pik. Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν γίνεται μέσα από τη συσκευή... Όταν μιλάω και την ίδια στιγμή δέχομαι δεύτερη κλήση με ποιο τρόπο θα δείχνει στη δεύτερη γραμμή ότι είμαι κατειλημμένος? Πρέπει να απευθυνθώ στον πάροχο (Cosmote) ή μπορεί να γίνει μέσω κάποιας ρύθμισης από τη συσκευή? πιστευω ειναι καποιο μενου στις κλησεις. general-phone- κι δες call forwarding and waiting Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν γίνεται μέσα από τη συσκευή... Όταν μιλάω και την ίδια στιγμή δέχομαι δεύτερη κλήση με ποιο τρόπο θα δείχνει στη δεύτερη γραμμή ότι είμαι κατειλημμένος? Πρέπει να απευθυνθώ στον πάροχο (Cosmote) ή μπορεί να γίνει μέσω κάποιας ρύθμισης από τη συσκευή? Πηγαινε Settings-Phone-Call waiting και ενεργοποησε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Πηγαινε Settings-Phone-Call waiting και ενεργοποησε το Αυτή είναι η ρύθμιση για να αντιλαμβάνεσαι εσύ ότι σε καλεί κάποιος άλλος την ώρα που μιλάς. Αυτός που καλεί δεν θα αντιληφθεί ότι η γραμμή είναι κατειλλημένη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Αυτή είναι η ρύθμιση για να αντιλαμβάνεσαι εσύ ότι σε καλεί κάποιος άλλος την ώρα που μιλάς. Αυτός που καλεί δεν θα αντιληφθεί ότι η γραμμή είναι κατειλλημένη... Χμμ ναι σωστα. Δεν καταλαβα καλα την ερωτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 :ninja:σημερα παιδια η καμερα μου εφαγε ενα σκαλωμα.προσπαθουσα πολυ ωρα να εστιασω σε ενα ωραιο ηλιοβασιλεμα και δεν μπορουσα γιατι και δεν εστιαζε και ητανε θολη.δεν καταφερα να τραβηξω φωτογραφια.ισως να φταιει οτι ειχαα πολυ χαμηλη μπαταρια.αν θυμαμαι καλα 15% ,αλλα και παλι δεν νομιζω να μου το χει ξανακανει αυτο.:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 :ninja:σημερα παιδια η καμερα μου εφαγε ενα σκαλωμα.προσπαθουσα πολυ ωρα να εστιασω σε ενα ωραιο ηλιοβασιλεμα και δεν μπορουσα γιατι και δεν εστιαζε και ητανε θολη.δεν καταφερα να τραβηξω φωτογραφια.ισως να φταιει οτι ειχαα πολυ χαμηλη μπαταρια.αν θυμαμαι καλα 15% ,αλλα και παλι δεν νομιζω να μου το χει ξανακανει αυτο.:blink: Μπορεί να ήταν λίγο λερωμένο το πίσω γυαλί της κάμερας. Γεμίζει δαχτυλιες και μετά δεν μπορείς να πάρεις το αποτέλεσμα που θα έπρεπε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Παιδιά έχω θέμα η μπαταρία έχει γίνει άθλια ήτανε που ήτανε μέτρια με την τελευταία αναβάθμιση υπάρχει καμία λύση;επαναφορά ρυθμίσεων; Ή πάει για πούλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Παιδιά έχω θέμα η μπαταρία έχει γίνει άθλια ήτανε που ήτανε μέτρια με την τελευταία αναβάθμιση υπάρχει καμία λύση;επαναφορά ρυθμίσεων; Ή πάει για πούλημα Μια επαναφορά πάντα δίνει έναν αέρα αλλά για μένα δεν είναι λύση Νομίζω πως αναμένεται η 11.2.1 που θα είναι πιο ολοκληρωμένη γιατί η 11.2 βγήκε εντελώς απρόοπτα λόγο ενός bug που έπρεπε να διορθώσει με κάποια reset της 11.1.x Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Παιδιά έχω θέμα η μπαταρία έχει γίνει άθλια ήτανε που ήτανε μέτρια με την τελευταία αναβάθμιση υπάρχει καμία λύση;επαναφορά ρυθμίσεων; Ή πάει για πούλημα Αν είσαι εντός εγγύησης, πήγαινε μια βόλτα στην istorm στη Θεσσαλονίκη. Δεν πληρώνεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Μια επαναφορά πάντα δίνει έναν αέρα αλλά για μένα δεν είναι λύση Νομίζω πως αναμένεται η 11.2.1 που θα είναι πιο ολοκληρωμένη γιατί η 11.2 βγήκε εντελώς απρόοπτα λόγο ενός bug που έπρεπε να διορθώσει με κάποια reset της 11.1.x Από τότε που βγήκε η 11 καμία απολύτως βελτίωση φίλε μου Αν είσαι εντός εγγύησης, πήγαινε μια βόλτα στην istorm στη Θεσσαλονίκη. Δεν πληρώνεις κάτι. Το κινητό το έχω 5 μήνες τι να πάω να δω εκεί; Για αλλαγή μπαταρίας ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ενεργοποιημενο 7αρι σε 11.2 ιος χωρις σιμ με ολα κλειστα ποσες ωρες πρεπει να αντεχει η μπαταρια ρωταω πριν αγορασω, απο γνωστο που του ζητησα να κανει αυτο για να τσεκαρω μπαταρια γενικα το εχει σε συρταρι ετσι ψανζω να βρω αν ειναι η μπαταρια ισως ειναι χαζο αφου η συσκευη δεν χρεισιμοποιηται αλλα πως αλλιως να τσεκαρω πριν το πληρωσω; Και βαριεμαι τις μεταφορες κτλπ...και μετα να σκασει αχρηστο... τι λετε; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ενεργοποιημενο 7αρι σε 11.2 ιος χωρις σιμ με ολα κλειστα ποσες ωρες πρεπει να αντεχει η μπαταρια ρωταω πριν αγορασω, απο γνωστο που του ζητησα να κανει αυτο για να τσεκαρω μπαταρια γενικα το εχει σε συρταρι ετσι ψανζω να βρω αν ειναι η μπαταρια ισως ειναι χαζο αφου η συσκευη δεν χρεισιμοποιηται αλλα πως αλλιως να τσεκαρω πριν το πληρωσω; Και βαριεμαι τις μεταφορες κτλπ...και μετα να σκασει αχρηστο... τι λετε; Ώρες τι εννοείς; Απλά ανοιχτό σε αναμονή χωρίς sim και με κλειστό WiFi και λοιπά; Λογικά κρατάει πάνω από εβδομάδα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ακριβως δηλαδη πρεπει να βγαζει 150-170 ωες σε αναμονη σωστα; Εχει κατι αλλο να κανω; Μεχρι να το παρω στα χερια μου; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ακριβως δηλαδη πρεπει να βγαζει 150-170 ωες σε αναμονη σωστα; Εχει κατι αλλο να κανω; Μεχρι να το παρω στα χερια μου; Δεν νομίζω πως έχει σημασία πόσες ώρες βγάζει αναμονή Μόνο να σβήσει την εύρεση iPhone και το παίρνεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Αρα τροπος πραγματικος να ελεξχουμε τη μπαταρια δε παιζει ε; Το πληρωνω το παιρνω και οτι ειναι ειναι... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Αρα τροπος πραγματικος να ελεξχουμε τη μπαταρια δε παιζει ε; Το πληρωνω το παιρνω και οτι ειναι ειναι... Δυστυχώς δεν υπάρχει Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα μια χαρά θα είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Αρα τροπος πραγματικος να ελεξχουμε τη μπαταρια δε παιζει ε; Το πληρωνω το παιρνω και οτι ειναι ειναι... Τι φοβάσαι δηλαδή ότι μπορεί να έχει? Δεν το έχεις δει από κοντά? Απόδειξη αγοράς υπάρχει? Αν επιτρέπεται σε τι τιή στο δίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Τι φοβάσαι δηλαδή ότι μπορεί να έχει? Δεν το έχεις δει από κοντά? Απόδειξη αγοράς υπάρχει? Αν επιτρέπεται σε τι τιή στο δίνει? Αν έχει και εγγύηση τότε τι άλλο να σκεφτεί; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Αν έχει και εγγύηση τότε τι άλλο να σκεφτεί; Ε ναι Τάσο αυτό λέω. Δεν καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) Βάλε εφαρμογή τύπου battery life, αν δείχνει capacity άνω του 92% τσίμπα το. Διότι αν έχει περάσει ο πρώτος χρόνος εγγύησης, μπαταρία δε σου αλλάζει κανείς τζάμπα Η δεύτερη επιλογή αν είσαι Αθήνα Θεσσαλονίκη το πάτε σε ένα istorm και σας λέει τη χωρητικότητα της μπαταρίας στο Mac τους άμεσα. Γίνεται νομίζω και τηλεφωνικά αλλά δε το έχω δοκιμάσει αυτό Sent from my SM-G930F using Tapatalk Edited December 13, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Βάλε εφαρμογή τύπου battery life, αν δείχνει capacity άνω του 92% τσίμπα το. Διότι αν έχει περάσει ο πρώτος χρόνος εγγύησης, μπαταρία δε σου αλλάζει κανείς τζάμπα Η δεύτερη επιλογή αν είσαι Αθήνα Θεσσαλονίκη το πάτε σε ένα istorm και σας λέει τη χωρητικότητα της μπαταρίας στο Mac τους άμεσα. Γίνεται νομίζω και τηλεφωνικά αλλά δε το έχω δοκιμάσει αυτό Sent from my SM-G930F using Tapatalk Εμένα λέει 97% Δεν ξέρω κατά ποσό όμως δείχνουν σωστά αυτές οι εφαρμογές. Δεν τις εμπιστεύομαι 100% Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Είναι ενδεικτικές της κατάστασης της μπαταρίας, δεν είναι απόλυτες. Αλλά αμα δείχνει κάτι από 78-84% έπειτα από κατάσταση standby, λογικά και ο χρήστης θα καταλάβει ότι έχει πέσει η χωρητικότητα Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ναι οκ εχετε δικιο, οχι αποδειξη αγορας δεν υπάρχει αλλα μεσω ιμει βλεπουν οτι έχει ακομα 2 μηνες εγγυηση. Επίσης μου είπαν οτι αν ανοιχτει για αλλαγη μπαταρίας δεν ειναι πλεόν αδιαβροχο...αρα μετα πως θα το πουλησω; 320€ το δινει αυτος μάλλον 300 θα του δωσω καλη τιμη δεν ειναι; το έψαξα και για κλεμμενο και για εγγυηση..μια χαρα ειναι. Επίσης αλήθεια στα ιστορμ ελεγχουν τη μπαταρια μεσω μακ? Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ναι οκ εχετε δικιο, οχι αποδειξη αγορας δεν υπάρχει αλλα μεσω ιμει βλεπουν οτι έχει ακομα 2 μηνες εγγυηση. Επίσης μου είπαν οτι αν ανοιχτει για αλλαγη μπαταρίας δεν ειναι πλεόν αδιαβροχο...αρα μετα πως θα το πουλησω; 320€ το δινει αυτος μάλλον 300 θα του δωσω καλη τιμη δεν ειναι; το έψαξα και για κλεμμενο και για εγγυηση..μια χαρα ειναι. Επίσης αλήθεια στα ιστορμ ελεγχουν τη μπαταρια μεσω μακ? Πολύ φθηνά το δίνει Ξανά ψάξε μήπως παίζει κάτι Καμία αλλαγμένη οθόνη η κάτι που να έχει η συσκευή. Ότι πληρώνεις παίρνεις 450€ το έδωσα εγώ πριν ένα μήνα. 570€ έχει καινούργιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ενεργοποιημενο 7αρι σε 11.2 ιος χωρις σιμ με ολα κλειστα ποσες ωρες πρεπει να αντεχει η μπαταρια ρωταω πριν αγορασω, απο γνωστο που του ζητησα να κανει αυτο για να τσεκαρω μπαταρια γενικα το εχει σε συρταρι ετσι ψανζω να βρω αν ειναι η μπαταρια ισως ειναι χαζο αφου η συσκευη δεν χρεισιμοποιηται αλλα πως αλλιως να τσεκαρω πριν το πληρωσω; Και βαριεμαι τις μεταφορες κτλπ...και μετα να σκασει αχρηστο... τι λετε; Η μπαταρία να ξέρεις είναι μέτρια προς κακή! Πριν με iOS 10 ήταν καλύτερη! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts