bill79 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Ελαφρως μεταχειρισμένο είναι η ιδανική λύση. Και μόνο μέσω του myphone βέβαια απο αξιόπιστους χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoTo Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καινούργιο! Έχεις τη χαρά κ την τιμή του ξετυλίγματος κ ίσως τη σιγουριά, ιδίως αν πρόκειται για επένδυση χρόνων. Αν πάλι σου περισσεύουν τα χρήματα ή χρειάζεσαι οπωσδήποτε κ άλλη συσκευη, τότε μπορείς να στραφείς στα μεταχειρισμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Επιλέγω ανάλογα με την περίπτωση. Γενικά προτιμώ καινούργιες συσκευές για να έχω κι εγώ τη χαρά του unboxing (ναι είναι και για μένα κάτι σαν ιεροτελεστία) αλλά πάντα ψάχνω και τις αγγελίες για κάτι που μπορεί να με συμφέρει, κοιτάζοντας προσεκτικά τις αξιολογήσεις των πωλητών πριν αποφασίσω να πάρω μεταχειρισμένο. Αντίστοιχα πουλάω κι εγώ συσκευές σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση/τιμή ανάλογα και με το πότε τις έχω αγοράσει. Edited August 28, 2016 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Επειδή τα κρατάω αρκετό χρονικό διάστημα, παίρνω συνήθως καινούρια. Μεταχειρισμένα σπάνια, αν θέλώ να δοκιμάσω κάτι καινούριο χωρίς να ξοδέψω πολλά λεφτά, μόνο από eBay Ευρώπης. Από myphone δεν έχω δοκιμάσει διότι οι πλείστες αγοραπωλησίες γίνονται χέρι με χέρι και που να πετάω τώρα στην Αθήνα... :rolleyes: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Πλέον μόνο καινούριο εδώ και χρόνια. Παλαιότερα αγόραζα μεταχειρισμενο από μαγαζί στην Αθήνα αλλά πλέον έχω σταματήσει γιατί είναι ρίσκο. Δεν ξέρεις τι ταλαιπωρία μπορεί να έχει φάει το κινητό απ τον προηγούμενο χρήστη και πόσο θα αντέξει στα χέρια σου.... Άσε που μπορεί να είναι κλεμμένο απ πουθενά και να του έχουν αλλάξει το imei... Και τα καινούρια μπορεί να χαλάσουν σύντομα αλά θα είμαι σίγουρη για την χρήση τους ή ότι δεν το κλαίει κάποιος.. --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Edited August 28, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 προτιμώ καινούριο, δεν θα έλεγα οχι βέβαια σε μεταχειρισμενο βιτρίνας.. αρκεί να ειναι απο αξιόπιστο άτομο που γνωρίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Εγω απορω ολοι οσοι αγοραζουν "καινουριο" απο Κινα, που βρισκουν την χαρα του ανοιγματος καινουριου, αφου ηδη ερχεται ανοιγμενο και καστομαρισμενο. "καινουριο" απο Κινα εγω, ή μεταχειρισμενο στον ενα μηνα αγορας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καινούριο ή κανένα πεταμένο φίλων στην ανάγκη. Δεν έτυχε ποτέ να πάρω μεταχειρισμένο. Μόνο στη τελευταία αγορά το σκέφτηκα αλλά προτίμησα να τολμησω την αγορά από κινα. Καινούριο κινέζικο στο 2μηνο και κάτι από το launch, η τελευταία αγορά. Η επόμενη θα είναι πάλι από κνα αλλά με συσκευή που θα έχει παίξει κάνα εξάμηνο, ώστε να έχει μειωθεί αρκετά η ήδη vfm τιμή. Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undo77 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Πάντα καινούργιο κινητό και ας στοιχίζει και λίγα χρήματα παραπάνω...και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο με θέματα εγγύησης... Παράθεση ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ...Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΌΛΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 ΤΟΥ κουτιού πάντα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μέχρι στιγμής όλα τα τηλέφωνα που έχω πάρει ήταν καινούργια εκτός από ένα που είχα πάρει μεταχειρισμένο από κατάστημα στην Αθήνα στο κέντρο. Δεν απορρίπτω βέβαια εξ ορισμού τα μεταχειρισμένα αλλά γενικά προτιμώ καινούργια που έχουν κυκλοφορήσει πολλούς μήνες και έχει πέσει αισθητά η τιμή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καινουργιο μονο, απλα πλεον οχι σε καθε αναβαθμιση των εταιρειων, αλλα οταν χρειαζεται! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καινούργιο πάντα γιατί ξέρω από την αρχή τι έχω και αναλόγως ξέρω να συμπεριφερθώ στα θετικά-αρνητικά κουσουρια του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καινούριο αλλά πάντα όχι Day one. Μετά από λίγους μήνες ώστε να έχει πέσει η τιμή του κάπως. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Επειδη δεν αλλαζω συχνα κινητα, περνω οτι μου δινουν απο την οικογενεια, αν αγορασω ομως μονο καινουργιο. Για καποιον που αλλαζει ομως συχνα κινητα τον συμφερει να παρει ενα μεταχειρισμενο σε πολυ καλη κατασταση με πολυ λιγοτερα χρηματα. ;) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Προσωπικα εχω ξεπερασει το θεμα με την "ζελατινα" οποτε δεν με πειραζει να ειναι μεταχειρισμενο, αρκει να ειναι πενα -αριστη κατασταση- Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Από myphone δεν έχω δοκιμάσει διότι οι πλείστες αγοραπωλησίες γίνονται χέρι με χέρι και που να πετάω τώρα στην Αθήνα... :rolleyes: Υπάρχουν sites που αναλαμβάνουν να εγγυηθούν την αγορά για εσένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Υπάρχουν sites που αναλαμβάνουν να εγγυηθούν την αγορά για εσένα. ΟΚ Ευχαριστώ :) Έχεις υπόψη σου κάποια, να το ψάξω; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts