Jump to content

iPhone 7 Plus

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επανέρχομαι στα της συσκευής, μέχρι στιγμής όλα καλά, ούτε θέμα με hissing noise αλλά ούτε το θέμα που είχε εμφανιστεί με το ακουστικό σε μερικές συσκευές. Για πρώτη εμπειρία με iPhone είμαι αρκετά ενθουσιασμένος. Η μπαταρία σε σχέση με το s7 edge που ήδη έχω και με την ίδια χρήση είναι σχεδόν στα ίδια (επιστρέφω το βράδυ σπίτι με περίπου 60% και στα 2)

Καταρχήν καλορίζικο. Θεωρώ ότι είσαι ο πλέον αρμόδιος να μας πεις διαφορες και υπέρ και κατά μεταξύ των δύο κορυφαίων κινητών αυτή την στιγμή.

Εμένα νομίζω έχει το πρόβλημα με τον ήχο που περνάει στο βίντεο! Ανεβάζω ένα κ οποίος μπορεί ας μου πει αν ακούγεται κάτι!

Δεν ανεβαινει απο iphone safari λεει!

Edited by nikosapost

Εμένα νομίζω έχει το πρόβλημα με τον ήχο που περνάει στο βίντεο! Ανεβάζω ένα κ οποίος μπορεί ας μου πει αν ακούγεται κάτι!

Δεν ανεβαινει απο iphone safari λεει!

τρέξε μια εφαρμογή πχ antutu και γύρνα την πλάτη (στο ύψος του μήλου) και βάλε την στο αυτί σου να μας πεις αν ακούς κάτι...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

τρέξε μια εφαρμογή πχ antutu και γύρνα την πλάτη (στο ύψος του μήλου) και βάλε την στο αυτί σου να μας πεις αν ακούς κάτι...

δεν ακουγεται τιποτα σε αναμονη η ενω ζοριζεται ο επεργαστης σε διαφορες εφαρμογες!ακουω ενα ήχο την ωρα αναπαραγωγης βιντεο αλλα δεν ξερω αν αυτος ειναι απο τον επεξεργαστη η αν ειναι το κλασσικο βουητο του μικροφωνου!!!αν μπορει καποιος ενα ανεβασει ενα βίντεο σε απολυτη ησυχια απο 7αρι που δεν έχει προβλημα θα ήταν χρήσιμο

Εμένα με πήραν τηλέφωνο από κατάστημα cosmote και με ρώτησαν αν ακόμα ενδιαφέρομαι για το 7 plus και αν ναι θα το έχουν σε 1-2 μέρες διαθέσιμο για να το πάρω. Με όλο αυτό το θέμα του hissing και επειδή εγώ δεν έχω την υπομονή ούτε την διάθεση να μπω σε διαδικασία πάρε κινητό, στείλε service, φέρε πίσω άλλο, τους ρώτησα σε περίπτωση θέματος με το κινητό ποια η πολιτική σας. Μου απάντησαν πως σε 3 μέρες γίνεται αντικατάσταση συσκευής αλλιώς από εκεί και πέρα πάει service.

Τι στον @#!$% να κάνω; Να πω ναι ή να καθίσω στα αυγά μου αφού έχω κινητό που με καλύπτει ακόμα και όταν πλέον γίνει άμεσα διαθέσιμο να το πάρω;

Αυτό το θέμα θα παρουσιαστεί με την μια αν βάλω και παίξω Asphalt 8/Xtreme ή τρέξω geekbench/antutu ή καθίσω να γράψω 4Κ βίντεο;

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Εμένα με πήραν τηλέφωνο από κατάστημα cosmote και με ρώτησαν αν ακόμα ενδιαφέρομαι για το 7 plus και αν ναι θα το έχουν σε 1-2 μέρες διαθέσιμο για να το πάρω. Με όλο αυτό το θέμα του hissing και επειδή εγώ δεν έχω την υπομονή ούτε την διάθεση να μπω σε διαδικασία πάρε κινητό, στείλε service, φέρε πίσω άλλο, τους ρώτησα σε περίπτωση θέματος με το κινητό ποια η πολιτική σας. Μου απάντησαν πως σε 3 μέρες γίνεται αντικατάσταση συσκευής αλλιώς από εκεί και πέρα πάει service.

Τι στον @#!$% να κάνω; Να πω ναι ή να καθίσω στα αυγά μου αφού έχω κινητό που με καλύπτει ακόμα και όταν πλέον γίνει άμεσα διαθέσιμο να το πάρω;

Αυτό το θέμα θα παρουσιαστεί με την μια αν βάλω και παίξω Asphalt 8/Xtreme ή τρέξω geekbench/antutu ή καθίσω να γράψω 4Κ βίντεο;

Μια χαρά είσαι. Μείνε έτσι σίγουρα μέχρι τις γιορτές θα λύσουν αυτά τα προβλήματα. Πάρε τότε συσκευή που θα είναι από τις καινούργιες παρτίδες

Nokia 8800 Scirocco

Λοιπόν μετά το πέρασμα από το 7 είπα να το ρίξω λίγο έξω γι αυτό και είμαι με 7plus ενώ στα χαρακτηρίστηκα / χρώματα / χώρα κράτησα τα ίδια δεδομένα 128 / mat black / Αγγλικό.

Έχουμε κατ εμε σαν σύγκριση τα εξής

Κάμερα σαφώς ανώτερη

Μπαταρία σαν plus (vs 6s plus ) περίπου στα ίδια επίπεδα +/- 10% καλύτερη

Επεξεργαστής σαν στήσιμο συσκευής εδώ έχω ακόμα την αίσθηση ότι το μικρό ήταν λίγο πιο γρήγορο (ίσως να κάνω λάθος / αλλά αυτή είναι η αίσθηση που έχω)

Κράτημα - αίσθηση τηλεφώνου ok μιλάμε για το plus - pluuuuusssss μοντέλο

Τέλος στο χέρι το δικό μου το plus είναι κάτι που ταιριάζει καλύτερα /κάποια άλλη διαφορά δεν έχω δει ενώ κλείνοντας να πω ότι θέμα θορύβου δεν έχω διαπιστώσει όσο κι αν το ζόρισα.

Αυτά.

Μείνε όπως είσαι. Δεν αξίζει να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, ειδικά στην Ελλάδα που το πιο πιθανό είναι να σε ταλαιπωρήσουν απίστευτα.

Φίλοι που το αγόρασαν εδώ στο ΗΒ είχαν το ίδιο πρόβλημα και το επέστρεψαν για επιστροφή χρημάτων, όπως έκανα και εγώ. Ήταν η καλύτερη επιλογή.

Πάμε για το επόμενο :(

Λογικά θα το έχω κι εγώ σήμερα, μάυρο matte 256gb, είχα το 6plus αλλά και το 6s plus οπότε θέλω να το τεστάρω και να δω πως θα μου κάτσει αν και πέρυσι πέρασα περισσότερο χρόνο με android και S7 Edge, να δούμε

Χθες παρελαβα το δικο μου 7 plus jet black 128 απο public. Παω σπιτι το σεταρω και τα σχετικα και κατοπιν παω στο talk time και βλεπω οτι γραφει 14 ωρες ομιλιας, ενω το κινητο ειναι καινουριο και δεν εχω μιλησει δευτερολεπτο! Σκεπτομενος οτι το τηλεφωνο το πηρα απο public (το οποιο ειναι ενα σοβαρο καταστημα) και ηταν σφραγισμενο υπαρχουν τεσσερα τινα.

1.- Ειτε ειναι refurbished απο την δικη μας αντιπροσωπια.

2.-Ειτε ειναι καποιο glitch-bug της εκδοσης του ios.

3.-Ειτε η apple τα τεσταρει.

4.-Ειτε τραβηξε talktime απο την προηγουμενη ios συσκευη μεσω icloud.

Ποια η γνωμη σας και τι μου προτεινεται να πραξω? Να σημειωσω οτι η συσκευασια ηταν πληρης, σφραγιςμενο με τη νεα πλεον ζελατινα που βαζει η apple (στο στυλ των κουτιων των macbook) και το προιον αψογο χωρις σημαδια που να υποδηλωνουν οτι ειναι ανακατασκευασμενο ή ξαναχρησιμοποιημενο. Επισης πηγα στο site της apple να τσεκαρω το coverage an support. Απο εκει δεν προκυπτει ημερομηνια ενεργοποιησης και φαινεται οτι η εγγυηση του iphone ληγει την 8-11-17 οποτε προκυπτει εμμεσα οτι ενεργοποιηθηκε την 8 η την 9-11-16 ( εγω το αγορασα την 09-11-16).

Proud to be Blackberry addict...

Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport

Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900

Χθες παρελαβα το δικο μου 7 plus jet black 128 απο public. Παω σπιτι το σεταρω και τα σχετικα και κατοπιν παω στο talk time και βλεπω οτι γραφει 14 ωρες ομιλιας, ενω το κινητο ειναι καινουριο και δεν εχω μιλησει δευτερολεπτο! Σκεπτομενος οτι το τηλεφωνο το πηρα απο public (το οποιο ειναι ενα σοβαρο καταστημα) και ηταν σφραγισμενο υπαρχουν τεσσερα τινα.

Ποια η γνωμη σας και τι μου προτεινεται να πραξω? Να σημειωσω οτι η συσκευασια ηταν πληρης, σφραγιςμενο με τη νεα πλεον ζελατινα που βαζει η apple (στο στυλ των κουτιων των macbook) και το προιον αψογο χωρις σημαδια που να υποδηλωνουν οτι ειναι ανακατασκευασμενο ή ξαναχρησιμοποιημενο. Επισης πηγα στο site της apple να τσεκαρω το coverage an support. Απο εκει δεν προκυπτει ημερομηνια ενεργοποιησης και φαινεται οτι η εγγυηση του iphone ληγει την 8-11-17 οποτε προκυπτει εμμεσα οτι ενεργοποιηθηκε την 8 η την 9-11-16 ( εγω το αγορασα την 09-11-16).

Set up as new έκανες ή επαναφορά από iCloud backup από κάποια άλλη συσκευή;

Μάλλον το δεύτερο Ε;

Nokia 8800 Scirocco

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι καινούργιο, καμία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πήρα χθες και είναι στο κουτί του για πώληση ήδη, δεν με έπεισε η κάμερα και επίσης μου φάνηκε μεγάλο και no point to keep ενώ έχω το πολύ καλό S7 Edge. Δεν είναι VS το νήμα το ξέρω, προσωπικά είδα ότι μέσα στο σπίτι το Edge βγάζει καλύτερα νυχτα με απαλό φωτισμό. Μπαταρία, οθόνη, λογισμικό όλα πολύ καλά απλά δεν μου έκατσε καλά, δεν με έπεισε να κάνω την μετάβαση, ίσως του χρόνου αν μαζευτεί λιγάκι η συσκευή... my two cents ευχαριστώ

Set up as new έκανες ή επαναφορά από iCloud backup από κάποια άλλη συσκευή;

Μάλλον το δεύτερο Ε;

Και ομως εκανα set up as a new phone. Αυτο ειναι που με προβληματιζει.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι καινούργιο, καμία.

Μακαρι, αλλα εχω ψιλοξενερωσει στη θεα των 14 ωρων..

Edited by enwsiths

Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport

Και ομως εκανα set up as a new phone. Αυτο ειναι που με προβληματιζει.

Μακαρι, αλλα εχω ψιλοξενερωσει στη θεα των 14 ωρων..

Το έκανες όπως λες αλλά μήπως μετα έβαλες back up από το προηγούμενο iPhone ? Γιατί αν το έκανες έτσι λογικό είναι να σου περάσει το χρόνο ομίλιας σου

Το ιδιο ακριβως αντιμετωπισα και εγω (το πηρα απο Sevenspot),εγραφε 8 ωρες!!!Μαλλον καποιο bug ειναι!!!Κοιτα να χαρεις την συσκευη σου και μην το σκεφτεσαι!!!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Σίγουρα είναι κάποιο bug από την στιγμή που έκανε setup is new κατευθείαν θα έπρεπε να μηδενίσουν οι χρόνοι.

Μαλλον καποιο bug θα ειναι ή το γεγονος οτι μετα μπηκα στο icloud. Σταματαω να ασχολουμαι αφου κατα τα αλλα το τηλεφωνο ειναι αψογο. Σας ευχαριστω παιδια για την ανταποκριση στο ερωτημα μου.

Εγώ πιστεύω παιδιά ότι είναι και θέμα της κάρτας SIM,δεν πιστεύω να συμβαίνει κάποιο σφάλμα του IOS γιατί και εγώ οποτε έχω κάνει restore χωρίς επαναφορά κάποιου backup , δηλ καθαρή εγκατάσταση ,μετά από λίγη ώρα εμφανίζεται ξανά όλο το ιστορικό κλήσεων που είχα πριν

Καλησπέρα. Και εγώ κάτοχος πλέον του iPhone 7 plus 128. Όλα τέλεια μέχρι στιγμής. Τσεκάρο και τον ήχο του βίντεο όπως αναφέρεται και μου φαίνεται φυσιολογικός. Καθώς το συγκρίνω και με το iPad Air 2 που έχω στην κατοχή μου. Απλά ακούγεται λίγο ποιο έντονα στο iPhone καθώς έχει πιο δυνατά ηχεία.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Πήγα να δω από τις φωτογραφίες μου τα βίντεο. Δε μ άφηνε να τα δώ παρά μόνο μέσω Ίντερνετ . Μου έτρωγε δεδομένα. Δεν είναι αποθηκευμένα στο τηλ αυτά ώστε να τα βλέπω κατευθείαν ; ξέρεις κανεις τι παίζει ώστε να τα βλέπω κανονικά ;

Καλησπέρα. Μια ερώτηση. Πήγα να δω από τις φωτογραφίες μου τα βίντεο. Δε μ άφηνε να τα δώ παρά μόνο μέσω Ίντερνετ . Μου έτρωγε δεδομένα. Δεν είναι αποθηκευμένα στο τηλ αυτά ώστε να τα βλέπω κατευθείαν ; ξέρεις κανεις τι παίζει ώστε να τα βλέπω κανονικά ;

Στον φάκελο Φωτογραφίες δεν είναι αποθηκευμένα αυτά ?Δεν χρειάζεται ιντερνετ για να δεις αυτά που είναι αποθηκευμένα στον φάκελο αυτό .Εκτός και εννοείς κάτι άλλο

Αυτό εννοώ. Όσο είχα Ίντερνετ έβλεπα τα βίντεο. Μετά που ήμουν στο δρόμο πήγα ν ανοίξω τα βίντεο δεν έπαιζαν. Είχε ένα ερωτηματικό , πατάω να δω και μ έλεγε εκτός σύνδεσης ... θέλει κάποια ρύθμιση. Ναι στο σύννεφο αποθηκευμένα όλα. Κανονικά

Αυτό εννοώ. Όσο είχα Ίντερνετ έβλεπα τα βίντεο. Μετά που ήμουν στο δρόμο πήγα ν ανοίξω τα βίντεο δεν έπαιζαν. Είχε ένα ερωτηματικό , πατάω να δω και μ έλεγε εκτός σύνδεσης ... θέλει κάποια ρύθμιση. Ναι στο σύννεφο αποθηκευμένα όλα. Κανονικά

Έχεις ενεργοποιημένη την βιβλιοθήκη φωτό icloud ? εάν ναι ίσως να μην έχουν συγχρονιστεί ακόμα με το icloud και να γίνεται αυτό,εαν είναι πολλά video ίσως να σου πάρει ώρα για να συγχρονιστούν με το icloude..εκτος και συμβαίνει κάτι άλλο

Βγήκε και η beta έκδοση του gear manager και συνδέθηκε με το τηλέφωνο το gear s2 που έχω και όλα μια χαρά! Έχω και ειδοποιήσεις από το plus και στο ρολόι

• The title was changed to iPhone 7 Plus
  • The topic was unpinned