THEO_LEGEND Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Αυτο τον καιρο εχω ξεσκισει την πιτσα χάτ με το φιλαδελφια στην κρουστα.....:D..απολαυση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Η Hut παντως ειναι η πιο νοστιμη και εχει την μεγαλυτερη ποικιλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 για προτεινετε ρε παιδια καμια καλη πιτσαρια που να φερνει τουμπα....εκτος hut,roma,romea... τις βαρεθηκα αυτες :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 "Σκεπαστή" θα θυμίζει λογικά η πίτσα με γύρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Ενας Θεός ξερει τι βρωμιες γινονται κι εκει :X δε νομίζω να είναι βρωμιά η hut. ούτε βρωμάει (όπως τα goodys δηλαδή) ούτε έχει τίποτα ύποπτα συστατικά στην γεύση. ούτε με έχει πάει κόψιμο ποτέ :p για τα λεφτά της όμως παραπάει οκ Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Στην Κύπρο μία είναι η πίτσα, pepperoni pizza και συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Δεν την αλλάζω με τίποτα. Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIA_APARADEKTI Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Επ! Ξεχάσατε και την American Pizza που είναι τόσο καλή όσο και η Pizza Hut! :food: Παράθεση aparadektoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Εγω οταν περνω Pizza περνω απο το BenVisto στο Νεο Ρυσιο εχει πολυ ορεα Pizza οπος και κρεπες:grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingminosn82 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Εγώ ψήφισα άλλη γιατί η καλύτερη πίτσα για μένα βρίσκεται(ή μάλλον παράγεται:lol:)στην πιτσαρία ΓΑΛΗΝΗ στον Άγιο Ιερόθεο στο Περιστέρι.Άσχετα αν τα 3-4 τελευταία χρόνια έχει μειώσει το μέγεθος και η τιμή έχει ανέβει 3 ευρώ παραπάνω.:D:(:p Παράθεση Κύριος είναι μόνο ο ΘΕΟΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Η Pizza Fan εχει φοιτητικη εκπτωση 40%, χτες εφαγα πρωτη φορα και μου αρεσε αρκετα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Στην Κύπρο μία είναι η πίτσα, pepperoni pizza και συγκεκριμένα στη Λεμεσό. Δεν την αλλάζω με τίποτα. Διαφωνω κάθετα! Μια ειναι η πίτσα! TORONTO pizza! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Θα εχετε ακουσει οτι στην Ελλαδα κανουμε καλυτερες πιτσες απο Ιταλια.....:up: Ψοφαω για πιτσα με ροκφορ.:respect: Προτιμω την Ascot (αιγαλεω-κορυδαλο). Πολλοι γνωστοι-γνωστες που την δοκιμασαν ξετρελλαθικαν!!!!!:wacko: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Θα εχετε ακουσει οτι στην Ελλαδα κανουμε καλυτερες πιτσες απο Ιταλια.....:up: Εξαρτάται από την πόλη. Η αυθεντική ιταλική πίτσα είναι πολύ λεπτή, με ελάχιστο τυρί και φρέσκα λαχανικά (πχ ρόκα ωμή που προστίθεται μετά το ψήσιμο της πίτσας ή βασιλικός)... Στη Νάπολι έφαγα ίσως την καλύτερη πίτσα, δε συγκρίνεται με καμία ελληνική, τα καλά εστιατόρια την ψήνουν σε πολύ δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά, φρέσκια τομάτα, λίγη μοτσαρέλα από νεροβούβαλο (η άσπρη), ελαιόλαδο και βασιλικό...απίστευτος συνδυασμός τρυφερότητας ζύμης και "τραγανότητας"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Δεν συγκρινεται η pizza εδω με Ιταλια..αλλιως την εχουν συμηθησει εκει κ αλλιω εδω.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIAVOLIN82 Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Pizza Hut! Όσο για την συγκριση πίτσας Ελλάδας με Ιταλίας θα προτιμησω της Ελλάδας, πολυ νερουλες λεπτες κ αυτο το πραγμα να ρίχνουν τα λαχανικά έτσι οπως ειναι χωρις να ειναι καλοψημενα σαν γευση δεν μαρεσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Pizza domino έχει μακράν το καλύτερο delivery.. Από θέμα ποιότητας και γεύσης όμως θα προτιμήσω pizza hut.. Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Pizza Hut! Απλά κορυφή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 αναθεωρηση για την καλυτερη πιτσα πιτσα capri στο πευκοχωρι. δοκιμαστε σαλατα του σεφ και μια πιτσα απ ολα στην οποια θα προσθεσετε και λιγη απο την σως της σαλατας- αν δε σας χαλαει- η ποσοτητα που αναφερω ειναι για 3-4 ατομα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Greca Pizza στα Νεα Πλαγια Χαλκιδικης Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Παιδιά εγώ παίρνω από μία που είναι κοντά στο σπίτι μου γιατί 3 κυρίους λόγους: 1) Είναι νόστιμη πίτσα 2) Ξέρουν το σπίτι μου και δεν χρειάζετε να λέω μισή ώρα σε αυτόν το δρόμο κλπ. (Πιο πολύ ώρα τρως στο να εξηγήσεις στον άλλο που είναι το σπίτι παρά την παραγγελία που δίνεις :p) 3) Έρχετε γρήγορα το delivery επειδή είναι πολύ κοντά στο σπίτι. Μερικές φορές άμα βαριέμε παω και με τα πόδια και τις πέρνω... Να κάψουμε και τις θερμίδες που θα πάρουμε :p. Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKaloudas Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Παιδιά BBQ Chicken απο την Pizza Fan ολα τα λεφτά...!Στο site τους δίνουν 30% εκπτωση για παραδοση στο σπίτι και στους φοιτητες 40%. και επειδη τους παρακολουθώ εχουν κάνει και μια αλλη πατέντα, σου δίνουν 50% εκπτωση για παραδοση στο σπίτι αμα παραγγειλεις μεσω facebook!!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Παιδιά BBQ Chicken απο την Pizza Fan ολα τα λεφτά...!Στο site τους δίνουν 30% εκπτωση για παραδοση στο σπίτι και στους φοιτητες 40%. και επειδη τους παρακολουθώ εχουν κάνει και μια αλλη πατέντα, σου δίνουν 50% εκπτωση για παραδοση στο σπίτι αμα παραγγειλεις μεσω facebook!!!:cool: και για την εκπτωση του φοιτητη, σου ζητανε πασο? τι εχει αυτη η πιτσα που προτεινεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKaloudas Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Φίλε pexths η πιτσα αυτη ειναι με μοτσαρελα, κοτόπουλο, μανιταρια και σαλτσα μπαρμπεκιου! οσο για το πάσο, τους παιρνεις τηλεφωνο και απλα τους λες οτι εχω φοιτητικο πασο και αυτο ειναι ολο...!:cool: περιμενω να μου πεις εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Εγώ πάντως όσες φορές έχω φάει pizza fαn δε μου άρεσε και ιδιαιτέρα... παντώς αυτές οι εκπτώσεις είναι πολύ έξυπνες για να τραβήξει πελάτες... Αλλά με τόσο μεγάλες εκπτώσεις τι ποιότητας υλικά θα βάζει.......? Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Φίλε pexths η πιτσα αυτη ειναι με μοτσαρελα, κοτόπουλο, μανιταρια και σαλτσα μπαρμπεκιου! οσο για το πάσο, τους παιρνεις τηλεφωνο και απλα τους λες οτι εχω φοιτητικο πασο και αυτο ειναι ολο...!:cool: περιμενω να μου πεις εντυπωσεις... θα την δοκιμασω αμεσα και θα ενημερωσω. γενικα μου αρεσουν οι πιτσες με κρεας. εχω δοκιμασει μο κοματακια χοιρινου απο pizza hut, αυτη θα ειναι η επομενη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts