Jump to content

Νοσταλγία: Τα παλιά κινητά της Ericsson

alkis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ειχα καποτε αυτο το κινητο αλλα το αλλαξα με τ28 γιατι το ειχα βαρεθει και ηθελα ενα μικροτερο κινητο.Το ειχα σε σκουρο γκρι.:)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

ναι το ειχα και εγω..

πολυ ωραιο και το copper χρωμα..

το εδωσα σε ενα συναδελφο..

για τη δουλεια, ωστε και να χρησιμοποιειται και να το βλεπω..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλοκαίρι του 1993... αγοράζω το πρώτο μου κινητό ERICSSON και τιμή 650.000 δρχ μετρητά !!!

Το τηλέφωνο το έχω ακόμα σε μια γωνιά τού γραφείου μου (σαν διακοσμητικό) και λειτουργεί ΑΨΟΓΑ !!!

Ψάχνω και εγώ να βρώ φορτιστή για αυτό το μαραφέτι αλλά που να βρώ...:mad:

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Το Τ600 το έχει κανένας? Εγώ το είχα πάρει ο βλάκας..και δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένος!!! Η λήψη του ήταν και είναι ελεινή!!

Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε....

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-t600-en.shtml

http://www.mobile-review.com/review/sonyericson-t600-live-en.shtml

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t600-341.php

εγώ το είχα(και το έχω) σε ασημένιο.

Το Τ600 το έχει κανένας? Εγώ το είχα πάρει ο βλάκας..και δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένος!!! Η λήψη του ήταν και είναι ελεινή!!

Σε περίπτωση που δεν το θυμάστε....

http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-t600-en.shtml

http://www.mobile-review.com/review/sonyericson-t600-live-en.shtml

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_t600-341.php

εγώ το είχα(και το έχω) σε ασημένιο.

Το είχε μία φίλη μου, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν είχε προβλήματα με τη λήψη του κινητού. Πάντως εγώ είχα το T66 (που ήταν σχεδόν το ίδιο μοντέλο) και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Το είχε μία φίλη μου, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν είχε προβλήματα με τη λήψη του κινητού. Πάντως εγώ είχα το T66 (που ήταν σχεδόν το ίδιο μοντέλο) και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

really? το είχε μια φίλη μου το Τ66! και μου έλεγε οτι και αυτηνής δεν έπιανε καλά...δεν ξέρω τι να πώ! μπορεί να έφταιγε η κάλυψη που είχαμε ΄ξερω γω!

κι εγω τωρα που μου χαλασε το μοτορολα χρησιμοποιω το Τ66!

οντως η ληψη δεν ειναι και οτι το καλυτερο αλλα το δικο μου εχει φαει και καποιες τουμπες και δικοιολογημενα να μην λειτουργει αψογα.παντως ακομη βγαζει ματια..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

really? το είχε μια φίλη μου το Τ66! και μου έλεγε οτι και αυτηνής δεν έπιανε καλά...δεν ξέρω τι να πώ! μπορεί να έφταιγε η κάλυψη που είχαμε ΄ξερω γω!

Κοίτα, εγώ το είχα όταν ήμουν Κύπρο, όσο να ΄ναι, η κάλυψη είναι καλύτερη...

κι εγω τωρα που μου χαλασε το μοτορολα χρησιμοποιω το Τ66!

οντως η ληψη δεν ειναι και οτι το καλυτερο αλλα το δικο μου εχει φαει και καποιες τουμπες και δικοιολογημενα να μην λειτουργει αψογα.παντως ακομη βγαζει ματια..;)

Oh yes... :wink:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

κάποτε (την εποχή που βγήκε το okia 6110 και τα σάρωσε όλα) δούλευα σε μαγαζί κινητής τηλςφωνίας , είχα δοκιμάσει όλες τις μάρκες κινητών και επέμενα ΜΟΝΟ και ΠΑΝΤΑ nokia !!! λίγο καιρό μετά ερωτεύτηκα το t68i και έκτοτε δεν ξαναπήρα τπτ άλλο εκτός ericsson !!! το t68i το έχω ακόμα βέβαια σε άριστη κατάσταση και , αν και δε το χρησιμοποιώ αφού έχω τα p900 και v630i , ακόμα και τώρα μου φαίνεται σαν το πιο όμορφο κινητό που έχει βγει ποτέ !!! κι από λειτουργίες φοβερό (για την εποχή του) !!!

...επέμενα ΜΟΝΟ και ΠΑΝΤΑ nokia !!! λίγο καιρό μετά ερωτεύτηκα το t68i και έκτοτε δεν ξαναπήρα τπτ άλλο εκτός ericsson!!!

Νομίζω ότι πλέον είσαι στο σωστό δρόμο!!! :p :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

εε , ναι , και γω !!!:p :lol:

... κι αν το w950i είχε και κάμερα , gps και wi fi , τώρα θα ψηνόμουν για καινούριο κινητό !!! (δε ζητάω δα και τπτ υπερβολικό !!! :lol: ) οπότε για την ώρα μένω με το p900 μέχρι νεοτέρας !!!

Πραγματικά φοβερή συλλογή!!!!

Ειδικά τα πρώτα 4 από αριστερα είναι όλα τα λεφτά!!

Βλέπω στην φώτο έχεις και ένα samsung a100 ε?

Εκεί σε τρώω:pΈχω το a110(με wap):lol:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλοκαίρι του 1993... αγοράζω το πρώτο μου κινητό ERICSSON και τιμή 650.000 δρχ μετρητά !!!

Το τηλέφωνο το έχω ακόμα σε μια γωνιά τού γραφείου μου (σαν διακοσμητικό) και λειτουργεί ΑΨΟΓΑ !!!

...Dekembrios 1994, Ericsson 337 me DYO xronia symbolaio sthn TeleStet me pagio 12.000 drx/mhna, 160.000 drx metrhta.

kai ego gia thn....douleia to h8ela:lol: :p :lol: :p

p.s. Ta proigoumena dyo (Motorola MicroTac, Ericsson197) htan doro kai den ta eixa "niosei"!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

το 1ο μου κινητό ήταν το se T18s το οποίο και μου έκλεψαν

στο πανεπιστήμιο :( :(

"There's a story still unread"

SOS

re paidia pou mporw na brw to T28???

http://www.pinoyauctions.com/bpage/cell_models/ericsson/t28.jpg

To xa kai to edwsa... dustuxws...

Please help me..

Κ εγω τα ειχα κ τα εδωσα οποτε μετα πηγα κ τα χαναπηρα.Πηρα πριν 2 μηνες ενα τ28 σε πολυ καλη κατασταση το οποιο κ χρεισιμοποιω 40 Ευρω απο το emarket κ ενα Τ39i με WAP με την ζελατινα απο το ebay(ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ αν κ εχει δυο μεσα στο κουτι!!!).

Κ εγω τα ειχα κ τα εδωσα οποτε μετα πηγα κ τα χαναπηρα.Πηρα πριν 2 μηνες ενα τ28 σε πολυ καλη κατασταση το οποιο κ χρεισιμοποιω 40 Ευρω απο το emarket κ ενα Τ39i με WAP με την ζελατινα απο το ebay(ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ αν κ εχει δυο μεσα στο κουτι!!!).

Brhka sto e-bay ena se timh twn 10 agglikwn lirwn... Kai to T39 eixa alla ki auto thn idia moira eixe.. 8a to tsimohsw ki ayto,,, Ti kinhtares omws re file... Krima pou h Ericsson meta pao thn sunergasia me thn sony allakse teleiws to styl ths... Krima. Htan polu mprosta.

:D

Άρης

Follow me

Brhka sto e-bay ena se timh twn 10 agglikwn lirwn... Kai to T39 eixa alla ki auto thn idia moira eixe.. 8a to tsimohsw ki ayto,,, Ti kinhtares omws re file... Krima pou h Ericsson meta pao thn sunergasia me thn sony allakse teleiws to styl ths... Krima. Htan polu mprosta.

Aν ειναι να παρεις απο το ebay μην παρεις απο αυστραλια, hong kong.Σημαντικο ειναι αυτος που θα σου πουλησει να ειναι powerseller κ να εχει υψηλο ποσοστο!καλα ειναι οτι βρεις να κανεις κ ερωτηση στον πωλητη για την κατασταση του κινιτου αν ειναι επισκευασμενο η οχι κτλ.

σας δινω το init string

για cote wireless internet..

απαιτειται ενεργοποιηση..

E0X1+CMEE=1;+CSCS="GSM";+CMGF=0;V1

για το Τ39

προσωπικα παω σε Τ68i

με κερδισε η εγχρωμη οθονη και τα mms.. :D

οποτε θα τα λεμε σε εκεινο

το τμημα.. :)

εκτος κι αν το στειλουν και εκεινο εδω..

δεν ξερω αν ειναι ηδη..

το Τ68i που βρηκα ειναι πολυ κουρασμενο..

παρακληση αν εχει κανεις καποιο..

τελος το Τ39 μονο στα ΧΡ ομως

μπορει μεσω ΒΤ να μπει στο δικτυο το pc..

α ναι να μην ξεχασω..

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ

10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ///

εβγαλε το ΒΤ..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

α ναι να μην ξεχασω..

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ

10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ///

εβγαλε το ΒΤ..

Που το θυμήθηκες αυτό;

Το διάβασες κάπου;

Δώσε link.

παιδια απλως τωρα σερφαρω με το pda και για να βρω το link..

ενταξει δεν ηταν μονη της,

αλλα ισχυρη συμμετοχη..

>υπαρχει αλλος τροπος

να αλλαξουμε την ενταση κατα την συνομιλια;

εκτος απο το πλαινο πληκτρο που λειπει;;

μιλαω και για το Τ68..

νομιζω υπαρχει κολπακι..

που δινεις την ενταση, απο το ενα ως το οκτω..

>για το ΒΤ για να πειστειτε..

γιατι μονο η se βαζει 2.0 με EDR,

δηλ. ο,τι καλυτερο..

διοτι δινει χαμηλα δικαιωματα..

ως εκ των συνιδρητων.. :)

• The title was changed to Νοσταλγία: Τα παλιά κινητά της Ericsson
  • The topic was pinned