stavros88 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Εδω και 10 μερες περιπου οταν ακουω μουσικη με ακουστικα και ενω το κινητο ειναι κλειδωμενο η μουσικη σταματαει μετα απο 3 λεπτα.Δοκιμασα διαφορες εφαρμογες και εκανα εκκαθαριση cache αλλα τιποτα.Τι φταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Πείτε μου ότι σβήνει μόνο το δικό μου κινητό ρε παιδιά γιατί θα τρελαθώ :cry::blink: Κάθε τρεις και λίγο το βρίσκω σβηστό το πρωί, πάμε καλά;; :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 ρε τι θα γινει με το app της ryanair επιτελους?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 ρε τι θα γινει με το app της ryanair επιτελους?? Έχει αρκετό καιρό που δε δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Πήρε κανείς τη miui9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Πήρε κανείς τη miui9? γιατι βγηκε για εμας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 γιατι βγηκε για εμας? http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=301&mobile=no#449 Πατα εκεί που λέει special edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Η developer είναι εδώ και καιρό με miui 9. Για την stable θα περιμένουμε όπως φαίνεται λίγο καιρό ακόμα. Αφού την πήρε το 4 θα την φέρουν σύντομα και σε εμάς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 Γειά σε όλους! Μήπως υπάρχει τρόπος να δείχνει εικονίδια στο taskbar και όχι τελίτσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Γειά σε όλους! Μήπως υπάρχει τρόπος να δείχνει εικονίδια στο taskbar και όχι τελίτσες? Ρυθμίσεις-γραμμη κατάστασης-εμφανιση εικονιδίων ειδοποίησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 τελικα nougat θα παρουμε ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Ρυθμίσεις-γραμμη κατάστασης-εμφανιση εικονιδίων ειδοποίησης Ευχαριστώ! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2017 ρε τι θα γινει με το app της ryanair επιτελους??Εμένα μου δουλεύει παιδιά... Πάρτε το apk να το εγκαταστήσετε!!! https://www.dropbox.com/s/8gjwet4pg96twm4/Ryanair.apk?dl=0 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 δυστυχως και τι δικο σου φιλε μου τιποτα....δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτο το app μονο εντομεταξυ!! και οπως φαινεται δεν ειμαι ο μονος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 δυστυχως και τι δικο σου φιλε μου τιποτα....δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτο το app μονο εντομεταξυ!! και οπως φαινεται δεν ειμαι ο μονος!!Βρες μία παλαιότερη έκδοση και δοκίμασε, έτσι το είχα βάλει παλιά νομίζω! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 έχω το Red minote 3 pro με MIUΙ 9 Global έκδοση 7.11.10 BETA πότε θα πάρει android 7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 μαλλον ποτε φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Προφανώς εννοείς επίσημα, ανεπίσημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Προφανώς εννοείς επίσημα, ανεπίσημα? δεν εχω ιδεα ανεπισημα τι μπορει να γινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Με τις τελευταίες εκδόσεις miui, έχει διορθωθεί το θέμα με τους exchange accounts, στο gmail app; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pokopiko83 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορώ να στείλω από τις 2 cosmote κάρτες μου μηνύματα. Έχει κανένας ιδέα τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Με τις τελευταίες εκδόσεις miui, έχει διορθωθεί το θέμα με τους exchange accounts, στο gmail app; Το τελευταίο update του gmail δείχνει να έχει διορθώσει το πρόβλημα.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulucky25 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Καλησπέρα, σήμερα μετά από αρκετά βάλε-βγάλε των ακουστικών το κινητό κατέληξε να έχει κολλήσει και να μου βγάζει ότι έχω συνδεδεμένα ακουστικά ενώ δεν είναι. Το έκλεισα και το ξανάνοιξα, του έκανα και επανεκκίνηση αλλά αυτό εκεί. Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Βάλε πάλι ακουστικά σιγά σιγά και βγάλε τα πάλι σιγά σιγά. Να νιώθεις τα κλικ που κάνουν σε κάθε βήμα. Αν δεν δουλέψει δοκίμασε και με άλλα ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maroulucky25 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Βάλε πάλι ακουστικά σιγά σιγά και βγάλε τα πάλι σιγά σιγά. Να νιώθεις τα κλικ που κάνουν σε κάθε βήμα. Αν δεν δουλέψει δοκίμασε και με άλλα ακουστικά. Συνολικά πρέπει να έχω δοκιμάσει 3-4 διαφορετικά ακουστικά χωρίς να δω κάποια αλλαγή. Επίσης, εγκατέστησα και την 8.5.3 μήπως και δω άσπρη μέρα αλλά ακόμα τίποτα. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts