HotSauce Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Παιδιά καλησπέρα! Παρατήρησα κάτι στο κινητό της γυναίκας μου και δεν ξέρω που οφείλεται. Όταν τραβάει μια φωτογραφία και μετά θέλει να τη στείλει με το Viber , δημιουργείται αντίγραφο της φωτογραφίας μέσα στις φωτογραφίες. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Sent from my iPad using Tapatalk Για δες στις ρυθμίσεις, κάπου πρέπει να έχει επιλογή για να αποθηκεύει τοπικά όλες τις φωτογραφίες. Και αυτές που τραβάς και αυτές που σου στέλνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Παίδες καλησπέρα! Στο iPhone έχει γρατζουνια ελαφριά στο logo πίσω και επίσης το χρώμα πίσω αν και με θήκη έχει ξεθωριασει λίγο γωνιακα στην πίσω πλάτη... 1 χρόνο συσκευή δεν με νοιάζει για την πλάτη γιατί έχει και την χαρακια που σας έχω ξαναπεί αλλά για το logo έστω κάνα polisher θα κάνει δουλειά? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Παίδες καλησπέρα! Στο iPhone έχει γρατζουνια ελαφριά στο logo πίσω και επίσης το χρώμα πίσω αν και με θήκη έχει ξεθωριασει λίγο γωνιακα στην πίσω πλάτη... 1 χρόνο συσκευή δεν με νοιάζει για την πλάτη γιατί έχει και την χαρακια που σας έχω ξαναπεί αλλά για το logo έστω κάνα polisher θα κάνει δουλειά? Sent from my iPhone using TapatalkΌλα θα τα κάνουν χειρότερα αν κάποτε αποφασίσεις άλλαξε όλο το housing αλλιος μην το πειράζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Όλα θα τα κάνουν χειρότερα αν κάποτε αποφασίσεις άλλαξε όλο το housing αλλιος μην το πειράζεις Τότε δεν ασχολούμαι. Εξάλλου μπορεί να πάρω και το 8, αλλά θα το χω σαν δεύτερο αυτό το αγαπάω πολύ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 με την 10.3.3 η μπαταρια εχει χασει ενα 15%.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 με την 10.3.3 η μπαταρια εχει χασει ενα 15%.... και δεν κανεις μια restore from itunes και set as new? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 με την 10.3.3 η μπαταρια εχει χασει ενα 15%.... εγω αντιθετως εχω βρει την απολυτη σταθεροτητα με αυτην την εκδοση.και ειδικα σε συνθηκες αναμονης και λειτουργιας wifi. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Παιδια μπορειτε να με βοηθησετε να βρω screen και back protector, οχι tempered glass(!). Τις μεμβρανες ψαχνω κ ολο απο αυτο βρισκω. Πηρα απο 2 e shop του σκρουτζ και ηταν αηδια, λειπανε κομματια απο μεσα, δεν ταιριαζανε κτλ. Προτιμω να τα παραγγειλω απο ebay η αν ξερετε κατι αξιοπιστο στην Ελλαδα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Για πισω μεμβρανη εχω παρει αυτη εδω. Την εχω φορεμενη απο το σεπτεμβρη που βγηκε και το κινητο. Δεν εχω κανενα παραπονο. Για μπροστα στο ebay θα βρεις πολλες και σε χαμηλες τιμες. Οι πισω ειναι οι δυσκολες. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 (edited) Γεια χαρά στη παρέα επέστρεψα από διακοπές(πίκρα) και ψανχω να βρω ανταπτορα για τα ακουστικά για να μπορώ να τα συνδέσω στα ηχεία του υπολογιστή που έχουν θύρα σαν aux γίνεται αυτό ; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited August 24, 2017 by diecast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Γεια χαρά στη παρέα επέστρεψα από διακοπές(πίκρα) και ψανχω να βρω ανταπτορα για τα ακουστικά για να μπορώ να τα συνδέσω στα ηχεία του υπολογιστή που έχουν θύρα σαν aux γίνεται αυτό ; Sent from my iPhone using Tapatalk Θα χρειαστείς ένα καλώδιο καρφί-καρφί. Μικρό καρφακι να είναι και από τις δύο Σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά μπορείς να βρεις Επίσης στο κουτί από το iPhone θα είχε μέσα κι έναν ανταπτορα από lightning σε θηλυκό καρφί. Θα χρειαστεί και αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Θα χρειαστείς ένα καλώδιο καρφί-καρφί. Μικρό καρφακι να είναι και από τις δύο Σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά μπορείς να βρεις Επίσης στο κουτί από το iPhone θα είχε μέσα κι έναν ανταπτορα από lightning σε θηλυκό καρφί. Θα χρειαστεί και αυτό Στο κουτί έχει αντάπτορα από καρφί σε lightning για να συνδέσεις τα δικά σου ακουστικά στο iphone. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Στο κουτί έχει αντάπτορα από καρφί σε lightning για να συνδέσεις τα δικά σου ακουστικά στο iphone. Μπερδεύεσαι Μπορείς σε εκείνο το αξεσουάρ να συνδέσεις ότι θέλεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Γεια χαρά στη παρέα αγόρασα πρόσφατα το bokeh lens 1 ευρώ και απογοητεύτηκα απλά θέλω να το γράψω για να σώσω κάποιον μελλοντικά από αυτό το πολύτιμο 1 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. September 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2017 (edited) Παίδες καλησπέρα... Επαθα ζημιά.. Μου έπεσε το Iphone και εχει ενα χτυπημα στο tempered που δεν με νοαιζει... Αριστερα πάνω έχει χτυπημα στην γωνία σαν ξεφλούδισμα που πες παει στο καλο ( στο μπεζελ της οθονης ) και ενα χτυπημα ή στο tempered glass ή στην οθονη Το κινητο ειναι άψογα λειτουργικό. Το πήγα κατα τις 20.00 σε συμμαθητη του με κατάστημα για επισκευές σε όλες τις μάρκες μ λέει κατα 90% ειναι το tempered αλλα ίσως να έχει παρει τζαμάκι..Τον ρώτησα μια τιμή μου λεει φιλική 120 ευρώ.. Δεν ρώτησα αν αλλαζει τζαμάκι μονο ή και οθόνη Εχω σκοπό να την αλλάξω προς 20 του μήνα δεν ξέρω αν αξίζει να παραγγείλω καμία OEM ΑΠΟ EBAY και απλα να μ κάνει τοποθέτηση( έχω κανει αλλαγή σε αρκετά κινητά φίλων αλλα δεν έχω εργαλεία τώρα) Δείτε τα περίεργα https://ibb.co/fUWMrv Πάνω στο tempered , δεν είναι τπτ.. https://ibb.co/iTX5Ja Tempered και τζαμάκι και το πρόβλημα https://ibb.co/kOerrv https://ibb.co/cwYZBv Η γραμμή που πρασινίζει ας πουμε απο το S της κοσμοτε προς τα δεξια.. Η οποία φαίνεται μονο στο λευκό φόντο ΚΑΙ αυτό οταν πιέζω το σημείο της οθόνης.. Να έχει σπάσει απο μέσα το tempered σαν φιλέτο και να εχει περάσει αέρας όπως σε αρκετά σημεία? Μάλλον οθόνη φοβάμαι https://ibb.co/nMnGPF 120 ειναι πολυ καλα θεωρώ αν σκεφτείς οτι παντού ζητάνε 160+ ..Τι λέτε εσεις Συγνωμη για το τεράστιο πόστ Edited September 8, 2017 by Ribopaido Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 120€ δεν ειναι ασχημα, απλα θα σου βαλει μιας καλης ποιοτητας οθονη, αλλαζει ολο μαζι οθονη/τζαμι. γνησια δεν υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 120€ δεν ειναι ασχημα, απλα θα σου βαλει μιας καλης ποιοτητας οθονη, αλλαζει ολο μαζι οθονη/τζαμι. γνησια δεν υπαρχει. Θα χάσει λές σε ποιότητα σε σχέση με την γνήσια? 120 ναι δεν ειναι πολλα ειναι καλαα Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Και γιατι δεν το πας στο επισημο service; Με ενα 50αρικο παραπανω θα εχεις την συσκευη σου σαν καινουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Και γιατι δεν το πας στο επισημο service; Με ενα 50αρικο παραπανω θα εχεις την συσκευη σου σαν καινουρια Tα Μεγάλα καταστήματα που κάνουνε επισκευή και το istorm Μου ζητάνε 200+ Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Tα Μεγάλα καταστήματα που κάνουνε επισκευή και το istorm Μου ζητάνε 200+ Νομιζω γυρω στα 170 ειναι η αλλαγη της οθονης σε αυτους. Ρωτα και infoquest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Νομιζω γυρω στα 170 ειναι η αλλαγη της οθονης σε αυτους. Ρωτα και infoquest Στα 170€ είναι για 6s Μήπως για το 7αρι είναι κάποια παραπάνω χρήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 (edited) Νομιζω γυρω στα 170 ειναι η αλλαγη της οθονης σε αυτους. Ρωτα και infoquest Θα τους κάνω ερώτηση απλα ειναι ο μήνας των εξόδων τώρα.. Θα δώ τι θα κάνω .. 1 χρόνο το χω σχεδον τώρα , το πήρα πρώτη μερα Τάσο ναι έτσι γνωρίζω και γώ... 120 μ είπε (τώρα με φπα αν είναι δεν αξίζει πάω γνήσιο αν ισχύει το 170). Φοβάμαι να βγάλω και το tempered , 3 φίλοι ηλεκτρονικοί μ είπανε ειναι το tempered σίγουρα, αλλα μ έχει κολλήσει οτι αν το βγάλω και έχει σπάσει απο κάτω θα παίζουν τα χρώματα και η εικόνα Edited September 8, 2017 by Ribopaido Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Θα τους κάνω ερώτηση απλα ειναι ο μήνας των εξόδων τώρα.. Θα δώ τι θα κάνω .. 1 χρόνο το χω σχεδον τώρα , το πήρα πρώτη μερα Τάσο ναι έτσι γνωρίζω και γώ... 120 μ είπε (τώρα με φπα αν είναι δεν αξίζει πάω γνήσιο αν ισχύει το 170). Φοβάμαι να βγάλω και το tempered , 3 φίλοι ηλεκτρονικοί μ είπανε ειναι το tempered σίγουρα, αλλα μ έχει κολλήσει οτι αν το βγάλω και έχει σπάσει απο κάτω θα παίζουν τα χρώματα και η εικόνα Isystem.gr είναι αυτοί που αναλαμβάνουν στην Ελλάδα επίσημα αντικατάσταση οθόνης. Επικοινώνησε μαζί τους μόνο και πουθενά αλλού Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Isystem.gr είναι αυτοί που αναλαμβάνουν στην Ελλάδα επίσημα αντικατάσταση οθόνης. Επικοινώνησε μαζί τους μόνο και πουθενά αλλού 189 Τάσο.. Πονεσε λιγακι :P Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts