Jump to content

LeEco Cool1

nio83
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tελικα καταφερα και εγω και εγκατεστησα επιτυχως την 5.8.017s με ελληνικα στο μεγαλυτερο ποσοστο. Σε ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου. Ευχομαι μελη σαν εσενα να υπαρχουν σε αρκετα φορουμ.

:clap::clap::clap:

Dooge Collo DG100| Galaxy S3|

LeEco Cool 1 Dual|Xiaomi A2 Lite

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απ' ό,τι διάβασα στο 4pda λογικά θα έχουμε beta Android 7 κάπου στα τέλη Ιουνίου. Υπάρχει από τώρα μια έκδοσή του, αλλά λένε ότι δε μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση αν τη βάλεις.

https://cloud.mail.ru/public/7XMP/RJwvryAZK

10371035.png

Απ' ό,τι διάβασα στο 4pda λογικά θα έχουμε beta Android 7 κάπου στα τέλη Ιουνίου. Υπάρχει από τώρα μια έκδοσή του, αλλά λένε ότι δε μπορείς να γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση αν τη βάλεις.

https://cloud.mail.ru/public/7XMP/RJwvryAZK

10371035.png

Μιας και είδα τη φώτο παραπάνω, το cool play 6 που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη coolpad κι όχι σε συνεργασία με τη leeco, στα χαρακτηριστικά αναφέρει ότι έχει λογισμικό Journey 1.0. Οπότε αυτό ίσως να είναι κάτι διαφορετικό από το eui..

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιας και είδα τη φώτο παραπάνω, το cool play 6 που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη coolpad κι όχι σε συνεργασία με τη leeco, στα χαρακτηριστικά αναφέρει ότι έχει λογισμικό Journey 1.0. Οπότε αυτό ίσως να είναι κάτι διαφορετικό από το eui..

Πάντως από τις υπόλοιπες φωτογραφίες που είδα στην εμφάνιση μοιάζει με stock Android 7, παρά με το eui. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές απ ό,τι λένε.

Πάντως από τις υπόλοιπες φωτογραφίες που είδα στην εμφάνιση μοιάζει με stock Android 7, παρά με το eui. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές απ ό,τι λένε.

Αυτό λέω. Οτι θα ναι κάτι διαφορετικό

Η καμερα του cool1 τι λεει?Σκεφτομαι για αγορα.

Sent from my MX5 using Tapatalk

Εχει ειπωθει πολλες φορες...

Απο τις καλυτερες , τοπ για τα λεφτα που πληρωνεις και κατι παραπανω με λιγη εξασκηση

να προσθέσω πως η εγγραφή video σε 4k είναι το κάτι άλλο. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως πρέπει να έχεις σταθερό χέρι γιατί δεν υπάρχει OIS.
Leeco Cool1 4/64 Gold

Ένας φιλος μου, μου έφερε το κινητό του να του περάσω ραδιόφωνο. EUI γράφει 5.8.017s stable. Βασικά ήθελα να κάνω root για να δοκιμάσω τον οδηγό που υπάρχει σε λινκ σε προηγούμενη σελίδα. Πως το κάνουμε root το κινητό; Δοκίμασα να περάσω twrp αλλα με όποιο οδηγό και να προσπάθησα , αν και η διαδικασία τελείωσε με success δεν με βάζει σε recovery. Δοκίμασα και ένα απο ρώσικο site που βρήκα με τα ιδια αποτελέσματα. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να γίνει root; Δε θέλει να χάσει τα ελληνικά.

Παιδιά καλημέρα, έχει σπάσει σε κάποιον η οθόνη ?

έσπασε της κόρης μου το τζάμι , το touch δουλέυει κανονικά όπως και η οθόνη,

ξέρουμε αν αλάζει μόνο το κρύσταλλο ?

αν έχει αγοράσει κάποιος μπορεί να μου πεί από που ?

Ευχαριστώ

iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s

htc one x

letv x800 us

xiaomi mi 9t

Poco x3 pro

μετα απο μια μικρή έρευνα βλέπω πώς όχι το τζάμι μόνο δεν αλλάζει χρειάζεται όλο το assembly που κοστίζει στα 30 usd πανω κατω απο ali

αρκετά συμφέρουσα τιμή και η επισκευή εάν έχεις κάποια εμπειρία και τα απαραίτητα εργαλεία είναι σχετικά ευκολη θα έλεγα

εκ πείρας προτείνω στον φίλο να μην λυπηθεί τα 10 ευρώ και να πάρει ολόκληρο το assemlby μιας και εάν αλλάξει μόνο το τζάμι μόνος υπάρχει τεράστια πιθανότητα να πάθει μεγαλύτερη ζημιά από ότι έχει τώρα.. έαν σκοπεύει να το πάει κάπου εξειδικευμένα αλλάζει το πράγμα βέβαια..

εκ πείρας προτείνω στον φίλο να μην λυπηθεί τα 10 ευρώ και να πάρει ολόκληρο το assemlby μιας και εάν αλλάξει μόνο το τζάμι μόνος υπάρχει τεράστια πιθανότητα να πάθει μεγαλύτερη ζημιά από ότι έχει τώρα.. έαν σκοπεύει να το πάει κάπου εξειδικευμένα αλλάζει το πράγμα βέβαια..

Συμφωνω..ολη την οθονη ουτε τον κοπο ουτε το χρημα αξιζει για 10 ευρω διαφορα...καλυτερα ολη την οθονη!

Παιδιά καλημέρα, έχει σπάσει σε κάποιον η οθόνη ?

έσπασε της κόρης μου το τζάμι , το touch δουλέυει κανονικά όπως και η οθόνη,

ξέρουμε αν αλάζει μόνο το κρύσταλλο ?

αν έχει αγοράσει κάποιος μπορεί να μου πεί από που ?

Ευχαριστώ

Καλημέρα. Θα πας για φουλ σετ οθόνη & Touch screen. Θέλει ειδικό εργαλείο θερμού αέρα και ειδικό διαχωριστή τύπου σύρμα για να την διαχωρίσει χωρίς ζημιά από την οθόνη που το κάνουν μόνο εξειδικευμένα μαγαζιά. Πάρε όλο το πακέτο καλύτερα οθόνη & Touch screen για να έχεις σίγουρο αποτέλεσμα..

Ρώτα εδώ που έχουν φτιάξει αρκετά Leeco μόνο με αλλαγή Touch screen αλλά χωρίς ανταλλακτικό κανένα 60ευρω.

http://computer-analysis.gr/

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Ένας φιλος μου, μου έφερε το κινητό του να του περάσω ραδιόφωνο. EUI γράφει 5.8.017s stable. Βασικά ήθελα να κάνω root για να δοκιμάσω τον οδηγό που υπάρχει σε λινκ σε προηγούμενη σελίδα. Πως το κάνουμε root το κινητό; Δοκίμασα να περάσω twrp αλλα με όποιο οδηγό και να προσπάθησα , αν και η διαδικασία τελείωσε με success δεν με βάζει σε recovery. Δοκίμασα και ένα απο ρώσικο site που βρήκα με τα ιδια αποτελέσματα. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να γίνει root; Δε θέλει να χάσει τα ελληνικά.

Aναλυτικος οδηγος εδω http://blog.grossoshop.net/cool1-c106-installazione-rom-grossoshop/#prettyPhoto Απο εκει και περα εχοντας φυσικα εγκαταστησει σωστα τους οδηγους ειναι σχετικα ευκολα. Στην αρχη δυσκολευτηκα και εγω τωρα εχω φτιαξει 3 ιδια. Σε win7 τουλαχιστον το εκανα εγω δεν ξερω αν σε win10 πετυχαινει η διαδικασια.

Edited by klaipelas

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

http://mobilespecs.net/phone/codes/LeEco/LeEco_Cool1_dual.html

LeEco Cool1 dual - secret codes.

Yγ δεν εχω δοκιμασει τιποτα

*#*#34971539#*#* - This code is used to get information about phone camera. It shows following 4 menus:

* Update camera firmware in image (Don't try this option)

* Update camera firmware in SD card

* Get camera firmware version in LeEco Cool1 dual

* Get firmware update count

WARNING: Never use the first option otherwise your phone camera will stop working and you'll need to take LeEco Cool1 dual to service center to reinstall camera firmware.

Το "* Update camera firmware in SD card " τι ακριβως κανει δηλαδη?

Edited by Michael22

τελικά το root χρειάζεται;

ο μόνος λόγος που σκέφτομαι είναι να πετάξω τίποτα άχρηστες εφαρμογές που πιθανόν να πιάνουν μνήμη και να κάνουν χρήση μπαταρίας άσκοπα. Υπάρχουν κάποιες αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος πως πρέπει να πεταχτούν όλες, μπορεί να κάνουν δουλειά.

όποιος το έχει κάνει έχει καλύτερα αποτελέσματα στη μπαταρία ή δεν φαίνονται με το μάτι (να 'χαμε να λέγαμε);

Leeco Cool1 4/64 Gold

τελικά το root χρειάζεται;

ο μόνος λόγος που σκέφτομαι είναι να πετάξω τίποτα άχρηστες εφαρμογές που πιθανόν να πιάνουν μνήμη και να κάνουν χρήση μπαταρίας άσκοπα. Υπάρχουν κάποιες αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος πως πρέπει να πεταχτούν όλες, μπορεί να κάνουν δουλειά.

όποιος το έχει κάνει έχει καλύτερα αποτελέσματα στη μπαταρία ή δεν φαίνονται με το μάτι (να 'χαμε να λέγαμε);

Για μένα είναι απαραίτητο μόνο και μόνο επειδή θέλω να ξεφορτωθώ τις διαφημίσεις! Ακόμα δεν έχω ασχοληθεί μιας και δε το χω ούτε μια βδομάδα. Σιγά σιγα. Αν κάποιος μπορεί ας γράψει εναν κατατοπιστικο οδηγό στα ελληνικά

Sent from my C103 using Tapatalk

Nikos ποιες διαφημησεις?

Vision, ποιες εφαρμογες εννοεις?

(με την 14ς οριτζιναλ, δεν υπηρχε τιποτε

Τωρα στο νεο κινητο με Γκροσσοσοπ 17ς, ναι κατι υπαρχει (της Leeco), αλλα τα μαζεψα ολα σε σε μια καρτελα.

Ολα τα αλλα., notification κλπ κανενα προβλημα

Nikos ποιες διαφημησεις?

Vision, ποιες εφαρμογες εννοεις?

(με την 14ς οριτζιναλ, δεν υπηρχε τιποτε

Τωρα στο νεο κινητο με Γκροσσοσοπ 17ς, ναι κατι υπαρχει (της Leeco), αλλα τα μαζεψα ολα σε σε μια καρτελα.

Ολα τα αλλα., notification κλπ κανενα προβλημα

Διαφημίσεις στον chrome κλπ. Σε όλα τα κινητα μου ειχα περασμένο το adaway και ειχα ησυχάσει. Μολις ρουταρω θα το περάσω. Είμαι με ινδική 17s. Αγορασμένο απο will vast στο AliExpress. Σε 8 μέρες εφτασε Ελλάδα απλα καθυστέρησαν 2 βδομάδες να το ανοίξουν στο αεροδρόμιο. Πήρα το 3/32 ασημί. Πολύ καλή συσκευή. Πολύ όμορφη. Αυτονομία μεγαλύτερη του αναμενόμενου. Έχω συνήθως 7 ωρες sot σε 24ωρο χρήσης κυρίως με wifi και αρκετό όμως 4g. Τωρα για τη καμερα σε καλο φωτισμό βάζοντας τα διπλα διπλα με redmi note 4x, μου φαίνεται πως το xiaomi υπερεχει. Έχει μεγαλύτερη οξύτητα και λεπτομέρεια νομίζω. Δεν είμαι και ειδικός. Το βράδυ κάνει πολύ καλή δουλειά το night mode με τη χρήση της δεύτερης καμερας. Παραλαμβανω αύριο κι ενα note 4x και θα προσπαθήσω να τραβηξω μερικές φωτο να δουν όσοι ενδιαφέρονται. Έχοντας πιάσει και τις δύο συσκευές εγώ προσωπικά θα διάλεγα παλι leeco ως πιο alternative λυση.

Μόνο μειον για μένα είναι ότι το ραδιόφωνο πιάνει ελάχιστους σταθμους...

Εγώ είμαι με 18s

κάτι Amazon, κάτι Prime Video κτλ ο browser ο δικός του, δεν σβήνουν. Όλα τα LeEco services, Feedback είναι ουσιαστικά άχρηστα.

και δεν ξέρω ποια άλλα services που τρέχουν είναι άχρηστα. πχ MBN Test

Το ράδιο ναι, δεν πιάνει όλους τους σταθμούς, δεν ξέρω γιατί.

το recorder σε κλήση επίσης, υπάρχει τίποτα που να δουλεύει γιατί σαν επιλογή δεν έχει απ' τη μάνα του.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Εγώ είμαι με 18s

κάτι Amazon, κάτι Prime Video κτλ ο browser ο δικός του, δεν σβήνουν. Όλα τα LeEco services, Feedback είναι ουσιαστικά άχρηστα.

και δεν ξέρω ποια άλλα services που τρέχουν είναι άχρηστα. πχ MBN Test

Το ράδιο ναι, δεν πιάνει όλους τους σταθμούς, δεν ξέρω γιατί.

το recorder σε κλήση επίσης, υπάρχει τίποτα που να δουλεύει γιατί σαν επιλογή δεν έχει απ' τη μάνα του.

Μη σ απασχολούν αυτά. Δε τρέχουν στο παρασκήνιο οπότε δεν επιβαρύνουν τη συσκευή. Την 18s τη πέρασες με update πάνω από τη 17s? Έχουν διαφορά;;

Διαφημίσεις στον chrome κλπ. Σε όλα τα κινητα μου ειχα περασμένο το adaway και ειχα ησυχάσει. Μολις ρουταρω θα το περάσω. Είμαι με ινδική 17s. Αγορασμένο απο will vast στο AliExpress. Σε 8 μέρες εφτασε Ελλάδα απλα καθυστέρησαν 2 βδομάδες να το ανοίξουν στο αεροδρόμιο. Πήρα το 3/32 ασημί. Πολύ καλή συσκευή. Πολύ όμορφη. Αυτονομία μεγαλύτερη του αναμενόμενου. Έχω συνήθως 7 ωρες sot σε 24ωρο χρήσης κυρίως με wifi και αρκετό όμως 4g. Τωρα για τη καμερα σε καλο φωτισμό βάζοντας τα διπλα διπλα με redmi note 4x, μου φαίνεται πως το xiaomi υπερεχει. Έχει μεγαλύτερη οξύτητα και λεπτομέρεια νομίζω. Δεν είμαι και ειδικός. Το βράδυ κάνει πολύ καλή δουλειά το night mode με τη χρήση της δεύτερης καμερας. Παραλαμβανω αύριο κι ενα note 4x και θα προσπαθήσω να τραβηξω μερικές φωτο να δουν όσοι ενδιαφέρονται. Έχοντας πιάσει και τις δύο συσκευές εγώ προσωπικά θα διάλεγα παλι leeco ως πιο alternative λυση.

Μόνο μειον για μένα είναι ότι το ραδιόφωνο πιάνει ελάχιστους σταθμους...

Διαφημίσεις στον chrome κλπ ?

Kλπ ποια?

Εγω γιατι δεν εχω διαφημίσεις? :D

Παραλαμβανω αύριο κι ενα note 4x και θα προσπαθήσω να τραβηξω μερικές φωτο να δουν όσοι ενδιαφέρονται. Έχοντας πιάσει και τις δύο συσκευές εγώ προσωπικά θα διάλεγα παλι leeco ως πιο alternative λυση.

Μας εχουν πει οτι το Κουλ1 ειναι καλυτερο σαν καμερα...

Περιμενουμε να δουμε τα συγκριτικα

Edited by Michael22