Thou_Bou Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 το σεξ μαζι σου ηταν τόσο καλο, που μεχρι και οι γειτονες αναβαν τσιγαρο (γκρουπ στο φατσαμπουκ) Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_anna Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (σε 'λυκειακι',στο γυμνασιο) -'παλιοκοριτσο, οταν εσυ πηγαινες, εγω ερχομουνα.' -''ναι, αλλα εγω πηγαινα για δευτερη φορα.'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Όποιος χάνει στην αγάπη κερδίζει χώρο στο κρεββάτι... :lol: Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 I Love you κάργα... (θυμίζει και το I Love Karditsa...χεχε) Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Κάνει κάποιος ΟΤΟ STOP και ρωτά τον οδηγό που σταματά ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ....! και απαντά ο οδηγός..... ΟΧΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και φεύγει...!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakaontas Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Η ζωή δεν είναι μυστήριο για να το λύσεις, αλλά πραγματικότητα για να την ζήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 κλασικα , αντρας στην κουζινα προσπαθει να μαγειρεψει πρωτη φορα ... και λεει στην συνταγη -βραστε το νερο αντιδραση -τι ειμαι , χημικος ; Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Ήμουν μια μέρα σε ένα internet cafe,και παραδίπλα κάποια άτομα παίζαν ένα παιχνίδι με όπλα. Σε κάποια φάση,πετάγεται ένας (ξένος) και φωνάζει: ''Γ@μωωώτα!Δεν μπορώ να σκατώσω'' Εννοούσε: ''Γ@μωωώτο!Δεν μπορώ να σκοτώσω'' Έριξα ΤΟ γέλιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lukas13 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Ατάκα : Μπα μπα μπα ... ξύπνισαν τα μηδενικά και μας το παίζουν κύκλοι ;; μόλις είδα τέτοι Group στο facebook πέθανα.. :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soka Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 "Νιψον ανομηματα μη μοναν οψιν" θα λεω σε οποιον πλενεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 "Νιψον ανομηματα μη μοναν οψιν" θα λεω σε οποιον πλενεται Mporeις να το λες και τραγουδιστα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 ειμαι στο αεροπλανο και ξεκιναει η επιδειξη των σωστικων! μολις αρχιζει για το σωσιβιο πεταγεται λαικος τυπος με φωνη 4 και λεει στην αεροσυνοδο. "κοπελια, τα αλεξιπτωτα τα δωσαν στα πλοια???" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis82 Δημ. April 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2010 ειμαι στο αεροπλανο και ξεκιναει η επιδειξη των σωστικων! μολις αρχιζει για το σωσιβιο πεταγεται λαικος τυπος με φωνη 4 και λεει στην αεροσυνοδο. "κοπελια, τα αλεξιπτωτα τα δωσαν στα πλοια???" Χα χα χα χα χα χα χα χα!! Κορυφαίο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Πριν μερικά χρόνια , γραμμένο στο λιμάνι των Χανίων "Το lifestyle είναι μαγικό. Μετατρέπει τα μηδενικά σε νούμερα." :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Πριν μερικά χρόνια , γραμμένο στο λιμάνι των Χανίων "Το lifestyle είναι μαγικό. Μετατρέπει τα μηδενικά σε νούμερα." :) Το ιδιο το ειδα περυσι στο λιμανι της Καλαματας.. συγκεκριμενα "Το lifestyle ειναι μαγικο. Απο μηδενικο σε κανει νουμερο":lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Δεν θυμάμαι πού το είδα γραμμένο αλλά μου έμεινε: "Δεν έγινα χορτοφάγος επειδή αγαπώ τα ζώα αλλά επειδή μισώ τα φυτά". :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Πριν μερικά χρόνια , γραμμένο στο λιμάνι των Χανίων "Το lifestyle είναι μαγικό. Μετατρέπει τα μηδενικά σε νούμερα." :) Το ιδιο το ειδα περυσι στο λιμανι της Καλαματας.. συγκεκριμενα "Το lifestyle ειναι μαγικο. Απο μηδενικο σε κανει νουμερο":lol: Μάλλον υπάρχει παντού αυτό το σύνθημα.. το'χω δει και στη Μυτιλήνη .. όχι στο λιμάνι όμως! :p Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2010 Μάλλον υπάρχει παντού αυτό το σύνθημα.. το'χω δει και στη Μυτιλήνη .. όχι στο λιμάνι όμως! :p Γνωστη ατακα αντιεξουσιαστων/αναρχικων ειναι γι' αυτο τη συνανταμε συχνα!! :) Ενα ωραιο που ειχα πετυχει σε τοιχο στον Πειραια ελεγε "Ο ανθρωπος βγαζει συμπερασματα οταν βαριεται να σκεφτεται"!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Το κορυφαιο... (Ηταν γραμμενο εξω απο εκκλησια...) "667, the neighbour of the beast" :lol::lol::lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Πάρ'τα, μωρή άρρωστη.. :lol::lol: Ηλίας Ψινάκης Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Πάει ένας φίλος μου να πάρει γύρο απο ένα σαντουτσάδικο και τον ρωτάει ο τύπος. Θα το φας εδώ; Και τον λέει ο φίλος μου "Τύλιξτο για δώρο" :P Ένας άλλος, στην ίδια ερώτηση, απάντησε: Πρώτα θα το φάω εδώ και μετά θα το πάρω μαζί μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Αφου δεν μπορούμε να καταρριψουμε τον νομο της βαρυτητας, ας καταρριψουμε την βαρυτητα των νομων... και... Τα πτυχια COPIES κτωνται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 απο τις ατακες που εχουν μεινει στην ιστορια ειναι και αυτες!!.... http://www.youtube.com/watch?v=WrG08DajYMk&feature=related Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilivithrini Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 "I'll kill myself and then her" από το trailer της ταινίας Knight and day. Γενικά πρέπει να πέφτει πολύ γέλιο σε αυτήν την ταινία.. Παράθεση Think of me long enough to make a memory... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Την ατακα του Λαζαρου στο Εισαι το ταιρι μου "Εγω τις Κυριακες ξυπναω Δευτερα..." :lol::lol::lol::dance::dance::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts