mindtrapper Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Προφανώς δεν το θέλει για τον ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Προφανώς δεν το θέλει για τον ίδιο. η προταση μου εξακολουθει να ισχυει παντως :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Εχω δοκιμασει πολλες δες ποστ 1074 η αυθεντικη Xiaomi η καλυτερη ! Link υπαρχει? Edited November 13, 2016 by panosb26 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Παιδιά βγήκε root Ελληνική ή με ξεγελάνε τα μάτια μου? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21084-XTRV-GTV-6-11-10-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-V8-ROM-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-12-11-1/ Αν είναι αλήθεια πως ξεκλειδώνουμε τον bootloader? Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanton Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 καλημέρα :) ... θέλω να αγοράσω το Redmi Note 3 pro αλλά θέλω ν' αποφύγω την αγορά από Κίνα επειδή ξέμεινα από κινητό και το βιάζομαι λίγο (ας είναι πιό ακριβό από κινεζομάγαζα). Link η κάποι πληροφορία ... Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Skroutz ή ευρωπαϊκη αποθήκη κινεζικού καταστήματος Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanton Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 έψαξα στις αποθήκες αλλά δεν το έχουν στοκ ... θα κοιτάξω και skroutz ... θενκς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 έψαξα στις αποθήκες αλλά δεν το έχουν στοκ ... θα κοιτάξω και skroutz ... θενκς :) Κοίτα εδώ για το 2/16 και εδώ για το 3/32 Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 καλημέρα :) ... θέλω να αγοράσω το Redmi Note 3 pro αλλά θέλω ν' αποφύγω την αγορά από Κίνα επειδή ξέμεινα από κινητό και το βιάζομαι λίγο (ας είναι πιό ακριβό από κινεζομάγαζα). Link η κάποι πληροφορία ... Ευχαριστώ :) γιατί δε κοιτάς στις αγγελίες; συνέχεια πωλούνται και πολλές φορές ακόμη και σφραγισμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BAMXN Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Παιδιά την βοήθεια σας. Ο Μικρός μου πέταξε το κινητό απο τα χέρια με αποτέλεσμα να σπάσει ή οθόνη.Ξερεται αν μπορώ να βρω πουθενά οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Οθόνη είναι δύσκολο Δεν υπάρχει στο Αλί ακόμα που έψαξα Τώρα. Τον προμηθευτή σου ρωτα. Μονο στο Taiwan θα υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BAMXN Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Τίποτα δεν υπάρχει για το συγκεκριμένο μοντέλο το έχω μετανιώσει οικτρά που το αγορασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Παιδιά βγήκε root Ελληνική ή με ξεγελάνε τα μάτια μου? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21084-XTRV-GTV-6-11-10-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-V8-ROM-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-12-11-1/ Αν είναι αλήθεια πως ξεκλειδώνουμε τον bootloader? Μιλάς για την Ελληνική ? Το είχα γράψει απο την προηγούμενη εβδομάδα ότι την έδιναν και για το δικό μας. Το θέμα είναι ότι δεν ξεκλειδώνει ο bootloader. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Μιλάς για την Ελληνική ? Το είχα γράψει απο την προηγούμενη εβδομάδα ότι την έδιναν και για το δικό μας. Το θέμα είναι ότι δεν ξεκλειδώνει ο bootloader. Ε να τότε πως περνάνε αυτή την Ελληνική XTV με κλειδωμένο το κινητό? Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Και την τελευταία dev που έβαλα, πάλι δεν ξεκλειδώνει. Στο 50% τα κλασσικά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ας γράψει κάποιος οδηγίες για το ξεκλείδωμα... 1. Κατεβάζουμε απο εδώ την dev έκδοση. http://en.miui.com/download-301.html#449 Βλέπουμε τις οδηγίες που υπάρχουν στην ίδια σελίδα. http://en.miui.com/a-232.html 2. Φλασάρουμε το τηλέφωνο. 3. Πάμε στο Settings > About Phone και πατάμε μερικές φορές νομίζω την επιλογή Kernel για να μας ανοίξει το Developer Menu. 4. Στην συνέχεια System & Device > Additional Settings > Developer Options > Oem unlocking -ON και αμέσως απο κάτω στο Mi Unlock Status. Εδώ θα βρείτε αυτή την επιλογή "add this device to mi account" που έχει αναφερθεί παραπάνω. Στην stable έκδοση δεν υπάρχει η επιλογή όπως και ολόκληρη η επιλογή Mi Unlock Status. 5. Στην συνέχεια κλείνουμε το τηλέφωνο και το ξεκινάμε σε fastboot πατώντας το volume down και το power ταυτόχρονα. 6. Συνδέουμε το τηλέφωνο στο pc και με το Mi Unlock το ξεκλειδώνουμε. 7. Πατάμε restart now και ξαναπάμε στην επιλογή 4 που έχω γράψει παραπάνω και βλέπουμε ότι πια είναι unlock. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nutrialex Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ανδρέα , τελικά έτσι ξεκλειδώνει ο bootloader? Τα κατάφερες? Παράθεση http://mowned.com/sig/mybestmobiles.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ανδρέα , τελικά έτσι ξεκλειδώνει ο bootloader? Τα κατάφερες? Ειναι προσωρινο ξεκλειδωματα αυτό.... Γιατί δεν έχει κωδικο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Link υπαρχει? http://buy.mi.com/tw/accessories/53-12433 μεσω agent στο Taiwan. Το δοκιμασαμε ενα γκρουπ μαζι και συμφερει. Μονος σου οχι ερχεται ακριβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ειναι προσωρινο ξεκλειδωματα αυτό.... Γιατί δεν έχει κωδικο Γιατί είναι προσωρινό ξεκλείδωμα? Εκανα αίτηση για ξεκλείδωμα στην Xiaomi και μου έστειλε sms. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανδρέα , τελικά έτσι ξεκλειδώνει ο bootloader? Τα κατάφερες? Ναι. Αλλα δεν χρειαζεται να ασχοληθείς. Ελληνική ξεελληνική η έκδοση που έβαλα, το πρόβλημα με το hand's free είναι ακόμα εκεί. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ειναι προσωρινο ξεκλειδωματα αυτό.... Γιατί δεν έχει κωδικο Oντως κατι παραξενο συμβαινει ενω ειμαι με την xtvr την ελληνικη,κατω απο το Oem unlocking δε γραφει τιποτα.Με το mi unlock το εκανα και εγω και μου εγραψε επιτυχια 100%.Τωρα δε μπορω να καταλαβω,ειμαι ξεκλείδωτος ή όχι? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Oντως κατι παραξενο συμβαινει ενω ειμαι με την xtvr την ελληνικη,κατω απο το Oem unlocking δε γραφει τιποτα.Με το mi unlock το εκανα και εγω και μου εγραψε επιτυχια 100%.Τωρα δε μπορω να καταλαβω,ειμαι ξεκλείδωτος ή όχι? ΟΧΙ ΝΟ ΝΕΙΝ ΝΙΕΤ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 ΟΧΙ ΝΟ ΝΕΙΝ ΝΙΕΤ Kαλα και πως περαστηκε recovery και εχω και την ελληνικη και ειμαι και ρουτ?παντως προχτες εγραφε οτι ημουν.Σημερα ομως που περασα την xtvr δε μου γραφει τιποτα.Αρα να ξαναξεκλειδωσω,η δεν εχει νοημα αφου ειμαι με την ρομ που θελω? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Kαλα και πως περαστηκε recovery και εχω και την ελληνικη και ειμαι και ρουτ?παντως προχτες εγραφε οτι ημουν.Σημερα ομως που περασα την xtvr δε μου γραφει τιποτα.Αρα να ξαναξεκλειδωσω,η δεν εχει νοημα αφου ειμαι με την ρομ που θελω? αχαρτογράφητα νερά αυτά για το ΚΑΤΕ.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Ανδρέα , τελικά έτσι ξεκλειδώνει ο bootloader? Τα κατάφερες? Ναι. Αλλα δεν χρειαζεται να ασχοληθείς. Ελληνική ξεελληνική η έκδοση που έβαλα, το πρόβλημα με το hand's free είναι ακόμα εκεί. Να μην σχολιάσω ότι επανήλθε το πρόβλημα με την σβηστή οθόνη, και μάλιστα τώρα δεν λειτουργεί το calibration. Εντάξει... μιλάμε πραγματικά για τον πάτο της Κίνας! Edited November 14, 2016 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts