Jump to content

iPhone 7

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρεα! Σκέφτομαι να το αγοράσω μεταχειρισμένο. Γνωρίζω λίγα για την υπηρεσία find my iphone υπάρχει δυνατότητα να ελέγξω ότι ο πωλητής το έχει αφαιρέσει από τις συσκευες του? επίσης με μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις διαγράφεται από τον προηγούμενο κάτοχο στο find my iphone ?[/quote

Θα πεις του πωλητή να αφαιρέσει τον λογαριασμό του από το find my iphone για να μπορέσεις να του του κάνεις επαναφορά και να περάσεις τον δικό σου λογαριασμό και να συνεχίσεις .Αν δεις ότι ο πωλητής δεν μπορεί να το απενεργοποιησει τότε ..μακρυά

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! θα πάω υποψιασμένος αν προχωρήσω στην συναλλαγή !!

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Συζήτηση για document βλέπω τέλεια ! Έτοιμος να το στείλω για αλλαγή μπαταρίας δη Δευτέρα.Μου είπε ότι πρέπει να σβήσω φωτογραφίες και βίντεο και επαφές και να βγάλω το passcode,γιατί τους είπα ότι δεν θέλω να σβηστεί τίποτα από το τηλέφωνο

Είναι οκ λέτε παιδιά ;

Επίσης να πω ότι στην επικοινωνία είναι άψογη

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συζήτηση για document βλέπω τέλεια ! Έτοιμος να το στείλω για αλλαγή μπαταρίας δη Δευτέρα.Μου είπε ότι πρέπει να σβήσω φωτογραφίες και βίντεο και επαφές και να βγάλω το passcode,γιατί τους είπα ότι δεν θέλω να σβηστεί τίποτα από το τηλέφωνο

Είναι οκ λέτε παιδιά ;

Καλά σου είπαν. Επίσης αν θελεις, κάνε log out από όλα τα social media σου, όπως και από κάθε chat (αφού κανεις backup).

Αλλιώς κανεις backup σε iTunes, ολική επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου και μετά την αλλαγή επαναφέρεις το αντίγραφο backup σου, που θα περιέχει τα πάντα.

Καλά σου είπαν. Επίσης αν θελεις, κάνε log out από όλα τα social media σου, όπως και από κάθε chat (αφού κανεις backup).

Αλλιώς κανεις backup σε iTunes, ολική επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου και μετά την αλλαγή επαναφέρεις το αντίγραφο backup σου, που θα περιέχει τα πάντα.

Τι θα χάσω από την ολική επαναφορά ρυθμίσεων ;

Γιατί δε τα βάζει στην SD? Ακόμα καλύτερα

Γιατι την τελευταια φορα που το εκανε αυτο, η sd κρασαρε και εχασε ολα τα δεδομενα του!!

• Administrators
Τι θα χάσω από την ολική επαναφορά ρυθμίσεων ;

Με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων η συσκευή σου επανέρχεται όπως όταν την πρωτοανοίγεις.

Modpic.gif

Είναι οκ λέτε παιδιά ;

Θα σου στείλουν σχετικό email φιλε μου τι και πως πρέπει να κανείς!!!

Απλά να ξέρεις ότι το κινητό σου δεν θα έχει τίποτα μέσα και όταν το πας και όταν στο επιστρέψουν!!!!

Εγώ μόνο θετικά έχω να πω για την document!!!

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Είναι οκ λέτε παιδιά ;

Ποιος σου είπε αυτές τις ιστορίες ότι πρέπει να σβησεις ένα σωρό πράγματα για να αλλάξεις μπαταρία ?

Και εμείς αλλάξαμε μπαταρία στην infoquest και το μόνο που μου ζήτησε ήταν να απενεργοποιησω το passcode

To τηλ το πήρα πίσω όπως τους το είχα αφήσει

Ποιος σου είπε αυτές τις ιστορίες ότι πρέπει να σβησεις ένα σωρό πράγματα για να αλλάξεις μπαταρία ?

Και εμείς αλλάξαμε μπαταρία στην infoquest και το μόνο που μου ζήτησε ήταν να απενεργοποιησω το passcode

To τηλ το πήρα πίσω όπως τους το είχα αφήσει

Τους είπα στο τηλέφωνο ότι δεν θέλω να σβήστει τίποτα και μου είπαν οκ απλά θα πρέπει λόγο GDPR να σβησω φωτογραφίες και βίντεο και να απενεργοποίησω το passcode

Τους είπα στο τηλέφωνο ότι δεν θέλω να σβήστει τίποτα και μου είπαν οκ απλά θα πρέπει λόγο GDPR να σβησω φωτογραφίες και βίντεο και να απενεργοποίησω το passcode

Αν δεν έχεις μέσα σημαντικά η τόσο κρυφά πράγματα μην σε νοιάζει

Βγάλε απλά τον κωδικό κλειδώματος και στειλτο

Απλά πάρε ένα αντίγραφο πιο πριν γιατί ποτε δεν ξέρεις

Σιγά μην καθίσει ο υπάλληλος εκεί ο τεχνικός να ασχολείται με του καθενός τις φωτογραφίες. Εσυ κι εγώ θα καθόσουν να ασχοληθείς αν ήσουν εκεί;;

Nokia 8800 Scirocco

Είμαι στην Cosmote με το iPhone7 και τις τελευταίες μέρες μου βγάζει περιθώριο 70 χαρακτήρων στα μηνύματα αντί 160 που είχα κανονικά.

Είναι θέμα του παρόχου ή μπορώ να αλλάξω κάπως τα settings?

• Administrators
Είμαι στην Cosmote με το iPhone7 και τις τελευταίες μέρες μου βγάζει περιθώριο 70 χαρακτήρων στα μηνύματα αντί 160 που είχα κανονικά.

Είναι θέμα του παρόχου ή μπορώ να αλλάξω κάπως τα settings?

https://discussions.apple.com/thread/8086578

Modpic.gif

Αν δεν έχεις μέσα σημαντικά η τόσο κρυφά πράγματα μην σε νοιάζει

Βγάλε απλά τον κωδικό κλειδώματος και στειλτο

Απλά πάρε ένα αντίγραφο πιο πριν γιατί ποτε δεν ξέρεις

Σιγά μην καθίσει ο υπάλληλος εκεί ο τεχνικός να ασχολείται με του καθενός τις φωτογραφίες. Εσυ κι εγώ θα καθόσουν να ασχοληθείς αν ήσουν εκεί;;

Τάσο φυσικά και όχι δεν θα ασχοληθεί απλά μου το τόνισε στο τηλέφωνο η document όποτε θα τις βγάλω τις φωτο

Τάσο φυσικά και όχι δεν θα ασχοληθεί απλά μου το τόνισε στο τηλέφωνο η document όποτε θα τις βγάλω τις φωτο

Στο τόνισε για να είναι καλυμμένοι αλλά εγώ αποκλείεται να το έκανα επαναφορά

Δεν έχω θέμα

Είναι στο χέρι του καθενός

Nokia 8800 Scirocco

γεια χαρα παιδια,με πηραν τηλεφωνο απο ντοκιουμεντ και μου ειπαν οτι βρηκαν ενα προβλημα στο ακουστικο το οποιο προβλημα εμφανιζεται σε αρκετα 7αρια.Μου ζητησαν την αποδειξη αγορας την εστειλαν και ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση συσκευης :D:D

λογικα θα μου στειλουν ανακατασκευασμενο? refurbished

γεια χαρα παιδια,με πηραν τηλεφωνο απο ντοκιουμεντ και μου ειπαν οτι βρηκαν ενα προβλημα στο ακουστικο το οποιο προβλημα εμφανιζεται σε αρκετα 7αρια.Μου ζητησαν την αποδειξη αγορας την εστειλαν και ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση συσκευης :D:D

λογικα θα μου στειλουν ανακατασκευασμενο? refurbished

Ακριβώς

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

να χαρω ή οχι? σαν καινουργιο τηλεφωνο δεν θα ειναι? :p

Δεν εχει καμία απολύτως διαφορά. Κυριολεκτικά ούτε σκόνη επάνω του δεν θα δεις.

• The title was changed to iPhone 7
  • The topic was unpinned