Jump to content

iPhone 7 Plus

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους ,έχει παρατηρήσει κανένας ότι όταν δεν έχει καλο σήμα wifi σε ένα σημείο οι συσκευές android μπορούν και τρέχουν τον μπραουζερ ενώ το iphone όχι . Σήμερα εγω δεν μπορούσα να ανοίξω καμία σελίδα στο internet με χαμηλό σήμα αλλά οι άλλες συσκευές γύρω μου πήγαιναν σφαίρα . Και επίσης του διπλανού μου που έχει τι ίδιο τηλ είχε το ίδιο πρόβλημα ! Πριν 15 μέρες είχα το 32 Άρη και αυτό είχε το ίδιο πρόβλημα και το είχα πάει στο service Για να το δουν και μου έλεγαν Ότο δεν έχει τίποτα ! Το πούλησα και αγόρασα το 128 αλλά και Αυτό το ίδιο πρόβλημα έχει ... εκεί που τα αλλα τρέχουν μια χαρά το Ίντερνετ, το iphone δεν ανοίγει ούτε την ευκολότερη Σελίδα !

Γενικά το wifi του είναι από τα μείον...

Όλες σχεδόν οι άλλες συσκευές που έχω πάρει (και είναι παρά πολλές) στο γραφείο συντονίζονται καλύτερα με το connx μας, όλα μα όλα τα iPhone που έχω πάρει, ζορίζονται και καίνε και μπαταρία....

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Καλησπέρα σε όλους ,έχει παρατηρήσει κανένας ότι όταν δεν έχει καλο σήμα wifi σε ένα σημείο οι συσκευές android μπορούν και τρέχουν τον μπραουζερ ενώ το iphone όχι . Σήμερα εγω δεν μπορούσα να ανοίξω καμία σελίδα στο internet με χαμηλό σήμα αλλά οι άλλες συσκευές γύρω μου πήγαιναν σφαίρα . Και επίσης του διπλανού μου που έχει τι ίδιο τηλ είχε το ίδιο πρόβλημα ! Πριν 15 μέρες είχα το 32 Άρη και αυτό είχε το ίδιο πρόβλημα και το είχα πάει στο service Για να το δουν και μου έλεγαν Ότο δεν έχει τίποτα ! Το πούλησα και αγόρασα το 128 αλλά και Αυτό το ίδιο πρόβλημα έχει ... εκεί που τα αλλα τρέχουν μια χαρά το Ίντερνετ, το iphone δεν ανοίγει ούτε την ευκολότερη Σελίδα !

Η συσκευές της Apple δεν συνδέονται με ασθενή δίκτυα Wi-Fi ανέκαθεν. Είναι εύκολο να το διαπιστώσεις κατεβάζοντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή η οποία ανιχνεύει συνδέσεις Wi-Fi. Θα βρίσκει πολύ περισσότερα δίκτυα, χωρίς όμως να είναι εφικτή η σύνδεση σε αυτά.

Έτσι είναι ρυθμισμένη η συσκευή με το δικό τους σκεπτικό

Γι αυτό έχουν βάλει την βοήθεια WiFi αλλά στην Ελλάδα που τα δεδομένα είναι 1gb 10€ δεν συμφέρει αυτή η δυνατότητα να σου τραβάει συνέχεια δεδομένα όταν το WiFi είναι αδύναμο.

Σε σχέση με άλλες συσκευές έχει ανώτερο chip νομίζω αλλά το λειτουργικό δεν αφήνει να μπαίνεις σε περίπτωση χάλια σήματος. Κάπως έτσι το έχω ψυχολογησει εγώ

Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα και σε ευχαριστώ ναι πρέπει να έχεις δίκιο αλλά αυτό είναι τρελο τελείως !

Σε κάποια πράγματα η συσκευή έχει δικό της σκεπτικό

Δυστυχώς για εμάς σε μερικά από αυτά

Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα. Έχω δυο σελίδες αποκλειστικά συντομεύσεις διαφόρων ιστοσελίδων από το safari και κατά το scrollαρισμα "βήχει" αρκετά. Είναι λογικό αυτό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλημέρα. Έχω δυο σελίδες αποκλειστικά συντομεύσεις διαφόρων ιστοσελίδων από το safari και κατά το scrollαρισμα "βήχει" αρκετά. Είναι λογικό αυτό;

Αν μπορείς να εξηγήσεις λίγο παραπάνω γιατί δεν καταλάβαμε ακριβώς το πρόβλημα σου

Nokia 8800 Scirocco

Έτσι είναι ρυθμισμένη η συσκευή με το δικό τους σκεπτικό

Γι αυτό έχουν βάλει την βοήθεια WiFi αλλά στην Ελλάδα που τα δεδομένα είναι 1gb 10€ δεν συμφέρει αυτή η δυνατότητα να σου τραβάει συνέχεια δεδομένα όταν το WiFi είναι αδύναμο.

Σε σχέση με άλλες συσκευές έχει ανώτερο chip νομίζω αλλά το λειτουργικό δεν αφήνει να μπαίνεις σε περίπτωση χάλια σήματος. Κάπως έτσι το έχω ψυχολογησει εγώ

Φιλαράκι Ελπίζω να κάνεις πλάκα / η βοήθεια του WiFi είναι όταν το σήμα είναι αργό (και αυτό πάλι κάτω από προϋποθέσεις) όχι όταν απλά η λήψη είναι ελλιπής.

Τα πάντα είναι θέμα μόντεμ συσκευής και σαν παράδειγμα θα σου αναφέρω ότι στο NOTE 4 Fvs C η μεγάλη διαφορά ήταν στην λήψη σήματος αλλά και οι συνδέσεις μέσο wifi.

Εδω δυστυχώς το μήλο από την 4s εποχή απλά δεν.......

Φιλαράκι Ελπίζω να κάνεις πλάκα / η βοήθεια του WiFi είναι όταν το σήμα είναι αργό (και αυτό πάλι κάτω από προϋποθέσεις) όχι όταν απλά η λήψη είναι ελλιπής.

Τα πάντα είναι θέμα μόντεμ συσκευής και σαν παράδειγμα θα σου αναφέρω ότι στο NOTE 4 Fvs C η μεγάλη διαφορά ήταν στην λήψη σήματος αλλά και οι συνδέσεις μέσο wifi.

Εδω δυστυχώς το μήλο από την 4s εποχή απλά δεν.......

Δεν γνωρίζω για το note 4 αλλά πχ το s6 edge ήταν χειρότερο

Και μην αναφέρω και άλλα κατώτερα

Τέλος πάντων έτσι δουλεύει η συσκευή δεν είναι ότι έχει χαλάσει η κάτι τέτοιο

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα. Έκανα μια αλλαγή και βρέθηκα στο App Store Canada.

Πως μπορώ να επιστρέψω στο Ελληνικό;

Όταν κάνω την αλλαγή από τις Ρυθμίσεις->App Store->Προβολή Apple ID μου ζητάει κάρτα!

Τι κάνω;

Καλησπέρα. Έκανα μια αλλαγή και βρέθηκα στο App Store Canada.

Πως μπορώ να επιστρέψω στο Ελληνικό;

Όταν κάνω την αλλαγή από τις Ρυθμίσεις->App Store->Προβολή Apple ID μου ζητάει κάρτα!

Τι κάνω;

Έχεις ορίσει κάρτα στο App Store του Καναδά;

Αν μπορείς να εξηγήσεις λίγο παραπάνω γιατί δεν καταλάβαμε ακριβώς το πρόβλημα σου

Εννοώ πως έχω 2 κεντρικές οθόνες γεμάτες με συντομεύσεις από ιστοσελίδες μέσω safari κι όταν μετακινούμε αριστερά-δεξιά τότε ψιλόλαγκάρει. Εννοώ στις κεντρικές οθόνες με τα εικονίδια των εφαρμογών.

Ηρακλής!

Εννοώ πως έχω 2 κεντρικές οθόνες γεμάτες με συντομεύσεις από ιστοσελίδες μέσω safari κι όταν μετακινούμε αριστερά-δεξιά τότε ψιλόλαγκάρει. Εννοώ στις κεντρικές οθόνες με τα εικονίδια των εφαρμογών.

Μάλιστα. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιώ αυτόν τον τρόπο και δεν μπορώ να ξέρω.

Έχω αποθηκεύσει μέσα στον safari ότι αγαπημένα χρειάζομαι

Δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό

Nokia 8800 Scirocco

Να υποθέσουμε ότι έκανες forced restart και δεν έφτιαξε, σωστά;

Να υποθέσουμε ότι έκανες forced restart και δεν έφτιαξε, σωστά;

Ναι εννοείται ότι έκανα. Μου το κάνει καιρό τώρα απλά σήμερα είπα να το γράφω εδώ στο φόρουμ.

Δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται, σκαλώνει κατά την εναλλαγή μόνο αυτών των δυο οθονών.

Ηρακλής!

Ναι εννοείται ότι έκανα. Μου το κάνει καιρό τώρα απλά σήμερα είπα να το γράφω εδώ στο φόρουμ.

Δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται, σκαλώνει κατά την εναλλαγή μόνο αυτών των δυο οθονών.

Κλείσε την εφαρμογή Safari από την οθόνη πολυ-διεργασιών και δοκίμασε πάλι στις σελίδες με τις συντομεύσεις, έχουν την ίδια αντίδραση;

Κλείσε την εφαρμογή Safari από την οθόνη πολυ-διεργασιών και δοκίμασε πάλι στις σελίδες με τις συντομεύσεις, έχουν την ίδια αντίδραση;

Δεν αλλάζει κάτι είτε είναι ανοιχτός ο safari είτε κλειστός. Μου κάνει εντυπώσεις ότι σκαλώνει όταν κάνω scroll σε κάποια από τις συγκεκριμένες οθόνες.

Ηρακλής!

Έχεις ορίσει κάρτα στο App Store του Καναδά;

Όχι δεν έχω ορίσει κάρτα, ούτε είχα προηγούμενα στο Ελληνικό App Store και τώρα δεν μου αφήνει, ξαφνικά δεν βάζει την επιλογή χωρίς κάρτα, οπότε μου ζητάει να δηλώσω κάρτα!

Μέσα από το site της Apple έχω δηλωμένη διεύθυνση Ελλάδας και όταν πάω να μπω από iOS συσκευή, μου πάει στο Canada App Store.

Τι κάνω τώρα;

Όχι δεν έχω ορίσει κάρτα, ούτε είχα προηγούμενα στο Ελληνικό App Store και τώρα δεν μου αφήνει, ξαφνικά δεν βάζει την επιλογή χωρίς κάρτα, οπότε μου ζητάει να δηλώσω κάρτα!

Μέσα από το site της Apple έχω δηλωμένη διεύθυνση Ελλάδας και όταν πάω να μπω από iOS συσκευή, μου πάει στο Canada App Store.

Τι κάνω τώρα;

Χώρα και περιοχή καθώς και γλώσσα ποια έχεις επιλεγμένη;

Την καλημερα μ σε ολους ες σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την εφαρμογη του facebook για το iOS οποιος ξερει ας μου απαντησει. Γινεται να βρω και να βαλω μια παλιοτερα εφαρμογη επειδη εχω ενα προβλημα οταν ανεβαζω φωτογραφιες στο Αλμπουμ μου μου δημιουργειται νεα κατασταση δημοσιευη στο προφιλ μου και αυτο δεν το θελω να γινονται συνεχομενα ποστσ επειδη ανεβασα φωτογραφιες στο ιδιο αλμπουμ αλλα διαφορετικες ωρες της ημερας. Στις παλιες εκδοσεις δεν γινοταν αυτο.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

γεια σας παιδια.

εχει παρατηρήσει κανεις σε βιντεο η σε live photo να του κανει παράσιτα και να μην ακουγεται ηχοσ?

εμενα μου το κανει αλλα οχι παντα, μερικες φορες.

πηγα στην istorm και μου ειπαν να τους το αφησω να το κοιταξουν αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια.

μπορει να βγαλουν 5-6 φωτο και 2-3 βιντεο να μην το κανει και να μεινω τσαμπα μια εμβδομαδα χωρις κινητο.

:rolleyes:

Παρατήρησα σήμερα, ότι το τηλέφωνο κάνει ένα μπιπ και δονείται στα καλά καθούμενα...

Το έκανε 5-6 φορές, την τελευταία χωρίς δόνηση.

Κοίταξα τις γνωστοποιήσεις, δεν είδα κάτι να έχω ενεργοποιημένο με ήχο.

Μόλις φύγω από τη δουλειά, θα απενεργοποιήσω δεδομένα κλπ, για να δω αν οφείλεται σε αυτό.

Αλλά γιατί να ξεκινήσει να το κάνει;

Από μπαταρία σε τι επίπεδα είναι η συσκευή ? Κάποιος που είχε s7 edge και έκανε μετάβαση? Πάντως το 6s plus που είχα ήταν ψιλοτραγικο στην αυτονομία. Σκέφτομαι για μετάβαση προς τα εδώ

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

Σίγουρα το edge ήταν καλύτερο από το 6s plus σε μπαταρία;

Γιατί νομίζω το αντίθετο; είχα και τις δυο συσκευές..

• The title was changed to iPhone 7 Plus
  • The topic was unpinned