι για σπάσιμο.. :* Άσε βρε, δε θές να μου σπάσεις τα νεύρα, πίστεψέ με!!!!! Πάντως άν το κάνει καποιος δεν τον ξέρω, δεν τον βγάζω από τη φυλακή!!!!!!!!!! :whistle: :D :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 kalo akougete!pou egine to proto xtipima stin ellada?psinome na simetasxo! :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 den nomizw na ginei se magazi... kai den nomizw na einai etsi ksene opws einai kai sto ekswteriko an deite tis idees sto flashmob.gr 8a tis vreite pragmatika... xioumoristikes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kp86 kalo akougete!pou egine to proto xtipima stin ellada?psinome na simetasxo! :p :p den egine akoma,8a ginei savvato 29 tou minos.to senario 8a einai arketa "euxaristo"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts