Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα την βγάζει κατευθείαν.

Όχι ότι θα είχε λογική να πρέπει να τις κάνεις μια - μια με την σειρά.....

Τελικά η 8.1.3.0 που μου βγάζει έχει χειρότερη μπαταρία ?????

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος μαυτην! Είδα βελτίωση στην μπαταρία!!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κοιτας λαθος version του κινητου....

Την δόνηση στο Δακτυλικό αποτύπωμα την χάνεις. Κάτι άλλο δεν έχω παρατηρήσει.

Χάνεις τίποτα δεδομένα; Ισχύει ότι χάνεις την δόνηση στο fingerprint?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λαθος quote υποθετω....

οπως και να εχει αλλγη στην διαρκεια της μπαταριας θελει λιγο χρονο να δεις, τωρα αν δεν εχει καμια αλλη αλλαγη περαν της δονησης τι στο καλο βγηκε το update?! :P

Η πιο σημαντική είναι ότι μπορείς να διαγράψεις τις ειδοποιήσεις απ την οθόνη κλειδώματος.

Κι εγώ δεν την βάζω ακόμα γιατί με την 8.1.3 δουλεύουν όλα τέλεια εκτός απ το θέμα με τα hands free.

γεια σας παιδια ! το πηρα χτες το xiaomaki ! ειχα μεγαλη σιμ και την εκοψα συνφωνα με εναν οδηγο που βρηκα

αλλα.....δεν μου τη βλεπει το κηνιτο....καμια ιδεα κανενας??????????

Ας μου γράψει κάποιος το πρόβλημα με τα handsfree, να το δοκιμάσω κι εγώ.

Αν συνδέσεις τα hands free το κινητό συνεχίζει να χρησιμοποιεί το μικρόφωνο της συσκευής κι έτσι δεν σ' ακούει ο συνομιλητής.

Λύνεται βέβαια με το soundabout απ'το playstore οπότε μικρό το κακό.

Κι εγώ το δοκιμάσα αλλά η sim καταστράφηκε.. Άλλη sim

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμενα ρε παιδία μου ήρθε η 8.2.3.0 stable, μια χαρά πλεον

KTLK

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε άλλους έρχεται το update και σε άλλους όχι?

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Αν πας να κάνεις χειροκίνητα την αναζήτηση αναβάθμισης, θα στην βγάλει.

Αν πας να κάνεις χειροκίνητα την αναζήτηση αναβάθμισης, θα στην βγάλει.

Ούτε έτσι μου βγάζει πάντως

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Αν συνδέσεις τα hands free το κινητό συνεχίζει να χρησιμοποιεί το μικρόφωνο της συσκευής κι έτσι δεν σ' ακούει ο συνομιλητής.

Μπορεις να αναφερεις τις ρυθμισεις-επιλογες που κανεις στην εφαρμογη soundabout, ωστε να λειτουργει το μικροφωνο τους χαντσ φρι!

Να αγοράσεις άλλη σιμ

αυτο αδερφε δεν θα το σκεφτομουνα με τπτ!!!!!

ευχαριστο παντως

Edited by geoar

Μπορεις να αναφερεις τις ρυθμισεις-επιλογες που κανεις στην εφαρμογη soundabout, ωστε να λειτουργει το μικροφωνο τους χαντσ φρι!

05fa0371c69eddee131307ea1c12c938.jpg

Αυτό το κάνεις κατά τη διάρκεια της κλήσης ή έχεις συνδεδεμένο το handsfree και κάνεις την κλήση μετά; Για να το κάνω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Huawei Nova 5T

Αυτό το κάνεις κατά τη διάρκεια της κλήσης ή έχεις συνδεδεμένο το handsfree και κάνεις την κλήση μετά; Για να το κάνω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Όπως και να το κάνω το ίδιο είναι.

Προσωπικά μου παραμένει το θέμα με το hands free.Μια λύση που είχε αναφερθεί σε παλαιότερο post και λύνει το πρόβλημα είναι να μπαίνει το κάρφακι γρήγορα,ακαριαια σε μία κίνηση,και όχι σιγά σιγά.Δεν ξέρω αν έγινα αντιληπτός .

Καλησπερα παιδια !μια μικρη βοηθεια σε ενα προβλημα που εχω και θα ηθελα τα φωτα σας.Εχω δυο εφαρμογες η μια βγαζει μεσω internet τα τηλεφωνα απο που σε καλουν greek id caller ,και η αλλη εφαρμογη ειναι οταν χτυπα το τηλεφωνο να αναβοσβηνει το φλας .Και οι δυο εφαρμογες δεν λειτουργουν ,κατι τις κοβει! εχω κανει καποιες ρυθμισεις αλλα τιποτα δεν εγινε !
Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D

Καλησπερα παιδια !μια μικρη βοηθεια σε ενα προβλημα που εχω και θα ηθελα τα φωτα σας.Εχω δυο εφαρμογες η μια βγαζει μεσω internet τα τηλεφωνα απο που σε καλουν greek id caller ,και η αλλη εφαρμογη ειναι οταν χτυπα το τηλεφωνο να αναβοσβηνει το φλας .Και οι δυο εφαρμογες δεν λειτουργουν ,κατι τις κοβει! εχω κανει καποιες ρυθμισεις αλλα τιποτα δεν εγινε !

Έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη έναρξη τους;

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Μόνο για το φλας μπορώ να σε βοηθήσω. Αυτή που κατέβασες δε λειτουργεί, γιατί υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο miui.

Τηλέφωνο -> ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων -> αναβόσβημα (? το έχω στα αγγλικά) του φωτισμού ειδοποίησης, όταν χτυπά.

@clutch

Σήμερα έβλεπα ένα βίντεο στο youtube, με handsfree πάνω στη συσκευή. Με κάλεσαν, έκανε pause αυτόματα το βίντεο, μόλις δέχτηκα την κλήση, μίλησα κανονικά και μετά συνέχισα να βλέπω το βίντεο. (Εδώ είχα τη συσκευή στα χέρια, δεν άλλαξα θέση, από αυτή όταν κοιτούσα το βίντεο). Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με πιο μακριά τη συσκευή.

Ύστερα από κάνα δίωρο, στο δρόμο δέχτηκα άλλη κλήση, σε ανοιχτή ακρόαση, χωρίς ακουστικά πάνω, κανονικά.

Πάλι αρκετά αργότερα έκανα κλήση κανονικά, χωρίς κανένα θέμα.

Τα handsfree είναι της Microsoft (χρωματιστά τα βγάζει, για να ταιριάζουν με τα Lumia και ο σχεδιασμός των ακουστικών είναι τύπου Apple) και η συσκευή είναι το Ευρωπαϊκό μοντέλο, με την 8.1.1.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Μόνο για το φλας μπορώ να σε βοηθήσω. Αυτή που κατέβασες δε λειτουργεί, γιατί υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο miui.

Τηλέφωνο -> ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις εισερχομένων κλήσεων -> αναβόσβημα (? το έχω στα αγγλικά) του φωτισμού ειδοποίησης, όταν χτυπά.

Αναλαμπή κατά το κουδούνισμα το έχει. :p

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη έναρξη τους;
Πως το κάνω αυτό? Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έρχονται ειδοποιήσεις αν δεν ανοίξω την εφαρμογή.

Πάω Ρυθμίσεις-Εφαρμογές ανοίγω την εφαρμογή που θελω και στην κατηγορία άδειες έχει τρία υπομενού: "Λεπτομέρειες", "Άδειες εφαρμογών" και "Άλλες άδειες". Στο "Λεπτομέρειες" εξηγεί τι είναι η κάθε άδεια και αναφέρει και την εκτέλεση κατά την έναρξη αλλά δεν έχει κάποια επιλογή ενεργοποίησης. Στο "Άδειες εφαρμογών" έχει επιλογές ενεργοποίησης για αποθ. χώρο, επαφές ημερολόγιο, κάμερα, μικρόφωνο, τηλέφωνο, τοποθεσία. Χρειάζεται κάτι από αυτά? Τέλος, στο "Άλλες άδειες" λέει "συντομεύσεις για αρχική σελίδα", "να φαίνεται στην οθόνη κλειδώματος" και "εκκίνηση στο παρασκήνιο" τα οποία είναι ενεργά.