Jump to content

thanasis82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

thanasis82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. thanasis82

    OnePlus 3T

    Καλησπέρα, Έχω το oneplus 3t το 64άρι. Στο storage λέει 4GB (δικά μου) used of 53,49GB. Είναι ok αυτό? Δηλαδή από τα 64GB που λέει ότι έχει...τα 53,49GB είναι διαθέσιμα?
  2. Ναι σιγά!!!! Δεν θέλω να ειρωνευτώ αλλά εάν τα χρησιμοποιήσω όλα αυτά...με το ζόρι 2-3 ώρες....οχι 48!!!!! Μήπως πήρες άλλο κινητο?? :D
  3. Thankss! Αν και εγώ σκεφτόμουνα αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553844 η δικιά σου μου φαίνεται καλύτερη ;) Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
  4. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω μια μεγαλύτερη κάρτα μνήμης...μπορεί να μου πει κάποιος αν οι microsdhc είναι συμβατές??
  5. Φίλε Sagonia έχω την 2.2 εδώ και 2 μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα ;)
  6. Βρήκα το myphone explorer 1.8 for android platform που κάνει σχεδόν τα πάντα... Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο άλλο καλύτερο πρόγραμμα.... Αν το θέμα έχει ξανασυζητηθεί ζητώ συγνώμη...αλλά δεν βρήκα κατι..
  7. Καλησπέρα σε όλους, Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του HTC Legend από χθες. Έχω κάποιες απορίες.. Το μόνο software για να διαχειριζόμαστε το κινητό απο pc είναι το htcsync?? Μου φαίνεται πολύ ελλιπές... το μόνο που κάνει είναι sync..και αυτό δεν πολυκατάλαβα πώς..για τις επαφές με το outlook... όταν προσπάθησα ήταν απενεργοποιημένη η επιλογή για τα πρόσωπα.. Είχα ενα sony ericsson k810i και χρησιμοποιούσα το Pcsuite..από εκεί μπορούσα να κάνω τα πάντα..υπάρχει κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα για το Legend?????
  8. Ποια η γνώμη σας για αυτό το seiko kinetic sportura? http://www.seikowatches.com/products/sportura/kinetic_c/snl015p1.html
  9. HERTOG JAN GRAND PRESTIG είναι και ****! http://www.okathens.gr/products_Hertog_Jan_Grand_Prestige.php
  10. Γεια σας, Έχω δει και μου αρέσει πολύ αυτό το ρολόι: http://www.seikowatches.com/products/sportura/kinetic_c/snl015p1.html Θα ήθελα την γνώμη σας. Αν κάποιος το έχει θα ήθελα να μου πει εντυπώσεις. Ευχαριστώ!!
  11. Δεν έχουν περαστεί 2 φορές. Μου φαίνεται πως αν το είχα κάνει backup και στην κάρτα μνήμης με την ενσωματωμένη εφαρμογή του τηλεφώνου θα ήταν καλύτερα όπως λες. Τώρα τι να κάνω όμως???????
  12. ειπα να κανω αναβαθμιση στο firmware μιας και δεν του ειχα κανει. προηγουμενως ειχα παρει backup τα contact με το pc suite και το πηγα για αναβαθμιση. μετα,οταν το πηρα ειχαν σβηστει οι επαφες οπως το περιμενα,οποτε πηγα να κανω restore τα contacts. αφου το εκανα και αυτο, απο το backup του pc suite, ειδα στο κινητο οτι στις επαφες δεν υπηρχε τιποτα!μετα απο synchronise ειδα στο κινητο μου ολα τα contacts που ειχα!!! αλλα!!!τωρα οποτε με καλει καποιος που υπαρχει ηδη στα contacts μου,δεν τον αναγνωριζει!!!βγαζει μονο το νουμερο του και οχι το ονομα με το οποιο τον εχω περασμενο. ξερει κανες να μου πει πως να το διορθωσω αυτο???
×
×
  • Create New...