Jump to content

Ποιά είναι η πιο απροβλημάτιστη συσκευή που είχατε ποτέ;

Κοινοποίηση

Επιλογή λειτουργικού  

19 members have voted

1. 1. Επιλογή λειτουργικού

Recommended Posts

Το θέμα είναι απλό. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ή υπήρξε συσκευή που να λειτουργουσε απροβλημάτιστα day one, ανεξαρτήτως εταιρίας και λειτουργικού. Όταν λέω απροβλημάτιστα εννοώ να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα να την ''δορθώσεις''. Μηδέν λαγκ και προβλήματα. Απρόσκοπτη λειτουργία.

Το θέμα είναι απλό. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ή υπήρξε συσκευή που να λειτουργουσε απροβλημάτιστα day one, ανεξαρτήτως εταιρίας και λειτουργικού. Όταν λέω απροβλημάτιστα εννοώ να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα να την ''δορθώσεις''. Μηδέν λαγκ και προβλήματα. Απρόσκοπτη λειτουργία.

Το iPhone 5s που αγορασα προσφατα ηταν απροβληματιστο απο την 1η στιγμη.Κανενα κολλημα και κανενα θεμα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Αυτό εξαρτάται από τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας και τη χρήση που κάνει. Το Lumia 735 που έχω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι για μένα το πρώτο smartphone που το πετυχαίνει αυτό.

Sent from mTalk

Με ενδιαφέρει η άποψη όλων άσχετα αν είναι κάποιος απλός χρήστης ή power user.Αν είναι το δεύτερο βέβαια ακόμα καλύτερα.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το LG V10 που έχω εδώ και 5 μήνες λειτουργεί υποδειγματικά. Καλύτερα από κάθε άλλο τηλέφωνο που είχα ποτέ.

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

Δεν ξέρω αν οφείλεται στο κλειστό του λειτουργικό ή όχι, αλλά το iphone είναι το μοναδικό από τα κινητά που είχα, το οποίο ποτέ δεν μου εμφάνισε το παραμικρό, όλα τ' άλλα αντροιντ, wp κλπ κολλάνε τους βγάζω τις μπαταρίες, τα κάνω soft και hard reset, ξαφνικά τελειώνει η μπαταρία τους, ζεματάνε σαν βραστά αυγά, ουφ τα βαρέθηκα με τα προβλήματά τους.

Και το iphone το βαριέμαι γιατί δεν σου αφήνει πολλά-πολλά περιθώρια να παίξεις λίγο, αλλά τουλάχιστον αυτό όποτε το χρειαστείς δεν θα σε πουλήσει, στην ζυγαριά των υπέρ και κατά αυτό τελικά μετράει πιο πολύ για μένα

samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Προφανώς και όλοι θα πουν ότι το πιο απροβλημάτιστο κινητό που είχαν ποτέ είναι αυτο που διαθέτουν τώρα...

Αυτό εξαρτάται απο το άτομο και πόσο κολλημένος ειναι.

Έχω δουλέψει και με android συσκευές κι έχω παρατηρήσει πως οι πιο φθηνές κ entry level συσκευές παρουσιάζουν μικροπροβληματάκια

ενώ οι πιο ακριβές τείνουν σε πιο απροβλημάτιστη χρήση. Αναμενόμενο; ίσως... αλλά 2 χρόνια που έχω το iPhone 6 δεν εχω συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα

Επίσης έχω κι ένα oukitel των 70€ με android 5 και για τα χρήματα του λειτουργεί άψογα, παρουσιάζει κατα διαστήματα κολληματάκια αλλα σε γενικές γραμμές ειναι αξιοπρεπέστατο αλλά δεν θα το ψήφιζα σ'αυτό το νήμα. Οπότε iPhone και Apple δαγκωτό απο προσωπική εμπειρία.

[ f i l i p p o s ]

Προφανώς και όλοι θα πουν ότι το πιο απροβλημάτιστο κινητό που είχαν ποτέ είναι αυτο που διαθέτουν τώρα...

Μην το λες . μπορεί να άλλαξαν και να έπεσαν σε λούμπα.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Optimus G

Δύο+ χρόνια πήγαινε νερό χωρίς την παραμικρή ανάγκη για πείραγμα

Τώρα πια δε μου φτάνει η RAM με τίποτα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Note 3 κλασικα 2.5 χρόνια και προχωράμε ακάθεκτοι. Ποτέ δεν του έβαλα θήκη η Screen protector και δεν έχει γρατζουνια πουθενά. Άπειρα φλασαρισματα ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με peak να είναι στο San andreas με 45 ώρες παιχνιδιού χωρίς κανένα θέμα. Πιο πριν είχα ένα LG 4x μου πήγε 9 μήνες με το ζόρι ένα Huawei x5 Pro στον 1.5 χρόνο το έδωσα και παλιότερα ένα n80 2 χρονάκια μετά χάλασε η ταινία. Για μελλοντικά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πιο απροβληματιστο τηλεφωνο που ειχα και το πιο αγαπημενο ολων για εμενα, ειναι το αθανατο nokia e71. :):)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τι μου θύμισες. Μα τι ομορφιά ήταν η σειρά Ε.

Κουκλια ηταν ολα τους!!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Huawei P8.

PS: Δεν το έχω τώρα. Το είχα. Δεν είχε κάνει (και δεν έχει κάνει ακόμη, μιας που το έχει τώρα ο γιος μου) κιχ! Συν του ότι είναι η μόνη που δίνει 3 χρόνια εγγύηση. Για μένα κάτι δείχνει.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το πιο απροβληματιστο που ειχα ποτε,που ειχε φαει σαβουρα πιο πολυ κι απο τους ηθοποιους του jackass,ηταν το ΝΟΚΙΑ 3310! :lol:

Ολα τα αλλα ειχαν θεματακια.Και τα iphone,και τα android που ειχα και καποια παλια windows phone και symbian(τα 2 τελευταια ειχαν πολλα).

Θα ελεγα το S7 edge που εχω τωρα καθως φαινεται να μη μασαει τιποτα.Κανενα παραπονο μεχρι στιγμης.

• 2 weeks later...
τα ποιο απροβλημάτιστα κινητα που ειχα ποτε,ειναι τα δυο τελευταια μου.σαν μαρκα δεν σου γεμιζουν το ματι.μαλιστα σαν μοντελο αυτό που εχω τωρα το οποιο είναι πολύ φθηνο,της ταξης των 65 ευρω εχει βγει σκυλιalcatel pixi 3 4.5. μπορει καποιοι να γελασουν και να τους φανει παραξενο.και μιλαμε για μια χρηση καθημερινη που φτανει κατά μεσο ορο τις 11 ωρες.λογω δουλειας και διασκεδασης.τι να πω ημουν απλα τυχερος;δεν ξερω παντως το εχω καταευχαρηστηθει.τα εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω.το μονο παραπονο ότι το φορτιζω δυο φορες την μερα.αλλα με τοση χρηση δεν νομιζω ότι υπαρχει αυτή την στιγμη κινητο που η μπαταρια του δεν θα τα επαιζε.:D Edited by spy14

Tcl 20 5g