Jump to content

angela88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by angela88

  1. σε ευχαριστω παρα πολυ !! θα προσπαθήσω να το κανω μονη ελπιζω να τα καταφερω!!!οσο για το ροοταρισμα ειναι το επομενο βημα μου και δεν εχω ιδεα!!
  2. Καλησπέρα σε ολους εδω και 2 μερες προσπαθω να μπω στο κλίμα των android(ειμαι καινουρια ) και εχω και εγω το lg p700 :) αυτη εδώ η έκδοση είναι τη jb? που λεει europe open? ποια θα πρεπει να εγκαταστησω? απο αυτες τις 2?? http://www.smartphenom.com/2013/01/lg-firmware-update-central-beta.html Επίσης άλλη μια ερώτηση..γιατί δεν υπάρχει στο πρόγραμμα της lg pc suite ??να ξεμπερδευουμε πιο ευκολα??:p:p
  3. Καλησπέρα σε όλους!! Σήμερα μου κινησε την περιέργεια ενα μύνημα που έλαβα στο κινητό μου το οποίο είχε τα εξής στοιχεία: Απο:INFO URL:http://m.MOBI.com/app/s/ κτλ κτλ Μύνημα:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟΜΥΝΗΜΑΤΟΣ! Γνωρίζει κάποιος τι είναι γιατι κάτι δεν παει καλα εδώ.. Ευχαριστώ εκ τω προτέρων!
  4. Γεια σε όλους θα ήθελα μια βοήθεια αν καποιος γνωριζει αν μπορώ να βγαλω τον κωδικό απο τα windows 7 διοτι ενας φιλος μου εκανε επαναφορά ρυθμίσεων και πριν κανει δεν είχε κωδικο. μετά την επαναφορά του ζητησε κωδικο αλλά δεν τον θυμάται. το θέμα ειναι οτι προσπαθησα να μπω σε safe mode, και δεν εχει σε safe mode αλλο χρηστη μονο αυτον και παλι ζητάει κωδικο!!! τι θα κανω??
  5. exei katanthsei spastiko pleon!! kamia fora den pernw ayta p m grafoun. dld den emfanizontai sto parathiro sinomilias ayta p m stelnoun katholou!!! ti paizei gmt!!!! kserei kanenas?
  6. οχι αυριο θα τον δοκιμασω και με αλλον δισκο
  7. αααααααααα τα νευρα μου..αλlαξα καινουρια η καλωδιαταινια. και παλι τα ιδια!!!:@:@
  8. σταματάει στο πρώτο μπιπ και μετά μου κανει τσεκ για να βρει δισκο.επίσης μου εμφάνιζει να κανω βοοτ απο τιν δισκέτα και να πατήσω ένα κουμπι για συνέχεια.
  9. einai ata εχω αλλάξει το jumper και έχω βγάλει και εντελώς και τπτ.
  10. οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου κανει το πρωτο μπιπ και μετα δεν κανει τιποτα.μπαινω στο Bios και δεν μου βρισκει το σκληρο δισκο.Για ενα περιπου χρονικο διαστημα δεν τον ειχα σε λειτουργια και τωρα που τον ανοιξα ξανα μου εμφανιζει το προβλημα!διαβασα και εψαξα σε θεματα και δεν βρηκα κατι αναλογο.
  11. ναι γενικα πάντως δεν μιλούσα για το myphone!!!!!
  12. εχω ταξιδέψει Σ/Κ με κάρτα πολυτεκνικη και "επιασε"...ποιος στο είπε αυτό?μόνο στα αεροπλανα δεν μειωνουν εισητηρια.στα πλοια ναι
  13. ετσι νόμιζα και εγώ αφου του λεω ωραιο παρατσουκλι εχεις.. μου λεει δεν είναι παρατσουκλι το επιθετο μου ειναι
  14. μια μερα ειχα παει για ψώνια και είχα συναντησει στο δρόμο τον πρωην "καλό" μου.μου λεει πάμε για καφε???? του λεω ΝΑΙιιιι με παιρνει με το μηχανακι του και φτανουμε απ'εξω απο την καφετέρια την ώρα που ανεβαιναμε στα σκαλοπατια..(αχ εκεινα τα σκαλοπατια...)μου λεει : "ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!!!@#$%$#!!!!" Ο_Ο έτσι έμεινα εγω... εκεινη τη στιγμή μου ερχοταν να σκάσω απ'τα γέλια αλλα και να κλαίω απο την ντροπή..του είπα εγω δεν εχω μια και εφυγα Από τοτε δεν ξαναεμεινα ποτε από λεφτα όταν πηγαινα για ψώνια!!χαχα αλλα όταν οι "αντρες" οταν σε καλουν για εξοδο πληρωνουν συνηθως........
  15. τζινος , Ισμήνη.... γκογκος...
  16. οι κρέμες με aloe vera ειναι πολύ καλες για ενυδάτωση.οταν λες αντιδραει τι εννοεις? αν βγάζεις σπυρακια διάλεξε ένα προιόν με tea tree.δεν σου συστήνω προιον το καλύτερο θα ηταν να σου το συστησει ο δερματολογος σου η ο φαρμακοποιός σου γιατι το δερμα σου δεν είναι ίδιο με όλα τα αλλα.
  17. Ρε παιδια μα πως βάζουνε όλοι αυτα τα ωραια φόντα και σελίδες με σχεδιακια στα προφίλ τους?Ξέρει κανενας να μου πει?????
  18. Η σύνδεση του ιντερνετ ξαφνικα μου διακοπτεται και δειχνει οτι ειναι συνδεμενο.Δεν μπορω να μπω πουθενα.Ούτε μσν ου ιστοσελιδες..Why???
  19. Το εφτιαξα...σε ευχαριστω πολύ.Να ρωτησω και κατι αλλο ή θα μου πεταν ντοματες??? :p:lol:
  20. τα νευρα μου μετα που κατεβασα το other.rar.καταργω το προγραμμα αλλα δεν μου βγαζει να κανει επανεκκίνηση κανω εγω. μετα απο κεί και περα τι κανω????????????:mad::mad:
  21. που θα τουσ βρω τους drivers?
  22. Πάτησα εκτελεση dxdiag και να τα αποτελεσματα:p
×
×
  • Create New...