Jump to content

Redmi 3S

Baniko
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπέρα! Χρειαζομαι την βοηθεια σας...

Μολις παρελαβα ενα 3s pro το ανοιξα κανονικα και τι setaρισα και το εκλεισα! Οταν πηγα να το ξανανοιξω αρχισε τα κολληματα!!

Εχει μεινει εδω και ακετη ωρα κολλημενο στο logo "mi", η οθονη dimaρει διαρκώς και που και που βγαινει μια μπαρα απο κατω η οποια γεμιζει και αρχιζει παλι τα ιδια!!

Ξερετε τι παιζει???

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παράθεση από gerstavros2 >

Ρυθμίσεις->Γραμμή κατάστασης->Διαχείριση ειδοποιήσεων-> Βρες την εφαρμογή που θες, και ενεργοποίησε το εικονίδιο εφαρμογής

Thanks να'σαι καλά.

LG G3 d855 32gb

Zoe Rom v3

Gabriel v2.1

Το έκανα αλλά δεν έγινε κάτι. Δεν φαίνεται κάτι στην γραμμή πάνω.

Προσπαθώ να το ξεκλειδώσω, αυτό γίνεται αν βάλω την κινέζικη rom? Μπαίνω εδώ δίνω το όνομα που πέρασα στο mi account στο κινητό π.χ. Guzgun αλλά δεν το αναγνωρίζει. Τι όνομα πρέπει να βάλω?

Edited by GUZGUN

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Προσπαθώ να το ξεκλειδώσω, αυτό γίνεται αν βάλω την κινέζικη rom? Μπαίνω εδώ δίνω το όνομα που πέρασα στο mi account στο κινητό π.χ. Guzgun αλλά δεν το αναγνωρίζει. Τι όνομα πρέπει να βάλω?

το email βάζεις ή το αριθμητικό αναγνωριστικό του mi account

επίσης τι εννοείς δεν έχει Notification bar ;

άλλο το δεν έχει τίποτα πάνω κι άλλο το δεν σου εμφανίζει εικονίδιο το πρόγραμμα που θες

παίδες έχει παραγγείλει κανείς από εδώ??Είναι καλός πωλητής??https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3s-Pro-Snapdragon430-Octa-Core-3G-RAM-FDD-LTE-4G-Fingerprint-ID-5/609089_32686804107.html?aff_platform=data-feeds&sk=JYJQJYByj%3A&cpt=1481221519227&af=a9eaeeda-bd73-11e6-86e4-02863d06534d&&aff_trace_key=b1d6811c0db549a3935b9d4806237d3d-1481221519227-09171-JYJQJYByj

IPhone 15 Pro 

παίδες έχει παραγγείλει κανείς από εδώ??Είναι καλός πωλητής??https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3s-Pro-Snapdragon430-Octa-Core-3G-RAM-FDD-LTE-4G-Fingerprint-ID-5/609089_32686804107.html?aff_platform=data-feeds&sk=JYJQJYByj%3A&cpt=1481221519227&af=a9eaeeda-bd73-11e6-86e4-02863d06534d&&aff_trace_key=b1d6811c0db549a3935b9d4806237d3d-1481221519227-09171-JYJQJYByj

Δεν δειχνει αν εχει paypal. Εγω θα το απευφευγα.

το email βάζεις ή το αριθμητικό αναγνωριστικό του mi account

επίσης τι εννοείς δεν έχει Notification bar ;

άλλο το δεν έχει τίποτα πάνω κι άλλο το δεν σου εμφανίζει εικονίδιο το πρόγραμμα που θες

και τα δύο δοκίμασα αλλά τίποτα. θέλω να εμφανίσω τα στοιχεία που βγάζει το cool tool στο status bar ή όπως αλλιώς λέγεται.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Καλός φαίνεται

Δεν δειχνει αν εχει paypal. Εγω θα το απευφευγα.

Δεν παίρνει paypal το ali, έχει δικό του σύστημα και πολύ καλύτερη αντιμετώπιση από το paypal.

Καλός φαίνεται

Δεν παίρνει paypal το ali, έχει δικό του σύστημα και πολύ καλύτερη αντιμετώπιση από το paypal.

Στειλτε κανενα link να μορφωθουμε!

και τα δύο δοκίμασα αλλά τίποτα. θέλω να εμφανίσω τα στοιχεία που βγάζει το cool tool στο status bar ή όπως αλλιώς λέγεται.

τελικά ήθελε το όνομα στα κινέζικα.

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Στειλτε κανενα link να μορφωθουμε!

Υπάρχει ανάλογο θέμα στο forum για αγορές μέσω aliexpress

Προσωπικά το προτιμώ στο θέμα της προστασίας του αγοραστή, το paypal γέρνει πολύ προς τους πωλητές και μου χει σπάσει τα νεύρα.

Παιδια καλησπέρα! Χρειαζομαι την βοηθεια σας...

Μολις παρελαβα ενα 3s pro το ανοιξα κανονικα και τι setaρισα και το εκλεισα! Οταν πηγα να το ξανανοιξω αρχισε τα κολληματα!!

Εχει μεινει εδω και ακετη ωρα κολλημενο στο logo "mi", η οθονη dimaρει διαρκώς και που και που βγαινει μια μπαρα απο κατω η οποια γεμιζει και αρχιζει παλι τα ιδια!!

Ξερετε τι παιζει???

Καταφερα με fastboot να το ξεμπρικαρω και τωρα συνεβη το εξης περίεργο...

μου ζηταει κωδικο για να ξεκλειδωσει η συσκευη!!!!!!! Σας παραθετω και την σχετικη φωτο, αν μπορει καποιος ας βοηθησει!

Edited by odykoro

Βασικά πληρωμή με "western union" απλά δεν υπάρχει, δεν τα κάνουμε αυτά τα πράγματα

Capital controls τότε και δεν είχα ανακαλύψει τη Revolut, οπότε και έγινε ότι έγινε :(. Έχω μια ερώτηση. Την κάνω εδώ και αν ξέρει κάποιος ας με παραπέμψει στο σωστό νήμα. Θέλω να κάνω μια παραγγελία από GearBest 2 τηλέφωνα. Φτάνει γύρω στα 370€. Ξέρει κανείς αν θα έχω θέμα με τελωνείο; Ευχαριστώ

Edited by ippotis

Capital controls τότε και δεν είχα ανακαλύψει τη Revolut, οπότε και έγινε ότι έγινε :(. Έχω μια ερώτηση. Την κάνω εδώ και αν ξέρει κάποιος ας με παραπέμψει στο σωστό νήμα. Θέλω να κάνω μια παραγγελία από GearBest 2 τηλέφωνα. Φτάνει γύρω στα 370€. Ξέρει κανείς αν θα έχω θέμα με τελωνείο; Ευχαριστώ

Πιθανόν, έχουν μια έξαρση τελευταία. Σίγουρα μην τα βάλεις στο ίδιο πακέτο πάντως, παίζεις με την τύχη σου.

Πιθανόν, έχουν μια έξαρση τελευταία. Σίγουρα μην τα βάλεις στο ίδιο πακέτο πάντως, παίζεις με την τύχη σου.

Τι εννοείς έξαρση; Τα σταματούν στο τελωνείο; Εγώ πήρα ένα redmi με SGPOST; Μήπως έπρεπε να το πάρω με NLPOST;

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Τι εννοείς έξαρση; Τα σταματούν στο τελωνείο; Εγώ πήρα ένα redmi με SGPOST; Μήπως έπρεπε να το πάρω με NLPOST;

Φιλε μου τις τελευταίες μερες σταματανε πολλα δέματα στο τελωνειο! Και αποτι καταλαβα δεν παιζει ρολο με τι ταχυδρομειο επελεξες να σου ερθει!

Εγω εκανα δυο ξεχωριστές παραγγελίες με singpost (κινητα), το ενα το τσακωσαν στο τελωνείο και το αλλο οχι!!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Φιλε μου τις τελευταίες μερες σταματανε πολλα δέματα στο τελωνειο! Και αποτι καταλαβα δεν παιζει ρολο με τι ταχυδρομειο επελεξες να σου ερθει!

Εγω εκανα δυο ξεχωριστές παραγγελίες με singpost (κινητα), το ενα το τσακωσαν στο τελωνείο και το αλλο οχι!!!

Σε περίπτωση που το σταματήσουν τι γίνεται μετά;

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Σε περίπτωση που το σταματήσουν τι γίνεται μετά;

Ηρθε κανονικά το κινητο στο ταχυδρομειο και μου εστειλαν ειδοποιητξριο που ελεγε να πληρωσω δασμους και τελη διασαφηνισης τα οποια ηταν 36€!!! Το τιμολογησαν γυρω στα 100€ χωρις καν να το ανοιξουν!!! Τα πληρωσα στο ταχυδρομειο και αυτο ηταν....

με την ευκαιρία της συζήτησης για το τελωνείο.....

μήπως μπορεί κάποιος να μας γράψει ποιά κινέζικα καταστήματα έχουν και ευρωπαική αποθήκη (οπότε δεν υπάρχει κανένα θέμα τελωνείου) και να δώσει τα link;

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Ηρθε κανονικά το κινητο στο ταχυδρομειο και μου εστειλαν ειδοποιητξριο που ελεγε να πληρωσω δασμους και τελη διασαφηνισης τα οποια ηταν 36€!!! Το τιμολογησαν γυρω στα 100€ χωρις καν να το ανοιξουν!!! Τα πληρωσα στο ταχυδρομειο και αυτο ηταν....

Σου αφησαν ειδοποιητηριο στο σπιτι σου εννοεις?

Γιατι περιμενω και εγω ενα κινητο με registered airmail κια απλο ταχυδρομειο. Απο την Δευτερα βλεπω στο tracking οτι εχει μπει ελλαδα, αλλα απο και περα μεχρι και σημερα τιποτα... Φοβαμαι οτι με τσιμπησαν!

Το geekbuying εχει σιγουρα στην Ισπανια και το vickmall εχει θεσσαλονικη!!!

Θέλω να το πάρω από Ισπανία, και ας βγαίνει 30 δολάρια παραπάνω, αλλά 3 μέρες τώρα και δεν μου απαντήσανε αν είναι όντως διαθέσιμο.

Έχει κανείς εμπειρία από το Ισπανικό? Θέλει λιγότερες μέρες να έρθει απ' ότι από Κίνα? Η λογική βέβαια αυτό λέει, αλλά ρωτάω για γεγονότα και όχι εικασίες....

Σου αφησαν ειδοποιητηριο στο σπιτι σου εννοεις?

Γιατι περιμενω και εγω ενα κινητο με registered airmail κια απλο ταχυδρομειο. Απο την Δευτερα βλεπω στο tracking οτι εχει μπει ελλαδα, αλλα απο και περα μεχρι και σημερα τιποτα... Φοβαμαι οτι με τσιμπησαν!

Ναι μιυ αφγσαν ειδοποιητηριο που εγραφε επανω οτι επρεπε να πληρωσω!!!

Να ξερεις οτι εμενα αμεσως το τσιμπησαν και μου το εγραψε κανονικα στο tracking number! Οσο δεν σου το γραφει μην αγχωνεσαι!

έχει βρει κανένας αν μπορούμε να αλλάξουμε τη φωτο στην οθόνη κλειδώματος?

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

έχει βρει κανένας αν μπορούμε να αλλάξουμε τη φωτο στην οθόνη κλειδώματος?

Ρυθμίσεις/Ταπετσαρία/Οθόνη κλειδώματος αλλαγή/+/και διαλέγεις μια δικιά σου.

Θωμάς