jois21 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Παλιο. Γραμμενο σε τοιχο (εποχη γιουροβιζιον): "Στη Γαλλια ρυχνουν νομους, εμεις ακουμε Βυσση. Αγαλι αγαλι ερχεται το Γ..μπιιιιιπ σι" Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 «Μπορώ να προσθέσω ότι αν ο άνδρας δεν έχει περάσει ένα 24ωρο σε νησί του Αιγαίου, με παρέα συμπατριώτισσα που ανακάλυψε ότι έχει κάνει λάθος στο μέτρημα των ημερών και της ήρθε περίοδος την πρώτη μέρα των διακοπών δεν ξέρει τι πάει να πει μουρμούρα.» Aπό άρθρο του Πανούτσου που σχολιάζει τη φράση: «Εάν ο άνδρας δεν έχει πηδήξει δεκαεξάρικο και δεν έχει κάνει φυλακή, δεν είναι άνδρας». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 «Μπορώ να προσθέσω ότι αν ο άνδρας δεν έχει περάσει ένα 24ωρο σε νησί του Αιγαίου, με παρέα συμπατριώτισσα που ανακάλυψε ότι έχει κάνει λάθος στο μέτρημα των ημερών και της ήρθε περίοδος την πρώτη μέρα των διακοπών δεν ξέρει τι πάει να πει μουρμούρα.» Aπό άρθρο του Πανούτσου που σχολιάζει τη φράση: «Εάν ο άνδρας δεν έχει πηδήξει δεκαεξάρικο και δεν έχει κάνει φυλακή, δεν είναι άνδρας». Το θέλω αυτό το άρθρο!!!! Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Το θέλω αυτό το άρθρο!!!! http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=97843 Πάρ'το. Το πρώτο μισό ασχολείται με το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Το υπόλοιπο σε ενδιαφέρει. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Ποιος/τι είναι ο Πανούτσος; Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Δύο περιστατικά θυμάμαι στο πρώτο τα πίναμε έντονα έξω μέχρι που μια φίλη αρχίζει να μας δείχνει κάτι φωτογραφίες από τις διακοπές της,ξαφνικά εμφανίζεται στις φωτογραφίες μια φίλη της με τεράστιο,πραγματικά τεράστιο στήθος γυρνάει ένας δικός μας αναμένος και ψιλοτύφλα και ακολουθεί ο διάλογος: -Πάναγια μου Σουμελά,ποιά είναι αυτή ρε Μαρία; -Α,αυτή είναι η φίλη μου η Ερμιόνη -Αμ αυτή δεν ειν' η Ερμιόνη Μαρία,αυτή είναι η ορμόνη.. Και το δεύτερο, είμαστε πατρίδα (Χαλκιδική) και γυρνάμε με το ΚΤΕΛ απ'τα μπάνια,εκείνη την εποχή είχε γίνει ένα σκάνδαλο με κάτι τανκς που πήγε να αγοράσει ο Τσοχατζόπουλος όσοι θυμούνται θα καταλάβουν,το λεοφωρείο είναι τίγκα και έχει 42 βαθμούς,κάνουμε στάση κατεβαίνει όλος ο κόσμος αλλά δύο γερμανίδες 150 κιλά η κάθε μια δεν την παλεύουν με τίποτα και αργούν αφάνταστα,οπότε γυρνάει ο οδηγός και τις λέει: άντε γρήγορα,άντε schnell βρε Leopard.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 μια μερα ειχα παει για ψώνια και είχα συναντησει στο δρόμο τον πρωην "καλό" μου.μου λεει πάμε για καφε???? του λεω ΝΑΙιιιι με παιρνει με το μηχανακι του και φτανουμε απ'εξω απο την καφετέρια την ώρα που ανεβαιναμε στα σκαλοπατια..(αχ εκεινα τα σκαλοπατια...)μου λεει : "ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!!!@#$%$#!!!!" Ο_Ο έτσι έμεινα εγω... εκεινη τη στιγμή μου ερχοταν να σκάσω απ'τα γέλια αλλα και να κλαίω απο την ντροπή..του είπα εγω δεν εχω μια και εφυγα Από τοτε δεν ξαναεμεινα ποτε από λεφτα όταν πηγαινα για ψώνια!!χαχα αλλα όταν οι "αντρες" οταν σε καλουν για εξοδο πληρωνουν συνηθως........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Η ατάκα που είναι; :rtfm: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Η ατάκα που είναι; :rtfm: Την ίδια απορία είχα και εγώ...:O Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 "Τα λέμε αύριο ίδια μέρα και ώρα" - Αθάνατο Τοπικό Ραδιόφωνο Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Σήμερα το πρωί(5:30) πηγαίνοντας στην δουλειά ήθελα να πάρω μπουγάτσα. Μπροστά στο μαγαζί ήταν ένα C3 (θαλασσί) βγαίνει μία κοπέλα που ήταν συνοδηγός και μπαίνει στο μαγαζί ενώ ο οδηγός πάει λίγο μπροστά το αμάξι του, εγώ πάω και βάζω το δικό μου (Ibiza θαλασσί) στο σημείο που το είχε σβήνω και κατεβαίνω, δεν προλαβαίνω να κλειδώσω και η κοπέλα βγαίνει από το μαγαζί και πάει και ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού από το δικό μου αμάξι , ο φίλος της απο το C3 να κορνάρει... η κοπέλα με κοιτάει και της λέω 'δεν έχετε IBIZA'. Η κοπέλα λύθηκε στα γέλοια. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Σήμερα το πρωί(5:30) πηγαίνοντας στην δουλειά ήθελα να πάρω μπουγάτσα. Μπροστά στο μαγαζί ήταν ένα C3 (θαλασσί) βγαίνει μία κοπέλα που ήταν συνοδηγός και μπαίνει στο μαγαζί ενώ ο οδηγός πάει λίγο μπροστά το αμάξι του, εγώ πάω και βάζω το δικό μου (Ibiza θαλασσί) στο σημείο που το είχε σβήνω και κατεβαίνω, δεν προλαβαίνω να κλειδώσω και η κοπέλα βγαίνει από το μαγαζί και πάει και ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού από το δικό μου αμάξι , ο φίλος της απο το C3 να κορνάρει... η κοπέλα με κοιτάει και της λέω 'δεν έχετε IBIZA'. Η κοπέλα λύθηκε στα γέλοια. :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Αφού δεν μπήκε στο δικό σου και να δου πει " Τώρα έχουμε μωρό μου", πάλι καλά...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Σήμερα το πρωί(5:30) πηγαίνοντας στην δουλειά ήθελα να πάρω μπουγάτσα. Μπροστά στο μαγαζί ήταν ένα C3 (θαλασσί) βγαίνει μία κοπέλα που ήταν συνοδηγός και μπαίνει στο μαγαζί ενώ ο οδηγός πάει λίγο μπροστά το αμάξι του, εγώ πάω και βάζω το δικό μου (Ibiza θαλασσί) στο σημείο που το είχε σβήνω και κατεβαίνω, δεν προλαβαίνω να κλειδώσω και η κοπέλα βγαίνει από το μαγαζί και πάει και ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού από το δικό μου αμάξι , ο φίλος της απο το C3 να κορνάρει... η κοπέλα με κοιτάει και της λέω 'δεν έχετε IBIZA'. Η κοπέλα λύθηκε στα γέλοια. Είδα στο όνειρό μου προχθές ότι έπαθα το ίδιο...:lol: Αφού δεν μπήκε στο δικό σου και να δου πει " Τώρα έχουμε μωρό μου", πάλι καλά...:rolleyes: Η ατάκα που έλειπε...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Άστα να πάνε getolika και εγώ το ίδιο όνειρο χθες. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 paidia akouste kai ayto....apanthsh neyriasmenou ellhna pros amerikanaki kserola.....re kafala tou leei o ellhnas otan eseis trogate laxana sthn amerikh emeis edo sthn ellada pethainame apo xolhsterinh......................................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 paidia akouste kai ayto....apanthsh neyriasmenou ellhna pros amerikanaki kserola.....re kafala tou leei o ellhnas otan eseis trogate laxana sthn amerikh emeis edo sthn ellada pethainame apo xolhsterinh......................................... :respect: to Ellinaras-san! :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 χτες στα τσαμπιον μαρινοπουλος,στον διαδρομο με τις κονσερβες και πιο συγκεκριμενα στο ραφι με τα μανιταρια και το καλαμποκι κονσερβας μια κατσαριδα(απο αυτες τις μεγαλες τις μαυρες) ειναι αναμεσα σε 2 κονσερβες,οριζοντια τοποθετημενες(δλδ αποκλειεται να μπηκε εκει και να σφηνωσε,απλα ετσι μεταφερθηκε) η κυρια που την ειδε κανει παραπονα σε ενα νεαρο που δουλευει πιο περα και βαζει κατι αλλες κονσερβες στα ραφια(δεν ειμουν εκει απο την αρχη του διαλογου,οποτε μεταφερω οτι ακουσα) -μα δεν ειναι κατασταση αυτη.ολοκληρη κατσαριδα ,δεν την ειδατε;;πως το βαλατε στο ραφι; -σιγα κυρια μου!!εσυ μυρμηγκια και κατσαριδες δεν εχετε σπιτι σας;ολες πια το παιζετε νοικοκυρες στους αλλους.ετσι κι αλλιως δεν ειναι μεσα στην κονσερβα,εξω απο αυτην ειναι!!!:!::ninja: δεν ειναι και τοσο αστειο αν το καλοσκεφτει κανεις.απλα δειχνει την απαθεια ορισμενων,και την ανεκτικοτητα καποιων αλλων.απλα φανταστειτε αν στα ραφια μεταφερονται ετσι οι κονσερβες,τι γινεται στις αποθηκες:X:cold::spider::cat::kitty: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Γμτ..Και έχω να πάω σουπερμάρκετ το απόγευμα...:( Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Κάτι που θυμήθηκα βλέποντας ένα κατά τα άλλα άσχετο τόπικ. Πέρυσι στις πορείες κάποιοι συμφοιτητές μου είχαν κάνει διάφορα μπλουζάκια με συνθήματα. Ανάμεσα στα άλλα είχαν ζητήσει και ένα να γράφει : "Τέρμα πια στις εκτονώσεις" (...καταλήψεις ,διαδηλώσεις...) Η υπάλληλος στο κατάστημα που έκανε τις στάμπες παράκουσε(και μάλλον θα ήταν και ξανθιά),οπότε ο συμφοιτητής μου έσκασε μύτη σε πορεία με μπλουζάκι που έγραφε: "Τέρμα πια στις εκπτώσεις":protest: (... Λεφτά έχουμε...):lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 ημουνα πριν λιγο καιρο με το προσωπο διακοπες στην χαλκιδικη κ νοικιασαμε ενα σπιτακι,ενα απογευμα που ειμασταν στα σοροπια κ η κοπελια μου μου εκανε κατι αλλα μονικα λεβινσκι... :X ξαφνικα εξω απο το σπιτι ακουγετε ενα δυνατο φταιρνισμα κ πεταγομαι κ του λεω γειτσες κ ακουγετε μια φωνη να λεει ευχαριστωωωωω!! η κοπελια πεθανε στο γελιο :lol::lol: μπορει να μην ειναι η τρελη ατακα αλλα εκεινη την στιγμη ηταν πολυ αστειο το σκηνικο μετα βεβαια σινεχισε κανονικα την δουλεια της... :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigionder Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 thn gynaika den thn xtypane oute me ena triantafylo>>>ti sas ftaei to kahmeno?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 ataka:'auti ta pinei kai ta reuetai' ap ofilo mou .axaxaxaxaxa Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Οδηγούσε ένας φίλος με το αμάξι και μια γυναίκα οδηγός παραβίασε το stop και παραλίγο να τρακερναμε την φωνάζει από το παράθυρο ΄΄τραβά στην κουζίνα σου να πλύνεις κανένα πιάτο μωρή ΄΄ και του απάντησε ΄΄δεν χρειάζεται έχω ένα μ*λ*κ* σαν εσένα στο σπίτι και μου τα πλένει αυτός΄΄ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Οδηγούσε ένας φίλος με το αμάξι και μια γυναίκα οδηγός παραβίασε το stop και παραλίγο να τρακερναμε την φωνάζει από το παράθυρο ΄΄τραβά στην κουζίνα σου να πλύνεις κανένα πιάτο μωρή ΄΄ και του απάντησε ΄΄δεν χρειάζεται έχω ένα μ*λ*κ* σαν εσένα στο σπίτι και μου τα πλένει αυτός΄΄ Xαχα καλό! :lol: :lol: Τον βούλωσε το βλάκα! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts