aero Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Σας ήρθε καμμία ενημέρωση λογισμικού; Ξερετε τι περιλαμβάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Σας ήρθε καμμία ενημέρωση λογισμικού; Ξερετε τι περιλαμβάνει; Έχει βγει εδώ και καιρό Απλά άργησε να σου έρθει η ειδοποίηση Ανάλογα σε ποια έκδοση είσαι τώρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Αυτή που ήρθε ειναι η 11.2.6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 Αυτή που ήρθε ειναι η 11.2.6 Το γνωρίζω αυτό Εσυ σε ποια έκδοση είσαι; Αν είσαι στην 11.2.5 δεν έχει σχεδόν καθόλου σημαντικές διάφορες Αν είσαι σε κάποια παλαιότερη όσο πιο παλιά τόσο περισσότερες οι διάφορες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 11.2.5 έχω. Πάντος ευχαριστώ πολύ.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 11.2.5 έχω. Πάντος ευχαριστώ πολύ.:D Όποτε δεν θα δεις καμία διαφορα Εγώ το άφησα έτσι δεν την πέρασα Περιμένουμε την 11.3 και επίσης την αλλαγή σχεδίων στο iOS 12 που προανήγγειλαν και υποτίθεται θα δώσουν έμφαση στην ομαλότερη λειτουργία των συσκευών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Πέρασα 11.3 Η υγεία της μπαταρίας μου είναι 98% Η συσκευή είναι 7-8 μηνών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Πέρασα 11.3 Η υγεία της μπαταρίας μου είναι 98% Η συσκευή είναι 7-8 μηνών Τάσο, μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Τάσο, μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot? Από τι ακριβώς θέλεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Από τι ακριβώς θέλεις; Να δω που εμφανίζει το ποσοστό (98%). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Λογικά από την υγεία μπαταρίας Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Να δω που εμφανίζει το ποσοστό (98%). Μόνο viber αν θέλεις Η διαδικασία για να βάλεις εδώ μια φωτογραφία μου σπάει άκρως τα νεύρα. Μόνο αίτηση στο υπουργείο που δεν χρειάζεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Δεν έχεις Tapatalk; Από το κινητό πώς μπαίνεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Δεν έχεις Tapatalk; Από το κινητό πώς μπαίνεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Από την mobile σελίδα στον chrome η στον safari Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Από την mobile σελίδα στον chrome η στον safari Πωπω πικρααα, δοκίμασε Tapatalk να σωθείς, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Πωπω πικρααα, δοκίμασε Tapatalk να σωθείς, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα Sent from my iPhone using Tapatalk Έχω προσπαθήσει πολλές φορές Το θεωρώ αρκετά δύσχρηστο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Τρεις καρτέλες είναι, το «χρονοδιάγραμμα» που σου δείχνει οτιδήποτε στέλνεται σε όλα τα threads του φόρουμ, η δεύτερη «με συμμετοχή» που σου δείχνει τα thread μόνο που εχεις συμμετάσχει και η τριτη «ακολουθείτε» που σου δείχνει μόνο αυτά που έχεις υπό παρακολούθηση. Δεν υπάρχει κάτι πιο βολικό, πιστεύω χωρίς αυτό δε θα είχα ούτε το 1/10 των μηνυμάτων μου Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Τρεις καρτέλες είναι, το «χρονοδιάγραμμα» που σου δείχνει οτιδήποτε στέλνεται σε όλα τα threads του φόρουμ, η δεύτερη «με συμμετοχή» που σου δείχνει τα thread μόνο που εχεις συμμετάσχει και η τριτη «ακολουθείτε» που σου δείχνει μόνο αυτά που έχεις υπό παρακολούθηση. Δεν υπάρχει κάτι πιο βολικό, πιστεύω χωρίς αυτό δε θα είχα ούτε το 1/10 των μηνυμάτων μου Sent from my iPhone using Tapatalk Είμαστε off topic Όποιος χρειάζεται κάτι μέσο pm του στέλνω screenshot η ότι άλλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Φοβερή μπαταρία η 11.3 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Πωπω πικρααα, δοκίμασε Tapatalk να σωθείς, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα Sent from my iPhone using Tapatalk Ανάλογα σε πόσα φόρουμ δραστηριοποιείται κάποιος. Εγώ που ασχολουμένων σε 3-4 μια χαρά είμαι με τον browser και γλυτώνω την κατανάλωση μπαταρίας από το Tapatalk. Το χρησιμοποίησα λίγες μέρες και το έβγαλα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lag_chris Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Φοβερή μπαταρία η 11.3 Sent from my iPhone using Tapatalk Θα βγάλουν νέα beta...και θα είναι καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Μπορούμε να κάνουμε ανέπαφες συναλλαγές με το 7αρι? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Μπορούμε να κάνουμε ανέπαφες συναλλαγές με το 7αρι? Προσπάθησα να κάνω πληρωμή μέσο ibank pay αλλά δεν τα κατάφερα Δεν ξέρω από άλλη τράπεζα Νομίζω όμως πως δεν θα βρω άκρη με τίποτα γιατί έψαξα τι και πως χωρίς να καταλάβω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Κλειδωμένο NFC; Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Κλειδωμένο NFC; Δεν ξέρω ποια μηχανήματα υποστηρίζει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts