Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 & 6681

petrosbeli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες HELP! :O

Κατι για κλειδωμενα αρχεια και τετοια...

Κλείδωμα αποστολής αρχείων ;)

Συζήτηση και λύσεις για την πολιτική απαγόρευσης αποστολής συγκεκριμένων τύπων αρχείων που υιοθέτησε η Nokia στα νεότερα κινητά Series 60.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για όσους δεν ξέρουν, ναι είναι ακριβό!!

Για όσους ξέρουν πέρνουν μια vodafone cu 3g και έχουν δωρεάν Internet μέχρι τέλος Ιουνίου.

Για καρτοκινητά δεν είναι κλειστό το APN internet.vodafone.gr?

το apn internet.vodafone.gr είναι κλειστό, αλλά το wapkarta.vodafone.gr είναι ανοιχτό και απο αυτό συνδέω το 6630 με τον υπολογιστή και 7 μήνες τώρα έχω τζάμπα DSL !!!

Απο τον Νοέμβριο που μπαίνω δεν έχω πληρώσει τίποτα. μπορώ να κατεβάζω αρχεία μέχρι 6.5mb (τραγούδια, προγράμματα) δυστυχώς, αλλά η περιήγηση με τον Firefox είναι απόλαυση! δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα μέχρι να φορτώσουν οι σελίδες. ;)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Κλείδωμα αποστολής αρχείων ;)

Συζήτηση και λύσεις για την πολιτική απαγόρευσης αποστολής συγκεκριμένων τύπων αρχείων που υιοθέτησε η Nokia στα νεότερα κινητά Series 60.

Ευχαριστω, nervous!

:( :(

Η κοπελια μου θα με σκοτωσει...... :(

Ευχαριστω, nervous! :( :(

Η κοπελια μου θα με σκοτωσει...... :(

Γιατι να σε σκοτωσει ,αφου στο 1ο μηνυμα του παραπανω θεματος

αναφερονται λυσεις (ProfiEplorer,Mobiluck και Symbian Expo Networker) :D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=597577#post597577

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Γιατι να σε σκοτωσει ,αφου στο 1ο μηνυμα του παραπανω θεματος

αναφερονται λυσεις (ProfiEplorer,Mobiluck και Symbian Expo Networker) :D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=597577#post597577

To Expo Networker pou einai? Fainontai Dead ta links... :-/

To Expo Networker pou einai? Fainontai Dead ta links... :-/

Δικιο εχεις ,ετσι ειναι , το Expo Networker ειχε βγει για μια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο απο την εταιρια του mobiluck για την εκθεση Symbian Expo 2004 και ηταν usable until the end of the 2004 .

iPhone 5S Space Grey

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαμαρτύρεστε.Το είχα, το πούλησα και σήμερα αγόρασα ένα από TIM.Το λειτουργώ μισή μέρα και δεν έχει παρουσιάσει τίποτα!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αστείο έτσι, με το καιρό θα δούμε.Πάντως του έκανα με τη μία hard reset και μορφοποίηση της 256αρας ΑΤΡ.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Θα την δω σε λιγο... Κρυψτε με! (προηγηθηκε τηλ επικοινωνια στην οποια μου διεμυνησε σαφως οτι θα φορτωσει το Battery Maintenance (java applet που αναλαμβανει να στραγγιξει την μπαταρια για πληρη επαναφορτιση χαρη συντηρησης, το κανει αναβοντας τα φωτα και... την ΔΟΝΗΣΗ :!: ) και θα εισαγαγει το κινητο που της προτεινα να αγορασει σε θυρα εξοδου μου :O :O :lol: :lol:

Dear nervous, το κοριτσι δεν ειναι H@X0r....

το apn internet.vodafone.gr είναι κλειστό, αλλά το wapkarta.vodafone.gr είναι ανοιχτό και απο αυτό συνδέω το 6630 με τον υπολογιστή και 7 μήνες τώρα έχω τζάμπα DSL !!!

Απο τον Νοέμβριο που μπαίνω δεν έχω πληρώσει τίποτα. μπορώ να κατεβάζω αρχεία μέχρι 6.5mb (τραγούδια, προγράμματα) δυστυχώς, αλλά η περιήγηση με τον Firefox είναι απόλαυση! δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα μέχρι να φορτώσουν οι σελίδες. ;)

oooop.! pos to kaneis auto...

se parakalw periegrapse tin diadikasia(ean sou einai eukolo me leptomeries)

se efxaristo. :cool: ;) :D

M E L O :innocent:

Το δοκίμασα αλλά με χρέωσε...

πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις να σου ενεργοποιήσουν το vf live 3g.

το απλό ναι,χρεώνει.

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Το σκέφτηκες καλά Mythozz να μπεις στo internet μέσω κινητού; Είναι πολύ ακριβό.

Exw idi:

1) Συνδεση μέσω GPRS... 40MB -- > 30 eyra to mina...

2) 3G me ta analoga dwrean ayti tin periodo...

Ayto pou ennoousa omws itan ayto pou eipe kai o asymvivastos. Egw thelw na serfarw sto net, mesa apo to 6680 alla gia syndesi na xrisimopoiw mesw Bluetooth thn DSL syndesi tou ypologisti mou. Den einai oti kalytero vevaia, alla voleyei otan thes na serfareis, na tsekareis email, na akous Virtual Radio unlimited ola ayta apo tin anesi tou diplou krevvatiou soy :p

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Exw idi:

Ayto pou ennoousa omws itan ayto pou eipe kai o asymvivastos. Egw thelw na serfarw sto net, mesa apo to 6680 alla gia syndesi na xrisimopoiw mesw Bluetooth thn DSL syndesi tou ypologisti mou. Den einai oti kalytero vevaia, alla voleyei otan thes na serfareis, na tsekareis email, na akous Virtual Radio unlimited ola ayta apo tin anesi tou diplou krevvatiou soy :p

Για την ώρα δεν υπάρχει. To GNUbox που έδινε τη λύση και έκανε το τηλέφωνο να νομίζει ότι πραγματοποιεί κλήση internet, ενώ χρησιμοποιεί τη σύνδεση του υπολογιστή μέσω Btooth, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα 6630/6680/6681 κλπ, γιατί η Nokia έκανε την πατάτα να συντομεύσει τους networking κώδικες των κινητών, με σημαντικότερη παράλειψη τη δημιουργία dialup κλήσης από το κινητό, όπως είχαν τα παλιότερα S60...

Εχει κανεις αλλος το προβλημα με την εφαρμογη "επεξεργασια βιντεο", την ανοιγει και μετα απο λίγο με πεταει εξω.

Σημερα εκανα φορματ στο κινητο αλλα το προβλημα παραμενει.

Μολις προσεξα πως εχω ενα καμμενο πιξελ στην οθονη.Αλλαζεται η συσκευη για αυτο το λόγο.

Time is time was time is not..

Μολις προσεξα πως εχω ενα καμμενο πιξελ στην οθονη.Αλλαζεται η συσκευη για αυτο το λόγο.

Kai egw exw sto 7610 mono ena, kai den mou to allazan ekei oi #@!%$# stin nokia. Prepei lene na einai panw apo 2 kamena pixels. To piga mou to kratisan 5 meres gia elegxo "upotithetai" kai meta piga kai to pira opws tous to eixa dwsei.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Kai egw exw sto 7610 mono ena, kai den mou to allazan ekei oi #@!%$# stin nokia. Prepei lene na einai panw apo 2 kamena pixels. To piga mou to kratisan 5 meres gia elegxo "upotithetai" kai meta piga kai to pira opws tous to eixa dwsei.

Πόσο καιρό το έχεις. Αν το έχεις λίγο καιρό, και το καλύπτει και η εγγύηση, τότε πάρε το ΙΝΚΑ, να ΔΕΙΣ για πότε θα χ*στεί η Nokia πάνω της να στο αλλάξει.

Λες και έχει διαφορά αν το καμμένο pixel είναι 1 ή 2.

Και τα δύο, υποδηλώνουν προβληματικές ψευτοκατασκευές.

Τσσσσσς!

Πριν ένα χρόνο είχα το 6600 και ειχα και εγω ένα καμμενο pixel. Το πήγα στην AlphaCopy της Καλλιθεας (Θησεως απέναντι απο το Χαροκοπειο Πανεπιστήμιο) και απαιτησα να μου αλλάξουν την οθόνη. Το έκαναν χωρις να μου πουν τίποτα. Απλα πρέπει να τους δείξεις οτι δεν δέχεσαι να το πάρεις χωρις αλλαγή.

Exw idi:

Σε τρώω λάχανο. :p

ΤΙΜ Ιταλίας με πρόγραμμα Maxxi TIM Web Time

Με €20 το μήνα απ'τις 18 το απόγευμα μέχρι τις 8 το επόμενο πρωί εντελώς δωρεάν σερφάρισμα με UMTS/EDGE/GPRS και από τις 8 το πρωί μέχρι τις 18 το απόγευμα σου δίνουν 20ΜΒ για «επείγοντα» περιστατικά πχ mail στη δουλειά, κλπ.

Χθες κατέβαζα από Tucows ένα αρχείο των 10ΜΒ δοκιμαστικά, μετά το ενάμισι megabyte η ταχύτητα σταθεροποιείται κάπου στα 36-37Κ/s (που είναι κάπου 280-300kbps). Αν σκεφτούμε ότι το θεωρητικό max του τηλεφώνου μας είναι 384 πιστεύω η 300άρα που πιάνω στο ιταλικό δίκτυο της TIM είναι το λιγότερο καλή. :)

BTW, παρατήρησα πως είναι πολύ καλύτερο σε streaming data παρά σε bursts. Κοινώς είναι πολύ καλή λύση για κατέβασμα μεγάλων attachment.

Μια απ'τις επόμενες θα το αφήσω νύχτα να κατεβάζει ταινία... :cool:

Ελπίζω να μην το βρω ψημένο το πρωί. :worry:

Σε τρώω λάχανο. :p

ΤΙΜ Ιταλίας με πρόγραμμα Maxxi TIM Web Time

Με €20 το μήνα απ'τις 18 το απόγευμα μέχρι τις 8 το επόμενο πρωί εντελώς δωρεάν σερφάρισμα με UMTS/EDGE/GPRS και από τις 8 το πρωί μέχρι τις 18 το απόγευμα σου δίνουν 20ΜΒ για «επείγοντα» περιστατικά πχ mail στη δουλειά, κλπ.

Χθες κατέβαζα από Tucows ένα αρχείο των 10ΜΒ δοκιμαστικά, μετά το ενάμισι megabyte η ταχύτητα σταθεροποιείται κάπου στα 36-37Κ/s (που είναι κάπου 280-300kbps). Αν σκεφτούμε ότι το θεωρητικό max του τηλεφώνου μας είναι 384 πιστεύω η 300άρα που πιάνω στο ιταλικό δίκτυο της TIM είναι το λιγότερο καλή. :)

BTW, παρατήρησα πως είναι πολύ καλύτερο σε streaming data παρά σε bursts. Κοινώς είναι πολύ καλή λύση για κατέβασμα μεγάλων attachment.

Μια απ'τις επόμενες θα το αφήσω νύχτα να κατεβάζει ταινία... :cool:

Ελπίζω να μην το βρω ψημένο το πρωί. :worry:

Το μόνο κακό που λές φίλε μου πρόφι είναι ότι έδω η vodafone σε περιορίζει στα 6.5 mb να μπορούσαμε να κατεβάζουμε ταινίες καλά θα ήταν. :rolleyes:

Α ώστε είναι capped στην Ελλάδα; :(

Κρίμα γιατί κι εγώ Ελλάδα Vodafone έχω. Όλοι οι Telcos περιορίζουν το bandwidth;

Πάντως είμαστε σε καλό δρόμο, εγώ από τότε που πήρα 3G κινητό άλλαξε ο τρόπος που βλέπω το Internet. Ελπίζω μια απ'τις επόμενες Κυριακές να κάνω το πολυπόθητο όνειρο: παραλία με το notebook και paired με BT το 6680 σερφάροντας σε ευρυζωνικές ταχύτητες... :p

Ρε γαμώτο σκεύτομαι τώρα πως έχω καλομάθει με το 3g.Εκτώς του οτι είναι τζαμπα, η χαμηλότερη ταχύτητα που έχει είναι 7kb/s και τα βράδια πιάνει πάντα 37 με 42kb/s.

Στην τριπολη που έχω dial up έπιανα 5kb/s στην καλύτερη και ήμουν υπερευχαριστιμένος, τώρα με τι καρδιά να συνδεθώ με dial up; ασε που πρεπει να τρέχω και για κάρτες σύνδεσεις. :w00t:

:cry:

Χεχεχε... είναι κόλαση φίλε, σε καταλαβαίνω... και μετά σου λένε πάνε με την Microsoft και πάρε Windows smartphone. :rolleyes:

Επιστροφή στο κάρβουνο όταν μπορείς να έχεις σύντηξη; Γίνεται, δε γίνεται. ;)

Ρε γαμώτο σκεύτομαι τώρα πως έχω καλομάθει με το 3g.Εκτώς του οτι είναι τζαμπα, η χαμηλότερη ταχύτητα που έχει είναι 7kb/s και τα βράδια πιάνει πάντα 37 με 42kb/s.

Στην τριπολη που έχω dial up έπιανα 5kb/s στην καλύτερη και ήμουν υπερευχαριστιμένος, τώρα με τι καρδιά να συνδεθώ με dial up; ασε που πρεπει να τρέχω και για κάρτες σύνδεσεις. :w00t:

:cry:

Επιτέλους, δεν πρέπει να γίνουν δωρεάν αυτά τα πράγματα; Θυμάμαι παλιά που δεν είχα ούτε καν σταθερό, και ήμουν πάνω από έναν χρόνο με το GPRS της Κοτέ, οπότε μόνο με 30Ευρώ το μήνα (κατά τα άλλα ακριβό ποσό), είχα ταχύτητες λίγο καλύτερες της Dialup, όσο ήθελα, όπου ήθελα. Συν τα 10 δωρεάν μηνύματα της Κοσμοτέ κάθε μέρα μέσω ίντερνετ που τα έστελνα από το κινητό όπου κι αν ήμουν... χλιδή... ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ οι άτιμοι ένα χρόνο πριν.