Jump to content

iPhone 7

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Safari k facebook τρώνε την περισσότερη μπαταρία..

Τι να πω δεν ξερω , τι εχετε να προτείνετε.? Μου βγάζει μέρα βεβαια αν δεν το πιέσω πολύ ,αλλα γενικά βγάΖΕΙ γυρω στο 20ωρο

Παρατήρησε μέσα στα στατιστικά της μπαταρίας τι σου τρώει άσκοπα ενέργεια

Αυτά τα δύο που ανέφερες πιθανόν τα χρησιμοποιείς αρκετά και είναι ψηλά σε κατανάλωση

Δες κάτι που δεν χρησιμοποιείς και είναι στα στατιστικά αλλά με ύποπτο ποσοστό κατανάλωσης

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρατήρησε μέσα στα στατιστικά της μπαταρίας τι σου τρώει άσκοπα ενέργεια

Αυτά τα δύο που ανέφερες πιθανόν τα χρησιμοποιείς αρκετά και είναι ψηλά σε κατανάλωση

Δες κάτι που δεν χρησιμοποιείς και είναι στα στατιστικά αλλά με ύποπτο ποσοστό κατανάλωσης

Το facetime που χρησιμοποιώ αρκετά τώρα που πηρα το 6s στην κοπελια οποτε μιλάμε απο κει..Το viber βλέπω να τρώει 9 τις εκατο ενω μόλις 4 φορε΄ς το έχω ανοίξει..

I am a man who walks alone..

Το facetime που χρησιμοποιώ αρκετά τώρα που πηρα το 6s στην κοπελια οποτε μιλάμε απο κει..Το viber βλέπω να τρώει 9 τις εκατο ενω μόλις 4 φορε΄ς το έχω ανοίξει..

Κάνε μια πλήρη φόρτιση και μετά από 24 ώρες περίπου βγάλε 1-2 screenshotαπο τα στατιστικά της μπαταρίας να δούμε κι εμείς

Nokia 8800 Scirocco

Κάνε μια πλήρη φόρτιση και μετά από 24 ώρες περίπου βγάλε 1-2 screenshotαπο τα στατιστικά της μπαταρίας να δούμε κι εμείς

Οκ! το παω 100 και σας στέλνω ..Αυτο εντωμεταξει δεν εγινε με το λογισμικο , μετα απο εγκατάστασεις καινούργιων εφαρμογων με @@

Εσβησα οσες δεν χρειάζομουνα..για να δουμε τωρα

Οκ! το παω 100 και σας στέλνω ..Αυτο εντωμεταξει δεν εγινε με το λογισμικο , μετα απο εγκατάστασεις καινούργιων εφαρμογων με @@

Εσβησα οσες δεν χρειάζομουνα..για να δουμε τωρα

Έχεις αναβαθμίσει το Viber στην τελευταία έκδοση; Μου έκανε κάτι νούμερα ξ προηγούμενη εμένα. Από τότε που το αναβαθμισα είναι σαν να έχω άλλη συσκευή

Nokia 8800 Scirocco

Έχεις αναβαθμίσει το Viber στην τελευταία έκδοση; Μου έκανε κάτι νούμερα ξ προηγούμενη εμένα. Από τότε που το αναβαθμισα είναι σαν να έχω άλλη συσκευή

Ναι εκανα χτές! θα δοκιμάσω και θα σ πω

ναι ΟΚ αυτό το ξέρω, απλά ρωτάω αν κάνει κάτι τέτοιο η ίδια η Apple χωρίς άλλη εφαρμογή...είναι πολλά αυτά που βρίσκω περίεργα απλά δε θέλω να βομβαρδίσω με ερωτησεις από την αρχή...πχ στην εφαρμογή mail δε βλέπω κάπου επιλογή να κάνω attach files!!!!!

Θα χρειαστείς λίγη υπομονή να το συνηθίσεις πάντως αφου άλλαξες λογισμικό

Δες το Briefcase Pro - τύπου File manager https://appsto.re/gr/OtKHI.i

κ @ τ @ ν τ ι @

18217263_10212741451912010_726444144_n.jpg

Παίδες ύστερα απο 24 ώρες με νορμάλ προς καλή χρήση

Δεν στερήθηκα τπτ , καμια φορα λιγο λιώνω παραπάνω το σαφαρι

18217263_10212741451912010_726444144_n.jpg

Παίδες ύστερα απο 24 ώρες με νορμάλ προς καλή χρήση

Δεν στερήθηκα τπτ , καμια φορα λιγο λιώνω παραπάνω το σαφαρι

Νομίζω ότι είναι αρκετά καλά και πάνω από τον μέσο όρο. Εχεις και υπόλοιπο 30% μπαταρία οπότε τα νούμερα σίγουρα θα είναι παραπάνω.

Nokia 8800 Scirocco

Επαιξε ρόλο και το οτι έκανα αναβαθμίσεις στα προγράμματα πχ βαιμπερ αλλιως δεν τα βλεπα τα ποσα αυτα

Επαιξε ρόλο και το οτι έκανα αναβαθμίσεις στα προγράμματα πχ βαιμπερ αλλιως δεν τα βλεπα τα ποσα αυτα

Πιθανόν είχες το ίδιο πρόβλημα με εμένα

Nokia 8800 Scirocco

για να μην ανοιγω νεο θεμα ρωταω εδω. μια φιλη μου θελει να αγορασει το iphone 7 και με ρωτησε οτι εχει βρει ενα παιδι που δουλευει σε μια προμηθευτικη που δινει κινητα στα media markt & kaiser shop.μπορει να τις το δωσει 560 ευρο με αποδειξη.δηλαδη 40 ευρο φθηνοτερα απο το καταστημα.

εμενα προσωπικα κατι δεν μου "κολλαει" και δεν θα ρισκαρα μια τετοια αγορα..σιγουρα σε μια τιμη 480-520 θα το σκεφτομουνα.αλλα ειναι ρισκο η τιμη και ο πωλητης.

εχει κανεις σας παρομοια εμπειρια ?? και τι θα κανει στην εν'λογω περιπτωση..???

[sIGPIC][/sIGPIC]

για να μην ανοιγω νεο θεμα ρωταω εδω. μια φιλη μου θελει να αγορασει το iphone 7 και με ρωτησε οτι εχει βρει ενα παιδι που δουλευει σε μια προμηθευτικη που δινει κινητα στα media markt & kaiser shop.μπορει να τις το δωσει 560 ευρο με αποδειξη.δηλαδη 40 ευρο φθηνοτερα απο το καταστημα.

εμενα προσωπικα κατι δεν μου "κολλαει" και δεν θα ρισκαρα μια τετοια αγορα..σιγουρα σε μια τιμη 480-520 θα το σκεφτομουνα.αλλα ειναι ρισκο η τιμη και ο πωλητης.

εχει κανεις σας παρομοια εμπειρια ?? και τι θα κανει στην εν'λογω περιπτωση..???

600€ έχει στο skroutz

Αν είναι με απόδειξη δεν θα έχει πρόβλημα.

Τώρα κι εμείς όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε αν της κάνει κάποια λαδια

Ας το ψάξει παραπάνω τι να πω

Nokia 8800 Scirocco

600€ έχει στο skroutz

Αν είναι με απόδειξη δεν θα έχει πρόβλημα.

Τώρα κι εμείς όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε αν της κάνει κάποια λαδια

Ας το ψάξει παραπάνω τι να πω

εγω φοβαμαι μηπως ειναι κανα refurbished και εχει τα κονε του να παιρνει αποδειξη απο το συγκεκριμενο καταστημα και τα πουλαει για καινουργια.σιγουρα η τιμη του ειναι απαγορευτικη και με λιγοτερο απο 50 ευρο παιρνεις καινουργιο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω φοβαμαι μηπως ειναι κανα refurbished και εχει τα κονε του να παιρνει αποδειξη απο το συγκεκριμενο καταστημα και τα πουλαει για καινουργια.σιγουρα η τιμη του ειναι απαγορευτικη και με λιγοτερο απο 50 ευρο παιρνεις καινουργιο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Έχω τύχει σε μαγαζί να κόψει απόδειξη σε ενός φίλου παλιό τηλέφωνο άσχετο για να το στείλουμε για επισκευή επειδή ήταν αγορασμένο από δεν ξέρω κι εγώ που και είχε χαλάσει.

Ελλάδα είσαι ότι μπορείς να φανταστείς γίνεται.

Μπορεί και να είναι όμως και εντάξει να μην λέμε και ότι θέλουμε.

Nokia 8800 Scirocco

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, κάποιες φορές όταν πατάω το εικονίδιο των ρυθμίσεων και σκρολαρω για να δω τις εφαρμογές μου, αυτές δεν υπάρχουν. Διαγράφοντας την εφαρμογή από τις πρόσφατες εφαρμογές και ανοίγοντας την πάλι, εμφανίζονται. Προφανώς πρόκειται για bug.

Sent from my iPad using Tapatalk

:D

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, κάποιες φορές όταν πατάω το εικονίδιο των ρυθμίσεων και σκρολαρω για να δω τις εφαρμογές μου, αυτές δεν υπάρχουν. Διαγράφοντας την εφαρμογή από τις πρόσφατες εφαρμογές και ανοίγοντας την πάλι, εμφανίζονται. Προφανώς πρόκειται για bug.

Sent from my iPad using Tapatalk

Το έχω κι εγώ αυτό εδώ και καιρό

Βέβαια δεν με ενοχλει αλλά πρέπει να το φτιάξουν

Nokia 8800 Scirocco

Το έχω κι εγώ αυτό εδώ και καιρό

Βέβαια δεν με ενοχλει αλλά πρέπει να το φτιάξουν

Από το 2015 που έχω το τηλ μια φορά το είδα κατά τύχη .Και αυτό όταν του έκανα επανεκκίνηση και δεν μου έδειχνε τις εφαρμογές .Σαν κάτι να ζόριζε την μνήμη του να απλώσει .Και τι έφταιγε ; ότι ενώ το είχα στα δεδομένα δεν έμπαινε στο Ίντερνετ , Σαν να χρησιμοποιούσε όλη τη μνήμη για να καταφέρει να συνδεθεί .Ανοιγόκλεισα τον διακόπτη των δεδομένων και όταν συνδέθηκε στο Ίντερνετ αμέσως φανήκανε και οι εφαρμογές

Από το 2015 που έχω το τηλ μια φορά το είδα κατά τύχη .Και αυτό όταν του έκανα επανεκκίνηση και δεν μου έδειχνε τις εφαρμογές .Σαν κάτι να ζόριζε την μνήμη του να απλώσει .Και τι έφταιγε ; ότι ενώ το είχα στα δεδομένα δεν έμπαινε στο Ίντερνετ , Σαν να χρησιμοποιούσε όλη τη μνήμη για να καταφέρει να συνδεθεί .Ανοιγόκλεισα τον διακόπτη των δεδομένων και όταν συνδέθηκε στο Ίντερνετ αμέσως φανήκανε και οι εφαρμογές

Μπα δεν είναι αυτό σε εμένα

Τυχαία εμφανίζεται όλο αυτό αλλα δεν με ενοχλεί. Απλα το έχω παρατηρήσει

Nokia 8800 Scirocco

Έχω συνδεμένα τα Bluetooth hands free

Όταν τερματίζω μια κλήση μετά ξεκινάει μόνη της η αναπαραγωγή μουσικής.

Γιατί γίνεται αυτό;

Το έχει παρατηρήσει κάποιος;

Nokia 8800 Scirocco

Έχω συνδεμένα τα Bluetooth hands free

Όταν τερματίζω μια κλήση μετά ξεκινάει μόνη της η αναπαραγωγή μουσικής.

Γιατί γίνεται αυτό;

Το έχει παρατηρήσει κάποιος;

Αμα το διπλοπατησεις γινεται αυτοματα,το ιδιο παθαινω στο 5s.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αμα το διπλοπατησεις γινεται αυτοματα,το ιδιο παθαινω στο 5s.

Με ένα πάτημα συμβαίνει.

Πολλές φορές και χωρίς τα πατήσω αν τερματίσει ο άλλος ομιλητής την κλήση, ξεκινάει η μουσική

Nokia 8800 Scirocco

Με ένα πάτημα συμβαίνει.

Πολλές φορές και χωρίς τα πατήσω αν τερματίσει ο άλλος ομιλητής την κλήση, ξεκινάει η μουσική

Μου έχει συμβεί και μένα αυτό που λες με τα δικά του ακουστικά.

iphone 7 iOS 12.0

Μου έχει συμβεί και μένα αυτό που λες με τα δικά του ακουστικά.

Πιθανόν να είναι κάποιο bug δηλαδή

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 7
  • The topic was unpinned