Tasos19s Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Παρατηρώ τελευταία ενώ το έχω κλειστό και στον φορτιστή όλο το βράδυ, το πρωί που το ανοίγω αντί να είναι στο 100% η μπαταρία, μου δείχνει 97 η 98 % , το ξαναβάζω στον φορτιστή και μετά από ένα λεπτό πάει στο 100% Τι νομίζετε ότι είναι ? Τίποτα. Δεν χρειάζεται να το αφήνεις όλο το βράδυ Τι εννοείς όταν το ανοίγεις;; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Τίποτα. Δεν χρειάζεται να το αφήνεις όλο το βράδυ Τι εννοείς όταν το ανοίγεις;; Ολο το βράδυ το αφήνω γιατί δεν μπορώ να ξυπνάω ενδιάμεσα να βγάζω τον φορτιστή. Οταν λέω το ανοίγω εννοώ ότι το ενεργοποιώ από απεναεργοποιημένο που ήταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Ολο το βράδυ το αφήνω γιατί δεν μπορώ να ξυπνάω ενδιάμεσα να βγάζω τον φορτιστή. Οταν λέω το ανοίγω εννοώ ότι το ενεργοποιώ από απεναεργοποιημένο που ήταν Κατά την ενεργοποίηση δεν καταναλώνει μπαταρία; Ο επεξεργαστής δουλεύει στο τερμα μέχρι να ανοίξει η συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Κατά την ενεργοποίηση δεν καταναλώνει μπαταρία; Ο επεξεργαστής δουλεύει στο τερμα μέχρι να ανοίξει η συσκευή Exεις δίκηο δεν το σκέφτηκα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Exεις δίκηο δεν το σκέφτηκα !!! Αν έχεις τη συσκευή πάνω από ένα ετος, ίσως έχει εξασθενήσει ελαφρώς και η μπαταρία, οπότε μου φαίνεται κι εμένα φυσιολογικό να τρώει 1-2% κατά το boot. Εμένα πχ που μου ήλθε συσκευή αντικατάστασης με φρέσκια μπαταρία, δεν πέφτει από το 100% κατά το boot, αλλά μετά από μήνες ή έτη περιμένω ότι θα το δω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Αν έχεις τη συσκευή πάνω από ένα ετος, ίσως έχει εξασθενήσει ελαφρώς και η μπαταρία, οπότε μου φαίνεται κι εμένα φυσιολογικό να τρώει 1-2% κατά το boot. Εμένα πχ που μου ήλθε συσκευή αντικατάστασης με φρέσκια μπαταρία, δεν πέφτει από το 100% κατά το boot, αλλά μετά από μήνες ή έτη περιμένω ότι θα το δω κι εγώ. Όλα αυτά επηρεάζουν. Επίσης το σήμα επηρεάζει Κι εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Με την τελευταία αναβάθμιση του messenger έχω θέμα όταν είμαι με data. Η εφαρμογή ενώ με wifi κάνει κανονικά σύνδεση με data αρνείται. Έκανα επανεκκίνηση την συσκευή αλλά τίποτε. Έσβησα την εφαρμογή και την εγκατέστησα ξανά αλλά δυστυχώς πάλι τίποτε. Κάποια ιδέα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Με την τελευταία αναβάθμιση του messenger έχω θέμα όταν είμαι με data. Η εφαρμογή ενώ με wifi κάνει κανονικά σύνδεση με data αρνείται. Έκανα επανεκκίνηση την συσκευή αλλά τίποτε. Έσβησα την εφαρμογή και την εγκατέστησα ξανά αλλά δυστυχώς πάλι τίποτε. Κάποια ιδέα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Μόνος το είπες. Μετά την τελευταία αναβάθμιση... Όποτε περιμένεις την νεότερη για να διορθώσει το πρόβλημα. Δεν φταίει σ αυτό η συσκευή σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Μόνος το είπες. Μετά την τελευταία αναβάθμιση... Όποτε περιμένεις την νεότερη για να διορθώσει το πρόβλημα. Δεν φταίει σ αυτό η συσκευή σου Τελικά κάτι είχε κουδουνίσει στην συσκευή. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεις δικτύου και η εφαρμογή συνδέθηκε κανονικά με data. Ήταν πολύ τραβηγμένο να δώσουν εφαρμογή που να έχει θέμα με τα data. Τέλος καλό όλα καλά. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Τελικά κάτι είχε κουδουνίσει στην συσκευή. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεις δικτύου και η εφαρμογή συνδέθηκε κανονικά με data. Ήταν πολύ τραβηγμένο να δώσουν εφαρμογή που να έχει θέμα με τα data. Τέλος καλό όλα καλά. Sent from my iPhone using Tapatalk Εμένα το μεσημέρι δεν έβρισκε σήμα Το έκλεισα το άνοιξα και έστρωσε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Παιδιά να φορτιζω το κινητό με τον ανταπτορα από iPad ή θα δημιουργηθεί θέμα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Παιδιά να φορτιζω το κινητό με τον ανταπτορα από iPad ή θα δημιουργηθεί θέμα ; Sent from my iPhone using Tapatalk Κανένα Ίσα ίσα θα φορτίζει πιο γρήγορα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Κανένα Ίσα ίσα θα φορτίζει πιο γρήγορα Ούτε ότι θα πειράξει την μπαταρία ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Ούτε ότι θα πειράξει την μπαταρία ; Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν θα έχει πρόβλημα Η συσκευή έχει κύκλωμα προστασίας και τραβάει όσο ρεύμα χρειάζεται Και πιο μεγάλο φορτιστή να βάλεις θα τραβήξει περίπου 1,5Α Όποτε κάτι κερδίζεις Φυσικά να κοιτας να μην ζεσταίνεται η μπαταρία. Μπορείς αυτό να το αποφύγεις εάν δεν χρησιμοποιείς την συσκευή την ώρα που φορτίζει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Τάσο ευχαριστώ πολύ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fragiskos Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Πέρασε κάνεις σας την καινούργια έκδοση;; Εντυπώσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Πέρασε κάνεις σας την καινούργια έκδοση;; Εντυπώσεις;; Μετά από 6 μήνες κατοχής με την 10.3.3 έβαλα σήμερα την 11.3 Όλα καλά μέχρι στιγμής σε ότι έχω προλάβει να δω. Θα περιμένω και δυο τρεις μέρες για να δω και αυτονομία. Εύχομαι να μην μετάνιωσω που πάτησα το κουμπάκι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Μετά από 6 μήνες κατοχής με την 10.3.3 έβαλα σήμερα την 11.3 Όλα καλά μέχρι στιγμής σε ότι έχω προλάβει να δω. Θα περιμένω και δυο τρεις μέρες για να δω και αυτονομία. Εύχομαι να μην μετάνιωσω που πάτησα το κουμπάκι. Sent from my iPhone using Tapatalk Νομίζω θα είσαι μια χαρά Έχει και κάποιες ωραίες προσθήκες δεν είναι ίδια ακριβώς οπτικά λειτουργικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Νομίζω θα είσαι μια χαρά Έχει και κάποιες ωραίες προσθήκες δεν είναι ίδια ακριβώς οπτικά λειτουργικά Τάσο ποιο κινητό θα πάρεις τώρα μιας και πουλάς το plus? :) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Τάσο ποιο κινητό θα πάρεις τώρα μιας και πουλάς το plus? :) Sent from my iPhone using Tapatalk Ήδη έχω πάρει ένα htc u11+ Βέβαια όλο αλλάζω όποτε τίποτα δεν είναι σίγουρο Μπορεί αύριο να θέλω κανένα 8 Plus Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Ήδη έχω πάρει ένα htc u11+ Βέβαια όλο αλλάζω όποτε τίποτα δεν είναι σίγουρο Μπορεί αύριο να θέλω κανένα 8 Plus Ωραίο και το 8 plus ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Ωραίο και το 8 plus ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Αν και καλοκαίρι έρχεται και μου λείπει το iphone 7 που έχει ιδανικό μέγεθος για την τσέπη, το μηχανάκι, το χέρι στον δρόμο και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Σπίρτο η 11.3 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Σπίρτο η 11.3 Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν μας αφορά και τόσο ένα τέτοιο νούμερο Περισσότερο η άποψη των χρηστών μας νοιάζει από την καθημερινή ενασχόληση με την συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Δεν μας αφορά και τόσο ένα τέτοιο νούμερο Περισσότερο η άποψη των χρηστών μας νοιάζει από την καθημερινή ενασχόληση με την συσκευή Και όμως μας αφορά. Όχι τόσο για το ποσό ψηλά μπορείς να δεις ένα νούμερο αλλά για το ποσό χαμηλά. Δυο τρία μετροπρογραμματα χρησιμοποιώ πάντα για να τσεκάρω τις συσκευές μου. Έστω και καθυστερημένα έδωσαν μια έκδοση αντάξια του ονόματος τους. Κολλήματα σπασίματα απουσιάζουν από την συσκευή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts