one_tree_hill Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να έρθω σε Android γιατί έχω βαρεθεί το iOS 6 χρόνια τώρα, όμως επειδή ξέρω ότι δε πρόκειται να μείνω πολύ γιατί δεν είμαι πολύ φαν του στοκ, αποφάσισα να προσανατολιστώ σε Xiaomi γιατί ακούω καλά και είναι και φθηνά :happy: Ειδικά το MIUI μου αρέσει πολύ. Έλεγα για Redmi 4 αλλά θέλω ελαφριά συσκευή. Έχει μια φίλη το 3S Prime και λέω να διαθέσω 120 ευρώ να το πάρω - καταρχάς, αν επιλέξω την έκδοση με τα 2GB θα έχω θέμα με τη διαχείριση μνήμης; Το ξέρω ότι τα 3 δε κοστίζουν πολλά παραπάνω, όμως θα ήθελα να δώσω όσα λιγότερα χρήματα γίνεται. Επίσης, όσον αφορά το θέμα φωτογραφία, πώς τα πάει με φωτισμό μέσα στη μέρα; Εντάξει δε περιμένω και φακό 6S, αλλά γενικά έχω ακούσει καλά λόγια, από exposure κλπ γενικά πώς πάει; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Αν δεν εισαι heavy user τα 2gb αρκούν! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Συμφωνώ. Και σε άλλο τηλέφωνο που είχα πριν με 2 GB μια χαρά πάει. Απλά με τα 3 είσαι άρχοντας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 όμως θα ήθελα να δώσω όσα λιγότερα χρήματα γίνεται. το έχω πει βέβαια πολλές φορές πόσο καιρό "ελπίζεις" ότι θα κρατήσεις το κινητό ; πόσα social app χρησιμοποιείς ; και να είσαι μια χαρά τώρα με τα 2 γιατί νομίζεις ότι θα είσαι σε 5-6 μήνες ; κ.ο.κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να έρθω σε Android γιατί έχω βαρεθεί το iOS 6 χρόνια τώρα, όμως επειδή ξέρω ότι δε πρόκειται να μείνω πολύ γιατί δεν είμαι πολύ φαν του στοκ, αποφάσισα να προσανατολιστώ σε Xiaomi γιατί ακούω καλά και είναι και φθηνά :happy: Ειδικά το MIUI μου αρέσει πολύ. Έλεγα για Redmi 4 αλλά θέλω ελαφριά συσκευή. Έχει μια φίλη το 3S Prime και λέω να διαθέσω 120 ευρώ να το πάρω - καταρχάς, αν επιλέξω την έκδοση με τα 2GB θα έχω θέμα με τη διαχείριση μνήμης; Το ξέρω ότι τα 3 δε κοστίζουν πολλά παραπάνω, όμως θα ήθελα να δώσω όσα λιγότερα χρήματα γίνεται. Επίσης, όσον αφορά το θέμα φωτογραφία, πώς τα πάει με φωτισμό μέσα στη μέρα; Εντάξει δε περιμένω και φακό 6S, αλλά γενικά έχω ακούσει καλά λόγια, από exposure κλπ γενικά πώς πάει; Για μένα που πήρα την έκδοση 2/16 δεν αξίζει τελικά για την μικρή διαφορά που έχουν. Προσωπικά δεν με πειράζει γιατί το χω σαν 2ο αλλά κάθε φορά που πουλάω το 1ο και ξεμένω με αυτό για λίγες ημέρες μετανιώνω που δεν είχα πάρει την έκδοση με τα 3. Όσο για την κάμερα, με καλό φωτισμό οι φωτογραφίες είναι αξιοπρεπέστατες για τα λεφτά της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomaik Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Που το βρισκουμε το international???? Παντου αφαντο... εχει στο geekbuying. Παράθεση www.All-In-Stock.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 εχει στο geekbuying. Επειδή ψάχνω και εγώ το international 32 αρι γκρι να πω ότι δεν το βλέπω πουθενά. Το geekbuying δείχνει ότι το έχει στην ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά για 170 ευρω καλύτερα να το πάρω από κωτσοβολο παρα από τον κινεζο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ακριβως αυτο!!! Κοροιδια να το παρουμε απο κινεζο 170... Το λαθος το μεγαλο ηταν πριν 5 μερες ο κωτσο το χε παζαρεψε το... Το ανεφερε εδω ενα παλικαρι κ δεν το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Επειδή ψάχνω και εγώ το international 32 αρι γκρι να πω ότι δεν το βλέπω πουθενά. Το geekbuying δείχνει ότι το έχει στην ευρωπαϊκή αποθήκη αλλά για 170 ευρω καλύτερα να το πάρω από κωτσοβολο παρα από τον κινεζο και εγώ αυτό θα σου πρότεινα . η διάφορα είναι μικρή και δεν αξίζει και η τόση αναμονή . και εγώ από εκεί το τσίμπησα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Απλα να ενημερωσω γιατι εγω την πατησα... ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ τους επιτηδειους!!!! Διαφημιζουν εδω μεσα πως και καλα φερνουν ελληνικης αντιπροσωπιας, με την 800αρα το 3s Χθες τους καλεσα, με διαβεβαιωσαν πως την εχει την 800αρα. Αλλα δεν μπορουσαν να δουν τον κωδικο στο κουτι... Οποτε αποφασισα να παω απο πολυ μακρια εκει να το δω ο ιδιος πριν το αγορασω Και φυσικα... ΚΙΝΕΖΙΚΑ ολο το κουτι και ο λαθπς κωδικος επανω... Το κοριτσακι ειπε σορρυ και συνεχισε την δουλεια της ΟΥΣΤΤΤΤΤ CitisShop Απατη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Απλα να ενημερωσω γιατι εγω την πατησα... ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ τους επιτηδειους!!!! Διαφημιζουν εδω μεσα πως και καλα φερνουν ελληνικης αντιπροσωπιας, με την 800αρα το 3s Χθες τους καλεσα, με διαβεβαιωσαν πως την εχει την 800αρα. Αλλα δεν μπορουσαν να δουν τον κωδικο στο κουτι... Οποτε αποφασισα να παω απο πολυ μακρια εκει να το δω ο ιδιος πριν το αγορασω Και φυσικα... ΚΙΝΕΖΙΚΑ ολο το κουτι και ο λαθπς κωδικος επανω... Το κοριτσακι ειπε σορρυ και συνεχισε την δουλεια της ΟΥΣΤΤΤΤΤ CitisShop Απατη!!!! απάτη δεν το λες ! από την στιγμή που το ξέρεις πως όλα τα σκρουτζομαγαζα τα φέρνουν από κίνα τη περιμένεις ? μια από τα ίδια είναι και το eshop Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 ολα μου τα δείχνει ολα έντονα,οχι φουλ φωτεινότητα άλλα αυτό το έκανε όταν ειχε πολύ ηλιο... τι έχω πειράξει?:confused: Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ναι ειναι ΑΠΑΤΗ!!!! Τα αλλα μαγαζια στο σκρουτζ που καλεσα ειχαν την ειλικρινια να πουν πως οχι δεν ειναι το 800αρι. Αυτοι οι αλητες με κοροιδεψαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 απάτη δεν το λες ! από την στιγμή που το ξέρεις πως όλα τα σκρουτζομαγαζα τα φέρνουν από κίνα τη περιμένεις ? μια από τα ίδια είναι και το eshop όλοι από την κίνα τα φέρνουν τι εννοείς ; αν σου λέει "ναι είναι αυτό με την 800αρα" ε πως θα το πεις ενώ δεν την έχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Πληρωσαν και τη διαφημισουλα τους εδω μεσα... Σου λεω με ενοχλησε ο στ******σμος και η ανεση.... Δεν εχω προβλημα να εχει γινει ενα λαθος και με ειλικρινια να το πουν... Αλλα η αδιαφορια και το τουπε τους με ενοχλησε Anyway... Παμε παρακατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 το έχω πει βέβαια πολλές φορές πόσο καιρό "ελπίζεις" ότι θα κρατήσεις το κινητό ; πόσα social app χρησιμοποιείς ; και να είσαι μια χαρά τώρα με τα 2 γιατί νομίζεις ότι θα είσαι σε 5-6 μήνες ; κ.ο.κ. Δεν υπάρχει λόγος να με ορμηνεύεις. Απλά ρώτησα τι διαχείριση κάνει το MIUI επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Προφανώς και αν τα 2 δεν είναι αρκετά δε θα κολλήσω στα 10 ευρώ. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Υπάρχει καμιά θήκη σε μεγάλο πολυκατάστημα ή μόνο σε σκρουτζομάγαζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Δεν υπάρχει λόγος να με ορμηνεύεις. Απλά ρώτησα τι διαχείριση κάνει το MIUI επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ. Προφανώς και αν τα 2 δεν είναι αρκετά δε θα κολλήσω στα 10 ευρώ. γενικά δεν ήταν ποτέ καλή η Miui στην διαχείριση (και ούτε ελαφριά) βέβαια πλέον υπάρχουν και κάποιες επιλογές για το πως να χρησιμοποιεί την μνήμη αλλά γενικά δεν συνιστώ το 2/16, παρά μόνο σε χρήστες που θέλουν κινητό κυρίως (π.χ. ο πατέρας μου ) και όχι smartphone :) ειδικά κιόλας αν η διαφορά είναι στα 10 ε δεν θέλει ούτε μισή σκέψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran7777 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 γενικά δεν ήταν ποτέ καλή η Miui στην διαχείριση (και ούτε ελαφριά) βέβαια πλέον υπάρχουν και κάποιες επιλογές για το πως να χρησιμοποιεί την μνήμη αλλά γενικά δεν συνιστώ το 2/16, παρά μόνο σε χρήστες που θέλουν κινητό κυρίως (π.χ. ο πατέρας μου ) και όχι smartphone :) ειδικά κιόλας αν η διαφορά είναι στα 10 ε δεν θέλει ούτε μισή σκέψη Πριν κάνα τρίμηνο που πήρα το international για την ανηψια ήθελε και ο πατέρας μου, η διαφορά τότε ήταν στα 20€ με είχανε πιάσει τα χουβαρταλικια και του αγόρασα το ίδιο. (Μαζί με θήκη και Τζαμάκι nillkin μου βγήκαν 300€ τα δύο) Πάντως αν αγόραζα τώρα λόγω του ρίσκου αν περάσει τελωνείο θα το επερνα από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igissippos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παιδιά γεια σας. Αγόρασα πρόσφατα το redmi 3s 3/32 από τον Γερμανό. Φυσάει το κινητό. Αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το μικρόφωνο. Φαίνεται πως υπάρχει κάποιο bug. Δεν λειτουργεί στην ηχογράφηση, στο Skype, στην βιντεοσκοπηση. Πριν λίγο μίλησα με Facebook messenger κλήση και δούλευε. Ούτε στις κλήσεις του τηλεφώνου με ακούνε. Έχετε αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Στη θέση σου θα το πήγαινα - τουλάχιστον - για έλεγχο στο κατάστημα που το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) delete ένας mod ... για αλλού πήγαινε Edited January 12, 2017 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παιδιά γεια σας. Αγόρασα πρόσφατα το redmi 3s 3/32 από τον Γερμανό. Φυσάει το κινητό. Αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το μικρόφωνο. Φαίνεται πως υπάρχει κάποιο bug. Δεν λειτουργεί στην ηχογράφηση, στο Skype, στην βιντεοσκοπηση. Πριν λίγο μίλησα με Facebook messenger κλήση και δούλευε. Ούτε στις κλήσεις του τηλεφώνου με ακούνε. Έχετε αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα; τράβηξες βίντεο πριν το πρόβλημα ; επανεκκίνηση δοκίμασες να δεις αν φτιάχνει ; κάποτε υπήρχε (σε άλλες συσκευές , δεν ξέρω αν το bug υπάρχει ακόμα) ένα θέμα με το αν τραβούσες βίντεο (νομίζω σε Landscape) , απενεργοποιούσε το ένα Mic και έπρεπε να τραβήξεις άλλο βίντεο σε portrait για να το ξανα ενεργοποιήσει (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) για αρχή κάνε το restart :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy1984 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλημέρα.Ξέρετε αν οι συσκευες που πουλανε στον Κωτσοβολο ή στον Γερμανο έχουν την 800αρα μπαντα? Παράθεση Mi 9 128gb :shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Σχωράτε με για την ασχετοσύνη μου, αλλά το κινητό με τα 32G παίζει όλες τις μπάντες; Προβλήματα με την κεραία του έχει κάποιος; Να έχει πιο αδύναμο σήμα δηλαδή σε σχέση με άλλα κινητά. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts