FREAK_OF_NATURE Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 -ειδα την Θεια λειτουργια -α ναι???τι κανει? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 τα σπαω τα σπας τα σπαει τα σπαμε τα σπατε τα σπανε μας εχουν σπασει τα :X :lol::lol: ολοι οι ελληνες την ιδια ατακα.. ελεος με την μοδα δν νομιζω πως ειναι καποια μοδα και εμενα μου ερχετε πολλες φορες και το λεω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 "Κοιταζω αλλα δε σε βλεπω!" αυτη τη λεω οταν κοιταω καπου αλλα δεν προσεχω τι γινεται, ειμαι αλλου. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 σε οποια φιλη μου εχω καιρο να δω... να σε δω...μπραβο..φτου σου φτου σου, παχυνες λιγακι!!!:lol: σε αντρες φιλους μου τι εγινε χωρισες ή ακόμα? και σε μπακουρια...ακομα μονος εεε???μμμμ στους συμφοιτητες μου οταν σπουδαζαμε ελα νικο...βγηκαν...πηρες 4 (επαιρνα τηλ οποιον ειχε παρει 4) ευτυχως εχουν ολοι τους χιουμορ..και μου μιλανε ακομα :lol: Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 πηγαίναμε στην σαντορίνη με ταξί σε μια παραλία, χτυπά το κινητό του ταξιτζή και ακολουθεί μεταξύ άλλων : "Ελα έχω τέσσερα θηλυκά τα ξεπετάω στην παραλία και έρχομαι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Μεσα σε φαρμακιο, μου ζιτα η φαρμακοπιος αν εχω 10 λεπτα (για να μου δωσει ρεστα) και απλα της απαντω πως ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ.:lol:(Ηταν και κουκλαρα!!!):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Ωραίο το τελευταίο πάντως.Αν και δεν χρησιμοποιώ ποτέ έτοιμες εκφράσεις στο καμάκι γιατί μου αρέσει να είμαι αυθόρμητος αυτή παίζει να την δοκιμάσω:cool:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Εγώ έκανα το άλλο ... : Είχα πάει με ένα φίλο σε μία καφετέρια που δούλευε μία καρα κουκλάρα σερβιτόρα .... Γινοτανε παιχνίδι μεταξύ μας ... Κάποια στιγμή περνάει απο δίπλα μου επίτιδες και ψυθηρίζω κάτι στον φίλο μου ώστε να το ακούσει και αυτή .. Γυρνάει και μου λέει "ΤΙ ΕΙΠΕΣ" ?? λίγο αγριεμένη και της απαντάω " Καλύτερα να το νιώσεις παρά να το ακούσεις " ...:lol::lol: ( Είμαι λίγο χυδέος το ξέρω ) !! Το αποτέλεσμα ήταν να μου δώσει το τηλεφωνό της και να γνωριστούμε καλύτερα !!!! :devil::devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 h punk den anakaluf8hke to 1995 alla da3.. Αν και δε θυμαμαι καλα, αυτο το ειχε πει ο κατασκευαστης του πακ μαν σε συνεντευξη που το πηρε ενας δημοσιογραφος Ιαπωνικης εφημεριδας Η ερωτηση του δημοσιογραφου ηταν αν το πακ μαν με την επητυχια που εχει κανει επηρεαζει τους ανθρωπους. Η απαντηση του κατασκευαστη (δεν θυμαμαι ονομα) ηταν : Αν οντως επηρεαζε.. τοτε ολοι οι ανθρωποι θα προχωρουσαν στον δρομο ακουγωντας την ιδια επαναλαμβανωμενη μουσικη και τρωγοντας κιτρινα και κοκκινα χαπακια. Μερικα χρονια αργοτερα δημιουργηθηκε η Punk μουσικη αλλα και τα χαπακια εκσταση. Αλλα και εκτος αυτου, ηταν και στην μοδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Αν και δε θυμαμαι καλα, αυτο το ειχε πει ο κατασκευαστης του πακ μαν σε συνεντευξη που το πηρε ενας δημοσιογραφος Ιαπωνικης εφημεριδας Η ερωτηση του δημοσιογραφου ηταν αν το πακ μαν με την επητυχια που εχει κανει επηρεαζει τους ανθρωπους. Η απαντηση του κατασκευαστη (δεν θυμαμαι ονομα) ηταν : Αν οντως επηρεαζε.. τοτε ολοι οι ανθρωποι θα προχωρουσαν στον δρομο ακουγωντας την ιδια επαναλαμβανωμενη μουσικη και τρωγοντας κιτρινα και κοκκινα χαπακια. Μερικα χρονια αργοτερα δημιουργηθηκε η Punk μουσικη αλλα και τα χαπακια εκσταση. Αλλα και εκτος αυτου, ηταν και στην μοδα Το είπε ο κωμικός Marcus Brigstocke μέσα 1990s... “Computer games don’t affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we’d all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.” Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 << Αν η γυναικα σου βγει σουπια...τοτε της αλλαζεις το μελανι! >> by billakos :p και μια αλλη που μου ρθε τωρα, οταν ξεκινησαμε να καπνιζουμε..με τους φιλους μου πηγαιναμε στην ταρατσα και καπνιζαμε ησυχα. χτυπαει το κινητο μου και ειναι η μανα μου νομιζω... και μου λεει "που εισαι?" και μου ξεφευγει και λεω στην ταρατσα! και μου λεει τι κανεις? "φτιαχνω την κεραια!!!!" :lol: :lol: :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsilteas Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 CHAT & fun λεει πανω αριστερα..εξαλλου ψιλοατακα ηταν το ποστ του mariodj :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 CHAT & fun λεει πανω αριστερα..εξαλλου ψιλοατακα ηταν το ποστ του mariodj :) Πρέπει επειγόντως να διαβάσεις αυτό: http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=36 Μολονότι στον τίτλο του forum περιέχεται η λέξη chat, τα μηνύματα που αυτό περιέχει δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θυμίζουν chat-rooms. Σε αντίθεση με τα τελευταία, τα μηνύματά σας εδώ «δημοσιεύονται» σε μία ιστοσελίδα στην οποία μπορεί να έχει πρόσβαση - ακόμη και μετά από πολλά χρόνια - κάθε χρήστης του Διαδικτύου. Αποφύγετε λοιπόν τα ανούσια μηνύματα και δημοσιεύστε ουσιώδεις πληροφορίες / παρατηρήσεις / σχόλια, τα οποία θα μπορούν να φανούν χρήσιμα τόσο στους «συνομιλητές» σας, όσο και στους μελλοντικούς - άγνωστους προς εσάς αναγνώστες. Είναι λογικό λοιπόν, ότι η αδιάκοπη ανταλλαγή μηνυμάτων χωρίς ουσία δεν είναι αποδεκτή, πόσο μάλλον όταν αυτά απευθύνονται σε ένα μόνο άτομο ή σε μικρή ομάδα ατόμων. Αν αποζητάτε κάτι τέτοιο, τότε θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε τα προσωπικά μηνύματα (PMs) ή να καταφύγετε σε άλλες εναλλακτικές λύσεις και να μην μετατρέπετε το Chat & Fun σε... chat room. Επίσης πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα και αυτό: Όπως και στα υπόλοιπα forums του myphone.gr, έτσι και στο Chat and Fun απαγορεύεται η δημιουργία και η συμμετοχή σε συζητήσεις με αθλητικό, κομματικό και θρησκευτικό περιεχόμενο. Μηνύματα αυτού του είδους θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση, ενώ ίσως χρειαστεί να ληφθούν και πιο αυστηρά... μέτρα. Εξαίρεση αποτελούν μηνύματα που δημοσιεύονται σε μεμονωμένα θέματα, για την δημιουργία των οποίων προηγήθηκε η παραχώρηση σχετικής αδείας από τους αρμόδιους διαχειριστές, με την προϋπόθεση ότι αυτά δεν θα περιέχουν απόψεις «οπαδικού» χαρακτήρα. Οι φανατισμοί δεν έχουν θέση στο myphone.gr... Σε ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rodes Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Θεικες ατακες !!! http://www.youtube.com/watch?v=H_tH8cTioUo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Χθες πήγα στη συναυλία της Παπαρίζου και οι σεκιουριτάδες άργησαν να ανοίξουν τις πόρτες, οπότε μια γιαγιά που έφερε ένα κοριτσάκι φωνάζει μια "Άνοιξε τη πόρτα γ@μώ τη κηδεία σου!!" χιχιχιχι :lol::lol::lol: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Χθες που πήγα στη συναυλία της Παπαρίζου και οι σεκιουριτάδες άργησαν να ανοίξουν τις πόρτες, οπότε μια γιαγιά που έφερε ένα κοριτσάκι φωνάζει μια "Άνοιξε τη πόρτα γ@μώ τη κηδεία σου!!" χιχιχιχι :lol::lol::lol: :lol: Θυμήθηκα ένα ανάλογο: Ήταν ο θείος μου με τον εγγονό του. Ο μικρός έκανε την άπειρη φασαρία και του λέει σε μια φάση "Σκάσε πια γ@μώ τη γιαγιά σου". Μάλλον δεν το πήρε είδηση η θεία μου γιατί θα είχε πέσει παντόφλα δημόσια :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Χθες που πήγα στη συναυλία της Παπαρίζου και οι σεκιουριτάδες άργησαν να ανοίξουν τις πόρτες, οπότε μια γιαγιά που έφερε ένα κοριτσάκι φωνάζει μια "Άνοιξε τη πόρτα γ@μώ τη κηδεία σου!!" χιχιχιχι :lol::lol::lol: aχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol: άτσα η γιαγιάκα:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Ατάκα που έχουμε ακούσει όλοι μας:Δεν είναι αυτό που νομίζεις...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Ατάκα που έχουμε ακούσει όλοι μας:Δεν είναι αυτό που νομίζεις...:lol::lol::lol: Καλά ε, μιλάμε για τρελή ατάκα http://www.laymark.com/i/m/m066.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skatopsyxi Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 καλησπερα, 1)απαντηση σημερα σε φιλο μου που χτυπησε το ποδαρακι του και εξεφρασε την επιθυμια να του το φιλησω (κοινως να του το κανω "μακια να περασει") εγω: "αμε..να στο φιλησω το ποδαρακι. να σου τα πλυνω με μυρο και να στα σκουπισω και με την χαιτη μου. μετα ομως θα πρεπει να σε σταυρωσω!" 2)ατακα μου σαββατο βραδυ στην ουρα για την τουαλετα του hoxton γκαζι. μου λεει τυπος διπλα μου.."μαζεψε κοσμο ε?" (η τουαλετα) εγω : "ναι...ειχε καλο μαρκετινγκ!" πσ χμ... σε ριαλ ταιμ ακουστηκαν καλυτερα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 πσ χμ... σε ριαλ ταιμ ακουστηκαν καλυτερα!:D όντως.:rolleyes: ειδικά το 2ο. Το 1ο είναι χιλιοειπωμένο...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva_mx Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 -Πρόσφατα,μας έλεγε μια καθηγητρια κτ για τν Κακλαμάνη. Γυρναω στν κολλητη μου και της κανω: "Ποιος ειναι ο Κακλαμάνης;" και απανταει εκεινη "αυτός που κάνει ιστιοπλοία.ανημερωτη σε βρισκω." :lol::lol: Τον μπέρδεψε με τν Κακλαμανακη. Το τι γελιο ριξαμε.:p -Ο καθηγητης της φυσικής μας,μας εξηγούσε κτ και τελος παντων μας λέει στο τελος, "Έχετε δει τσόντα,έτσι δεν είναι;"(εννοώντας κτ σαν μπαλωματα που ονομάζονται έτσι) και πετάγεται ενας συμμαθητης μου και λεει: "Εννοείται κυριε !!!" (εννοωντας τις ταινίες :p ) -Η κολλητη μ,όποτε "θάβει" καποιον πχ:Ποσο με νευριαζει αυτη η ψωναρα η Ελένη δεν λέγεται!Αμαν ρε Ευα τι κακιες ειναι αυτες!Κατσε να την παρω ενα τηλεφωνακι τωρα να δεις τι θα παθεις!!! Δν ξερω αν τ πιασατε!:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 -Πρόσφατα,μας έλεγε μια καθηγητρια κτ για τν Κακλαμάνη. Γυρναω στν κολλητη μου και της κανω: "Ποιος ειναι ο Κακλαμάνης;" και απανταει εκεινη "αυτός που κάνει ιστιοπλοία.ανημερωτη σε βρισκω." :lol::lol: Τον μπέρδεψε με τν Κακλαμανακη. Το τι γελιο ριξαμε.:p -Ο καθηγητης της φυσικής μας,μας εξηγούσε κτ και τελος παντων μας λέει στο τελος, "Έχετε δει τσόντα,έτσι δεν είναι;"(εννοώντας κτ σαν μπαλωματα που ονομάζονται έτσι) και πετάγεται ενας συμμαθητης μου και λεει: "Εννοείται κυριε !!!" (εννοωντας τις ταινίες :p ) -Η κολλητη μ,όποτε "θάβει" καποιον πχ:Ποσο με νευριαζει αυτη η ψωναρα η Ελένη δεν λέγεται!Αμαν ρε Ευα τι κακιες ειναι αυτες!Κατσε να την παρω ενα τηλεφωνακι τωρα να δεις τι θα παθεις!!! Δν ξερω αν τ πιασατε!:lol::lol: Ευχαριστούμε για την ανάσα δροσιάς που προσέφερες με τις ατάκες σου μέσα στην ζέστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Δν ξερω αν τ πιασατε!:lol::lol: oxi:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva_mx Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Ευχαριστούμε για την ανάσα δροσιάς που προσέφερες με τις ατάκες σου μέσα στην ζέστη. Να σαι καλα.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts