Jump to content

Φοιτητικό what's up

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

Ξεκίνησα μεταπτυχιακό και ενδιαφέρομαι να βγάλω φοιτητικό WU.

Σε διάφορα καταστήματα Cosmote και Γερμανούς που ρώτησα πήρα αντικρουόμενες μεταξύ τους πληροφορίες:

Ενεργοποίηση: σε 2 μέρες έως και σε ένα μήνα, SIM: άλλος κάνει άμεση έκδοση φοιτητικής sim άλλος λέει να κάνω πρώτα κοσμοκάρτα και μετά κάποια στιγμή να μετατραπεί σε φοιτητικό, Κόστος: από 10 έως και 30 ευρώ, Δικαιολογητικά: σε άλλους φτάνει η φοιτητική ταυτότητα άλλος θέλει και βεβαίωση από τη σχολή...

Καταλαβαίνω ότι ο καθένας προσπαθεί να πουλήσει παράλληλα ό,τι περισσότερο μπορεί. Αν μπορεί μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει ποιες είναι οι πραγματικές απαιτήσεις και αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο κατάστημα να κάνω τη δουλειά μου στην περιοχή της Θεσσαλονίκης (Κέντρο - Ανατολικά)

Ευχαριστώ.

Έχουν έλλειψη σε sim αυτό λένε. Εγώ είχα το νούμερο μου wind έκανα αίτημα φορητότητας & όταν ήρθε η sim (7 ημέρες μετά) Μόλις παρέλαβα χάθηκε το σήμα στην wind. Φοιτητικό έγινα μετά από 2 μέρες. Πρώτα αποκτάς νούμερο wu & μετά κανείς αίτηση φοιτητικού. Σε cosmote να πας Όχι γερμανό. Μην σε βάλουν στο τρυπακι έχουμε καρτοσυμβολαιο φοιτητικό άμεσα διαθέσιμο & άλλες τέτοιες βλακείες, να επιμείνεις στο wu είναι καλύτερο όλων.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Η βίντεο κλήση μέσω δικτύου κινητής, όχι με δεδομένα.. Πατάω στην επαφή δηλαδή και αντί για κλήση πατάω βίντεο κλήση.. Πως χρεώνεται; απλή κλήση; τρώει τα λεπτά προς όλους; συγκεκριμένα πηρα προς βονταφον και όλα ήταν τέλεια.

Η βίντεο κλήση μέσω δικτύου κινητής, όχι με δεδομένα.. Πατάω στην επαφή δηλαδή και αντί για κλήση πατάω βίντεο κλήση.. Πως χρεώνεται; απλή κλήση; τρώει τα λεπτά προς όλους; συγκεκριμένα πηρα προς βονταφον και όλα ήταν τέλεια.

για να κάνεις βιντεο κληση φαντάζομαι χρειάζονται δεδομένα οπότε πρέπει να σου έφαγε ΜΒ.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

για να κάνεις βιντεο κληση φαντάζομαι χρειάζονται δεδομένα οπότε πρέπει να σου έφαγε ΜΒ.

κανονικά χρεώνεται σαν κλήση και όχι από τα mb internet!

κανονικά χρεώνεται σαν κλήση και όχι από τα mb internet!

ποιες συσκευές πλεον κάνουν βιντεοκλήση χωρίς εξωτερικό αππ (viber Κλπ) ;

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

Τα Samsung, σίγουρα μέχρι το s8 που έχω δοκιμάσει. Παλιότερα και Sony θυμάμαι, αλλά το xa1 plus που έχουμε δώσει στον πατέρα μου δεν το κάνει πλέον.

Sent from my moto g(6) play

Τα Samsung, σίγουρα μέχρι το s8 που έχω δοκιμάσει. Παλιότερα και Sony θυμάμαι, αλλά το xa1 plus που έχουμε δώσει στον πατέρα μου δεν το κάνει πλέον.

Από S8 σε S8+ μίλησα με βίντεο κλήση.. Ο ένας Cosmote ο άλλος Vodafone

Δεν είναι κάτι παράξενο. Δεν σε περιορίζει μόνο στον ίδιο πάροχο. Η βίντεο κλήση υπάρχει πολλά χρόνια, πριν ακόμη τα smartphones. Το ζήτημα είναι η χρέωση πως γίνεται. Αν σου παίρνει από τα λεπτά που έχεις προς το ίδιο δίκτυο ή προς όλους, τότε μια χαρά.

Από S8 σε S8+ μίλησα με βίντεο κλήση.. Ο ένας Cosmote ο άλλος Vodafone

και τι σε χρεωσε; .

μηνπως τα φοιτητικα πακετα του whats up δινουνε και κλησεις βιντεο προς ολα τα δικτυα οταν αγοραζεις πακετο με ομιλια προς ολους ; .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Οι βιντεοκλήσεις από όσο γνωρίζω χρεώνονται κανονικά σαν κανονική κλήση....οπότε εφόσον έχεις δωρεάν χρόνο ομιλίας ισχύει και αν κάνεις βιντεοκλήση.Εγώ προσωπικά μιλάω εδώ και καρό με βιντεοκλήση και μου αφαιρεί τον αντίστοιχο χρόνο από τον χρόνο ομιλίας χωρίς να μειώνει το χρηματικό μου υπόλοιπο και ας παίρνω σε άλλη εταιρία εκτός Cosmote.

Το ίδιο συμβαίνει νομίζω σε όλες τις εταιρίες κινητής εντός Ελλάδας.

Κάποτε θυμάμαι στα πακέτα έγραφε Χ λεπτά κλήσεων ή βιντεοκλήσεων. Τώρα τελευταία δεν το βλέπω να το αναφέρει.

Σε φοιτητικό what's up που κάλεσα σε άλλο what's up αφαιρεί από τα λεπτά προς what's up ότι δίνει δώρο την αρχή του μήνα.

Θα δοκιμάσω και σε άλλο νούμερο να δω.

Sent from my SM-G930F

φαντάζομαι αν δεν το υποστηρίζει ο αντιστοιχος dialer δεν μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση διαφορετικά;

απο άλλες συσκευές;

θυμάμαι παλιότερα επι εποχες SE K850i έκανα βιντεοκλήσεις κανονικά.

Από S8 προς S8+ από Cosmote σε Vodafone έκανα κανονικά κλήση, και λαμβάνω και αντίστροφα και μας τρώει από τα λεπτά προς όλους. Αυτό.

Προς Huawei δεν με αφήνει να καλέσω..

φαντάζομαι αν δεν το υποστηρίζει ο αντιστοιχος dialer δεν μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση διαφορετικά;

απο άλλες συσκευές;

θυμάμαι παλιότερα επι εποχες SE K850i έκανα βιντεοκλήσεις κανονικά.

Έχω την εντύπωση ότι μόνο οι συσκευές Samsung έχουν το προνόμοιο της βιντεοκλήσης από τα δίκτυα της κινητής σε android.

Η βιντεοκλήση δεν χρεώνεται εξτρα και καναναλώνεται όπως θα κάνατε απλή κλήση. Αν έχετε χρόνο σε whatsup μόνο τότε μόνο σε whatsup θα καταναλώνεται από τον χρόνο εκείνο....αν έχετε πακέτο για όλους τότε σε όποιο δίκτυο και να κάνετε βιντεοκλήση καταναλώνεται από τον χρόνο εκείνο.

Απαραίτητη προυπόθεση είναι να υποστηρίζεται η βιντεοκλήση και από τις δύο συσκεύες και να έχετε ανοιχτά τα δεδομένα κινητής και να υπάρχει νομίχζω και ένα υποτιπόδες πακετάκι internet.

Edited by makouin

Καλησπέρα!

Έχουν περάσει ήδη 9 ημέρες αφότου έκανα ηλεκτρονικά αίτηση να εγγράφων στη φοιτητική προσφορά κ ακόμα περιμένω...

Να υποβάλλω ξανά την αίτηση ή αυτή η καθυστέρηση είναι δικαιολογημένη?

Να σημειώσω πως είμαι ήδη συνδρομητής what's up οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξω κάρτα sim.

Ευχαριστώ!

SUPER ΦOITHTIKO ΔΩPO: ANANEΩΣE AΠO 10€ MEXPI 20/12/2018 KAI ΠAPE ΔΩPO 2GB ΓIA ENA MHNA!
Μήπως είναι για σένα μόνο. Εγώ δεν βλέπω τπτ στην εφαρμογή ούτε μου ήρθε κάποιο μνμ.

Μήπως είναι για σένα μόνο. Εγώ δεν βλέπω τπτ στην εφαρμογή ούτε μου ήρθε κάποιο μνμ.

μπορει....

Samsung S21 Ultra

Ήρθε και εμένα sms
Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

Καλησπέρα!

Έχουν περάσει ήδη 9 ημέρες αφότου έκανα ηλεκτρονικά αίτηση να εγγράφων στη φοιτητική προσφορά κ ακόμα περιμένω...

Να υποβάλλω ξανά την αίτηση ή αυτή η καθυστέρηση είναι δικαιολογημένη?

Να σημειώσω πως είμαι ήδη συνδρομητής what's up οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξω κάρτα sim.

Ευχαριστώ!

Εμένα είχε γίνει σε λίγες ώρες...δες το email που δήλωσες μήπως σου έχουν στείλει τίποτα διαφορετικά πάρε τηλέφωνο να δεις τι γίνεται.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

έκανα σήμερα ανανέωση και δεν μου ήρθαν τα 2GB που έλεγε το SMS. Συνδέθηκα στο chat της εφαρμογής cosmote και έκανα ερώτηση και μετά από λίγο μου ήρθε μήνυμα ότι πήρα τα 2gb

Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...

Καλησπέρα. Έχει κανείς κάποιον που μπορεί να μετατρέψει υπάρχοντα αριθμό whats up σε φοιτητικό;
Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση

Θα βρείς σε αγγελίες.

Ρώτησα διότι στη Χρ. Ευκαιρία τουλάχιστον δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια αγγελία για φοιτητικό whats up, παρά μόνο στις άλλες εταιρίες. Γι' αυτό σας παρακαλώ αν έχετε κάποιον που το κάνει αυτό, θα ήθελα να έρθω σε επαφή.

Ευχαριστώ :)

Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση