esertas Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Καλησπερα, σημερα παρελαβα και εγω το δικο μου,αγορα απο vickmall 12/11,ανοιχτο κουτι και φαινεται χρησιμοποιημενο,miui 6.8.18 global beta rom,πισω το αυτοκολητο της καμερας κολλημενο σε αλλη θεση,τωρα κανω μια αναβαθμιση που εβγαλε 6.12.1 weekly,εαν δουλευει οκ θα το αφησω αλλιως επιστροφη, μεχρι στιγμης οκ αλλα το back button μου κανει νερα,θελει 1-2 φορες πατημα Ακριβώς τα ίδια και εγώ από vic. Μάλλον τα ανοίγουν και τα ελέγχουν. Πάντως φοβερό το κινητό. Σφαιράτο και απίστευτη μπαταρία. Στην δεύτερη φόρτιση έβγαλε 7 ώρες SOT. Έβαλα και 4g sim, και δούλεψε στα 800 Θεσσαλονίκη. Σερνόταν όμως στα τεστ ταχύτητας η wind. Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Εγω ανοιξα 2 Dispute στο paypal (για 2 ξεχωριστες παραγγελιες) για το geekbying και μαντεψτε: Οι Κινεζοι στα καπακια επιτελους απαντησαν! Οτι δεν εχουμε στοκ, και εχουμε μεγαλη ζητηση, και και και... Τους εκανα reply να ακυρωσουν και τις 2 παραγγελιες και να μου επιστρεψουν τα λεφτα. Ξερει κανεις αν μπορω να ακυρωσω τις παραγγελιες μεσα απο το ιδιο το site του geekbuying? Φυσικα οι απαντησεις περαστηκαν και στο dispute του Paypal... Παρολο που δεν ειχαν διαθεσιμοτητα εκει στο geekbuying και τους ειχα ζητησει ακυρωση και των 2 παραγγελιων, τσουππππ! το ενα εγινε shipped! Χαχαχαχα, οτι ναναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ακριβώς τα ίδια και εγώ από vic. Μάλλον τα ανοίγουν και τα ελέγχουν. Πάντως φοβερό το κινητό. Σφαιράτο και απίστευτη μπαταρία. Στην δεύτερη φόρτιση έβγαλε 7 ώρες SOT. Έβαλα και 4g sim, και δούλεψε στα 800 Θεσσαλονίκη. Σερνόταν όμως στα τεστ ταχύτητας η wind. η 800αρα είναι η πιο αργή , δεν είναι για ταχύτητα , για μεγαλύτερη κάλυψη είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 (edited) Εγινε διαθέσιμο παλι στο geek.... Έστειλε και το δικό μου μετά από 10 μέρες και σε εμενα τωρα γραφει shipped. ειχα παραγγειλει πριν 5 μερες. Edited December 3, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ότι να ναι το geekbuying. Πλήρωσα 19/11. Μετά από επικοινωνία με τα γνωστά"κινεζικα" ζήτησα Επιστροφή χρημάτων την πεμπτη και σήμερα μου απαντήσαν ότι προωθήσαν το αίτημα μου για full refund και να δω το λογαριασμό μου σε 1 με 2 μερες. Πολύ κακή εμπειρία. Το κινητό ήταν για συγγενικο προσωπο.αν ήταν για μένα δεν θα με ένοιαζε. Πάμε τώρα για νέα παραγγελία μόλις εμφανιστούν τα λεφτά στον paypal λογαριασμό. Κάποια πρόταση για άμεση αποστολή από κάποιο άλλο Κινέζο μαγαζί αποκλειστικά της international version? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esertas Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ότι να ναι το geekbuying. Πλήρωσα 19/11. Μετά από επικοινωνία με τα γνωστά"κινεζικα" ζήτησα Επιστροφή χρημάτων την πεμπτη και σήμερα μου απαντήσαν ότι προωθήσαν το αίτημα μου για full refund και να δω το λογαριασμό μου σε 1 με 2 μερες. Πολύ κακή εμπειρία. Το κινητό ήταν για συγγενικο προσωπο.αν ήταν για μένα δεν θα με ένοιαζε. Πάμε τώρα για νέα παραγγελία μόλις εμφανιστούν τα λεφτά στον paypal λογαριασμό. Κάποια πρόταση για άμεση αποστολή από κάποιο άλλο Κινέζο μαγαζί αποκλειστικά της international version? Διάλεξε, εγώ από εκεί πήρα. http://www.vickmall.com/xiaomi/redmi-3s.html Παράθεση Θωμάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arial Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Και σε εμενα εγινε σημερα shipped, μαλλον ολους απο ελλαδα σημερα μας τα εστειλαν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Το εσοπ έβαλε το Redmi 3s Prime στα 175€ κοντά απ' ότι είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Καλημέρα.το prime του e shop έχει την 800; αν την έχει καλή είναι η τιμή για Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) @vgiozo ναι. eshop.gr €174 χρυσο 3/32, €179 γκριζο 3/32 @aplos73 δε διευκρινιζει εκδοση-μπαντες Edited December 4, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Ότι να ναι το geekbuying. Πλήρωσα 19/11. Μετά από επικοινωνία με τα γνωστά"κινεζικα" ζήτησα Επιστροφή χρημάτων την πεμπτη και σήμερα μου απαντήσαν ότι προωθήσαν το αίτημα μου για full refund και να δω το λογαριασμό μου σε 1 με 2 μερες. Πολύ κακή εμπειρία. Το κινητό ήταν για συγγενικο προσωπο.αν ήταν για μένα δεν θα με ένοιαζε. Πάμε τώρα για νέα παραγγελία μόλις εμφανιστούν τα λεφτά στον paypal λογαριασμό. Κάποια πρόταση για άμεση αποστολή από κάποιο άλλο Κινέζο μαγαζί αποκλειστικά της international version? Βικ. Σάββατο το έκλεισα Δευτέρα είχε tr nr. Το International Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Βικ. Σάββατο το έκλεισα Δευτέρα είχε tr nr. Το International κατι τετοιο και εγω σε παραγγελια του 3/32 international. παραγγελια πεμπτη 1 δεκεμβριου, tracking number σαββατο. γραφει και ship in 24 hours στο λινκ. (ομως σε παραγγελια αλλου μοντελου, ακομα τιποτα...) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Out of stock Δυστηχως κάι στο vickmall. Κάποιο άλλο αξιόπιστο μαγαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reklas Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Out of stock Δυστηχως κάι στο vickmall. Κάποιο άλλο αξιόπιστο μαγαζί; http://www.to2c.com/official-international-version-xiaomi-redmi-3s.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) http://www.to2c.com/official-international-version-xiaomi-redmi-3s.html ευχαριστω φιλε ρεκλα,επεσε η παραγγελια ελπιζω αυτη την φορα να ειμαι πιο τυχερος. Με την ευκαιρία αποστέλλουν γρήγορα ; Δίνουν Tracking number? Edited December 5, 2016 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ας με βοηθήσει κάποιος αν μπορεί. Ψάχνω μια έκδοση redmi (έκδοση 2+16) για την μητέρα μου που να έχει ελληνικό μενού και να δουλέψει out of the box. Θα βοηθούσε περισότερο αν το έχει αγοράσει κάποιος και μπορεί να με διαβεβαιώσει ότι δουλέυει απροβλημάτιστα στο θέμα της γλώσσας. Μπορείτε να μου βάλετε κάποιο λινκ για να το παραγγέιλω; Ευχαριστώ. Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Ας με βοηθήσει κάποιος αν μπορεί. Ψάχνω μια έκδοση redmi (έκδοση 2+16) για την μητέρα μου που να έχει ελληνικό μενού και να δουλέψει out of the box. Θα βοηθούσε περισότερο αν το έχει αγοράσει κάποιος και μπορεί να με διαβεβαιώσει ότι δουλέυει απροβλημάτιστα στο θέμα της γλώσσας. Μπορείτε να μου βάλετε κάποιο λινκ για να το παραγγέιλω; Ευχαριστώ. http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock-XIAOMI-Redmi-3S-5-0inch-HD-4G-LTE-MIUI-7-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-430-Octa-Core-2GB-16GB-5-0MP-13-0MP-Touch-ID-Fast-Charge-4100mAh-Metal-Body---Dark-Gray-368627.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock-XIAOMI-Redmi-3S-5-0inch-HD-4G-LTE-MIUI-7-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-430-Octa-Core-2GB-16GB-5-0MP-13-0MP-Touch-ID-Fast-Charge-4100mAh-Metal-Body---Dark-Gray-368627.html αυτό είναι απο ευρωπαική αποθήκη του geekbuying και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 αυτό είναι απο ευρωπαική αποθήκη του geekbuying και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο; Το προιον που φαινεται στο Link ειναι απο Αποθηκη στο Hong Kong (HK wherehouse γραφει). Κατα 99% εισαι βεβαιος οτι δεν θα περασει τελωνειο ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω ανοιξα 2 Dispute στο paypal (για 2 ξεχωριστες παραγγελιες) για το geekbying και μαντεψτε: Οι Κινεζοι στα καπακια επιτελους απαντησαν! Οτι δεν εχουμε στοκ, και εχουμε μεγαλη ζητηση, και και και... Τους εκανα reply να ακυρωσουν και τις 2 παραγγελιες και να μου επιστρεψουν τα λεφτα. Ξερει κανεις αν μπορω να ακυρωσω τις παραγγελιες μεσα απο το ιδιο το site του geekbuying? Φυσικα οι απαντησεις περαστηκαν και στο dispute του Paypal... Οι κινεζοι μας περνανε για μακακες... Μου ζητησαν να ακυρωσω το dispute για να μου επιστρεψουν τα λεφτα... Το κοβω το dispute να γινεται claim.:kill::rocket::shoot::whip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω δύο προβλήματα κατά τους 2 μήνες που έχω το κινητό (φοράει 7.5.4 global stable όπως το πήρα από αγγελία) Πρώτον όταν ανοίγω δεδομένα σε 3g δουλεύουν λίγη ώρα και ένα γυρνάει αυτόματα σε 2g. Ειδικά σε μερη με 1 γραμμή σήμα σε ελάχιστο χρόνο γυρνάει σε 2g. Σε αντίθεση με το 4g που δουλεύει μια χαρά και γυρνάει μόνο όταν χάσει τελείως το σήμα, γιαυτό και μπαίνω πάντα από 4g. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Δεύτερον τον τελευταίο καιρό ο αισθητήρας απόστασης δεν δουλεύει σωστά. Δηλαδή μιλάω και όταν απομακρύνω το κινητό από το αυτι για να το κλείσω, η οθόνη παραμένει κλειστή κάποιες φορές και αργεί πολύ να ξεκολλήσει. Είναι κάποιο bug άραγε; Κατα τ'αλλα το κινητό είναι άψογο..Αν ήθελα κατι παραπάνω, αυτό θα ήταν περισσότερες manual ρυθμίσεις στην κάμερα αλλά σαν σύνολο αυτό είναι ψεγάδι. Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock-XIAOMI-Redmi-3S-5-0inch-HD-4G-LTE-MIUI-7-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-430-Octa-Core-2GB-16GB-5-0MP-13-0MP-Touch-ID-Fast-Charge-4100mAh-Metal-Body---Dark-Gray-368627.html Σορρυ αλλα που λέει πια rom φοράει και αν έχει ελληνικό μενού; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά έχω δύο προβλήματα κατά τους 2 μήνες που έχω το κινητό (φοράει 7.5.4 global stable όπως το πήρα από αγγελία) Πρώτον όταν ανοίγω δεδομένα σε 3g δουλεύουν λίγη ώρα και ένα γυρνάει αυτόματα σε 2g. Ειδικά σε μερη με 1 γραμμή σήμα σε ελάχιστο χρόνο γυρνάει σε 2g. Σε αντίθεση με το 4g που δουλεύει μια χαρά και γυρνάει μόνο όταν χάσει τελείως το σήμα, γιαυτό και μπαίνω πάντα από 4g. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Δεύτερον τον τελευταίο καιρό ο αισθητήρας απόστασης δεν δουλεύει σωστά. Δηλαδή μιλάω και όταν απομακρύνω το κινητό από το αυτι για να το κλείσω, η οθόνη παραμένει κλειστή κάποιες φορές και αργεί πολύ να ξεκολλήσει. Είναι κάποιο bug άραγε; Κατα τ'αλλα το κινητό είναι άψογο..Αν ήθελα κατι παραπάνω, αυτό θα ήταν περισσότερες manual ρυθμίσεις στην κάμερα αλλά σαν σύνολο αυτό είναι ψεγάδι. αν δεν μπορεις να κανεις update μεσω wifi και να πας στην εκδοση 8.1.1.0 τοτε μαλλον η rom σου ειναι πειραγμενη και ειναι καλο να βαλεις official global stable rom. αρα δοκιμασε πρωτα αν κανει update. πηγαινε εικονιδιο εφαρμογες, updater κτλ Edited December 5, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Ρωταω εδω, θα ηθελα να μου πειτε για ολη τη σειρα redmi 3 - redmi 3s - redmi 3pro Ενδιαφερομαι να το παρω καινουριο ή μεταχειρισμενο για αποκλειστικη χρηση πλοηγου σε αμαξι. Σε πραγματικη πλοηγηση μεσα σε αστικο κεντρο με πολυκατοικιες και ψηλα κτιρια εχει αντιμετωπισει καποιος προβλημα πχ να χανει το στιγμα ή ειναι ""βραχος"" ? Δεν εχω διαβασει καποιο παραπονο για το gps αλλα θελω να ειμαι σιγουρος Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Πάρε ένα redmi2 ( το 3 δεν το έχω δοκιμάσει ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση. Ρωταω για τη σειρα redmi 3 λογο αποδοσης μπαταριας και την επιλογη 2 ή 3 ram. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts