protsimer Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Μόλις εγκαταστάθηκε και στο 7αρι με full image download (3.11gb) μέσω iTunes. Όλα δείχνουν πιο αεράτα και «εύκολα» στη λειτουργία τους. Περιμένω μια-δυο ημέρες να δω πως πάει και η αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Τα κρατάς στον υπολογιστή Κανείς μετά την ενημέρωση από iTunes και το στήνεις σαν νέα συσκευή όχι με update Restore κανείς Πάνω backup μέσω iTunes ? Κάνω την αναβάθμιση και μετά restore ? Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα κρατάς στον υπολογιστή Κανείς μετά την ενημέρωση από iTunes και το στήνεις σαν νέα συσκευή όχι με update Restore κανείς Κάνω backup μέσω iTunes ? Κάνω την αναβάθμιση και μετά restore ? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Πάνω backup μέσω iTunes ? Κάνω την αναβάθμιση και μετά restore ? Sent from my iPhone using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάνω backup μέσω iTunes ? Κάνω την αναβάθμιση και μετά restore ? Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι Αν κανείς backup πρέπει να το επαναφέρεις κιόλας μετά Πρέπει χειροκίνητα να αποθηκεύσεις τις φωτό, μουσική, επαφές και λοιπά Μετά κανείς restore και set up as new και μετά πάλι χειροκίνητα περνάς τα δεδομένα σου Εγώ θα έκανα απλά update μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής και νομίζω θα είναι και μια χαρά χωρίς να χάσεις και χρόνο Εάν αργότερα δεις ότι κάτι πάει στραβά τότε κανείς τα βήματα που σου είπα από την αρχή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Κάντε ένα απλό update μέσω iTunes και τίποτα παραπάνω για μένα. Αν θελήσετε μέσω WiFi, καλύτερα να το έχετε συνδεδεμένο σε πρίζα, γιατί την ώρα της αναβάθμισης ζητάει πολύ φόρτο από την μπαταρία και τη ξεχειλώνει. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Πήγα και εγώ στο 12αρι,έκανα update μέσω ITunes και όλα φαίνονται νορμαλ δεν ξέρω αν είναι λίγο πιο γρήγορο μπορεί να είναι και placebo αλλά θα δείξει !! Η μπαταρία μου φαίνεται αρκετά καλύτερη χωρίς προφανώς να έχω τρελο δείγμα! Για να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Όχι Αν κανείς backup πρέπει να το επαναφέρεις κιόλας μετά Πρέπει χειροκίνητα να αποθηκεύσεις τις φωτό, μουσική, επαφές και λοιπά Μετά κανείς restore και set up as new και μετά πάλι χειροκίνητα περνάς τα δεδομένα σου Εγώ θα έκανα απλά update μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής και νομίζω θα είναι και μια χαρά χωρίς να χάσεις και χρόνο Εάν αργότερα δεις ότι κάτι πάει στραβά τότε κανείς τα βήματα που σου είπα από την αρχή Οι φωτογραφιες μετα περνανε μονο με συγχρονισμο και οχι χειροκινητα σωστα ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2018 Οι φωτογραφιες μετα περνανε μονο με συγχρονισμο και οχι χειροκινητα σωστα ? Έτσι κι αλλιώς πάντα με συγχρονισμό περνάμε ότι χρειαζόμαστε στο iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Όχι Αν κανείς backup πρέπει να το επαναφέρεις κιόλας μετά Πρέπει χειροκίνητα να αποθηκεύσεις τις φωτό, μουσική, επαφές και λοιπά Μετά κανείς restore και set up as new και μετά πάλι χειροκίνητα περνάς τα δεδομένα σου Εγώ θα έκανα απλά update μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής και νομίζω θα είναι και μια χαρά χωρίς να χάσεις και χρόνο Εάν αργότερα δεις ότι κάτι πάει στραβά τότε κανείς τα βήματα που σου είπα από την αρχή Υπάρχει κάποιος οδηγός για το παραπάνω για εμάς τους αρχάριους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Υπάρχει κάποιος οδηγός για το παραπάνω για εμάς τους αρχάριους; Δηλαδή; Μπαίνεις και παίρνεις ότι χρειάζεσαι πχ φωτογραφίες Κανείς επαναφορά η ότι άλλο θέλεις να κανείς και μετά τα ξανά περνάς στην συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Υπάρχει κάποιος οδηγός για το παραπάνω για εμάς τους αρχάριους; Apple support Γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τίποτα μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 (edited) Αυτό εδώ εννοείτε; Edited September 20, 2018 by Sherlock_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Αυτό εδώ εννοείτε; Αυτό είναι ένα Πλήρες χειροκίνητο αντίγραφο Μετά πρέπει αυτούσιο να το επαναφερεις Εμείς λέγοντας backup εννοούμε απλά να πάρεις από μέσα ότι χρειάζεσαι και να τα αποθηκευσεις κάπου άλλου για ασφάλεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Αυτό εδώ εννοείτε; Σου εξηγεί τι γίνεται Μπορείς ανά πάσα στιγμή να φτιάξεις ένα backup του τηλεφώνου σου και αυτό το κάνεις για πολλούς λόγους Ο ένας ότι ίσως σου χρειαστεί σε περίπτωση βλάβης του τηλεφώνου να το επαναφέρεις σε ένα άλλο iPhone Και ένας άλλος λόγος όπως τώρα που βάζοντας την 12 άρα εγκαθιστάς το backup που πήρες και οτι είχες πριν το επαναφέρεις Φυσικά έχει κάποια ελαττώματα αυτό αλλα μη σε μπερδεύουμε άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Εχει πεσει στα χερια μου ενα iPhone 7 το οποιο εγινε επισκευη flash memory παλια. Δεν δουλεψε πολλες μερες μετα την επισκευη και το αφησα στην ακρη. Εχθες ειχα χρονο να ασχοληθω και λεω ας το ανοιξω μπας κ γινει τιποτα και μετα απο hard reset ανοιξε, αλλα οταν παω να το κανω ενεργοποιηση, εχει ενα τριγωνο μπλε με ενα ασπρο θαυμαστικο στην μεση και απο κατω γραφει "Unable to activate this phone" και πιο κατω γραφει "An update is required to update this phone". Επανω αριστερα γραφει No service με το σημα το τριγωνικο με το θαυμαστικο. Πηρα τηλ την apple και δεν ξερει τιποτα και μου ειπε να παρω τηλ τους παροχους γιατι αυτοι ειναι υπευθυνοι λεει για το support των iPhone κτλ. Εκανα μια προσπαθεια να μιλησω με την κοσμοτε, αλλα δεν εβγαλα ακρη, κανεις δεν ξερει τιποτα. Καμια ιδεα; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Παιδιά χαίρεται.Μετα από κάποιες μέρες με IOS 12 το κινητό είναι αισθητά πιο γρήγορο είναι κάποιες ωραίες μικρό προσθήκες όπως αυτές των ειδοποιήσεων και το iMessage ! Από μπαταρία τα ίδια Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Μετά από 3 ημέρες με τη 12αρα, επιβεβαιώνω κι εγώ ότι έχω την ίδια αυτονομία με την 11.4.1 και πολύ καλύτερη απόκριση στα πάντα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2018 Παιδιά χαίρεται.Μετα από κάποιες μέρες με IOS 12 το κινητό είναι αισθητά πιο γρήγορο είναι κάποιες ωραίες μικρό προσθήκες όπως αυτές των ειδοποιήσεων και το iMessage ! Από μπαταρία τα ίδια Sent from my iPhone using Tapatalk Καλό νέο αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Παιδιά άσχετο έχετε κανα νου καμία εφαρμογή για κάμερα(επι πληρωμή) που να αξίζει να κατεβάσω; Και αν κάνει όντως δουλειά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Καλησπέρα σας Στο health battery μου βγάζει 86 % και στις 4 ώρες οθόνης με την χρήση που κάνω πέφτει στο 50% η μπαταρία Να πάω για αλλαγή μπαταρίας η καλά είναι ; Αν τιμούν Αθήνα δεν θα το σκεπτόμουν αλλά με την επαρχία θέλει πρώτα τηλ μετά κούριερ είναι κάπως η όλη η φάση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Καλησπέρα σας Στο health battery μου βγάζει 86 % και στις 4 ώρες οθόνης με την χρήση που κάνω πέφτει στο 50% η μπαταρία Να πάω για αλλαγή μπαταρίας η καλά είναι ; Αν τιμούν Αθήνα δεν θα το σκεπτόμουν αλλά με την επαρχία θέλει πρώτα τηλ μετά κούριερ είναι κάπως η όλη η φάση Σιγά σιγά είσαι για αλλαγή Μέχρι τέλος της χρονιάς εκμεταλλεύσου την προσφορά 39€ για αλλαγή μπαταρίας σε επίσημο κατάστημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Ευχαριστω Με το που βρω ένα τηλ για να κάνω την δουλειά μου θα το στείλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 το ΠΛΑΙΣΙΟ αλλάζει τη μπαταρια με 30€ και άμεσα Εχει βαλει κανενας; Αξίζει λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 το ΠΛΑΙΣΙΟ αλλάζει τη μπαταρια με 30€ και άμεσα Εχει βαλει κανενας; Αξίζει λέτε; Να πας στους επισήμους. Είναι κρίμα να χάσεις την αδιαβροχοποιηση που μόνο οι επίσημοι βάζουν για μόλις 9 ευρώ. Εκτός αυτού η μπαταρία που βάζουν οι επίσημοι είναι αυθεντική. Οποιαδήποτε άλλη σε βγάζει εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sherlock_7 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Ποια θεωρούνται επίσημα καταστήματα στην Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Ποια θεωρούνται επίσημα καταστήματα στην Ελλάδα; Document isystem infoquest μιλάς πρώτα μαζί τους για επάρκεια μπαταρίας να έχουν και ξαναβάζουμε την τσιμούχα για να είναι αδιάβροχο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts