VeCo Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Εδώ κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Bluetooth. nikosxeng3, με τα πλήκτρα πλοήγησης (αριστερό/δεξί), ή το joystick δεν γίνεται τίποτα; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 με το joystick τπτ.. το πλαινο εχει 15 ευρω... οι ρυθμισεις: +CGDCONT=1,"ip","internet" DNS 195.167.65.194 πολυ ωραιο τηλ το Τ68i.. :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 ξεκιναει το test αυτονομιας, για το Τ68i.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Aν ειναι να παρεις απο το ebay μην παρεις απο αυστραλια, hong kong.Σημαντικο ειναι αυτος που θα σου πουλησει να ειναι powerseller κ να εχει υψηλο ποσοστο!καλα ειναι οτι βρεις να κανεις κ ερωτηση στον πωλητη για την κατασταση του κινιτου αν ειναι επισκευασμενο η οχι κτλ. Thanks file!!!!!!!! 8a to kanw! Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 με το joystick τπτ.. το πλαινο εχει 15 ευρω... Έλα μωρέ, δεν αξίζουν 15 ευρώ και να έχεις ολοκληρωμένο το κινητό; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 ναι εννοειται.. ισως αλλαξω και ολη την προσοψη.. ελεγα απλως μηπως βρω καποιο.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 η μπαταρια στο Τ68 νομιζω τα πηγε καλα.. μετα απο μια ολοκληρη με πανω απο μια ωρα τηλεφωνηματα και μια ωρα χρηση του GPRS (web), ειναι στο ενα τριτο της.. το θεμα οτι οταν ειναι αδεια χρειαζεται 2 μιση ωρες φορτιση.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 η μπαταρια στο Τ68 νομιζω τα πηγε καλα.. μετα απο μια ολοκληρη με πανω απο μια ωρα τηλεφωνηματα και μια ωρα χρηση του GPRS (web), ειναι στο ενα τριτο της.. το θεμα οτι οταν ειναι αδεια χρειαζεται 2 μιση ωρες φορτιση.. Αυτο το προβλημα ειχαν οι μπαταριες Li-ion(polymerion) .Αλλα απο αποδοση ηταν οι καλυτερες ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 παιδια πολυ τυχερος.. εχει ενας συναδελφος T68i σε καλη κατασταση.. ελπιζω να τον πεισω να μου το δωσει.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 το μεγαλυτερο θεμα η οθονη, κυριως κοντρα στον ηλιο.. καλυτερες ρυθμισεις σε συνδυασμο με το κρυφο μενου, οπου και εκει εχει contnast.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 ego pos mporo na psiso kapoion apo sas na mou dosei ena t39m? to ksero oti einai gyftia pou to zitao xyma alla edo stin alexandroupoli den ksero ti symvainei... einai les kai eksailothikan... oloi osoi eixan den ta exoun pia kai stis serres pou spoudazo vrika ena alla itan spasmeno! ego psaxno ena na valo ti syndesi mou mesa kai me to kalo mou to sharp na akouo mono tragoudia kai na exo tin karta mou!! plz HELP Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 και η ηχογραφηση συνομιλιας αριστη.. και τα 2 μερη.. νομιζω στα καινουργια, ηχογραφει μονο εμας η τον αλλον/η η κανω λαθος;;.. το μονο που μου εληψε σε σχεση με το Τ39 ειναι που ακουγεται το ονομα του καλουντος οταν εχεις βαλει φωνητικη σε αυτον.. αλλα αυτο λυνεται εν μερει με προσωποιημενα ringtones.. mp3 γιοκ.. amr νομιζω μπαινουν;;.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 και η ηχογραφηση συνομιλιας αριστη.. και τα 2 μερη.. νομιζω στα καινουργια, ηχογραφει μονο εμας η τον αλλον/η η κανω λαθος;;.. Όχι δεν ισχύει αυτό που λές.Στα se ηχογραφούνται πάντα και υποχρεωτικά και οι 2 πλευρές. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Μακαρι να ναι.. νομιζω το χα δει σε Κ700 W810.. ας το επιβεβαιωσει καποιος.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 ego pos mporo na psiso kapoion apo sas na mou dosei ena t39m? to ksero oti einai gyftia pou to zitao xyma alla edo stin alexandroupoli den ksero ti symvainei... einai les kai eksailothikan... oloi osoi eixan den ta exoun pia kai stis serres pou spoudazo vrika ena alla itan spasmeno! ego psaxno ena na valo ti syndesi mou mesa kai me to kalo mou to sharp na akouo mono tragoudia kai na exo tin karta mou!! plz HELP βαλε αγγελια και ζητα,αν και ειναι δυκολο καποιος να σου δωσει αυτο το τηλεφωνο.κανενα τ29 μπορει να βρεις :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 mpaaaaa t29 yparxoun edo gyro sto domatio peri ta 4! den thelo alla RAVER esy exeis kanena t39? Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 mpaaaaa t29 yparxoun edo gyro sto domatio peri ta 4! den thelo alla RAVER esy exeis kanena t39? Paulito, η μόνη λύση είναι να βάλεις αγγελία. Πολύ δύσκολα θα σου πουλήσει κάποιος T39, πόσω μάλλον δε να στο χαρίσει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 kala re paidia mi varate! eksallou den etrefa kai idiaiteres elpides! aggelia tha valo se kapoia fasi apo to kalo pc giati tora variemai(300mhz, 56k) Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 mpaaaaa t29 yparxoun edo gyro sto domatio peri ta 4! den thelo alla RAVER esy exeis kanena t39? Εχω και δουλευει αψογα.μαλιστα του πηρα και καινουργια μπαταρια και το κινητο αγγιζει την 1βδομαδα αναμονη :mobile: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 katalava...tetoia lete kai zilevo.... pantos thelo na vro ena kai tha einai poly oraia otan to vro! tha kano party! pisteveis oti tha vro mpataria an vro siskevi? Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikossp Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Μπαταριες βρισκεις οσες θες κινιτο που θα βρεις να στο χαρισουνε κιολας.Εγω παντως αγορασα 40 ευρωπουλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Καλησπερα σε ολους.Διαβαζω το φορουμ παρα πολυ καιρο αλλα δεν ειχα ποτε τον χρονο να γραψω κατι και εγω. Παντως ειμαι πολυ χαρουμενος που υπαρχουν ακομα κατοχοι παλιων κινητων της ericsson γιατι πραγματικα αυτη η εταιρια ιεναι το οροσημο στις τηλεπικοινωνιες.Οταν η ericsson παρουσιαζε το bluetooth στο t39m οι αλλες εταιριες δεν ειχαν βγαλει καν τις υπερυθρες. τελος παντων το θεμα μας δεν ειναι να κρινουμε τις αλλεσ αλλα να εκστασιαζομαστε με την μεγαλη αγαπη μας.ειμαι και εγω απο τους ποκυ τυχερους που εχουν στην κατοχη τους παλια κινητα της ericsson.Εγω εχω στην κατοχη μου ενα GH197,ενα GA318,ενα GH388,δυο GA628 απο τα οπιοα το ενα ειναι σε αριστη κατασταση ολοκαινουριο,ΕΝΑ GF768 ΚΟΚΚΙΝΟ,ενα PF768 ΜΑΥΡΟ,ΕΝΑ ολοκαινουριο GH688 ,ΕΝΑ SH888 το οπιο εχει προβλημα στο sim reader λογικο πιστευω γιατι το χρησιμοποιουσα για εφτα χρονια καθε μερα με την ιδια μπαταρια!!!!!!!!!!!,ενα τυρκουαζ T10s,δυο t18S ενα κοκκινο και ενα μαυρο,ενα μαυρο και ενα μπλε Τ28s,ενα μπλε και ενα ασπρο T39m εκ των οπιοων το μπλε ειναι το t39mc και το ταμπελακι κατωαπο την μπαταρια κατω απο το ιμει γραφει sonyercsson!!!!,ενα A2618 ΚΙΤΡΙΝΟ και ενα A2628 ΜΑΥΡΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΟς ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ T68i.ΣΑς υποσχομαι οτι με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβαζω φοτο με την συλλογη μου. Το καλο ειναι οτι ολοι σχεδον οι δικοι μου εχουν μεγαλωσει με ericsson εξου και η τερασια συλλογη μου. α να μην ξεχασω οτι to gh197 ειναι λιγο διαλυμενο του λειπει μπαταρια καιο προσοψη.Φυσικα εχουν βρεθει πολλοι να μου λενε να τα πουλησω αλλα δεν κανω τετοια λαθη..... συγνωμη για το υπερβολικο κειμενο αλλα ο ενθουσιασμος ειναι μεγαλος. καληνυχτα σε ολους Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Μπαίνεις στο club των καλύτερων συλλεκτών erricson του myphone.:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Γειά σου συνάδελφε, περιμένουμε και φωτό. :cool: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Συγχαρητήρια για τη συλλογή σου, εξαιρετική πράγματι. Αναμένουμε φωτογραφία... :) Α και επί τη ευκαιρία, χρόνια σου πολλά! :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts