Jump to content

Ποια είναι η καλύτερη ατάκα που έχετε πει/ακούσει ποτέ;

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Re paidia...

An eixe to kinito me to fortisti se enan kouva me nero 8a eixe ginei vraxukuklwma 8a eixe kopei to reuma sta gyrw tetragwna kai 8a eixan parei oloi prefa oti kati den paei kala me to olo sustima... e?

Ναι, σιγα μην κατερεε και ολο το δικτυο της ΔΕΗ απο ενα μετασχηματιστη

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, σιγα μην κατερεε και ολο το δικτυο της ΔΕΗ απο ενα μετασχηματιστη

:lol: :lol: :lol:

θα μαθω περισοτερα και θα σας πω!

Never Give Up:!:

Join friend!

an to eixe kanei ayto,tha eixe ginei vraxykiklwma kai tha erixne ton rele,synepws tha epefte to revma,an den eixe rele tote sti prospathia tou na vgalei to kinito apo ton kouva den nomizw pote na mathename ayti tin istoria pou lete twra.
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

an to eixe kanei ayto,tha eixe ginei vraxykiklwma kai tha erixne ton rele,synepws tha epefte to revma,an den eixe rele tote sti prospathia tou na vgalei to kinito apo ton kouva den nomizw pote na mathename ayti tin istoria pou lete twra.

Αυτο που λες με το νερο δεν γινεται.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

χωρις ρελε θα επιανε φωτια ολο το μαγαζι..

5volt βγαζει ο μετασχηματιστής και ειμαι σιγουρος οτι εχει καποια ασφαλεια μέσα. Τίποτα δεν θα γινοταν φαντάζομαι εκτός από ενα χαλασμένο κινητό και μετασχηματιστή. Μάλλον θα επεφτε και η ασφαλεια.

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

θα σας πω δυο φασεις που συνεβησαν προσφατα

1)Ειμαστε στην ταξη και γραφουμε τα ενδοσχολικα μαθηματα πριν μια βδομαδα.Οταν γραφαμε ερχεται μια συμαθητρια μας και ρωτησε τον καθηγητη που ηταν επιτηρητης αν ξερει που ειναι ο ταδε καθηγητης.Τις λεει ο επιτηρητης οτι πριν λιγο περασε απο εδω.Μετα απο λιγο ερχεται ο καθηγητης αυτος και ακολουθει ο παρακατω διαλογος

Μαθητης:Κυριε,σας εψαχνε μια κοπελα

Καθηγητης:Εμενα?

Μαθητης:Ναι,... αλλα θα μου πειτε μονο μια, χιλιαδες σφαζονται στα ποδια σας :lol:

το γελειο ειναι οτι αυτος ο καθηγητης ειναι ξερεται ο μαζεμενος ο ντροπαλος :O .Και εμεις μολις το ακουσαμε σκασαμε στα γελια

2)Σημερα ειχαμε παει για καφε και ημασταν καμια 10αρια ατομα τελοσπαντων ερχεται ο σερβιτορος πηραμε ολοι καφε εκτος απο ενα παιδι και ακολουθει ο διαλογος:

Σερβιτορος:Εσυ τι θα παρεις?

Παιδι:Ενα νερο

Σερβιτορος:Σχετο η με παγακια?

Παιδι:Με παγακια

Σερβιτορος:Σιγουρα δεν θες καφε?

Παιδι:Οχι,γιατι εχω πιει πολλους αυτην την βδομαδα

Σερβιτορος:Παρε θα σε κερασω εγω

Παιδι:Οχι δεν θελω τιποτα αν ηθελα εχω χρηματα αλλα δεν θελω

Σερβιτορος:Θες μισο κιλο προβατινα?Ενα κοκορετσι?

Παιδι::blink:

Ολα αυτα εγιναν πρωινες ωρες :lol: :lol:

Eimai se ena beach bar me megali parea kai paizoume beach volley. Ta pragmata mas einai makria kai oi perissoteroi eimaste sto.. gipedo.

Rwtaw: re paidia, poios einai sta pragmata?

Filos: H Nea Dimokratia

Από πού παν για την πόλη; :blink:

Eimai se ena beach bar me megali parea kai paizoume beach volley. Ta pragmata mas einai makria kai oi perissoteroi eimaste sto.. gipedo.

Rwtaw: re paidia, poios einai sta pragmata?

Filos: H Nea Dimokratia

e...

egw dn to episa....

:):):)

e...

egw dn to episa....

Ελα ρε iassael, δεν λεμε "ειμαι μεσα στα πραγματα";

Μπινιες, συνεννοησεις κλπ κλπ :p

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Ελα ρε iassael, δεν λεμε "ειμαι μεσα στα πραγματα";

Μπινιες, συνεννοησεις κλπ κλπ :p

aaaaaaaaaa...................

Argw alla ta pianw telika re Ilia

Τις προάλλες στο κλειστό του Αγίου Θωμά, μετά που έχω φάει γκλομπιές από τα ΜΑΤ, πάω και τους λέω: "Βαρέστε όσο θέλετε, ανατωτική θα πάρω ρε!!!"

Κόκκαλο τα γουρούνια...

Εγώ κάποτε,είχα δει ότι πηγαίναμε 5ήμερη με το σχολείο.Καθόμουν στο πούλμαν λοιπόν και περνάγαμε απο κάτι επικίνδυνες στροφές ώσπου μια στιγμή ο οδηγός χάνει τον έλεγχο και'γω μαζί με κάτι φίλους μου εκσφενδονιζόμαστε απ'το παρμπρίζ του πούλμαν πέφτοντας στον γκρεμό...

Το επόμενο που θυμόμασταν λοιπόν είναι να αναβαίνουμε τον γκρεμό με τους συμμαθητές μου και να βλέπουμε μαθητές άλλους να κλαίνε κλπ...Είδαμε όμως και στον δρόμο απλωμένες μεγάλες μαύρες σακούλες,4 στον αριθμό.

Πάμε με τους συμμαθητές που πέσαμε να τις ανοίξουμε και μέσα βλέπουμε ο καθένας το πτώμα του...

@snik ειναι λιγο περιεργο αυτο τους συμμαθητες τους εβλεπες απο ψηλα?εγω αν εβλεπα κατι τετοιο θα ανυσηχουσα

@21century Πολυ περιεργο ονειρο και προσεχε τις μεατακινησεις σου. Παντως να πω οτι σε ορισμενους οπως σε μενα και στον ανηψιο μου τα ονειρα μας ειναι σχεδον παντα προφητικα...

Όχι,δεν τους έβλεπα απο ψηλά...Κανονικά περπατάγαμε,ανεβαίναμε τον γκρεμό που είχαμε πέσει χωρίς να θυμόμαστε ότι είχαμε πέσει,κοιτάγαμε τους συμμαθητές που έκλαιγαν και μόνο όταν ανοίξαμε τους μεγάλους σάκους απο περιέργεια καταλάβαμε ότι είμασταν νεκροί.

Όπως και να'χει,το όνειρο το'δα λίγους μήνες πριν την 5ήμερη της 3ης Λυκείου και "τα'χα κλάσει" με αποτέλεσμα να μην πάω...

Οι συμμαθητές μου που στο όνειρο "σκοτώθηκαν" μαζί μου πήγαν εκδρομή και φυσικά ήταν μια χαρά.

Όντως,δεν προσέχω πολύ τους δρόμους όταν περπατάω,που να πάρω και αμάξι...

:lol: :respect:

Hmoun shmera me ena filo se mia kafeteria kai erxetai se mia fash mia kopela sto diplano trapezi pou eixe gnwristei me to filo mou ligous mhnes prin. Mou leei me ayth pou vlepeis gnoristhkame prin ligous mhnes, ta eipame se ena magazi pou vrethikame, pshnotan mexri pou emathe oti den eimai apo ta Xania. Kai tou apantw: "re sy edw sta Xania etsi einai, ama den eisai xaniwths den kataferneis tipota me tis gynaikes. Eisai san to arni to kremasmeno sthn agora pou se koitane kai an den exeis mple sfragida "ntopio" th **mhses, den exeis kamia tyxh."

Den kserw an sas fainetai asteio, emeis pantws skasame sta gelia :P

My soul is painted like the wings of butterflies,

Fairy tales of yesterday, will grow but never die,

I can fly, my friends!

λεγαμε στη δουλεια με ενα ζευγαρι για το που θα πανε διακοπες....

ρωταω που θα πατε διακοπες?

-λεει,στην λευκαδα...απο εκει ειναι και η γυναικα μου...οποτε θα παμε εκει...

-λεω,εχει καλες-ζεστες θαλασσες εκει??

-λεει,ναι η πιο ζεστη ειναι στα ιαματικα λουτρα! :lol: :lol:

και ενα ακομη...

ημουν στο περιπτερο και μιλουσαμε με τον περιπτερα... εκει που φευγω ακουω μια φωνη απο μια κοπελα "παλι τρελα πουλας??

και της λεω "ναι και σε μιση τιμη κιολας!"

την αποστομωσα με την μια! :lol:

Join friend!

• 4 weeks later...

Ο Σωκράτης Κόκκαλης ευχήθηκε στο Μασιγιάουσκας να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο με τη Λιθουανία στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας. Όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι αν το πάρει η Λιθουανία δεν θα το πάρει η Ελλάδα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απάντησε: «Ε και τι να κάνουμε τώρα;»

:rotfl: Θεός ο μπράχτορας!

Eυτραπελα απο Ναυτικο Σαλονι

ΠΕΛΑΤΗΣ:Θελω μια μηχανη 15HP

ΕΜΠΟΡΟΣ: Κοντη ή μακρυα???

ΠΕΛΑΤΗΣ: Μακρυα οσο πιο πολυ γινετε, εκει που ψαρευω εχει βαθεια νερα.... :lol:

ΠΕΛΑΤΗΣ:Ποσο παει το σκαφος με τη μηχανη

ΕΜΠΟΡΟΣ: Με διχρονη ή τετραχρονη??

ΠΕΛΑΤΗΣ:Με καινουργια οχι μεταχειρισμενη......:lol:

ΠΕΛΑΤΗΣ:Το τρυοαν τα κερατα του ταυρου το σκαφος????

ΕΜΠΟΡΟΣ:Γιατι????

ΠΕΛΑΤΗΣ:Γιατι θα το παρακαρω στο σταυλο....:lol: :lol: :lol:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Απο ενα φιλο μου.

Επεσα με την bmw πανω σε ενα βραχο με 120χμ.

Το αμαξι δεν επαθε τιποτα ομως.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

μπαινει ενας μεσα σ'ενα καταστημα ΤΙΜ,λεει

εχετε λεει το cd της παπ@ριζου και δωρο μια memory card με 4 τραγουδια της??

-ναι και μπουκαλι 1ο τραπεζι πιστα! :lol: :lol:

Join friend!

Συζήτηση εμένα και ενός φίλου μου.

Φίλος: Ρε συ, πότε θα πάμε να πάρουμε τα εισητήρια για το Rockwave?

Εγώ: Ε, κάποια στιγμή μωρέ, έχουμε χρόνο.

...

Μετά απο λίγη ώρα.

Φίλος: Ρε πρέπει να μου πεις πότε θα πάμε να ξέρω για να μαζέψω λεφτά κτλ

Εγώ: (με τσαντισμένη φωνή) Μα σου είπα! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!

---------

Βλέπαμε τα MAD Music Awards με κάτι φίλους σε επανάληψη, και συγκεκριμένα βλέπαμε την Κοκκίνου, η οποία πρέπει να τραγούδαγε σε playback. Σχολιάζω:

Εγώ: Και τώρα αυτό είναι live, ε... :rolleyes: (εννοούσα το τραγούδι)

Φίλος: Αφού χτες ήταν το κανονικό!

Κοιτάζω με ένα ειρωνικό ύφος τον άλλο φίλο και σκάμε και οι δύο στα γέλια.

Φίλος: Τι;;;

Εγώ: Κατάλαβες τι είπες;

Φίλος: Ναι ρε, κατάλαβα ότι το είπες για πλάκα!

Εγώ με φίλο: :lol: :lol: Φίλος: :confused:

3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ!

--- ;)

perimena ena filo na mpei sto messenger kai telika apofasisa na ton parw thl yiati argouse kai lew "m@laka yiati eisai offside!!!!??" (offline ennoousa...)
I don't live in Greece, Greece lives in me...

h giagia mou evale prosfata asurmato thlefono.to xalase.evale deutero k trito k ta xalase ki auta!evale tetarto....manteuete ti apegine.paei h mama mou spiti ths k h giagia mou ths leei:

-"vohtheia xalase pali o asurmatos!!!"

allh kotsana tis giagias mou.mia gnosth mas exei leykh(auta ta aspra pou vgazeis sto derma)

giagia:h anna exei leukes sto derma,e??

Είμαστε στο τάγμα, στα ΛΥΒ, και δεν έχουν τι αγγαρεία να μας βάλουν και μας λένε να μαζέψουμε κουκουνάρια....Εγώ, ως συνήθως, τα χω πάρει στην κράνα με τους μπάσταρδους και μαζεύω κουκουνάρια από...τα δένδρα!! Έρχεται ένας ταγματάρχης, και με ρωτάει τι κάνω εκεί. "Αυτό που διέταξε ο κύριος λοχαγός, κύριε ταγματάρχα. Μαζεύω κουκουνάρια!". Κόκκαλο ο μπάσταρδος!!

Η διευθύντρια του φροντιστηρίου μου:devil: :rocket: (σε εκτίμηση την έχω:p )

1)Δεν έχω κινητό. Σε παίρνω από τ'ακίνητο (σ.σ. το σταθερό)

2)Ξεμείναμε από ρεύμα (σε διακοπή ρεύματος)

3)Ο βαφιάς θα βάψει τον τοίχο (σ.σ. ο ελαιοχρωματιστής)

Η καθηγήτρια των αγγλικών στο σχολείο μου:

Ναι αλλά όχι

Η καθηγήτρια της άλγεβρας στο σχολείο μου:

1)Σήμερα ευδοκιμούν οι γλάροι

2)(Αφού μας έχει αναλύσει επί 1 τέταρτο μια άσκηση)Και γιατί σας τα είπα όλα αυτά ρε παιδιά; (περνάει μισό λεπτό) Α ναι.

Ο καθηγητής της γεωμετρίας στο σχολείο μου:

Το σύνολο των γωνιών ενός τριγώνου είναι 2.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Ένας φίλος μου στα Macdonalls: θέλω ένα Mac Chikies

Ένας άγγλος στα Macdonalls: I want a cheeceberger with out cheese please(:lol: )

Sorry για την ορθογραφία των αγγλικών....