gatokefalo Δημ. January 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2022 Παιδιά μια ερώτηση :) Αν βάλω το πρόγραμμα ( όχι φοιτητικό) το οποίο είναι 1gb + 200 λεπτά ομιλίας ( + δυο δώρα ) με 10ευρω κάθε μήνα , θα βάζω στο λογαριασμό μέσα 10 ευρώ και είμαι οκ η θα πρέπει να βάλω πχ 12 ευρώ για να μείνουν μέσα 10 ; Θα το κάνω με αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα .Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2022 Αν είσαι μέχρι 29 ετών , θα βάζεις 10 ευρώ τον μήνα. Αν είσαι μεγαλύτερος θα βάζεις 12 ευρώ τον μήνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. January 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2022 Αν είσαι μέχρι 29 ετών , θα βάζεις 10 ευρώ τον μήνα. Αν είσαι μεγαλύτερος θα βάζεις 12 ευρώ τον μήνα.Ευχαριστώ πολύ :) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 16 ώρες πριν, Vasileios said: Αν είσαι μέχρι 29 ετών , θα βάζεις 10 ευρώ τον μήνα. Αν είσαι μεγαλύτερος θα βάζεις 12 ευρώ τον μήνα. Σωστά αλλά αυτό προϋποθέτει να έχει εγγραφεί πρώτα στο μητρώο απαλλαγής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 Οποίο άτομο θέλει να έχει φοιτητικό what’s up ας μου στείλει μήνυμα για να στείλω πρόσκληση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. January 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2022 Έχει κάνει κανείς παραγγελία φοιτητικού αριθμού whatsup? Έχω κάνει αίτηση απο την Δευτέρα και δεν έχω πάρει πίσω καμία απάντηση. Είναι νορμάλ αυτο; Ούτε έναν αριθμό παραγγελίας... Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 (edited) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ 1000 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 600 ΜΒ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 3€! ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ Α(ΚΕΝΟ)88 ΣΤΟ 12565 ΜΕΧΡΙ 29/01/2022 Είναι κανείς άλλος που έχει ενεργοποιήσει την εν' λόγω προσφορά; Σας μετέφερε το υπόλοιπο των λεπτών και ΜΒ που είχατε συγκεντρώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή; Edited January 24, 2022 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 7 ώρες πριν, user_one said: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ 1000 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 600 ΜΒ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 3€! ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣΗ ΣΤΕΙΛΕ Α(ΚΕΝΟ)88 ΣΤΟ 12565 ΜΕΧΡΙ 29/01/2022 Είναι κανείς άλλος που έχει ενεργοποιήσει την εν' λόγω προσφορά; Σας μετέφερε το υπόλοιπο των λεπτών και ΜΒ που είχατε συγκεντρώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή; Δεν μου εμφανίζει αντίστοιχη προσφορά, ωστόσο σε άλλο φόρουμ χρέωσε το άτομο όσο έλεγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 Δεν αντιλέγω, 3€ θα χρεώσει. Το θέμα είναι αν μεταφέρει τα υπόλοιπα λεπτών και ΜΒ που έχω συγκεντρώσει. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2022 Δεν αντιλέγω, 3€ θα χρεώσει. Το θέμα είναι αν μεταφέρει τα υπόλοιπα λεπτών και ΜΒ που έχω συγκεντρώσει.Δεν τα μεταφέρει από δική μου εμπειρία πριν καιρό.Στάλθηκε από το SM-T860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ. Γι' αυτό ρώτησα να δω μήπως ήταν αστοχία του συστήματος. Οπότε μάλλον δεν αξίζει αφού είναι σαν να "πουλάς" το απόθεμα λεπτών & ΜΒ που έχεις συγκεντρώσει, για μόλις 4€.. Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capthookb Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 On 22/1/2022 at 9:04 ΜΜ, black3539 said: Έχει κάνει κανείς παραγγελία φοιτητικού αριθμού whatsup? Έχω κάνει αίτηση απο την Δευτέρα και δεν έχω πάρει πίσω καμία απάντηση. Είναι νορμάλ αυτο; Ούτε έναν αριθμό παραγγελίας... Είχα κάνει κι εγώ αίτηση για κανονικό whatsup, το Νοέμβριο.... Δε με εχουν παρει τηλέφωνο ακόμα. Μάλιστα μετά από λιγες ημέρες πήγα σε κατάστημα Cosmote (περισσότερα από 2) και μου είπαν όλα πως δεν έχουν κάρτες sim για whatsup, παρά μόνο για συμβόλαιο. Σε ερώτησή μου αν θα φέρουν, ή αν ξέμειναν, δε μου απάντησαν. Επίσης βλέπω διάφορες αγγελίες που πουλούν αριθμούς και κάρτες sim ιδιώτες. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Μακριά από τέτοιου είδους αγγελίες. Καλυτερα κάνε αίτηση για φορητότητα μέσω του whatsup, και όταν ενεργοποιηθείς να κάνεις αίτηση για φοιτητικό μέσω του app.Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 13 minutes ago, capthookb said: Είχα κάνει κι εγώ αίτηση για κανονικό whatsup, το Νοέμβριο.... Δε με εχουν παρει τηλέφωνο ακόμα. Μάλιστα μετά από λιγες ημέρες πήγα σε κατάστημα Cosmote (περισσότερα από 2) και μου είπαν όλα πως δεν έχουν κάρτες sim για whatsup, παρά μόνο για συμβόλαιο. Σε ερώτησή μου αν θα φέρουν, ή αν ξέμειναν, δε μου απάντησαν. Επίσης βλέπω διάφορες αγγελίες που πουλούν αριθμούς και κάρτες sim ιδιώτες. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται; Ααααα, ωραία πράγματα. Δεν γλυτώνω την επίσκεψη απο κατάστημα δηλαδή, να μου πουν απο κοντά τι γίνεται... Και στην Vodafone κάποτε υπήρχε η ίδια "ελλειψη", με το που ζήτησα αντικατάσταση SIM κατευθείαν βρήκαν... Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capthookb Δημ. January 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2022 Τελικά πέρασα απο ενα Γερμανό και έκανα τσακ μπαμ αίτηση φορητότητας. Σε δύο μέρες θα ενεργοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justindim Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Καλησπέρα σε όλους σας. Έχω ένα πρόβλημα και δεν ξερω αν μπορεί κάποιος να μου πρεοτείνει καμία λύση. Έχω τοποθετήση τη sim ενός φοιτητικόυ πακέτου σε ένα συναγερμό. Για να κάνω ανανέωση και ενεργοποίηση πακέτου μέσω της εφαρμογής ζητάει Login με κωδικό που έρχεται σε αυτό το νούμερο. Δυστυχώς το σπίτι που έχω το συναγερμό είναι μακριά και δεν μπορώ να πάω να βγαλω την κάρτα να την τοποθετησω στο κιινητό και να κάνω login στην εφαρμογη. Ξέρεις κανείς τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Αν είναι στο όνομά σου το νούμερο και έχεις κάποιο άλλο cosmote, θα μπορούσες να δοκιμάσεις με την εφαρμογή my cosmote.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justindim Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 1 hour ago, Mark_K said: Αν είναι στο όνομά σου το νούμερο και έχεις κάποιο άλλο cosmote, θα μπορούσες να δοκιμάσεις με την εφαρμογή my cosmote. Sent from my Galaxy S10e ΟΚ. σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 Και στο δικό μου, ακριβώς το ίδιο.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Αν είναι στο όνομά σου το νούμερο και έχεις κάποιο άλλο cosmote, θα μπορούσες να δοκιμάσεις με την εφαρμογή my cosmote.Sent from my Galaxy S10eΔεν χρειάζεται να είναι το κινητό στο όνομα σου για να το χειριστείς από την εφαρμογή.Στην δική μου την εφαρμογή έχω το δικό μου κινητό , τα κινητά από τις δύο φοιτήτριες ανηψιες μου και της φίλης μου της Αμερικανός που έρχεται στην Ελλάδα μια φορά τον χρόνο....όλα αυτά τα χειρίζομαι εγω και τα παρακολουθώ ως προς το υπόλοιπο και τους χρόνους μηνύματα μβ Sent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Αν είναι στο όνομά σου συνδέεται άμεσα χωρίς να χρειαστεί τίποτα και βλέπεις τα πάντα για όλα τα νούμερα που έχεις στην κατοχή σου. Εναλλακτικά φτιάχνεις cosmote id και συνδέεται με κωδικούς. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Αν είναι στο όνομά σου συνδέεται άμεσα χωρίς να χρειαστεί τίποτα και βλέπεις τα πάντα για όλα τα νούμερα που έχεις στην κατοχή σου. Εναλλακτικά φτιάχνεις cosmote id και συνδέεται με κωδικούς. Sent from my Galaxy S10eΑ μάλιστα για άμεση χρήση λες....Να μαι ειλικρινής αυτό δεν το ήξερα ότι γίνεται γιατί τώρα θα είναι ένα θέμα να το βγάλει από τον συναγερμό.. βέβαια θα το κάνει μια φορά και θα είναι για πανταSent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 Καλημερα στην παρεα. Επειδη εχω φαει τον κοσμο να βρω φοιτητικο whats up (προφανως νομοτυπα) παιζει πουθενα καμμια προσφορα σαν αυτες που εδιναν σε μετρο πχ. η κατι αναλογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. February 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2022 Αν δεν είσαι φοιτητής δεν έχει νομότυπο wuSent from my UMIDIGI Power 3 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts