B2004 Δημοσιεύτηκε August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 24, 2016 Καλησπερα παιδια , Ελπιζω να εισαστε καλα. Λοιπον ειμαι σε κατασταση να αγορασω νεα συσκευη , εχω δει πολλες απο κοντα , εχω δει απειρα video κτλ.. ΑΛΛΑ ως ελληνας , κλασσικα αναποφασιστος. Ειμαι αναμεσα σε αρκετες -S7 edge αν ναι black or silver or gold ? -s7 -S6 edge plus silver -iphone 6s plus or 6s ? -p9 or p9 plus - LG G5 - MATE 8 Eυχαριστω θερμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 s7 edge > s7 > p9 plus > p9 > lg g5 Αν θες apple πας σε iphone, είναι όσο καλό είναι και το s7 στο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Ωραίος ο Γιάννης....;) S7 edge και, άντε μετά, P9 από εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπερα παιδια , Ελπιζω να εισαστε καλα. Λοιπον ειμαι σε κατασταση να αγορασω νεα συσκευη , εχω δει πολλες απο κοντα , εχω δει απειρα video κτλ.. ΑΛΛΑ ως ελληνας , κλασσικα αναποφασιστος. Ειμαι αναμεσα σε αρκετες -S7 edge αν ναι black or silver or gold ? -s7 -S6 edge plus silver -iphone 6s plus or 6s ? -p9 or p9 plus - LG G5 - MATE 8 Eυχαριστω θερμα ! note 7.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εχω σ7 αλλα αν ξανααγοραζα θα πηγαινα στο ετζ καθαρα και μονο επειδη ειναι ακομη πιο ομορφο απο το μικρο. (Ασημενιο ή μαυρο!! :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 αν δε πας στο νοτε 7, πανε στο 7 edge. στο 6s+ αν θες να δοκιμασεις/λειτουργήσεις το ios Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B2004 Δημ. August 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Δηλαδη ...για G5 ουτε λογος ... :rolleyes: ? Το εχω δει , το εχω λειτουργησει... Το μονο που δεν γνωριζω...ειναι το usuage της μπαταριας , ειναι στυλ S6 ? πχ ...καλυτερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Δηλαδη ...για G5 ουτε λογος ... :rolleyes: ? Το εχω δει , το εχω λειτουργησει... Το μονο που δεν γνωριζω...ειναι το usuage της μπαταριας , ειναι στυλ S6 ? πχ ...καλυτερα ? Οι συσκευές που έχεις βάλει δεν έχουν κάνα κοινό μεταξύ τους. Απο την στιγμή που δεν παίζει θέμα οικονομικό και δεν έχεις πει τι ζητας, θεωρητικά ή καλύτερη επιλογή είναι το edge για να είμαστε ακριβής αφού έχει ίδιο hw με το note χωρις πένα και iris scanner αλλά με μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Δηλαδη ...για G5 ουτε λογος ... :rolleyes: ? Το εχω δει , το εχω λειτουργησει... Το μονο που δεν γνωριζω...ειναι το usuage της μπαταριας , ειναι στυλ S6 ? πχ ...καλυτερα ? Δεν έχεις δώσει κάποια βασικά κριτήρια που θέλεις ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στο τι θέλεις αλλά όπως είπε και ο φίλος πριν το note 7 και το s7 edge είναι τα καλύτερα. Αν δεν σε ενδιαφέρουν μάλιστα τα s-pen και iris scanner τότε το edge είναι μία άριστη και αρκετά φθηνότερη επιλογή. Εάν πάλι ψάχνεις value for money συσκευή τότε το G5 είναι μία ιδανική επιλογή για τα χρήματα που κοστίζει. Η μπαταρία του είναι λίγο καλύτερη από το S6 αλλά επιπλέον έχεις και την δυνατότητα να έχεις και δεύτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Δηλαδη ...για G5 ουτε λογος ... :rolleyes: ? Το εχω δει , το εχω λειτουργησει... Το μονο που δεν γνωριζω...ειναι το usuage της μπαταριας , ειναι στυλ S6 ? πχ ...καλυτερα ? Απλώς τα άλλα είναι καλύτερα (και ακριβότερα). Προφανώς αν δεν έχεις budget για τα άλλα το G5 είναι ένα πολύ καλό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπερα παιδια , Ελπιζω να εισαστε καλα. Λοιπον ειμαι σε κατασταση να αγορασω νεα συσκευη , εχω δει πολλες απο κοντα , εχω δει απειρα video κτλ.. ΑΛΛΑ ως ελληνας , κλασσικα αναποφασιστος. Ειμαι αναμεσα σε αρκετες -S7 edge αν ναι black or silver or gold ? -s7 -S6 edge plus silver -iphone 6s plus or 6s ? -p9 or p9 plus - LG G5 - MATE 8 Eυχαριστω θερμα ! Λοιπον,καταρχας θα προτεινα να δεις και το Oneplus 3 σαν συσκευη.Δευτερον θελεις Android ή iOS? Απο τη λιστα θα επαιρνα s7 απλο ή edge,p9 απλο ή plus,iPhone 6s.Για MATE 8 δεν εχω αποψη ουτε το εχω δει.Οσο για G5 δεν μου αρεσει καθολου σαν συσκευη συν οτι η Lg στις ναυαρχιδες παντα εχει θεματα.Σε G3 και G4 ειχε αρκετα προβληματα,που ηταν σοβαρα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B2004 Δημ. August 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Το οneplus 3 εχω ακουσει φοβερα πραγματα...αλλα δεν το βρισκω πουθενα διαθεσιμο σε καταστημα εδω ..skroutz κτλ διαθεσιμο.. Ελεγα το G5 οχι για budget μονο...ως εμφανιση εξωτερικη κατασκευη απλα ΟΚΕΙ. αλλα ως επιδοσεις hardware ...ειναι ισαξιο S7 με καλυτερη καμερα ελαχιστα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 S7 edge πρωτη επιλογη και μετα θα κοιτουσα για P9 plus :) Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Το οneplus 3 εχω ακουσει φοβερα πραγματα...αλλα δεν το βρισκω πουθενα διαθεσιμο σε καταστημα εδω ..skroutz κτλ διαθεσιμο.. Ελεγα το G5 οχι για budget μονο...ως εμφανιση εξωτερικη κατασκευη απλα ΟΚΕΙ. αλλα ως επιδοσεις hardware ...ειναι ισαξιο S7 με καλυτερη καμερα ελαχιστα . Για το Oneplus,το αγοραζεις απο το σαιτ της oneplus και στο στελνουν ελλαδα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B2004 Δημ. August 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Για το Oneplus,το αγοραζεις απο το σαιτ της oneplus και στο στελνουν ελλαδα. Δυστυχως για εμενα , σε εχω προλαβει ηδη φιλε μου...Και εχουν σταματησει εως 12/09/2016 ....απο το site για ελλαδα αποστολες.....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts