emm_stra Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Δεν θα πάρει Nougat σύμφωνα με αυτό: https://gr.gizchina.com/2017/07/03/xiaomi-reveals-android-nougat-devices/ Απαράδεκτο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Δηλαδή, για να καταλάβω.. Το smartphone που πούλησε περισσότερο, δεν αναβαθμίζεται.. Μάλιστα.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Τι γίνεται με το θέμα να τρέχουν παράλληλα 2 εφαρμογές; Σπλιτ δηλαδή. Υπάρχει κάτι; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Δηλαδή, για να καταλάβω.. Το smartphone που πούλησε περισσότερο, δεν αναβαθμίζεται.. Μάλιστα.. Δεν πειραζει. Θα περασουμε custom και θα το κανουμε παιχνιδι. Εγω ομως ηδη παραγγειλα zuk z2 pro 6/128. Γιατι η lenovo, αυτη την φορα αποδειχτηκε πιο σοβαρη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Πως γίνεται αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Τι γίνεται με το θέμα να τρέχουν παράλληλα 2 εφαρμογές; Σπλιτ δηλαδή. Υπάρχει κάτι; :confused: Τι να γίνεται; Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού. Δεν πειραζει. Θα περασουμε custom και θα το κανουμε παιχνιδι. Εγω ομως ηδη παραγγειλα zuk z2 pro 6/128. Γιατι η lenovo, αυτη την φορα αποδειχτηκε πιο σοβαρη. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Μπα, δεν παίζω με custom roms. Δεν είναι λόγος αρκετός η Nougat και το να παίζω με τα εικονίδια το έχω ξεπεράσει. Το ξέρεις ότι το τμήμα των Zuk έκλεισε, ε;... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Μπα, δεν παίζω με custom roms. Δεν είναι λόγος αρκετός η Nougat και το να παίζω με τα εικονίδια το έχω ξεπεράσει. Το ξέρεις ότι το τμήμα των Zuk έκλεισε, ε;... Διαφωνω για τις αναβαθμισεις. Δεν ειναι τοσο απλο. Και δεν εχει να κανει με εικονιδια. Το τμημα της zuk μπορει να εκλεισε, αλλα η υποστηριξη συνεχιζεται. Αν δεν ειχε κλεισει δεν θα επαιρνα τηλεφωνο με sd820, 6/128, με 225€. ΚΑΙ android 7. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Τηλεφωναρα το zuk που λες. Το σκέφτομαι πολύ ακόμα και με τα 4GB . Αν ξερει κάνεις και κουπόνι ακόμα καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Η προστασία οθόνης nillkin έχει εγγύηση; γιατί μόλις διαπίστωσα μια γρατζουνιά.. Μπορεί να αλλαχτεί σαν εγγύηση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Τι να γίνεται; Υπάρχει αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις του κινητού. Πού; Δεν το έχω δει πουθενά :cry: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Πού; Δεν το έχω δει πουθενά :cry: :O Μάλλον εννοούσε τα dual apps. Split screen δεν υπάρχει ακόμα σε MIUI (εκτός από το Mi 6). Νομίζω λέγανε ότι θα το προσθέσουν στην MIUI 9, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Πού; Δεν το έχω δει πουθενά :cry: :O Οου.. Μπερδεύτηκα με το split που κάνεις στο κινητό και είναι σαν να έχεις 2 συσκευές. @nininikos, διαφωνούμε τελείως ως προς τα updates. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Έχω 8.0.40 stable μου έχει βγάλει αναβάθμιση για 8.2.4.0 MHRMIDL την περνάω άφοβα; Προσφέρει κάτι ουσιαστικό ή μένω όπως είμαι αφού δεν έχω κάποιο πρόβλημα από την αρχή που το πήρα;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εγώ το μετάνιωσα που το έκανα. Εάν βρεις βάλε την 8.1.τόσο Μην πας στην 8.2. :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Υπάρχει κάποια πιθανή αναβάθμιση στα σκαριά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εγώ το μετάνιωσα που το έκανα. Εάν βρεις βάλε την 8.1.τόσο Μην πας στην 8.2. :ninja:Συμφωνώ και εγώ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Εγώ το μετάνιωσα που το έκανα. Εάν βρεις βάλε την 8.1.τόσο Μην πας στην 8.2. :ninja: Συμφωνω κι εγω . Κατανλωνει πολυ γρηγορα την μπαταρια αν εχει ανοιχτα τα δεδομενα κι wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Συμφωνω κι εγω . Κατανλωνει πολυ γρηγορα την μπαταρια αν εχει ανοιχτα τα δεδομενα κι wifi. Δυστυχώς έτσι είναι,άντε να δούμε πότε θα βγει update να δούμε βελτίωση Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Καλά έκανα και ρώτησα :) Άρα μένω με αυτήν που έχω αφού δουλεύει απροβληματιστα. Υπάρχει περίπτωση για nougat? Έχει γραφτεί κάτι;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtosios Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 (edited) Καλησπέρα.Εχω το εξής θεμα.Δεν μπορώ να μπω στο google site από τα δεδομενα.Μου βγαίνει error.Απο wifi μπενει κανονικά.Και από chrome και από άλλο μπροουσερ συμβαίνει το ίδιο.Επισης ρο κανει και σε καποιες εφαρμογες πχ linkedin.Καμια ιδέα??? Edited July 13, 2017 by dimtosios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulucky25 Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Η ειδοποίηση ήταν από δική σου εφαρμογή ή ξεκάρφωτη; Ειδοποίηση από το Miui φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassard Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Παιδια μια ερωτηση.Ειχα τη συσκευη και την ειχα ερωτευτει :p Μετα απο ενα ατυχημα ομως μας αφησε χρονους.Υπαρχει περιπτωση να το ξαναβρω καινουριο καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ξέρεις κανείς πως μπορώ να σταματήσω την ειδοποίηση ότι έχω φωνητική ειδοποίηση της Google όταν έχω συνδεδεμένο το bluetooth? Μου το βγάζει σε άσχετο χρόνο! Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 Παιδια μια ερωτηση.Ειχα τη συσκευη και την ειχα ερωτευτει :p Μετα απο ενα ατυχημα ομως μας αφησε χρονους.Υπαρχει περιπτωση να το ξαναβρω καινουριο καπου? Δε το βλέπω να κυκλοφορεί πια! Καλοκαιράκι είναι. Καιρός για νέους έρωτες! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyy Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 του εχει αλλαξει κανεις μπαταρια?αν ναι δωστε καμια πληροφορια οπως απο που την πηρατε.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts