pik. Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Πόσα MBps πιάνει η σύνδεση σου; Εμένα μπιάνει 4-5(δράμα:() και δεν κατέβαιναν. Όταν ανέβηκα Θεσσαλονίκη στο πατρικό μου που πιάνουν 10 Mbps κατέβηκαν μια χαρά.. λες να φταιει αυτο; απαπα θα δω αμεσως. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Δε βρισκω topic για αγγελιες.Αν ενδιαφερεται καποιος πουλαω 7 plus matt black 32gb 2 μηνων. Στειλτε μου inbox.Αν ειναι λαθος που το γραφω εδω παρακαλω να διαγραφει ,απλως δεν βρηκα αγγελιες στο myphone γι αυτο το εγραψα εδω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Δεν βρισκεις τις αγγελιες γιαιτ πρεπει να εχεις πανω απο 100 ποστ ωστε να μπορεις να μπεις "buy & sell" Που ειναι οι αγγελιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Δεν βρισκεις τις αγγελιες γιαιτ πρεπει να εχεις πανω απο 100 ποστ ωστε να μπορεις να μπεις "buy & sell" Που ειναι οι αγγελιες. ααα καταλαβα! ευχαριστω για την πληροφορια!! δεν το ηξερα και απο χθες ψαχνω και ξαναψαχνω και δεν εβρισκα τιποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. January 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2018 Και γω πουλαω ενα iphone 7 plus 128gb matt black 5 mhnwn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Υπάρχει ένα bug που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί Όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή, σέρνω από κάτω το control center και ανοίγω την αριθμομηχανή Μετά που θα κάνω κάποιες πράξεις θέλω να βγω και δεν μ αφήνει Πατάω το home και μου ζητάει κωδικό για να ξεκλειδώσει η συσκευή Δεν κλείνει η αριθμομηχανή και να με ξανά εμφανίσει την οθόνη κλειδώματος Η θα βάλω κωδικό και θα ξεκλειδώσει εντελώς πηγαίνοντας home screen η θα μείνει ανοιχτή η αριθμομηχανή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Γιατί το θεωρείς bug; Αφού χρησιμοποιείς μια εφαρμογή του κινητού ενώ αυτό στην ουσία είναι κλειδωμένο. Λογικό είναι να σου ζητάει να βάλεις αποτύπωμα ή το ID, όταν πατάς το home button για βγεις από την αριθμομηχανή. Στην ίδια λογική είναι και η φωτογραφική μηχανή. Εάν τραβήξεις κάποιες φωτό ενώ είναι κλειδωμένο το κινητό, βλέπεις μόνο όσες έχεις τραβήξει εκείνη τη στιγμή. Δεν σε αφήνει να δεις καμία άλλη από το αρχείο Φωτογραφίες, εκτός κι αν ξεκλειδώσεις το κινητό. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Γιατί το θεωρείς bug; Αφού χρησιμοποιείς μια εφαρμογή του κινητού ενώ αυτό στην ουσία είναι κλειδωμένο. Λογικό είναι να σου ζητάει να βάλεις αποτύπωμα ή το ID, όταν πατάς το home button για βγεις από την αριθμομηχανή. Στην ίδια λογική είναι και η φωτογραφική μηχανή. Εάν τραβήξεις κάποιες φωτό ενώ είναι κλειδωμένο το κινητό, βλέπεις μόνο όσες έχεις τραβήξει εκείνη τη στιγμή. Δεν σε αφήνει να δεις καμία άλλη από το αρχείο Φωτογραφίες, εκτός κι αν ξεκλειδώσεις το κινητό. Ναι αλλά αν πατήσεις το home τότε φεύγει από την φωτογραφική και σε πάει στην lockscreen Ενώ στην αριθμομηχανή δεν φεύγει. Ζητάει κωδικό για να πάει στην home screen Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι κάτοχος μερικών ημερών ενός iPhone 7plus και έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι σε κλήση, δεν ενεργοποιούνται τα δεδομένα 3G ή 4G και δεν έχω internet. Έχω COSMOTE, παίζει ρόλο η εταιρεία ή θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια ρύθμιση εγώ στο κινητό για να τα δουλεύω και τα 2 ταυτόχρονα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι κάτοχος μερικών ημερών ενός iPhone 7plus και έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι σε κλήση, δεν ενεργοποιούνται τα δεδομένα 3G ή 4G και δεν έχω internet. Έχω COSMOTE, παίζει ρόλο η εταιρεία ή θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια ρύθμιση εγώ στο κινητό για να τα δουλεύω και τα 2 ταυτόχρονα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! Όταν είσαι σε κλήση τι σου γράφει δίπλα στο COSMOTE ? Νομίζω έχει να κάνει με την ισχύ του σήματος της περιοχής που είσαι, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Όταν είσαι σε κλήση τι σου γράφει δίπλα στο COSMOTE ? Νομίζω έχει να κάνει με την ισχύ του σήματος της περιοχής που είσαι, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ανάλογα την περιοχή μπορεί εν ώρα κλήσης να έχεις Ίντερνετ η να μην έχεις. Δεν φταίει η συσκευή είναι από το σήμα της κινητής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Ναι αλλά αν πατήσεις το home τότε φεύγει από την φωτογραφική και σε πάει στην lockscreen Ενώ στην αριθμομηχανή δεν φεύγει. Ζητάει κωδικό για να πάει στην home screen Εγώ όταν πατώ το home button, και στις δυο περιπτώσεις, ξεκλειδώνει το τηλέφωνο. Και αυτό είναι το λογικό, πιστεύω. Εκτός, εάν εννοείς ότι στην αριθμομηχανή δεν σου δουλεύει το touch ID. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι κάτοχος μερικών ημερών ενός iPhone 7plus και έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι σε κλήση, δεν ενεργοποιούνται τα δεδομένα 3G ή 4G και δεν έχω internet. Έχω COSMOTE, παίζει ρόλο η εταιρεία ή θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια ρύθμιση εγώ στο κινητό για να τα δουλεύω και τα 2 ταυτόχρονα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! Δηλαδή, όταν δουλεύεις το τηλ. με hands free, δεν έχεις ίντερνετ ενώ συνομιλείς; Ανοίγεις safari και δεν κατεβάζει καμία σελίδα; Πριν ξεκινήσεις τη συνομιλία, δίπλα Cosmote, σου βγάζει 3G ή 4G; Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Εγώ όταν πατώ το home button, και στις δυο περιπτώσεις, ξεκλειδώνει το τηλέφωνο. Και αυτό είναι το λογικό, πιστεύω. Εκτός, εάν εννοείς ότι στην αριθμομηχανή δεν σου δουλεύει το touch ID. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή, όταν δουλεύεις το τηλ. με hands free, δεν έχεις ίντερνετ ενώ συνομιλείς; Ανοίγεις safari και δεν κατεβάζει καμία σελίδα; Πριν ξεκινήσεις τη συνομιλία, δίπλα Cosmote, σου βγάζει 3G ή 4G; Παιδιά όταν έχω ενεργοποιήσει το 3G ή 4G και με παίρνει κάποιος τηλ. ή καλώ εγώ κάποιον, σβήνεται το 3G αυτόματα. Έχω δοκιμάσει να ανοίξω safari αλλά το τηλ. συμπεριφέρεται σαν να μην έχω Ίντερνετ καθόλου. Σε σας δηλαδή δεν συμβαίνει αυτό, λειτουργεί κανονικά το Ίντερνετ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Όχι, δεν συμβαίνει. Το δικό σου, πράγματι, έχει πρόβλημα σε αυτό το θέμα. Σε ποια έκδοση του iOS είσαι; Έχεις ενεργοποιήσει Ομιλία και Δεδομένα, από την Ενεργοποίηση 4G; Μήπως να κάνεις κάποιο Hard Reset; Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Εγώ όταν πατώ το home button, και στις δυο περιπτώσεις, ξεκλειδώνει το τηλέφωνο. Και αυτό είναι το λογικό, πιστεύω. Εκτός, εάν εννοείς ότι στην αριθμομηχανή δεν σου δουλεύει το touch ID. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή, όταν δουλεύεις το τηλ. με hands free, δεν έχεις ίντερνετ ενώ συνομιλείς; Ανοίγεις safari και δεν κατεβάζει καμία σελίδα; Πριν ξεκινήσεις τη συνομιλία, δίπλα Cosmote, σου βγάζει 3G ή 4G; Είπα και πιο πάνω ότι έχω ξεκλείδωμα με κωδικό Με Touch ID δεν ξέρω τι κάνει Αν βάλεις κωδικό και το δοκιμάσεις θα καταλάβεις ότι είναι bug Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι κανονικά Δεν είμαστε και τόσο άσχετοι όσο να ναι κάτι γνωρίζουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλημέρα. Δεν σε κατηγόρησα για ασχετοσύνη, απλά δεν το θεωρώ bug. Το Home button δεν έχει τη λογική της επιστροφής στην προηγούμενη οθόνη. Αν θέλεις να φύγεις από την εφαρμογή της αριθμομηχανής χωρίς να το ξεκλειδώσεις, πάτα το power button. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 (edited) Παιδιά όταν έχω ενεργοποιήσει το 3G ή 4G και με παίρνει κάποιος τηλ. ή καλώ εγώ κάποιον, σβήνεται το 3G αυτόματα. Έχω δοκιμάσει να ανοίξω safari αλλά το τηλ. συμπεριφέρεται σαν να μην έχω Ίντερνετ καθόλου. Σε σας δηλαδή δεν συμβαίνει αυτό, λειτουργεί κανονικά το Ίντερνετ;;; Πάρε τηλ στην εταιρεία κινητής που είσαι και ρίξε μπινελικια. Εμένα μόνο έτσι έστρωσε παλιότερα. Edited January 9, 2018 by thanoslam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Είπα και πιο πάνω ότι έχω ξεκλείδωμα με κωδικό Με Touch ID δεν ξέρω τι κάνει Αν βάλεις κωδικό και το δοκιμάσεις θα καταλάβεις ότι είναι bug Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι κανονικά Δεν είμαστε και τόσο άσχετοι όσο να ναι κάτι γνωρίζουμε Τασο το κανει και σε εμενα στο χρονομετρο, δεν ξερω εάν είναι bug ή ετσι δουλευουν πλεον οι εφαρμογες όταν είναι κλειδωμενο το κινητο. Εγω είμαι με touch id για ξεκλείδωμα και για μην ξεκλειδωνει όταν χρησιμοποιώ αυτές τις εφαρμογες με κλειδωμενο το κινητο, παταω το πλαινο κουμπι on/off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τασο το κανει και σε εμενα στο χρονομετρο, δεν ξερω εάν είναι bug ή ετσι δουλευουν πλεον οι εφαρμογες όταν είναι κλειδωμενο το κινητο. Εγω είμαι με touch id για ξεκλείδωμα και για μην ξεκλειδωνει όταν χρησιμοποιώ αυτές τις εφαρμογες με κλειδωμενο το κινητο, παταω το πλαινο κουμπι on/off. Πατάς το πλαϊνό κουμπι αλλά μετά όταν ξανά πιάνεις την συσκευή στα κεριά σου και πετάς το home για να ξεκλειδώσει, σε πηγαίνει στην αριθμομηχανή ή αντίστοιχα εσένα στο χρονόμετρο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Πατάς το πλαϊνό κουμπι αλλά μετά όταν ξανά πιάνεις την συσκευή στα κεριά σου και πετάς το home για να ξεκλειδώσει, σε πηγαίνει στην αριθμομηχανή ή αντίστοιχα εσένα στο χρονόμετρο Όχι Τασο, στην αρχικη οθονη κλειδώματος με βγαζει και εάν το ξεκλειδωσω, οι εφαρμογες (αριθμομηχανή/χρονομετρο) δεν είναι ανοιχτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Όχι Τασο, στην αρχικη οθονη κλειδώματος με βγαζει και εάν το ξεκλειδωσω, οι εφαρμογες (αριθμομηχανή/χρονομετρο) δεν είναι ανοιχτες. Εμένα με πάει στην εφαρμογή που άφησα ανοιχτή Πχ αριθμομηχανή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Το downgrade επιτρέπεται χωρίς shsh μεταδώστε το όσο μπορείτε ισχύει για όλα εκτός του 8/8+/Χ ακόμα και για ipad. Κάντε το και κρατείστε shsh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Χρησιμοποιεί κανείς το gboard? Αν ναι πέστε μου πως μπορώ (αν μπορώ) να βαλω το "ς" κάπου ώστε να μην χρειάζεται να κραταω πατημένο το "σ" ??? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Είμαι κάτοχος μερικών ημερών ενός iPhone 7plus και έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαι σε κλήση, δεν ενεργοποιούνται τα δεδομένα 3G ή 4G και δεν έχω internet. Έχω COSMOTE, παίζει ρόλο η εταιρεία ή θα πρέπει να ενεργοποιήσω κάποια ρύθμιση εγώ στο κινητό για να τα δουλεύω και τα 2 ταυτόχρονα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!! Καλησπέρα σας, Τελικά ήταν απενεργοποιημένη η επιλογή «τηλέφωνο» στο μενού: Ρυθμίσεις-Δεδομένα, και ως αποτέλεσμα είχε να μην είμαι συνδεδεμένος στο Ίντερνετ κάθε φορά που ήμουν σε κλήση. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Στα στατιστικά της μπαταρίας βλέπω ότι η εφαρμογή του YouTube έχει κατανάλωση μπαταρίας 9 λεπτά στο παρασκήνιο Η εφαρμογή αυτή δεν δουλεύει στο παρασκήνιο. Επίσης έχω κλειστές και τις ειδοποιήσεις της συγκεκριμένης εφαρμογής Τότε πως καταναλώνει στο παρασκήνιο;;; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts