akpe Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Τρίτη Λυκείου τώρα, μαθηματικά γενικής είχαμε εναν μαθηματικό (Σταυρόπουλος στο όνομα για όσους είναι απο Αργυρούπολη και έχουν την τύχη να τον θυμούνται) ο οποίος είχε κάνει τα απίστευτα: Εν ώρα μαθήματος και ενώ με πιάνει στα πράσα να ακούω μουσική (...πλησιάζει...) Και που λές, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι...[...] Ο ίδιος μια φορά είχε καθήσει έξω-έξω στην καρέκλα του με αποτέλεσμα η καρέκλα να φύγει πίσω... και αυτός να έχει αγκαλιάσει την έδρα και να ρίχνει ζεμπεκιές προσπαθώντας να στηριχτεί στα πόδια του...αφού λοιπόν η μπόρα πέρασε: "στα νιάτα μου ήμουν καλός χορευτής..." (μόνο δύο άτομα κατάφεραν να το ακούσουν στο χάος που ακολούθησε" [off-topic] Κρατώντας στο ένα χέρι το τσιγάρο, και στο άλλο την κιμωλία, πάει να τραβήξει τζούρα απο την κιμωλία...[/off-topic] Σε συζήτηση με φιλαράκι στο προάυλιο περι κοριτσιών και αλυσιδών (αυτές των ποδιών που ήταν στη μόδα τότε) μου κάνει: "έχω ακούσει πως όσες φοράνε αλυσίδα στο δεξί πόδι είναι που@$#νες, και όσες φοράνε στο αριστερό είναι λεσβίες". Το ακούει αυτό η κολλητή μου και, αστειευόμενη, φωνάζει "ε ναι ρε, και που^#%$να είμαι, καί λεσβία είμαι!" ...στα 2 μέτρα πίσω ήταν ο λυκειάρχης. Ατάκα καθηγητή μου στο ΤΕΙ, (Χανιώτης - μάθημα μαγειρικής), σε -κάπως κουνιστή- κοπέλα η οποία λόγω έλλειψης θέσεων κάθησε σχεδόν πάνω σε συμφοιτητή μου: "Το διατυμπανίζεις με πολλούς τρόπους βλέπω" και μετά απο κάποιο σχόλιό της: "Καλό για σένα κοπέλα μου θα ήταν να αποκτήσεις μια φυσιολογική σεξουαλική ζωή". Άλλος καθηγητής: "Παρακαλώ πολύ παιδιά, μην παράγετε θόρυβο"... Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 eida se mia tainia me ton psalti pou ton eixe parei i astinomia mesa sto kratitirio kai ton rotaei o policeman ti douleia kanei o pateras sou? psaltis: pethane! police: prin pethanei?? psaltis: zouse!! :lol: :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Ατάκα απο το myphone : -εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο.αυτα τα χαρτακια που μου ερχοντε κατα καιρους απο το υπουργειο οικονομικων και γραφει πανω ποινικα και οτι χρωσταω (400) ευρω!!!! τι ειναι? -Spam είναι από το Υπουργείο Οικονομικών... Μη δίνεις σημασία... Θεική απάντηση !!! :lol: :lol: :lol: :p Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Ήμασταν σε ένα γήπεδο μπάσκετ εγώ και κάτι φιλαράκια. Μερικοί πήγαν να παίξουν ένα μπασκετάκι και οι υπόλοιποι αράξαμε στις κερκίδες. Από απέναντι αρχίζει να ουρλιάζει μια για να μαζευτεί ο γιος της. - ΒΑΓΓΈΛΗ! ΒΑΓΓΈΛΗ! (αυτό συνεχιζόταν πολύ ώρα) κάποια στιγμή και ενώ αυτή συνεχίζει να ουρλιάζει (Σημειώνω πως από εκεί που φώναζε δεν υπήρχε ορατότητα στο γήπεδο) ένας φίλος χάνει για πολλοστή φορα ένα τρίποντο και φωνάζει αγανακτισμένος - Αει στο di@όλο μωρή "παλιοκ"@"ριολα"!!!(εννοώντας την μπάλα) Believe it or not η γυναικα το βούλωσε και όλοι λιώσαμε στο γέλιο! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. July 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2005 Ήμασταν σε ένα γήπεδο μπάσκετ εγώ και κάτι φιλαράκια. Μερικοί πήγαν να παίξουν ένα μπασκετάκι και οι υπόλοιποι αράξαμε στις κερκίδες. Από απέναντι αρχίζει να ουρλιάζει μια για να μαζευτεί ο γιος της. - ΒΑΓΓΈΛΗ! ΒΑΓΓΈΛΗ! (αυτό συνεχιζόταν πολύ ώρα) κάποια στιγμή και ενώ αυτή συνεχίζει να ουρλιάζει (Σημειώνω πως από εκεί που φώναζε δεν υπήρχε ορατότητα στο γήπεδο) ένας φίλος χάνει για πολλοστή φορα ένα τρίποντο και φωνάζει αγανακτισμένος - Αει στο di@όλο μωρή "παλιοκ"@"ριολα"!!!(εννοώντας την μπάλα) Believe it or not η γυναικα το βούλωσε και όλοι λιώσαμε στο γέλιο! xaxaxaxaxaxaxaxaxa.....:):):):):):) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Ατάκα απο το myphone : -εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο.αυτα τα χαρτακια που μου ερχοντε κατα καιρους απο το υπουργειο οικονομικων και γραφει πανω ποινικα και οτι χρωσταω (400) ευρω!!!! τι ειναι? -Spam είναι από το Υπουργείο Οικονομικών... Μη δίνεις σημασία... Θεική απάντηση !!! :lol: :lol: :lol: :pΟντως ηταν πολυ εξυπνο. Γελαγα πολυ οταν το ειχα διαβασει... :lol: :p Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Είναι μια κοπέλα και χαμουρεύεται με έναν φίλο μου πολύ ώρα (και οι δύο να έχουν σχέσεις αλλά με άλλα άτομα ο καθένας τους), μετά από κάμποση ώρα πάει το χέρι του να της πιάσει το βυζί και εκείνη γυρνάει του ρίχνει ένα χαστούκι και του πετάει την ατάκα: - «Με ποιο δικαίωμα…?» - …… Από τότε της βγάλαμε το παρατσούκλι: "Με ποιό δικαίωμα". Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Είναι μια κοπέλα και χαμουρεύεται με έναν φίλο μου πολύ ώρα (και οι δύο να έχουν σχέσεις αλλά με άλλα άτομα ο καθένας τους), μετά από κάμποση ώρα πάει το χέρι του να της πιάσει το βυζί και εκείνη γυρνάει του ρίχνει ένα χαστούκι και του πετάει την ατάκα: - «Με ποιο δικαίωμα…?» - …… Από τότε της βγάλαμε το παρατσούκλι: "Με ποιό δικαίωμα". Με ποιο δικαίωμα…? :down: :down: :down: :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Είμαστε με μια φίλη μου κέντρο Γλυφάδας πριν χρόνια...ψάχναμε ταξί απεγνωσμένα και μες τη ζέστη...σκύβαμε κάθε τρεις και λίγο κάθε φορά που περνούσε ταξί και ρωτούσαμε "Άνω Βούλα;" "Άνω Βούλα;" και σε κάποια φάση σκύβει η φίλη μου βλέπει ένα θεό ταξιτζή και του λέει "Σπίτι σου;" ... ευτυχώς δεν την άκουσε, γιατί της ξέφυγε...χιχι Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Septembrios 2004.Dromologio KTEL athina-thiva.Mesa sto leoforeio panikos!!!80+ atoma exoyn kavalisei ton odigo!treli zesti!oi giagiades na lypothymoun,ta paidakia na klaine kai mia gynaika strimogmeni sti piso porta toy bus na oreietai anamaliasmeni,na vrizei ton odigo ftynontas sto prosopo moy!!! ""tha mas skotoseis kakoyrge!dolofone!!!balte kai allo leoforeio....!!!"" To vrisidei tis exorgismenis gynaikas synexistike mexri ti proti stash sto sximatari.O odigos prospathei na anoiksei ti porta.Ma mataia!!!Einai polys o kosmos!!!O odigos fonazei: ""Ma poios krataei ti porta ekei piso????" Kai h gynaika tis portas apanta: ""O XAROOOOOSSSSS!!!!!!!!!" χαχαχαχα λυθηκα μιλαμε!! :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 δεν εχω συνελθει ακομα απο το σοκ. ειμαι για καφε με εναν φιλο κ την γυναικα του, κ στο διπλα τραπεζι καθονται δυο κοπελες γυρω στα 30. επειδη ψιλοκρατουσα το φαναρι εψαχνα κατι να περασει η ωρα μου, με αποτελεσμα να αρχισω να παρακολουθω την συζητηση των διπλανων, και ακουω τον εξης διαλογο: - ωραια τσαντουλα, ποσο την πηρες? - τιποτα μωρε φθηνη ηταν, ειναι ΟΕΜ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 oem????:worry: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 πολυ φθηνο η δωρεαν hardware/software που συνοδευει αγορα hardware, η σε μερικες περιπτωσεις φθηνο noname hardware. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Είμαστε με μια φίλη μου κέντρο Γλυφάδας πριν χρόνια...ψάχναμε ταξί απεγνωσμένα και μες τη ζέστη...σκύβαμε κάθε τρεις και λίγο κάθε φορά που περνούσε ταξί και ρωτούσαμε "Άνω Βούλα;" "Άνω Βούλα;" και σε κάποια φάση σκύβει η φίλη μου βλέπει ένα θεό ταξιτζή και του λέει "Σπίτι σου;" ... ευτυχώς δεν την άκουσε, γιατί της ξέφυγε...χιχι Και μετα μιλατε για σεξουαλικη παρενοχληση απο μας!!!! :X :w00t: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp4c3m4n Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 ΟΕΜ-"κινεζικο" σε ελευθερη μεταφραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 ΟΕΜ-"κινεζικο" σε ελευθερη μεταφραση Την επόμενη φορά να ρωτήσεις στο google γιατί η μετάφραση δεν βοηθάει πάντα... ;) OEM original equipment manufacturer Originally OEM was an adjective used to describe a company that produced hardware to be marketed under another company's brand. Mitsumi, for example, produced CD-ROM drives that dozens of companies would label as their own. It's often now used as a verb, as in this sentence: "This CD-ROM drive is OEM'd by Mitsumi." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Διαβάζει κάποια κοπέλα τι γράφει ένα κιβώτιο Jack Daniels - Jack Daniels, Tennessee Whiskey και μεταφράζει..... - Jack Daniels , ουίσκι Τυνησίας... :blink: Αλλο. Παλαιότερα πελάτης παίρνει τηλέφωνο στο support και αναφέρει ότι το πρόβλημα του είναι ότι δεν λειτουργεί το ρόβερ στον υπολογιστή. Μετά από μισή ώρα καταλαβαίνει ο τεχνικός τι εννοούσε. (ρόβερ = POWER). :w00t: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Το ξεθάβω καθώς έγινε σήμερα... σπαρταράει! Βλέπω έναν μποέμ τύπο να περνάει τον δρόμο αμέριμνος... τσιγαράκι στο στόμα και ύφος χιλίων καρδιναλίων... Εκείνη την στιγμή έρχεται αυτοκίνητο, αλλά ο τύπος δεν μαζεύεται. Κοκκαλώνει το αυτοκίνητο ο οδηγός και αρχίζει τα... γαλλικά. Ατάραχος ο τύπος γυρνάει, τον κοιτάει και του λέει με μπλαζέ ύφος... "Πάρε φόρα και... κλ@σε μου τ'@ρχ...ια..." :X Περιττό να πω ότι καμιά 10ριά άτομα που είδαν την σκηνή ξεράθηκαν στο γέλιο... Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgial Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Στο κτελ νομού Λαρίσης.Είναι δύο τύποι και τσακώνονται και γυρνάει ο ένας και λέει στον άλλον:αει πλείς ρε συ. --- Δικαιολογία προϊσταμένου για να μην σου δώσει ρεπό στα γενέθλια: Γιατί θες ρεπό ε;Καθολικός είσαι ρε;Σου έδωσα στην γιορτή σου.Οι καθολικοί γιορτάζουν τα γενέθλια γιατί δεν έχουν ονομαστικές εορτές. Και η απάντηση: Αυτό το εξάμηνο είμαι καθολικός. :wacko: --- Καλοκαίρι στον Λαγανά της Ζακύνθου.Δύο,προφανός Άγγλοι,πάνω σε ένα scooter,έχοντας ένα κουτί γάλατα νουνού,ψάχνοντας σε πιά καφετέρια να το αφήσουν λέει ο συνεπιβάτης: let's try this door re malaka! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Αγόρι, επιχειρεί να αποπλανήσει νεαρά κορασίδα εκ βορείων χωρών... και αφου την έχει στο μπαλαμούτι κάμποση ώρα και έχει ήδη γίνει... στην κρίσιμη στιγμή αναφωνεί : Ωπα Ωπα Μάνα μου!!! (δυστυχώς υπήρξε αυτήκοος μάρτυς που έκανε να συνέλθει απο τα γέλια περί τα οχτώ χρόνια...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Είμαστε μαζεμένοι και συζητάμε για διάφορα, οπότε μια κοπέλα της παρέας λέει να πάμε για τρέξιμο κάποια απ' αυτές τις μέρες. Οπότε ενάς φίλος μου (που βαριέται και τη ζωή του) της απαντάει: «Η μόνη περίπτωση για να τρέξω είναι να είσαι εσύ μπροστά μόνο με ένα στρινγκ και να σε κυνηγάω, και εκεί κολλάει αυτό που λέμε 'αν σε πιάσω τη γ@μησες'!» :lol: Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Καθονται σε ενα τραπεζι 3 φιλοι μου. Παω κι εγω στο τραπεζι να τους χαιρετησω και βλεπω τον 1ο να πινει χυμο. Βλεπω τον 2ο να πινει μπυρα και τους λεω: "Ρε σεις, αυτον τον μπεκρη τι τον κανετε παρεα;" Στην συνεχεια βλεπω και τον 3ο να πινει μπυρα. Λεω: "Ρε σεις, και αυτον εδω τον μπεκρη τι τον κανετε παρεα;" Υστερα βλεπω οτι και ο τεταρτος επινε μπυρα. Και λεω κοιταζοντας προς αυτους τους 3 που πιναν μπυρα, δειχνωντας προς τον 1ο που επινε χυμο: "Ρε σεις, αυτον τον φλωρο, τι τον κανετε παρεα;" :rotfl: :lol: Την συνεχεια την ξερετε, ολοι σκασαν στα γελια, κι εγω μαζι :O Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Ατάκα απο το myphone : -εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο.αυτα τα χαρτακια που μου ερχοντε κατα καιρους απο το υπουργειο οικονομικων και γραφει πανω ποινικα και οτι χρωσταω (400) ευρω!!!! τι ειναι? -Spam είναι από το Υπουργείο Οικονομικών... Μη δίνεις σημασία... Θεική απάντηση !!! :lol: :lol: :lol: :p Ποιος εδωσε τετοια Θεικη απαντηση??? Θελω να τον συγχαρω αυτοπροσωπως.... Ελιωσα απο το γελιο! Μαλλον εκανα γραμμωση στους κοιλιακους μου...! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Ποιος εδωσε τετοια Θεικη απαντηση??? Θελω να τον συγχαρω αυτοπροσωπως.... Ελιωσα απο το γελιο! Μαλλον εκανα γραμμωση στους κοιλιακους μου...! ;) Παντου υπαρχει ενας μυθοζ (sic) ;) :p Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Εγώ: Τα βλέπω τώρα. Πρέπει να κουράστηκες για να τα κάνεις... (ειρωνικά) Ο άλλος: Εσύ τι λες ρε χαμένε; Μου έφυγε η ούγια να τα βρω και να τα φτιάξω Ελεεινή ατάκα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts